2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun yavrunun duacu-ısıyız..Rabbim acil şifa versin..

yapma böyle istediğini beceremem yavru kuş senin elinden geliyorsa yap..biraz sert yazmışım yapacak gücün varsa yap içinde kalmasın manasında yap dedim yanii
musati olursamve eşin getirise bekelrim..Aslında Damla hojamlada görüşmek isterdim ama benim halim belli olmuyor...yoksa Ankara'ya gelen arkadaşlar başım gözüm üstüne ..beklerim..

Son düzenleme:
nurrrrrrrr
at la gel istanbula
abinler vardı dimi.
ben sana ne istrsen hatta istemesende yaparım.
kıyamam sanaa
annene söyle o da yapar ya.yapanım yok deme.
kendi kendine üzme lütfen.
annem yaparda güliiim yok burda hafta içi gelecek istanbuldada abim ama uzk silivridee keşkee gelebilem bajım senin becerikli elinden ne olsa yerimmm
inş canım yaa kısmet

bu özelliğe takılma nasıl tanıdıysan öyle devam et tinky minky..ciddi olduğunu biliyorum..

Yusuf saat 11 den beri uyuyor akannehirkafamçokkarıştısadece kahvaltı yaptı ve bu saate kadar uyudu rekor ama gece yapsaya bunu akılı bıdıkım..a.syanlız doğdu doğalı gündüz uykusu bukadar ilk defa oldu..hani bebek desem kan şekeri düştü uyanmıyor ama gelip gidip bakıyorum oh her seferdede bi pozisyon almış uyuyor..sempatiksalakcinnidelikafadulden

gecmisi okudum ama ilaclar sayesinde kafam bi dunya, ne koyuyorlarsa acayip kafa yapiyor bu tylol hot aferin turu ilaclar..sersema salak gibiyim, ustune lidokoinli bogaz spreyi ve pastil, o yuzden alinti yapamadim:))

hepinisi ozleim, bi toparliyim aktif olucam tekrar, simdilik gecici sure devre disiyim..

Güli merağını giderdi gitti..ee menüde mantı var koları sıvamıştır hamarat hatun...
Yusuf bey de uyandı çok şükür...hayır işim olsa uyumasını istesem ki hepimizin başına geliyor asla yatmaz..sıpa..karnını doyurayım ballı paşanın..

sen düzel o yeter..aferin ve o tarz ilaçlarda uyku veren madde var sen daha iyi bilirsin gerçi..

anaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.yaparım tabee.biberiye yagını alcam göbeğime sürcem strecle sarcammı okadarmı
cok artizzz oluyosa apartmanın adını LEE ALEV apartmanı koy sempatiksalakcinni alev alev yanıyon ya o bakımdan yane,hemde artisss dururlaelaelaelaelae
gecmıs olsun canım,yannıs diş atesı 4 gunu gecmes demıstı bızım doktor.4 ggun oldugu halde atesı hala devam edıyosa vücudu sana haber verıyo olabılır.belkı önemsız bı enfeksıyondur ama bişeden dolayı cıkmıstır atesi.cok gecmıs olsun bian önce iyi olsun inş.
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..

hay Allah sen ıyıce fena olmusun.gecmıs olsun tekarardan Nurdancım... sahalara dönemnı beklıyorus bian önce

ohh maşşalah daimi olur inş,olumunekankayizsmile

kızım poposuyla gezınmeye basladı :)) yanı oturdugu yerde oyanarken ufak ufak yer degıstırıyo:)) gayet dık oturuyo fakett bı bakıyorum yarım metre öteye gitmiş.bunu hızlandırırmı acaba.emeklemıycek bu bellı bişe.hala yüzüstü yatıyoken gerı gerı gıdıyo:ecrin_bebek:

.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor
SAğlığı yerinde olsunda canım inşallah zamandaşlarını yakalr...
esraa bu resim senin icin bebeemmm yakısmısmı

çok tatlı maşallah...

Benim tosuncuk ta aynen böyleydi.Bİr haftaya kalmaz emekler
inşallah canım..

tekraralamaz inşallah.yediği birşey yapmış olabilir.
ben görmedim.gözümün önünde canlandılar unutmak istesem de nafileboshayallersmile
evet bunu hiç düşünmedim.erkeklerinkini niye anneleri açıyor o zaman.herzaman ki gibi kız-erkek ayrımcılığının din ile maskelenmesi.iğrençler
Allah'ım nasıl iş bu ya....
Adaşın da iyi çok şükür. Büyüdüklerini görmek bebeklerimizin büyük bir keyif gerçekten.
daha iyi olsun inşallah.öperim onu
esraa bu resim senin icin bebeemmm yakısmısmı

çok güzel olmuş.kusursuz bir uyum var maşallah.
sağol canım.afiyet olsun yediklerin.bu kadardan birşey olmaz bence.üstüne yeşilçay içiyormuşsun zaten blendırdan geçirip,tülbentten süzüp:) delisin sen deliiii
bu kuldaki kadın arbi sorunlu o zaman.
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
canım çok geçmiş olsun.tek farkımız biz de salih sağlam.inşallah ona da bulaşmaz
neeeysee ben kacıyım kızımı uyutucam,yemek yapıcam ev dandını şu saat oldu.

salih ve neva sarılmış uyuyorlar,ev dandini arzedirim,kolaylıklar dilerim

anaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.yaparım tabee.biberiye yagını alcam göbeğime sürcem strecle sarcammı okadarmı

efet okadar ..aslında 2 saat dursa yeter gece boyu zor ve zahmetli olur birde terleyip soğuma riski ..bunuda açıklayayım..ortalam haftada 3-4 kere uygulasan ve hafta sonuda mısır unlu peling yapsan..1 ya sonra göbeğin gitmiş ve girgin bir şekilde kucaklar seni...

Bana deli diyen dillerinizi yirim. Evet, biraz deliyimdir ama o da arandı yani. Her yediğime suratını ekşitiyordu, bir daha yapmaz umarım.

DERYA şaşırdım :) Duyuyordum ama hiç tanıdığım biri olmamıştı senin gibi.

NURDAN çok çok çok çok geçmiş olsun canım...

Cep telefonumu dolmuşta düşürmüşüm! Gece çantamdan çıkarayım da bakayım dmiştim, bir baktım yok! Onur'un tlfnundan arıyorum arıyorum çalıyor ama sesini duymuyorum. Bir teyze açtı, "kızım dedi, benim de başıma geldi, ne pis bir şey old bilirim, şarjın da bitiyordu, şarja taktım, aramanı bekliyordum. Benim beyim dolmuş şoförü, o bulmuş." Yarın sabah okula getirecek adam telefonumu. Okulum da son durakta. Nasıl dua ettim, anlatamam... Hala iyi insanların olduğunu görmek çok mutluluk verici :)

beni merak eden gecmis olsun ileten herkese tisekkuuru bir borc bilirim..

Taze ne guzel, sevindim, hala iyi insanlar var demek..Bu arada hastalik sayesinde onune gectim cicim, tickera dikkat..ama 60 olarak gelemiycem izmire, hedef oydu neyse artik, bu da iyi, asil hedef yaa 58 olmak artik:))

buarada ecocumun fotosunu gordum, elbise pek bi yakismis..

minisim gecmis olsun..

nur sikma caninini, oglusunu alip pusetle falan bi turlasan en kotu hava guzelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…