hhmm ne o dondurmamiiii??Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!
biraz fazla kilosu ama sutun yariyordur,bi listele olmazsa...Herkese günaydın. :çok üzgünüm: Offf canım çok sıkkın. Didar bir haftada 400 gr daha aldı. akannehir Bir ayda alması gerekeni bir haftada alıyor. Ayaklarının üstüne ağırlığını veremiyorum çünkü taşıyamayıp olduğu yere yığılıyor. Hareketli, kıpır kıpır emekliyip duruyor, bir yerlere tutunup kalkmak istiyor yavrum ama kendini çekip kalkamıyor. Evde benim bıraktıklarımın dışında kaynanamlar habire ağzına tıkıştırıyorlar galiba ve benden bunu gizliyorlar.lmaz: Bir hafta her yediğini not edicem. O zaman ekstra birşeyler verilip verilmediği çıkar ortaya. Olmazsa rapor alıp evde kendim kontrol altına almaya çalışacağım. İçim çok huzursuz. kaygılanmalı mıyım, napsam kızlar. Boşuna mı kaygılanıyorum mafoldumben
niice mutlu seneler, belki seneye karninda bi dene daha olur..bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.
kisiri ben sende yiycem yaza:)))belma yaa nurdana demişsn ya yalovaya yolnuz düşerse beklerim diye
çok güldüm süpersin yaa
uçağa söylerler bi iner yalovaya uğrar
nurdan sende bi kısır yer sonra izmire devam eder kaydirigubbakcemile3
evet Tülin 23 nisanda.
yani her cuma oldugu gibi bu cuma:)
tülin ya koysana bi avatar ne öyle bomboş..sevmedim hiçsempatiksalakcinni
nurdan 1 haftamı kalcan yaa
ayy çok azmış beaa.
bunada şükür dimeee
aynen muzeyencim hele seninki artık yasına gelmek uzre dert edicek bir durum yok tamam son bu temaslarmız onlarla en guzel bagımız belki ama bitiyor iste oglumda bu kadar yasamadım bile yapacak birsey yok . saglık olsun
Canım mama yerine kahvaltıda peynir, yumurtayla yemesi için ne veriyorsun. ekmek mi atıştırıyor. ben alternatif ne verebileceğimi bilmiyorum. Bisküviyi ezip meyve suyuyla mı versem, yada mama değil de pirinçunu mu yapsam :uhm:
cnm ya ben bi yere gitmedim aslında hep sizi takip ediyorum. o kadar yoğunumki sizinle yazışamıyorum.ama hepinizden haberim var. bıktım valla ben bu iştennn..:1no2:
Belma bencede senın gözetımın altında devam etmesı daha dogru olur.mutlaka yürüdüğünde verecektır ama yınede kontrol sende olsa daha dogru olur kanımca.besledıgın öğün gayet normal ama deıdgın gıbı babanane arada öğünü fazlalastırıyo galıba.yada baktı yıyo sen 2 kasık mama zannederken 4 kasık yapıyoda olabılır.yanı yarım kase degılde bır kase yıyordur Didar belkı.
Selamlar.. Eve geldim, yemek yaptım. Şimdi gene döneceğim okula.
BELMA kaşık mamalarından vazgeçebilirsin. Onun yerine peynir - az reçel - 2-3 bebe bisküvisi veriyorum ben. Hatta bir kaç akşamdır gece muhallebisi de vermiyorum yeni beslendiyse. Meyve - yoğurt - çorba temel gıdalar bizim için. Ekmek vermeye pek yanaşmıyorum. Annem veriyor. Şekerli şeylere de pek yanaşmıyorum, onu da annem veriyorDoruk da 10 kg ı aştı ve ben çok kilolu olmasını istemiyorum şahsen, dediğin gibi hareket kabiliyetini engeller. Bİr haftada 400 gr çok abartılı bir rakam. Bez - giysi farkı olmadığına emin misin?
aaaaaayyy
belma alınmazsın inşallah sankim senin mjına sarmış gibi olduk ama . valla niyetimiz safii:)
seni sevios hem dombiş didarıda seviyos.
haftada 400 gr alan didarı:)
belmacım senin kız yahonun üstüne falan düşse alimallah ezer oğlumu sempatiksalakcinni
belma yaa nurdana demişsn ya yalovaya yolnuz düşerse beklerim diye
çok güldüm süpersin yaa
uçağa söylerler bi iner yalovaya uğrar
nurdan sende bi kısır yer sonra izmire devam eder kaydirigubbakcemile3
cnm ya ben bi yere gitmedim aslında hep sizi takip ediyorum. o kadar yoğunumki sizinle yazışamıyorum.ama hepinizden haberim var. bıktım valla ben bu iştennn..:1no2:
her biri yine bimde 3,90 tl
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
emrem sayfanın üst kısmında kullanıcı paneli var (anasayfa yazısının) yanında oraya gir
sol sütünda avatarını değiştir kısmına gel
en altta bilgisayarınızdan yükleyin kısmını göreceksin oraya tıklayıp istediğin resmi yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?