2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çatlak için formül verceğim dedim ya aklımda ama formülü nereye yazdysam bulamıyorum ..yoksa bu kadar bekletmezdim kusura bakmayın ..aramalarım devam ediyor..

bana da yapsaydın,ben de cok seferim karnabaharı olumunekankayizsmile

hunkar begendi yaparım sana bebişim , ne istersen en alaasından

vayh vayh vayhhhhh atom tatlını yıyım senın:) adam zaten cok şişkosun demeye basladı yıne . bi çikilopla ask yasatmıolar insaana beaa

yavrum benim senin sakin sakin güneşli bir havada dolaşmaya ihtiyacın var gökhan beye bunu böyle ilet ..arabayla gezmk gezme değilki..güneş nerde sana neşe vercek canlandıracak..sokak lambaları o işi görmüyor de..yerimseniben

bugun kocacıgımın canı mantı istemiş
,afik uyuyunca yapacagım yimeğimizi yiriz çıkarız diim.
ben didim kendim dididm..

ne sanslı adam su aydın ya senın gıbı hatunu var

arkadaşlar çatlak için formül verceğim dedim ya aklımda ama formülü nereye yazdysam bulamıyorum ..yoksa bu kadar bekletmezdim kusura bakmayın ..aramalarım devam ediyor..

sen onu bunu bırakta mısır unlu karın toplayıcı yaz. bende seni seviorum :)

nurr hamilelikten canım seninki.. aynen deryanın dedigi gibi cık dolas hava al. mustşye baksın kaynanan annen. sen gez azcuk kocişinle

deryaaa
hsani gecen akşam misafirin gelecekdi ya cuma akşamı
geldilermi ne oldu neler yaptınız
ayy meraklandım
nicikimlen ilgili misafir deyince şey ettimdi.
ney ettimdi dersen ?
bilmem işte şey olsun diye

meraklı gördüm seni merağını depreştirmek içinde yazdımdı..
geldi misafirim..haftaya tekrar gelmek zorundalar ..nasip bizden onlara nasip varsa geliler ...ne yaptığımızı nasıl anlatayım len böyle böyle çözecenmi...
AL YAZAYIM BARİ MANEVİYAT SAHİBİ BİRİSİYİM YARDIMA İHTİYACI OLAN VE YARDIM EDEBİLECEĞİMİZ İNSANLARA KAPIMIZ AÇIK..
HER YERE BAŞ VURUP SONUCUNU BULAMAYAN DERTLERE ALLAH 'IN İZNİYLE ÇÖZÜM BULUYORUZ...meraklandındınya onun için böyük yazdım daha rahat oku diye...yerimseniben

yaz DEryam yazz. karın toparlayıcı ,çatlak gıderıcı ne varsa yazz.bıdaha kı yaza anca toparlar bu göbek kendını mafoldumben

ne sanslı adam su aydın ya senın gıbı hatunu var

sen onu bunu bırakta mısır unlu karın toplayıcı yaz. bende seni seviorum :)

onu beynime yazdım yazayım hemen..
1 kaşık mısır ununa süt ve yumurta katıyorsun kek hamuru kıvamında olcek şekilde karıştırıyorsun..bunu yüzndeki siyah noktalrdan tutda tüm vücuduna peling olarak kulanbilirsin..

yaz DEryam yazz. karın toparlayıcı ,çatlak gıderıcı ne varsa yazz.bıdaha kı yaza anca toparlar bu göbek kendını mafoldumben

bu yazada toparlar önüne düşünsel engel koyma...geceleri biberiye yağını sürüp streç sarıp yatan tabi yatabilirseniz 1 ay sonra göbeciğinizden eser kalmaz...tabi sabır ve devamlılık gerektiriyor...

