2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

veletim uyuyor, kocam markete gitti, bende zar zor utuleri bitirdim, yigildim koltuga cayimi icerken gecmise bi bakayim, kacirmiyim bisi:))

deryaaa
hsani gecen akşam misafirin gelecekdi ya cuma akşamı
geldilermi ne oldu neler yaptınız
ayy meraklandım
nicikimlen ilgili misafir deyince şey ettimdi.
ney ettimdi dersen ?
bilmem işte şey olsun diye

babacım sen ıngılızce ogretmenıydın dı mı ??? kaydirigubbakcemile3

hunkar begendi yaparım sana bebişim , ne istersen en alaasından , vayh vayh vayhhhhh atom tatlını yıyım senın:) adam zaten cok şişkosun demeye basladı yıne . bi çikilopla ask yasatmıolar insaana beaa

ayyyyyy.. hunkar begendı mı.. yaparsın bılırımm.. ben senın o deniz gibi engin gönlünü seveyimm..

nurr hamilelikten canım seninki.. aynen deryanın dedigi gibi cık dolas hava al. mustşye baksın kaynanan annen. sen gez azcuk kocişinle

Hah.. dedene rahmet.. NURUMMMM, bende aynı seyı dusunuyorum kuzum.. hamılelık psıkolojısınden dolayı ılgı ıstemenden kaynaklanıyor, bence acık secık konus Gokhanla yavru annem..

Bu arada bu maneviytala ilgili sorularınıza açığım yanlız falcı muamelesi yapmazsanız sevinirim zira ne fal ne muska onlarla ilgim alakam yok...LEDÜN İLİMİ sahibiyim...bunu araştırabilirsiniz..

İlm-i ledün sahibi olanlar, hadiselerdeki gizli sırları ve hikmetleri bilir. Kur'an-ı kerimde, (Kehf) suresinde bu husus açıkça bildirilmiştir.

Vayyy vayyy... durup durup askımı ilan ettıgım kadının içine bak.. :))

Zehra, Allah yardımcın olsun kuzum.. cok uzuldum.. muhakkak doktora goster derım ben,telefon doktorculugu ıcın ates tehlıkelı bı durum.

ay birinden kurtulldum sanırımmm.. şükürler olsunnn.. sapkın fareler sisi kaydirigubbakcemile3

iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..

bellı sesın solugun cıkmıyor.. cok uzuldum, en cok da Teo ya gecmesıne.. sen toparlardın be kendını yavrum, ama rejımden dolayı ıyıce zayıfladı bunyen, ben ona da baglıyorum kendını kolay toparlayamamanı.

AaAaAaaAAAAA SEN HAAAA!!! Cok gecmıs olsun bacım, ondan sesın solugun cıkmıyor, Fatoş bıle sordu dedı Burcu aramıyor senı, dedım küstüm ben ona :))) dedım bası kalabalıktır ondandır demıstım..

veletim uyuyor, kocam markete gitti, bende zar zor utuleri bitirdim, yigildim koltuga cayimi icerken gecmise bi bakayim, kacirmiyim bisi:))

ne utusu falan be bacım.. uyusuna buldugun her fırsatta...

ne dıosun Deryam,o kadar etkılı yanı.ayy baslıycam bıberıye yagı alıp ve cm incelsem hemen yetiştircem topiğekaydirigubbakcemile2

telden girioum alıntı yapamadım dışarı çıkamadık çünkü yengem ev temizliomuş bende kalktım kendime 1 tepsi yalancı pizza 1 tepside karışık kıymalı peynirli gül böreği yaptım o sırada gökhan aradı yarım saat konuştuk ii geldi akşam dışarı çıkalım dedi ama arabayla benl yanlız bırakmasında arabayda razıyım

Zehra, Allah yardımcın olsun kuzum.. cok uzuldum.. muhakkak doktora goster derım ben,telefon doktorculugu ıcın ates tehlıkelı bı durum.

...

SAğol canım ya şimdi uyandı Hanzala..
SAnki huysuzluğu azaldı ateşide...
Eskiye dönüyor galiba.. Ay inşallah eski Hanzalamı özledim beeeennn...
Ay bide ıspanaklı çorba yağmıştım yedireyim dedim yemek istemedi.
Böyle yapmazdı hiç..
Bu çocuğa bişiler oluyor.. eyvahedigeldismile

