2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...

gülimm glazür serisini biliyorum ama ben onu kendim yapıyorum evde kolay yapımı var tarif istersen veririm
o hazır şeker hamurlarınıda hiç denemedim açıkçası kendim yaptığımdan

belmacım yahonun tombikliği falan yok güzelim fotolarda öyle 9 kgya bile ulaşmadı benim oğlum heleki son hastalık hepten biraz bacakları tombuldu oda gitti maalesef
bencede mama verme ben hiç yahoya mama vermedim sabahları
labne peynirli bol tereyağlı yumurta evrimin tarifi ile
2 zeytin birkaç kaşık reçel kaşar peyniri vs yiyor hiç hazır mama vermeyi düşünmedim açıkçası
ekmekte bazen veriyorum minik minik ama o zaman kahvaltıyı randımanlı yapmıyor
sadece elma püresine kendi yaptığım kurabiye kek vs eziyorum evde yoksa hazır bisküvi ekliyorum
çorbasınada ekmek ufalıyorum biraz o kadar..
e normal o zaman benim veledin kilo almaması

gülim o eltinin oğluna bayıldım zaten tombik tombik
çocuğa sarım durdum yanaklarını sıktım paso manyak sanmıştır kanımca beni opuyorumnanaktan

Yavrularınıza yumurtadan omlet yaparken beyazını atmıyinnn hanımkardeşler..

Cildinizin sağlıkla parlaması, yağ dengesinin düzenlenmesini, pürüzsüz olması için birincil şart düzenli temizleme yapmaktır.

Derinlemesine Temizlik Losyonu

Malzemeler,

Yarım Türk kahvesi yulaf ezmesi

3-4 damla bademyağı

1 yemek kaşığı süt

1 adet yumurta akı

Hazırlanışı ve Uygulaması,

Yulaf ezmesini mutfak robotunda öğütüp un haline getirin.

Cam bir kâsede badem yağı, süt, yulaf ezmesi unu, yumurta akını karıştırın.

Karışımı pamuk yardımıyla yüz ve boyun bölgenize uygulayın.

10 dakika bekleyin.

Hafif nemli havluyla maskeyi temizleyin.

Yüzünüzü önce ılık suyla sonra soğuk suyla yıkayın.

Havluyla yumuşak hareketlerle kurulayın.

Önemli Bilgi: Derinlemesine temizlik maskesini haftada 1 kez uygulayabilirsiniz

bu kadar olur bende soracaktım size bu yumurta aklarını napıyosunuz diye ben dolapta biriktiriyorum 2-3 gün sonra çöpe atıyorum

hayırlısı olsun hakkınızda nur. gönlünüze göre olur inş.

yüreğinize sağlık bende hep gökhana öle diorum efririm eve gelmen söz konusu deil diorum hayırlıysa gel diorummm oda dioki ama sizin yanınızda evde olmam zaten hayırlı deilmi dio:)) bende hep öle diliorum rabbimden bizim için en hayırlısını istiyorum hatta gökhanın gelmesini çok istiyorum bunu bile hayıra yormasını istiyorum rabbimden.. bugün gitti yatış yaptı yarın 1 buçukta heyet varmış sonrada gelecek inş heyetekilerin yok deme olasılığı yok dio burdakiler öle diorlar dedi gökhannn

hayırlı olsun yeni saçların. simsayah saç yakışanına süper oluyor yani.. yaz kış farketmez :) foto isteriz.

Miyavlama şu kadın Fatma :)) miyavlamaaaaaa :))

Hadi gözün aydın.. yarın ınsallahh cok guzel seyler yazarsın buraya Kuzum.. Rabbim evlatlarının hatrına sana Gökhan ı getirsin inşallah. Senı de anlıyorum, Gokhan a en cok ıhtıyacın oldugu zaman.. kıyamam sana.

beni anlamadığından şu kadarcık kuşkum yok:) duygularımın tercümanı... inşlh 1 den sonra mutlaka yazırım valla bigün bi ton hazırlık yaptım aileş veriş filan grip olduğum halde tınmadımm birazdanda semih gelsin oğlumu traşa götüreceğim odasını ayırdım bir kaç eşya alacağım gökhan uğraşmasın die gökhana hedie alacağım traşıda sırf gökhan için yaptırıorum ki ona süpriz olsun diee kendimce hazırlanıorum rabbim birkere daha gösterir inş büyüklüğünü bizim için... bu arada unutmadan diim benim tarafımdan gerçekten çooook sefiliosuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…