2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem purcuum
ben senin mjlarından gerekli taktikleri alıyorum hiiiç merak etme..

guli normalsin canım anormallik yok. bebikler buyudu bahar geldi hormonlar toparladı..kims senden farsız deil sadece cakturmadan yapıolar sanki bebekleri leylekler getirdide bide derler hoslanmıos bel altı yazılaradan. hoslanmayan okumas ben nası uzunları okumuyosam onlarda okumasın

yavrum kıyamammm ama komikte yaa ..ecenın sepetle yuarlanmasında hem acımıs hem gulmustum aynısını gissettim kucuk askıma

Evet işte aynen! Dolmuşta giderken elimi bir ısırdı, bir çığlık attım!! Resmen 1-2 dk zonkladı elim yaa.. Kendi elini yumuşak yumuşak emiyor, benimkini çiviliyor resmen it!

+ 1 !! şurada iki çift laf edemeyeceksek...

pervin n ecenim öksürğü devammı?
ayy kıyamma ben asil prensese.
ayrıcaaaaaa elbisemiz süpper olmuş
kokoş bapuçlarda cabası
muckkk

pervin n ecenim öksürğü devammı?
ayy kıyamma ben asil prensese.
ayrıcaaaaaa elbisemiz süpper olmuş
kokoş bapuçlarda cabası
muckkk

bugun azaldı oksuruk kuru formuna gectı ama yatmadan ılac ıcırıp yatırayım dedım kustu klasık.bugun 3 kez ıctı hıc kusmadı.. sesı duzelmedi pek
tsk ederis çipsi tiyzemisin kesesine bereket

yaramasın bee :) direkt göbeğe gidiyor bira ama çok güzel zıkkım!

Son bir şey anlatayım: okuldaki hatun! Dün yeşil çay içiyorum cam fincanda, bu geldi, suratını buruşturdu buruşturdu, ne içiyorsun öyleeeeeee? dedi. "Bok içiyorum" dedim. "Blender'dan geçirdim, tülbentten süzdüm, onu içiyorum, zayıflatıyormuş" dedim kaydirigubbakcemile3 Ay iğğğğrençsiiiiiiiiiiiiiinnn, dedi. "E, arandın ama!" dedim.

Hadi çüs :)

dimi yaaa
bi tek rahibe tearasa modelimiz var oda evrim
kuzeye ne zaman kardeş isterler ozaman olur..
diğerleri aynı benceden..lülülülülülü

İç tabii iyi kilo aldırır :)) bu arada ben emzirirken de canım çok isterse 1-2 yudum alıyordum rakıdan. Çok özlemezsin böylece, sonra da kıtlıktan çıkmış gibi saldırmazsın :)

muhabbet ortamlarında sadece şarap alıyorum bi kadeh pekde sevmem şarap ama 0 promilden iidir die takılıyoz.. rakı bi yudum falan aldım arda bende ama kesmiyo ki.. sana afiyet olsun...

bende yatiim ...herkese iyi gecelerrr..mirmirmirmir

purcu allah cezasını vermesin delü ya

bide blendırdan geçirmiş

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa supersin

ilk söyleyen ben değilimdir muhakkak ama yinede diicem.. deelisin sen kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…