çok geçmiş olsun yavrunun duacu-ısıyız..Rabbim acil şifa versin..Herkese iyi günler..
Oğlum cuma akşamından beri 38 derce ateşli bazen düşüyor... Ama avuçları hep çok sıcak..
Bir kere ciğerleri iltihap olmuştu. Ozaman hırııltısı vardı.Şimdi öyle değildiştendir diye tahmin ediyorum bir doktor arkadaşıma da sordum.GÜnde 3 kere ateş düşürücü veriyorum.Yavrum çok halsiz ağrı kesici yi alınca sızıyor rahat uyuyor..
Dualarınız bekliyorum.ılk dişi böyle sorunlu değildi bu böyle oldu.
Anlamadım..
deryammm nasıl ii olur dimi sen ank ben çok seviyorum yaaa ank mayısın sonunda geleceğiz gökhanın amcasının kızının düğü var cicişler almaya gelecez mama işine gelince canım acayip patatesli börekle mercimek köftesi istio ama yapanım yok yaaaaa:sinifsinif:dün yufka istedim gökhandan 7 gibi aradım göndertiyim dedi saat 9 oldu gelmedi gökhan geldi elinde yufka var alan adama kapıya takmış gitmiş ben ne bileceksem geldiğini bende sinirden yapmadım bugünde yapacak istek yok
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
annem yaparda güliiim yok burda hafta içi gelecek istanbuldada abim ama uzk silivridee keşkee gelebilem bajım senin becerikli elinden ne olsa yerimmmnurrrrrrrr
at la gel istanbula
abinler vardı dimi.
ben sana ne istrsen hatta istemesende yaparım.
kıyamam sanaa
annene söyle o da yapar ya.yapanım yok deme.
kendi kendine üzme lütfen.
inş canım yaa kısmetçok geçmiş olsun yavrunun duacu-ısıyız..Rabbim acil şifa versin..
yapma böyle istediğini beceremem yavru kuş senin elinden geliyorsa yap..
musati olursamve eşin getirise bekelrim..Aslında Damla hojamlada görüşmek isterdim ama benim halim belli olmuyor...yoksa Ankara'ya gelen arkadaşlar başım gözüm üstüne ..beklerim..
deryaa
yani bir nevi kalpgözü açık manasında.
hmm meraklandıgım kadar varmış yanee.
ama şimdi ben sana esprük yapmaya çekinirim yaff.
sen varken edebe adaba uymak lazım
ciddiyim bak.
çok çekinirim ben hulusi kalb sahibleirnden.
gecmisi okudum ama ilaclar sayesinde kafam bi dunya, ne koyuyorlarsa acayip kafa yapiyor bu tylol hot aferin turu ilaclar..sersema salak gibiyim, ustune lidokoinli bogaz spreyi ve pastil, o yuzden alinti yapamadim:))
hepinisi ozleim, bi toparliyim aktif olucam tekrar, simdilik gecici sure devre disiyim..
anaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.yaparım tabee.biberiye yagını alcam göbeğime sürcem strecle sarcammı okadarmıonu beynime yazdım yazayım hemen..
1 kaşık mısır ununa süt ve yumurta katıyorsun kek hamuru kıvamında olcek şekilde karıştırıyorsun..bunu yüzndeki siyah noktalrdan tutda tüm vücuduna peling olarak kulanbilirsin..
cok artizzz oluyosa apartmanın adını LEE ALEV apartmanı koy sempatiksalakcinni alev alev yanıyon ya o bakımdan yane,hemde artisss dururlaelaelaelaelaesarıyerli esraaa
ciğerim şu bahar countrye gittinmi hiç?
bi anlatıver bana.
pikniğe gelecegiz o mekana.
LEE MANGAL köşesi varmış
her kelimenin başına LEE yada ALA yada DE PARE
koyuyorlar ya uyus oluyorum.
artis bi isim oluyor başka.sempatiksalakcinni
gecmıs olsun canım,yannıs diş atesı 4 gunu gecmes demıstı bızım doktor.4 ggun oldugu halde atesı hala devam edıyosa vücudu sana haber verıyo olabılır.belkı önemsız bı enfeksıyondur ama bişeden dolayı cıkmıstır atesi.cok gecmıs olsun bian önce iyi olsun inş.Herkese iyi günler..
Oğlum cuma akşamından beri 38 derce ateşli bazen düşüyor... Ama avuçları hep çok sıcak..
