bana da yapsaydın,ben de cok seferim karnabaharı olumunekankayizsmile
lütfen maydonozumlan dalga geçmeyin
deneyin tecrubeyle sabittir.
sabah kahvaltıda domates salata vemaydonoz
akşama salataya ekleyin
çorbanın üstüne süslemek için kullanın.
bissürü yolu var.
ayrıcaaaaa muzlu ballı cevizli atom tatlısıda cabası:)
onun işi belli olmazki deryam yok der akşam gelince ben gezdiririm der sonra 9 10 gibi akşam arar kör karalıkta cadde bile değil sakin yerlede arabayla tur atar eve geliriz bilmiom offf içim çok daraldı bi dokunursanız valla dökülürüm hepsini
bugun kocacıgımın canı mantı istemiş
,afik uyuyunca yapacagım yimeğimizi yiriz çıkarız diim.
ben didim kendim dididm..
arkadaşlar çatlak için formül verceğim dedim ya aklımda ama formülü nereye yazdysam bulamıyorum ..yoksa bu kadar bekletmezdim kusura bakmayın ..aramalarım devam ediyor..
deryaaa
hsani gecen akşam misafirin gelecekdi ya cuma akşamı
geldilermi ne oldu neler yaptınız
ayy meraklandım
nicikimlen ilgili misafir deyince şey ettimdi.
ney ettimdi dersen ?
bilmem işte şey olsun diye
ne sanslı adam su aydın ya senın gıbı hatunu var
sen onu bunu bırakta mısır unlu karın toplayıcı yaz. bende seni seviorum :)
yaz DEryam yazz. karın toparlayıcı ,çatlak gıderıcı ne varsa yazz.bıdaha kı yaza anca toparlar bu göbek kendını mafoldumben
annem burda deil oda istanbulda gezio k.valideme gelince oda bir yerlerdedir kesin vee gökhan asla bıraktırmaz mustiyiii pervincim ne güsel demişsin koçişle gez die ama biz bunu 2 senedir hiç yapmadık yozgatta ank gittiğimizde gezdik sadece üff yaa gerçekten yazınca bile bunalıyorummmnurr hamilelikten canım seninki.. aynen deryanın dedigi gibi cık dolas hava al. mustşye baksın kaynanan annen. sen gez azcuk kocişinle
ben sana numarasını yazsammm sen bi iletsenyavrum benim senin sakin sakin güneşli bir havada dolaşmaya ihtiyacın var gökhan beye bunu böyle ilet ..arabayla gezmk gezme değilki..güneş nerde sana neşe vercek canlandıracak..sokak lambaları o işi görmüyor de..yerimseniben
gökhanında öle arkadaşı yoktur 1 tane var çok samimiyiz onlarla ama onunda kocası askerde kızda yabancı kocası burda olunca görüşüoz ama eşi şimdi askerde olduğu için fazla görüşemioz hemde k.validesiyle oturuo ayıp olmasın die çok sık arıyamıorum o benden de beter zaten yabancı die kocası iice sıkıo canım benim temmuzu beklioki annem gelecek değişiklik olur diee 2 senedir görmüomuş annesii yani anlıyacan oda dertli yarım türkçesiyle arar beniii nur gıııı çok sıkıldım napak ki derr:)oturup dertlesmeye gezıp tozmaya kafa dengı bı arkadasa ihtiyacın var kanımca... bız varız burda ama uzagız,hiç arkadssız olmas be Nurcum.eşinin arkadası fılanda mı yok evlı.sende onun eslerıyle görüşsen falan
annem burda deil oda istanbulda gezio k.valideme gelince oda bir yerlerdedir kesin vee gökhan asla bıraktırmaz mustiyiii pervincim ne güsel demişsin koçişle gez die ama biz bunu 2 senedir hiç yapmadık yozgatta ank gittiğimizde gezdik sadece üff yaa gerçekten yazınca bile bunalıyorummm
ben sana numarasını yazsammm sen bi iletsenlumunekankayizsmile
gökhanında öle arkadaşı yoktur 1 tane var çok samimiyiz onlarla ama onunda kocası askerde kızda yabancı kocası burda olunca görüşüoz ama eşi şimdi askerde olduğu için fazla görüşemioz hemde k.validesiyle oturuo ayıp olmasın die çok sık arıyamıorum o benden de beter zaten yabancı die kocası iice sıkıo canım benim temmuzu beklioki annem gelecek değişiklik olur diee 2 senedir görmüomuş annesii yani anlıyacan oda dertli yarım türkçesiyle arar beniii nur gıııı çok sıkıldım napak ki derr:)
deryammm nasıl ii olur dimi sen ank ben çok seviyorum yaaa ank mayısın sonunda geleceğiz gökhanın amcasının kızının düğü var cicişler almaya gelecez mama işine gelince canım acayip patatesli börekle mercimek köftesi istio ama yapanım yok yaaaaa:sinifsinif:dün yufka istedim gökhandan 7 gibi aradım göndertiyim dedi saat 9 oldu gelmedi gökhan geldi elinde yufka var alan adama kapıya takmış gitmiş ben ne bileceksem geldiğini bende sinirden yapmadım bugünde yapacak istek yokolur ileteyim NUR'umuzu üzme diyeyim..yada şöle yapalım yanıma gel berbar gezelim sna mamlarda alrım hem gezer hemde yersin sana moral bebeciğinede kilo olur Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?