Son düzenleme:
nurr hamilelikten canım seninki.. aynen deryanın dedigi gibi cık dolas hava al. mustşye baksın kaynanan annen. sen gez azcuk kocişinle
annem burda deil oda istanbulda gezio k.valideme gelince oda bir yerlerdedir kesin vee gökhan asla bıraktırmaz mustiyiii pervincim ne güsel demişsin koçişle gez die ama biz bunu 2 senedir hiç yapmadık yozgatta ank gittiğimizde gezdik sadece üff yaa gerçekten yazınca bile bunalıyorummm
ben sana numarasını yazsammm sen bi iletsenlumunekankayizsmile
gökhanında öle arkadaşı yoktur 1 tane var çok samimiyiz onlarla ama onunda kocası askerde kızda yabancı kocası burda olunca görüşüoz ama eşi şimdi askerde olduğu için fazla görüşemioz hemde k.validesiyle oturuo ayıp olmasın die çok sık arıyamıorum o benden de beter zaten yabancı die kocası iice sıkıo canım benim temmuzu beklioki annem gelecek değişiklik olur diee 2 senedir görmüomuş annesii yani anlıyacan oda dertli yarım türkçesiyle arar beniii nur gıııı çok sıkıldım napak ki derr:)

Bu arada bu maneviytala ilgili sorularınıza açığım yanlız falcı muamelesi yapmazsanız sevinirim zira ne fal ne muska onlarla ilgim alakam yok...LEDÜN İLİMİ sahibiyim...bunu araştırabilirsiniz..

olur ileteyim NUR'umuzu üzme diyeyim..yada şöle yapalım yanıma gel beraber gezelim sana mamalarda alırım hem gezer hemde yersin sana moral bebeciğinede kilo olur Şeniz

Son düzenleme:
sarıyerli esraaa

ciğerim şu bahar countrye gittinmi hiç?
bi anlatıver bana.
pikniğe gelecegiz o mekana.
LEE MANGAL köşesi varmış
her kelimenin başına LEE yada ALA yada DE PARE
koyuyorlar ya uyus oluyorum.
artis bi isim oluyor başka.sempatiksalakcinni

Herkese iyi günler..
Oğlum cuma akşamından beri 38 derce ateşli bazen düşüyor... Ama avuçları hep çok sıcak..
Bir kere ciğerleri iltihap olmuştu. Ozaman hırııltısı vardı.Şimdi öyle değildiştendir diye tahmin ediyorum bir doktor arkadaşıma da sordum.GÜnde 3 kere ateş düşürücü veriyorum.Yavrum çok halsiz ağrı kesici yi alınca sızıyor rahat uyuyor..
Dualarınız bekliyorum.İlk dişi böyle sorunlu değildi bu böyle oldu.
Anlamadım..

olur ileteyim NUR'umuzu üzme diyeyim..yada şöle yapalım yanıma gel berbar gezelim sna mamlarda alrım hem gezer hemde yersin sana moral bebeciğinede kilo olur Şeniz
deryammm nasıl ii olur dimi sen ank ben çok seviyorum yaaa ank mayısın sonunda geleceğiz gökhanın amcasının kızının düğü var cicişler almaya gelecez mama işine gelince canım acayip patatesli börekle mercimek köftesi istio ama yapanım yok yaaaaa:sinifsinif:dün yufka istedim gökhandan 7 gibi aradım göndertiyim dedi saat 9 oldu gelmedi gökhan geldi elinde yufka var alan adama kapıya takmış gitmiş ben ne bileceksem geldiğini bende sinirden yapmadım bugünde yapacak istek yok

deryaa
yani bir nevi kalpgözü açık manasında.
hmm meraklandıgım kadar varmış yanee.
ama şimdi ben sana esprük yapmaya çekinirim yaff.
sen varken edebe adaba uymak lazım
ciddiyim bak.
çok çekinirim ben hulusi kalb sahibleirnden.

nurrrrrrrr
at la gel istanbula
abinler vardı dimi.
ben sana ne istrsen hatta istemesende yaparım.
kıyamam sanaa
annene söyle o da yapar ya.yapanım yok deme.
kendi kendine üzme lütfen.

iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..

fatma zehar geçmiş olsun
eger ciddi bişeyden şüpheleniyorsan bi doktor görsün

evladını en iyi sen anlarsın.
inşallah kötü bi şey değildir.

şifa versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…