Bir kere ciğerleri iltihap olmuştu. Ozaman hırııltısı vardı.Şimdi öyle değildiştendir diye tahmin ediyorum bir doktor arkadaşıma da sordum.GÜnde 3 kere ateş düşürücü veriyorum.Yavrum çok halsiz ağrı kesici yi alınca sızıyor rahat uyuyor..
Dualarınız bekliyorum.İlk dişi böyle sorunlu değildi bu böyle oldu.
Anlamadım..
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
hay Allah sen ıyıce fena olmusun.gecmıs olsun tekarardan Nurdancım... sahalara dönemnı beklıyorus bian öncegecmisi okudum ama ilaclar sayesinde kafam bi dunya, ne koyuyorlarsa acayip kafa yapiyor bu tylol hot aferin turu ilaclar..sersema salak gibiyim, ustune lidokoinli bogaz spreyi ve pastil, o yuzden alinti yapamadim:))
hepinisi ozleim, bi toparliyim aktif olucam tekrar, simdilik gecici sure devre disiyim..
Yusuf saat 11 den beri uyuyor akannehirkafamçokkarıştısadece kahvaltı yaptı ve bu saate kadar uyudu rekor ama gece yapsaya bunu akılı bıdıkım..a.syanlız doğdu doğalı gündüz uykusu bukadar ilk defa oldu..hani bebek desem kan şekeri düştü uyanmıyor ama gelip gidip bakıyorum oh her seferdede bi pozisyon almış uyuyor..sempatiksalakcinnidelikafadulden
SAğlığı yerinde olsunda canım inşallah zamandaşlarını yakalr....ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor
çok tatlı maşallah...
Ya bende öğretmenlerde hiç kıskançlık olmaz sanardım. ohaoldumsmile
Yıllarca kandırıldık desene...
Yada sizin okula hepsi piyangoyla çıkmış.
İlginç tipler..
Oh maşallah. Boşver gitsin insanalrı ağızları torba değil malesef..teşekkür ederim arkadaşlar.erzurumdayız şu an.dışarı çok soğk olduğundan kuzumu dışarıya çok fazla çıkaramıyorum.sadece hasta olduğunda doktora gidebiliyoruz.ben gündüz okuldayım.1 de geliyorum.o nedenle sizlerden çok şey öğreniyorum.yıpratan günler geçirdim.kızım küçük doğdu.o ara eltim de doğum yaptı.41haftada bebeği oldu.maşallah o 3680 gr. doğdu.yavrumu hep onunla kıyasladılar.hep ağladım.sezeryan olduğumdan kilom kalmıştı alay ettiler.ama ben 4 aydan sonra 20 kilo aldığım hamileliğimde 24 kilo verdim.şimdi heres şaşırıyor.
Geçmiş olsun canım.İnşallah çabucak atlatırsın.TEOşada geçmedeniki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
Ciddi bişey olacağını sanmıyorum.Şimdi gitsem diş için de antibiyotik alsın istemiyorum.Ciğerlerinde sorunu varkenn daha iki aylıktı ozaman kullandım antibiyotik çocuğun düzeni şaşıyordu.İshal oluyo sonrada pişik oluyordu.fatma zehar geçmiş olsun
eger ciddi bişeyden şüpheleniyorsan bi doktor görsün
evladını en iyi sen anlarsın.
inşallah kötü bi şey değildir.
şifa versin allah
Dİşi yeni çıkacağı için mikrop kapmış oda ateş yapıyor olabilir dedi..
Bu aralar ağzıan her şeyi aldığı için ondan olabilirmiş..
çok geçmiş olsun yavrunun duacu-ısıyız..Rabbim acil şifa versin..
..
gecmıs olsun canım,yannıs diş atesı 4 gunu gecmes demıstı bızım doktor.4 ggun oldugu halde atesı hala devam edıyosa vücudu sana haber verıyo olabılır.belkı önemsız bı enfeksıyondur ama bişeden dolayı cıkmıstır atesi.cok gecmıs olsun bian önce iyi olsun inş.
sağolun arkadaşlar teşekkürler..
Az önce uyandı sanki düşmüş gibiydi ateşi terlemiştide..
