2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tmm kestirmiyorum vazgeçtim bilmiyorumkismile
özlemim spor yalan oldu hatırlatma o mevzuyu sinirlerim zıplıyorrr

esra neden bana laf atmıyosun
küstünmü sende.

halşbuki resim falan koymadım uzun zamndırda koymuyorum ama..
sevmiomusun benii..

ay güli neden bu kadar sancılı oluyorsun genç kız gibi bayanssulusmile

sen bunu yazraken ben sana sitem etmişim...

yaa bilmiyorum çok sancılı üstelik dogumdan sonraki ilk sancılı reglym.
ama hiç bukadar sancı hatırlamyorum bee.
kanam çok az sanırım ondan.

amaan ne biliim
esra aklıma küsme denince ilk gelen sebep yiyecek resmi koymak.

hehee.

hadi ben kaçar
inşallah uyyabilrim
bu arad parol içebiliyoruz dimeeeeeeeeee

yok Esra evdeyiz bir yere gitmedim
buluşmadan sonra Çağan'ın üstten 4 dişi birden patladı huysuzlugu ondanmış, diş huysuzluğu daha yeni azaldı dişler çıkmak üzeere
sonra hastalandık ishal oldu kanında lökosit çıktı herşeyi ağzına aldıgından 6 iğne yedik, hem diş hemde hastalıktan ilgi delisi oldu kucağımdan inmiyor son 3 gündür biraz rahat bırakıyor beni ishalide bitti gibi
ve tabi iştahsızlık aynen devam hiçbirşey yediremiyorum en fazla 3 kaşık

sizde durumlar nasıl??

şöyleki içimdeki sokaklarda gezenti olma isteği çocugumada bulaşmış durumda.
sürekli dışarı çıkmak gezmek hiç olmadı pencereden bakmak isteyen bir oglum var.
yürüteçe bindiği zaman dış kapının önune koşarak gidiyor ve enteresan seslerle bize bişeyler anlatmaya çalışıyor
aydın kucagına alıp hadi babanneye gidiyoruz dediği zaman çıglıklarla kahkaya başlıyor.
bu konuda çok endişeliyim.
ama aydına göre çok normal hamileyken hiç evde durmamışım

9. ay bebek gelişimi ile ilgili notlar...

Eğer meme veriyorsanız, 9. ayda memeye karşı isteği azalabilir. Ancak yine de emzirmenin verdiği yakınlık duygusunu ister. Sık sık kucağınızda emme pozisyonuna girmek isteyecektir ve bu isteği geri çevrilmemelidir.

nesrin deniz sokakta yaşıyor. iki arabamız var çok şükür zenginlikten, birde denizin arabası ettimi üç. tam teşkilat var hepsinde. eve giremesek 1 hafta yemek ve giyecek ihtiyacımız olmaz. ayancıkta baştan başa toplasan 3km zaten. dönüp duruyoruz arabalarımıslan, bazen arabalarımız eskort biz yaya. .

ayrıca aynı istek bendede var, haliyle kışı hiç olmadığı kadar belkide ağır ve zor geçirdik. onun etkisi galiba.

haa oylemi bilmiyodum bunu benn adet basladıktan sonra duzenli gider sanıyordum demek degil iyi oldu canım yazdıgın sagol

evet özlem yine aynı moddayım ama bu sefer sebep tek mami değil
yahonun saçlarımı yolum yolum yolması
bakımsız tarzan gibi gezinmem vs

ay adas daha guli lerde konustuk kısa kestirmissin dedin banada zor oluyor kıvırcık sacla kısa dedin noldu fikrinmi degisti yine? yapma kestirme bence yaaa

su an cook mutluyum..yarin ve persembe günü esim calismiyor...hihoyyytkül bulutu yüzünden ucak seferleri durdugu icin firmaya parcada gelememis arjantinden o yüzden 2 gün kapali..oh oh...:sm_cool:

ohhh miss vallaaa sefaniz olsunnn
bizerde bu hafta 4 is gunu cuma 23 nisan çocuklar gibi sen iz :))

neye hayırlısı olsun burcu kız dalgamı geçiyon benle :)) adet gecikirmis bakk oyle pis pis sırıtarak yazmıssın hayırlı olsun diye: )))))))
geri sayımına sevindim aman daha uç gun bozma bak 4. gunden sonra yaga donusuyormus diyet dısı yediklerin bozcaksanda maksimum 3 gun bozmalısın yaglanmadan hemen tekrar diyete donmelisin

aksamımız tatsız geçti yazacaktım sabah vakit bulamadım.

ece yerde oturuyordu berkede uzerine sık sık çullanıyor çocugun mesela emekleme pozisyonundna iken arkadan ustten kolunu dolayıp sarılıyor falan yapma etme diyoruz ama sarılmak istiyorum diyor neyse dunde ece garibim oturuyo tamda halının kenarında arkası parke berke bacaklarının ustune ece nin kafasını yasladı kucagına yatar gibi ama govdeye fazla yaklastırmıs kafasını ece nin denge bozuldu tabi iboda bende o saniye gorduk ece nin kut diye kafayı parkeye vurusunu ama engel olamadık.
o sinirle ibo fırladı berkeye vurdu sırtına gelmis bagırarak ece yi kucakladı hemen. deliriyordum bir an. berke aglar gozunden yaslar aka aka sırtını tutarak ece aglar ki hemen susardı alınca acıdı demek yavrumun kafası ben berkeyi kucakladım teselli etmeye çalısıyorum ibo ece yi . ama biryandan iboya içimden saydırıyorum. o hengamede ece yi alsana ne çocua vuruyorsun. iste bunlar kiskanması için yeterli sebep yani ki bu ara berke zaten çok asi asla kiskanclik ibaresi yok ama içüten içe neler dusunuyordur bilemeyiz.
neyse sonra barıstık hepimiz opustuk koklastık ama kabus gibi bir 10 dakika geçirdik korktum ece susmayınca hemen birsey olmusmudur diye olmaz ama heralde sizlerin bebiklerde dusuyor bu sekil degilmi birsey yapmaya gerek yoktur hernalde ??

az once dogumdan bu yana verdigim kilonları dusundum az yahu diye dertleniyordum ki 97 ile doguma gittigimi hatıladım.)
ece 8,5 aylık bu kadar zamanda tamam bebekdi suyuydu vs de var ama 19 kilo kaybetmisim doguma gittigimkiloya bakılırsa az buz degil dimi ama:)

26-27 kilo almasaydım hamilelikte bukadar tırmalıyor olmayacaktım ah salak kafam ahhh birde seker çıkmayıp gonlumce yeseymisim 110 la falan doguma gidermisim heralde:))

Esrako içim gitti ya Berke ye cnm benim isteyerek yapmamıştır tabi çocuk işte...çoook düşcekler sen daha ii bilirsin ama en ufak düşüşte evham yaparız elbet...Allahım korusun onları bütün kötülüklerden. babsıda Berkeye laf dinlemediği için kızmış o anki reflexle o harekti yapmıştır.barıştığınıza sevindim

Esrako al benden de okadar hamilelikte 28 kg almasydım şimdiye dal gibiydim herhal.24 kg verdim...kaldı 4 kg daha...hamilelikte kıtlıktan çıkmış gibiydim hep öle kalcaktım sanki.ne vardı okdar yicekşimdi kg veriyorum o ayrı bide toparlanmak içinde spor yapıyom daha bi ayrı.pöffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…