gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...
gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...
kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
gülim o eltinin oğluna bayıldım zaten tombik tombik
çocuğa sarım durdum yanaklarını sıktım paso manyak sanmıştır kanımca beni opuyorumnanaktan
hayırlı olsun yeni saçların. simsayah saç yakışanına süper oluyor yani.. yaz kış farketmez :) foto isteriz.kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
hayırlısı olsun hakkınızda nur. gönlünüze göre olur inş.
yüreğinize sağlık bende hep gökhana öle diorum efririm eve gelmen söz konusu deil diorum hayırlıysa gel diorummm oda dioki ama sizin yanınızda evde olmam zaten hayırlı deilmi dio:)) bende hep öle diliorum rabbimden bizim için en hayırlısını istiyorum hatta gökhanın gelmesini çok istiyorum bunu bile hayıra yormasını istiyorum rabbimden.. bugün gitti yatış yaptı yarın 1 buçukta heyet varmış sonrada gelecek inş heyetekilerin yok deme olasılığı yok dio burdakiler öle diorlar dedi gökhannnHakkınızda hayırlısı kuzum.. herseyın Alllahtan hayırlısı.. kazasız belasız hayırlısı nasip olsun. Hayırlısı dıyorum, bu hayattan öğrendiğim, hiç bir seyi ısrarla istememek gerektiği.. kazası belası sizden uzak olan nasıp olsun.
hayırlı olsun yeni saçların. simsayah saç yakışanına süper oluyor yani.. yaz kış farketmez :) foto isteriz.
yüreğinize sağlık bende hep gökhana öle diorum efririm eve gelmen söz konusu deil diorum hayırlıysa gel diorummm oda dioki ama sizin yanınızda evde olmam zaten hayırlı deilmi dio:)) bende hep öle diliorum rabbimden bizim için en hayırlısını istiyorum hatta gökhanın gelmesini çok istiyorum bunu bile hayıra yormasını istiyorum rabbimden.. bugün gitti yatış yaptı yarın 1 buçukta heyet varmış sonrada gelecek inş heyetekilerin yok deme olasılığı yok dio burdakiler öle diorlar dedi gökhannn
beni anlamadığından şu kadarcık kuşkum yok:) duygularımın tercümanı... inşlh 1 den sonra mutlaka yazırım valla bigün bi ton hazırlık yaptım aileş veriş filan grip olduğum halde tınmadımm birazdanda semih gelsin oğlumu traşa götüreceğim odasını ayırdım bir kaç eşya alacağım gökhan uğraşmasın die gökhana hedie alacağım traşıda sırf gökhan için yaptırıorum ki ona süpriz olsun diee kendimce hazırlanıorum rabbim birkere daha gösterir inş büyüklüğünü bizim için... bu arada unutmadan diim benim tarafımdan gerçekten çooook sefiliosuna.s.Hadi gözün aydın.. yarın ınsallahh cok guzel seyler yazarsın buraya Kuzum.. Rabbim evlatlarının hatrına sana Gökhan ı getirsin inşallah. Senı de anlıyorum, Gokhan a en cok ıhtıyacın oldugu zaman.. kıyamam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?