Emzirdim daldı yine..
kızım poposuyla gezınmeye basladı :)) yanı oturdugu yerde oyanarken ufak ufak yer degıstırıyo:)) gayet dık oturuyo fakett bı bakıyorum yarım metre öteye gitmiş.bunu hızlandırırmı acaba.emeklemıycek bu bellı bişe.hala yüzüstü yatıyoken gerı gerı gıdıyo:ecrin_bebek:
tekraralamaz inşallah.yediği birşey yapmış olabilir.cok uzun bı gece gecırdım,güne o şekılde merhaba dedim.
bızım gaz sancımız hortladı,hatta bebekken bıle bukadar kıvranmamıstı,kısmen gazsız bı bebektı.10da neguel uyumustu fakat tam ben yatıcakken cıglık cıglıga uyandı,emzırdım emerken pırt pırt yaptı uyudu.tam yatıcam tekrar telkrar derken saat 1.30 oldu buseesefer hepten uykusu acıldı kıvranmayı falan unuttu,uyuyan babsınıda uyandırdı bıraz oynadılar 2de tekrar devraldım Şevvalı ve 3.30da zor sızdı.kafam kazan gıbı fokurduyo
ben görmedim.gözümün önünde canlandılar unutmak istesem de nafileboshayallersmileözgül geçmiş olsun canım inşallah kötü huylu değildir rabbim sağlık versin
evrim o fotodaki görüntüyü sen yaptın zannetim bir an birde güliye niye hitap ediyosun hee söle biz neciyiz burda ben görselliğe önem vermiyomum hııı ne çabuk unuttun rujlu kirpilerimi ondan daha görsel bi kurabiye gördünmü hayatındaaaaaaaa
evet bunu hiç düşünmedim.erkeklerinkini niye anneleri açıyor o zaman.herzaman ki gibi kız-erkek ayrımcılığının din ile maskelenmesi.iğrençlercansıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım mustimle oyalanıorum
evet canım yaa hiç susu sızdırmıyor başına:)) inş canım yaa mustiyle yaşların yakın olacağından çok istiyorumm böle kol kola girip gittiklerini filan hayaledince çok hoşuma gidio
ıyyyyyyyyyyyyyyy bunu bende duydum oznm erkek anneleri ne yapacak onalrınkinide babalarımı değiştirecek ayy işedin oğlum ama k.bakma altına bakamam baban işten gelsin değiştirsinmi diecez çok saçma bir yerlerinden uydurmuşlar ilte
aaa bak acracımm o hiç aklıma gelmedi bende mustide bi deneyiim yoğurt kabını:)) yahomuu öptümmzemuszemus
daha iyi olsun inşallah.öperim onuAllah'ım nasıl iş bu ya....
Adaşın da iyi çok şükür. Büyüdüklerini görmek bebeklerimizin büyük bir keyif gerçekten.
çok güzel olmuş.kusursuz bir uyum var maşallah.
sağol canım.afiyet olsun yediklerin.bu kadardan birşey olmaz bence.üstüne yeşilçay içiyormuşsun zaten blendırdan geçirip,tülbentten süzüp:) delisin sen deliiiigeçmiş olsun bebiş...
Hey allahım, daha neler? Kendi sapık zihniyetlerinin sonucu hep bunlar
Bugün tüm gün pasta börekle beslendim. İki yere misafirliğe gittik. Reddedemeyeceğim yerlerdi. Şimdi de cilalayacağım fıçı Efes'le :) Madem bi suç işledik, devamını da getireceğim. Günahlar gecesi olacak kötükedihüso Doruk da bütün gün kucaktan kucağa gezdi 50 defa elini yüzünü yıkadım çocuğun.
bu kuldaki kadın arbi sorunlu o zaman.yaramasın bee :) direkt göbeğe gidiyor bira ama çok güzel zıkkım!
Son bir şey anlatayım: okuldaki hatun! Dün yeşil çay içiyorum cam fincanda, bu geldi, suratını buruşturdu buruşturdu, ne içiyorsun öyleeeeeee? dedi. "Bok içiyorum" dedim. "Blender'dan geçirdim, tülbentten süzdüm, onu içiyorum, zayıflatıyormuş" dedim kaydirigubbakcemile3 Ay iğğğğrençsiiiiiiiiiiiiiinnn, dedi. "E, arandın ama!" dedim.
Hadi çüs :)
canım çok geçmiş olsun.tek farkımız biz de salih sağlam.inşallah ona da bulaşmaziki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
neeeysee ben kacıyım kızımı uyutucam,yemek yapıcam ev dandını şu saat oldu.
anaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.yaparım tabee.biberiye yagını alcam göbeğime sürcem strecle sarcammı okadarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?