yavrum kıyamammm ama komikte yaa ..ecenın sepetle yuarlanmasında hem acımıs hem gulmustum aynısını gissettim kucuk askıma
guli normalsin canım anormallik yok. bebikler buyudu bahar geldi hormonlar toparladı..kims senden farsız deil sadece cakturmadan yapıolar sanki bebekleri leylekler getirdide bide derler hoslanmıos bel altı yazılaradan. hoslanmayan okumas ben nası uzunları okumuyosam onlarda okumasın
pervin n ecenim öksürğü devammı?
ayy kıyamma ben asil prensese.
ayrıcaaaaaa elbisemiz süpper olmuş
kokoş bapuçlarda cabası
muckkk
tazem yarasın
İç tabii iyi kilo aldırır :)) bu arada ben emzirirken de canım çok isterse 1-2 yudum alıyordum rakıdan. Çok özlemezsin böylece, sonra da kıtlıktan çıkmış gibi saldırmazsın :)
+ 1 !! şurada iki çift laf edemeyeceksek...
yaramasın bee :) direkt göbeğe gidiyor bira ama çok güzel zıkkım!
Son bir şey anlatayım: okuldaki hatun! Dün yeşil çay içiyorum cam fincanda, bu geldi, suratını buruşturdu buruşturdu, ne içiyorsun öyleeeeeee? dedi. "Bok içiyorum" dedim. "Blender'dan geçirdim, tülbentten süzdüm, onu içiyorum, zayıflatıyormuş" dedim kaydirigubbakcemile3 Ay iğğğğrençsiiiiiiiiiiiiiinnn, dedi. "E, arandın ama!" dedim.
Hadi çüs :)
yaramasın bee :) direkt göbeğe gidiyor bira ama çok güzel zıkkım!
Son bir şey anlatayım: okuldaki hatun! Dün yeşil çay içiyorum cam fincanda, bu geldi, suratını buruşturdu buruşturdu, ne içiyorsun öyleeeeeee? dedi. "Bok içiyorum" dedim. "Blender'dan geçirdim, tülbentten süzdüm, onu içiyorum, zayıflatıyormuş" dedim kaydirigubbakcemile3 Ay iğğğğrençsiiiiiiiiiiiiiinnn, dedi. "E, arandın ama!" dedim.
Hadi çüs :)
oyy oyy harika olmuş bebeğime çok yakışmış güle güle eskitsin bitanem
kimin zevki..:dance::1hugpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?