2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!
hhmm ne o dondurmamiiii??

biraz fazla kilosu ama sutun yariyordur,bi listele olmazsa...
bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.
niice mutlu seneler, belki seneye karninda bi dene daha olur..

belma yaa nurdana demişsn ya yalovaya yolnuz düşerse beklerim diye
çok güldüm süpersin yaa
uçağa söylerler bi iner yalovaya uğrar
nurdan sende bi kısır yer sonra izmire devam eder kaydirigubbakcemile3
kisiri ben sende yiycem yaza:)))

GULI afikimin poposunu kulaklarini yirim, tavsan...

esra esraaaaaaaaaa

bak ben ne keşfettim sanada söliim ama belki sen biliosundur

dr otgerin pasta süslemelerinde glazür serisi var ayy süpper ya
kekin yada pastanın üstüne döküyosun görüntüde tadıda harika.
şimdi resmini koymıyımda. isteyen glazür sülemeli pasta diye aratsın googledan:)

Son düzenleme:
Selamlar.. Eve geldim, yemek yaptım. Şimdi gene döneceğim okula.

BELMA kaşık mamalarından vazgeçebilirsin. Onun yerine peynir - az reçel - 2-3 bebe bisküvisi veriyorum ben. Hatta bir kaç akşamdır gece muhallebisi de vermiyorum yeni beslendiyse. Meyve - yoğurt - çorba temel gıdalar bizim için. Ekmek vermeye pek yanaşmıyorum. Annem veriyor. Şekerli şeylere de pek yanaşmıyorum, onu da annem veriyor Doruk da 10 kg ı aştı ve ben çok kilolu olmasını istemiyorum şahsen, dediğin gibi hareket kabiliyetini engeller. Bır haftada 400 gr çok abartılı bir rakam. Bez - giysi farkı olmadığına emin misin?

amaninnnn...
norraa, emrem1997+, serapkarakoylu, tuana3434+, pinky_42+, milkshake+, dnzyildizi84, tazefasulye+, minik_kelebek+, cilgin_kedi, gypsyesra+, fasulyeko+, tuanamevsim

PERVıN nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallah :)

ESRAKO diyetime döndüm ve uyum sağladım çok şükür sonunda ama, dondurmanın bende her zaman kredisi vardır, abartmamak şartıyla tabi şu aralar. Gece yatmadan önce yediğm kayısı - incir sayısını azalttım. Ama dondurma ile tamamen kopmamı bekleme benden. Dondurmasız yaz, benim için balkonsuz eve benzer. Hatta daha kötü :)

hade gidiyom ben, gece girerim artık.

nurdan 1 haftamı kalcan yaa
ayy çok azmış beaa.
bunada şükür dimeee

bende haftasonu magnum indirdim, dondurma yenir tatli niyetine, bisi olmassss..

oo topik baya coşmuş,sayfalar ucmus.hala aktıf olamadım muhabbetler kacıyo aklım burda ama 2 gundur kayınvalıdeye gıdıyorum 3 saat fala orda gecıyo.misafırlerı varda ugruyorum mecbur.evde oldugum vakıt zaten Şevvale hava vermek ve yemek yedırmek benım kac saatımı alıyo.hala doyumluk hıc bıse yedıremıyorum.hazırladıgım yarım kase yemeklerden 3 kasık agzına sokunca bunada şükür dıyorum.öksürük arada geldıgı ıcın hele agzında yemek varken gelırse vay halımize.kuscak gıbı oluyo bu yüzden agzını kıtlıyo.zorlamıyorum ama sğreklı elımde bıseler agzına vermeye calısıyorum.hırıltımızda gectı sayılır,öksürük nadıren gelıyo zaten surup olmadıgı için yavas yavas geccek galıba.enazından gecelerı 4 saatlık delıksız uyku geri geldı.kısmende erken yatıyor.bizden haberler bunlar

gecmısı atlaya zıplaya daha cok alıntılardan okudugum kadarıyla,

öncelıkle geçmiş olsun dıleklerınıze cok tesekkurler.gectı inşalah tam degıl ama hırıltı azaldı öksürük arada gelıyo öyle işte

Doruk düşmüş sanırım ,maalesef düşe kalka buyuycekler gercekten,birkere basıma geldı kuzenımle kardesımın yanında düştü hemde 4.aylıkken ömrümden ömür gıtmıstı gecmıs olsun sizede.

Belma bencede senın gözetımın altında devam etmesı daha dogru olur.mutlaka yürüdüğünde verecektır ama yınede kontrol sende olsa daha dogru olur kanımca.besledıgın öğün gayet normal ama deıdgın gıbı babanane arada öğünü fazlalastırıyo galıba.yada baktı yıyo sen 2 kasık mama zannederken 4 kasık yapıyoda olabılır.yanı yarım kase degılde bır kase yıyordur Didar belkı.

