bilmiom gülim sıkıldım valla bende dışarı çıkmam istiom yengemi arıcam birazdan çıkıl die önümüzde koca kültür parkı var hiç girmedim musti uyuyor uyansında az çıkmak istiorum tabi gökhan beyin gönlü olrda tmm derse:1ninca:Nur noldu canım...neyin avr sessiz sedasız kalma
burda mahhalli bir markette
pampers mendil ucuz.
stok yapsam ne olarki
fiyatı 2.29 72 adet
evrrrrrrim cvp ver ban HELEE
acayip derecede canım sıkkın yine en sesiz hale büründüm:sinifsinif:
minnacıkkk
ayy inşallah gdrsiniz
konyadada olur bu hıdırelles kutlaması aynen dediğin gibi
kazanlarla aşureler falan.
ahhh ne güzel ya.
birde huıdırelles gecesi annem balkona bişeyler yapardı.
batıl inanç ama hala aklımda
ablamlara önce bebek ve beşik resmi çizdirmişti
sonra ev
abime iş falan.
heeehee bu sene söyliyimde bana kule çizsin
meltemlerin ordan sparta kulelerinden kule alalaım..sempatiksalakcinni
salma kendını salma,ara arkadasını falan hava al bıraz,ev bogmustur senı :1hug:acayip derecede canım sıkkın yine en sesiz hale büründüm:sinifsinif:
minnacıkkk
ayy inşallah gdrsiniz
ahhh ne güzel ya.
sonra ev
abime iş falan.
hah işte asıl sır bunda finky hatun gandırma bisiiiiiiiiayrıcaaaaa muzlu ballı cevizli atom tatlısıda cabası:)
:lepi:yakında L benden olur canım bu gidişle..olumunekankayizsmilederya yaa süpesin benim içn yazdıgın
bel ince göğüsler bomba
haha valla tam süpper hee.
M beden göğüsden olmuyoır ama L beden çuval gibi ne edeceyuk?????
demam ..da saf duygularımızla oynamayın seviyos ki yazıyos ama değilmiopuyorumnanaktanevrim ve derya
hiç bilem dalga geçmedik sevginizle
ama topikde herkeşler sevilmek ve sevildiğinin söylenmesini istiyor
o sebepden ortaya yazılan her sevgi sözcüğüne özenle atlanır
bknz pervin esra ben hemen atlamışız.
amma esprük olsun diye.
yoksa bilioz demammı?????
çık dışarı gökhana bakma sen çıkamak istiyorsan çık hava al biraz..acayip derecede canım sıkkın yine en sesiz hale büründüm:sinifsinif:
mende karnıbahara bayılırım ..olumunekankayizsmilebana da yapsaydın,ben de cok seferim karnabaharı olumunekankayizsmile
Şeniz:lepi:kaydirigubbakcemile5Onu bunu kımseyı bılmem, leylek meylek annamam.. o iş benım kıtabımda cocuktan cocugadır.. ucarımm uzerınızeee heeeeee :1ninca:
anlamadım, sekıl yaparak ta çiz.. daa acıklayıcı olsun, boyle ustu kapalı ayrıntılı yetmedı bana guclubacismile
aaa estagfurruullahhhh bacım 2 cıft laf mı.. bır ön bır arka haroşa dalıyorsunuz mübarek.. Allah ne verdıyseeeee çifti mi kaldı bu işin!!!
heh bak yazmıs pembe bacı, ben de bole
zıttırı zottan seylere dolma ole, degmez.. herkesın aynası,agzından cıkan lafta gizlidir, s.......et, car car ötmek kolay millete.
sis ne dalga gecıosunuss nan bızım sevgımızle.. bahar kelebeği pembe kardesım, dellendırme benı, yellendırmıyım senı.. tamam mı canım boshayallersmile
hmm senın tarıfte güzelmıs.farketmemısım link verdıgını.bende denıyım barı,hem lezzetlı hem saglıklı.süt tereyag peynır.emınım Şevvalde sever
patlıcan verdınmı,afıeyt ossun pıt pıt et dolsun küçük beye:)),1yas öncesınde verılmez dıolardı sankı.yanlıs hatırlıyorda olabılrım tabe..zaten Yusuf süreklı degısıık tatlar istiyo sanırım.paşa, aynı seylerı yemıycek hıç dimi :)
minnacıkkk
ayy inşallah gdrsiniz
ahhh ne güzel ya.
sonra ev
abime iş falan.
kırıkım kırıksın kırıkız kırıklarrrkaydirigubbakcemile3
mulee nedir yenirmi içilirmi. sevilirmi?kafamçokkarıştıGözün doysun apartumanın varya ne yapcan kuleyi muleyi ..mule neki akannehirsempatiksalakcinni
hanı bıyerde volkan patladı ya,senınde o hesap lavların hala tze,enerjın tavan yapmıiş bugunde aklinialirimsmile
üff minnişim üff burdakilerden başka arkadaşım yokk gerçektenn çok samimi olduğum arkadaşlarım vardı bi kaç yanlış yaptı bi kaçı bunu gökhanda gördüü bitti hattımı değiştirdi evi nosunu kimse bilmez zatenn yani gerçekten hiç arkadaşım yookk olsada zaten gökhan başımı ağrıtıodusalma kendını salma,ara arkadasını falan hava al bıraz,ev bogmustur senı :1hug:
bilmiomki bajım gerçekten bi kaç gündür acayip sinir var böle heran patlıyacak gibiyim dün gökhan bile artık ne yapıonki sen kaçgündür böle dedii mustiye bile bağırdım dün nerdir sebebi anlamadımm ama içimden hep kendi kendimle konuşuom sebebini bilmediğim yaşlar akıo gözümdennoldu babacım gene sana yaaa.. hamılelık mı bole yaptı senı nedır?? gokhan gokhan dıe mıyavlıyordun bak o da geldı...
onun işi belli olmazki deryam yok der akşam gelince ben gezdiririm der sonra 9 10 gibi akşam arar kör karalıkta cadde bile değil sakin yerlede arabayla tur atar eve geliriz bilmiom offf içim çok daraldı bi dokunursanız valla dökülürüm hepsiniçık dışarı gökhana bakma sen çıkamak istiyorsan çık hava al biraz..
ben şahsen bu Güliyi taahhaaa cok sefdimguclubacismile benzıyın volkanık patlamaya,durdun durdun bıanda çostunzemuszemusahaaaaaaaaaaa
tubiş sende formundasın
konuyu nerden nerey volkANİK PATMALA HAAAAAkaydirigubbakcemile3
çok datlusun.
ama dogru söyleyin
böyle beni seviyosunuz.
öbür uslku puslu
aaa bugun iyiyim şu oldu bu olmadı diye yazınca sefmiosunuz...
oturup dertlesmeye gezıp tozmaya kafa dengı bı arkadasa ihtiyacın var kanımca... bız varız burda ama uzagız,hiç arkadssız olmas be Nurcum.eşinin arkadası fılanda mı yok evlı.sende onun eslerıyle görüşsen falanüff burdakilerden başka arkadaşım yokk gerçektenn çok samimi olduğum arkadaşlarım vardı bi kaç yanlış yaptı bi kaçı bunu gökhanda gördüü bitti hattımı değiştirdi evi nosunu kimse bilmez zatenn yani gerçekten hiç arkadaşım yookk olsada zaten gökhan başımı ağrıtıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?