bide ben aşık olabilsem kocama
aşk nasıl bişey yenicek bişeymi?yoksa içilirmi?
olumunekankayizsmilebide ben aşık olabilsem kocama
ya kizlar su hormonlari kudurtmanin yöntemini bana da söyleyin allah askina..kaydirigubbakcemile3ben yazilanlardan rahatsiz degilimde ben biraz monoton bir gadinim herhal..:1no2:
bide ben aşık olabilsem kocama
gercekten zor seyler yasamıssın,ama bitmiş şükür.eşin ve bırıcık bebegın yanında.doğuma yakın eşimin tayini diyarbakırdan hakkariye çıktı.eşim subay.beni doğum için kayınvalideme getirdi.sonra hakkariye gitti.eşimin gitmesinden iki gün sonra suyum geldi.4 gün serumlarla bebeğimi içimde tuttular.fakat enfeksiyon olunca sezeryanla almak zorunda kaldılar.eşim doğuma bile gelemedi.akşama ancak gelebildi.10 gün sonra da gitti.arife günü de yaralandığını haber aldık.gataya gttik.eşim yoğun bakımdaydı.yani kızını ikinci kez gatada gördü.kızına dokundurtmadılar.doktorlar bile ağlıyordu eşim almak istedikçe.kusura bakmayın uzun oldu.şimdi çok şükür kızım da eşim de iyi.
ossun yabancının kusmuku diil,sen yalarsın onu bıle :))ozgulum burdayım ben yetmesmi:)))
ece beni sinir edio ayaygıda uyuyo yerine koyuyorum mızırdıo uyanmıo ama mızıklıo kucagıma alıorum kafasını omuzuma koyuyo yıne ılac ıcerken kustu ac yatıo bıberonu ıstemıo daha beter aglıo napcam bılmem. aldım geldım salona ayagımda sızık vaziyette. bıde karanlıkta kuustugu yere oturdum silinik yani suan popom ıslanıo pöfff
amanınn,bu negüsell bı düzen böle,itiraf et uyku ilacı atıyon dımı mamasına:umursamaz:canim bu sanirim birazda bebekle alakali..benim ikiside uslu büyüdüler..sallamaya hic alismadilar..yataginda kendileri uyumaya alistilar..ama bende onlarin uyku saatlerinde hep evde oldum..yatmadan önce de milupanin gece kasik mamalarindan yiyor ve bol su iciyor..saat 7-8 gibi yatip saat 6-7 gibi kalkiyor...bazen gece uyaniyor bazen uyanmiyor..bende zorlamiyorum zaten..gece yememeye alisabilir bu aydan sonra..gerci su günlerde dis cikariyor herhalde..ondan gece cok huysuzlanip agliyor..bence ecede hastalik olmasa daha rahat ve sorunsuz uyuyabilir..yani her bebegin ayri derdi ve ayri problemi var...
tam bı prenses maş.zevklı hatun vesselam ama tasıyan daha möhem tabeesraa bu resim senin icin bebeemmm yakısmısmı
[
hahahaaa süpersınn,bencede herkez budurumda saman altından yürürütüyolar işi:)) valla hormonlar tavan bu zamanda ama geneldede bı farklılık yok zaten bizdezemuszemusguli normalsin canım anormallik yok. bebikler buyudu bahar geldi hormonlar toparladı..kims senden farsız deil sadece cakturmadan yapıolar sanki bebekleri leylekler getirdide bide derler hoslanmıos bel altı yazılaradan. hoslanmayan okumas ben nası uzunları okumuyosam onlarda okumasın
yaramasın bee :) direkt göbeğe gidiyor bira ama çok güzel zıkkım!
Son bir şey anlatayım: okuldaki hatun! Dün yeşil çay içiyorum cam fincanda, bu geldi, suratını buruşturdu buruşturdu, ne içiyorsun öyleeeeeee? dedi. "Bok içiyorum" dedim. "Blender'dan geçirdim, tülbentten süzdüm, onu içiyorum, zayıflatıyormuş" dedim kaydirigubbakcemile3 Ay iğğğğrençsiiiiiiiiiiiiiinnn, dedi. "E, arandın ama!" dedim.
Hadi çüs :)
saman nezlesı oldum dunden berı.burnum resmen su gibi akıyo.mümük degıl sankı su resmen.hapşuruk da yokluyo arada.bunla kalır ılerı gıtmez inş
ayy gecenin bir vakti yine sinir oldum ya(
ben geldim...cok sükür sonuclar kötü degilmis...:) kalptede problem yokmus..ama bundan sonra sürekli kontrol edilecek..tekrarlamamasi icin..suan icin vucuda yayilan ya da kötü huylu tümöre dahi bir bulgu yok..cok rahatladim valla..
İyi ki varsınız cevaplarınız moral oluyor gerçekten...
doğuma yakın eşimin tayini diyarbakırdan hakkariye çıktı.eşim subay.beni doğum için kayınvalideme getirdi.sonra hakkariye gitti.eşimin gitmesinden iki gün sonra suyum geldi.4 gün serumlarla bebeğimi içimde tuttular.fakat enfeksiyon olunca sezeryanla almak zorunda kaldılar.eşim doğuma bile gelemedi.akşama ancak gelebildi.10 gün sonra da gitti.arife günü de yaralandığını haber aldık.gataya gttik.eşim yoğun bakımdaydı.yani kızını ikinci kez gatada gördü.kızına dokundurtmadılar.doktorlar bile ağlıyordu eşim almak istedikçe.kusura bakmayın uzun oldu.şimdi çok şükür kızım da eşim de iyi.
:roflol: ay çok komik ya.
buarada purcum eğil yamacınakulağına söylüyorum kimse duymasın.
bu aralar son 1 haftadır iyi cozuttukdersem anlarmısın.yerimseniben. ama normallde 2 gün ya3 gunde bir:):lepi:Şeniz
lcw de 3 alana 1 hediyeanneler ügnü şeysiymiş ama tüm ürünkerde geçerli
gittik afikime aldık benimkiler bedava oldu.sempatiksalakcinni
ya kizlar su hormonlari kudurtmanin yöntemini bana da söyleyin allah askina..kaydirigubbakcemile3ben yazilanlardan rahatsiz degilimde ben biraz monoton bir gadinim herhal..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?