Özlem prensesın mı hasta yanlısmı okudum öyleyse gecmıs olsun

Fatmacım bencede kabuslar için dua oku,inşallah görmessın bırdaha

Pervin nice mutlu senelere...... kızınla kocacınla - cok mutlu - cok sevgı dolu - sıcacık bı yuvanız olsun inşalah

vee bende Özlem hafızası olmadıgından bukadarcık

Son düzenleme:
aynen muzeyencim hele seninki artık yasına gelmek uzre dert edicek bir durum yok tamam son bu temaslarmız onlarla en guzel bagımız belki ama bitiyor iste oglumda bu kadar yasamadım bile yapacak birsey yok . saglık olsun

haklısıın esracım.. dediğin gibi buna şkür.. dert emtiyrum zaten artık.. ama dediğin gibi güzel temslardı bunalr.. o duygu bambşak bişeydi.. ilk kızımda bende bu kadar yaşamdımki3 ay zor emmiştiki sütüm çoktu onda..kısmet neyse o demekki.. ne yapalım bunada şükür..

afedersizni yanlışlıkla ve alışkanlıka gene kırmzıı yazmışımözür dileriimbu topikte kırmızı yazılmıyordu değilmi(

hee en önemlı ayrıntıyı unutmusum sonunda bende kılo verenler kervanına katılmıs bulunuyorumm zemuszemus 3 haftadır dıkkat edıyorum tam tamına 2.5 kılo gıtmıs bulunuyorrrr.75.600 le basladım suan 73.200 üm... diyetısyenımız benı beklıyordu sanırım hastaneden ayrılmak için önce izinde dedıler sımdıde piyasada yok.bu ay sonu bellı olcakmıs gerı gelıp gelmıycegı :sinifsinif: olsun demkkı dıkkat edıncede oluyormus.

ekmeği eline bir parça veriyorum atıştırıyor ama bizim gibi ekmekle yesin diye bir çabam yok. pirinç unununda kilo yapmaktan başka besleyici bir tarafı yok.
bisküvi yapıp kayısı suyuyla eziyordum bende ama doktor verme dedi. vermiyorum artık eksikliğinide hissetmiyoruz. kayısı hoşafını ezip öylece veriyorum. çünkü ekmeğe, pirinç ununa, mamaya ihtiyaçları yok en azından deniz ve didar için böyle:)))

cnm ya ben bi yere gitmedim aslında hep sizi takip ediyorum. o kadar yoğunumki sizinle yazışamıyorum.ama hepinizden haberim var. bıktım valla ben bu iştennn..:1no2:

arada ce!!! yapsana tatlım

emrem sayfanın üst kısmında kullanıcı paneli var (anasayfa yazısının) yanında oraya gir
sol sütünda avatarını değiştir kısmına gel
en altta bilgisayarınızdan yükleyin kısmını göreceksin oraya tıklayıp istediğin resmi yükle

Biraz biraz şüpheleniyorum kayınvalidemden ama günahını almaktan da korkuyorum. Birden bire 400 gr. mı tartıda görünce panik yaptım, kendi kendime vesvese verdim. Sizlerle yazıştıkça şimdi biraz daha rahatladım. Önce ben verdiklerimi düzene koyayım bakalım. Zaten sabah yiyeceklerini ben hazırlayıp çıkıyorum kayınvalidem onları veriyor. Arada eline salatalık, ekmek kabuğu gibi bir şeyler tutuşturduğunu biliyorum ama onlar da kilo aldırmazki...

Evet kaşık mamalarından vazgeçme kararı aldım canım. Kahvaltıda mama yerine verebileceğim bir kaç tarif buldum burada da paylaşacağım.

aaaaaayyy

belma alınmazsın inşallah sankim senin mjına sarmış gibi olduk ama . valla niyetimiz safii:)
seni sevios hem dombiş didarıda seviyos.
haftada 400 gr alan didarı:)

yok tatlım ben öyle hemencik alınmam, ben de sisi seviyom yerimseniben

belmacım senin kız yahonun üstüne falan düşse alimallah ezer oğlumu sempatiksalakcinni

:dilcikar: hıh söyleyene bak, yahonun tombul yanaklarını görmüyon herhalde. (oğlunda gözüm yok değil hani, ama çaktırma )

belma yaa nurdana demişsn ya yalovaya yolnuz düşerse beklerim diye
çok güldüm süpersin yaa
uçağa söylerler bi iner yalovaya uğrar
nurdan sende bi kısır yer sonra izmire devam eder kaydirigubbakcemile3

naniknanik Belki kız izmirden istanbula falan gider yolu da buraya düşeer Allah Allaah..:dilcikar:

cnm ya ben bi yere gitmedim aslında hep sizi takip ediyorum. o kadar yoğunumki sizinle yazışamıyorum.ama hepinizden haberim var. bıktım valla ben bu iştennn..:1no2:

Arada bi "ce" de burda olduğunu bilelim, bak unutulmuyorsun demek opuyorumnanaktan

her biri yine bimde 3,90 tl

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bu oyuncaklardan ben de istiyorum ama erken diye daha almadım. Çok güzelmiş.

Bana cevap yazan ve önerileriyle, görüşleriyle içimi rahatlatan herkese çook teşekkürler.

teşekkür ederim çok sağolopuyorumnanaktan
[

istanbulda avrupa yakasında bakıcı fiyatları nedir bilen var mı?
1 yaşından sonra bakıcı arasammı acaba bana maliyeti ne olur merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…