Bu sabah tartıya çıktım.. Anaaaaaaa birde ne göreyim 68.5 gösteriyor..
İnanamadım. Bir daha çıktım 67.8...
Allah allah dedim noluyoruz dikkat edince böyle hemen gidecektiyse ben niye ara verdim kahırlandım.
Sonra pilinde sorun vardır belki dedim.Elime aldım. şöyl ebi salladım Türk usülü.
Bir daha çıktım 72.1..Tartı kendine gledi tabi bana şaka yapmış. 1 Nisan da geçti ama..
Ben çok sevinmiştim inanmak istedim inandım ama o beni kandırdıııııı.... :çok üzgünüm:
Neyse belki yarın değişir kilom.. :Saruboceq:

evet recimden bunye zyifladi brde butun kis hasta olmayip bahari buldu ama fena buldu, 1 haftadir mahvetti vucudumu, en sonda bogaz ve cigerleri vurdu, gecicek insallah..
yazik adamin 1 dene gomlegi kalmamis ise giyicek, en beceremdigi seydir de utu, gecen haftada yapmamistim, bu sefer babasinin oglunun utuleri bitti, hayir en komigime giden Teo'nun minnacik gomleklerini de utulemek, dedim baban bitti sen mi basladin:))

ne dıosun Deryam,o kadar etkılı yanı.ayy baslıycam bıberıye yagı alıp ve cm incelsem hemen yetiştircem topiğekaydirigubbakcemile2
biberiye yagi olayini deatyli aliyim bacim, evde var bi sise, neremize ne kadar nasil surcez??

cokk gecmiş olsun ins tez zamanda atlatır hanzalamız

canım sanada cok gecmiş olsun tibetle teosada tabii

biberiye yagi olayini detaylarını aliyim bacim, evde var bi sise, neremize ne kadar nasil surcez??
göbüşümüze sürüp strecle sarcakmısız yavru. buutun gece durursa cok ıyıymış ama cok terleyıp sogursa falan hasta olma didi Deryacım.oyuzden 2-3 saat dursun dedi.bu sekılde 1 hafta yapınca mısır unlu bı tarıf verdı onlada peeling yapcakmısız.bu sekılde bı ay sürünce yapılcakmıs sonuc süper oluyomusguclubacismile

Keşke Özlem gibi olabilsem.. hafıza durumu yani..geçmişe daldım çıktım azıcık..

Bir Finki fırtınası esiyor topikte hayrolsun.. Finki finki azcık gel de sana sürüneyim bu ne enerji bu ne bahar çoşkusudur... Benim periyod içler acısı, daha doğrusu periyod yok, en doğrusu siftah yok.. Duyda inanma... Hamilelikten 2 ay ekle ruzy neredeyse 9 aylık..11 ay oldu bizim..sanırım rekoru kırmışımdır...rahibe teresa yanımda paris hilton kalıyor galiba...

sağlık ocağında son aşıda hemşire kız neyle korunuyosunuz diye sordu..afalladım..şey kem küm..henüz yapmadık falan dedim..kız kahkahayı bastı..suratıma baktı...belli ki inanmadı bana ya da uzaydan geldiğimi düşündü..neyse kondom yazalım dedi..

uzun uzadıya niye yazdıysam..belli ki içime dert oldu bu durum..karşılıklı olarak istemiyoruz... ben hala psikolojik olarak normal hayatıma dönemedim, çok üzülüyorum ama yapcak bişi yok...

Baby, senin özel mesaj içerikli mesajlarını anlamadım ben..Herkes anlamış gibi. ben arada yoktum ya bişiler kaçırdım sanırım..Neyse yaranı deşmeyeyim bari. Ecoşa geçmiş olsun bu arada kıyafeti de çok hoştu..

Hanzala bebeğe de geçmiş olsun, Nurdancım sana da geçmiş olsun, tüm hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun...

Miniş ve Baby mama tarifleriniz güzelmiş, ben de deniycem...ama domates de verilmiyor diye ben vermiyordum...aman gerçi 9 aylık oldular nerdeyse...

Recim yapmayanlar da strecli biberiye yapabilir mi...ben yani:))

Haaa bide Deryanın gizemli durumunu kavrayamadım..ledün ilmi miydi, ay yanlış yazmayayım şimdi....biyerde var mı bu mesaj ya ben bulamıyorum, çok merak ettim...

tskler aycacım ...sen naptın kask duumları nasıl

kaskın fotoğrafını ekliycektim bak ama iyi fotoğraf yakalayamadım...

arada takıyorum çok işime yarıyor, yani taktığım zaman biraz daha uzaktan izleyebiliyorum, bugün iki kez koltuğa tırmanıp kendini yere attı kafa üstü, kaskla bişi olmadı...aslında yine onu tutuyordum ama kaşla göz arası attı kendini yere...

tek kötü tarafı kafayı çok terletiyo..

onun dışında o emekliyo ben onla emekliyorum..tutunup kalkma ve kalktığı yerden yere düşme-oturma egzersizleri yapıyor çok komik:)

Son düzenleme:
Barış diyor ki topiğinizde yürüyen ya da konuşmaya başlayan var mı diye?? Yohhh dedim.. Musti ve Yaho'dan bekliyorum açıkçası..Yürümüyolar değil mi pot kırmayayım bak şimdi..

Ya Ruzy hala desteksiz oturamıyor çok gülüyorum..Hiç oturmuyor aslında, oturttuğum an kendini geriye atıyor..Dellencem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…