deryaaa
hsani gecen akşam misafirin gelecekdi ya cuma akşamı
geldilermi ne oldu neler yaptınız
ayy meraklandım
nicikimlen ilgili misafir deyince şey ettimdi.
ney ettimdi dersen ?
bilmem işte şey olsun diye
hunkar begendi yaparım sana bebişim , ne istersen en alaasından , vayh vayh vayhhhhh atom tatlını yıyım senın:) adam zaten cok şişkosun demeye basladı yıne . bi çikilopla ask yasatmıolar insaana beaa
nurr hamilelikten canım seninki.. aynen deryanın dedigi gibi cık dolas hava al. mustşye baksın kaynanan annen. sen gez azcuk kocişinle
meraklı gördüm seni merağını depreştirmek içinde yazdımdı..
geldi misafirim..haftaya tekrar gelmek zorundalar ..nasip bizden onlara nasip varsa geliler ...ne yaptığımızı nasıl anlatayım len böyle böyle çözecenmi...
AL YAZAYIM BARİ MANEVİYAT SAHİBİ BİRİSİYİM YARDIMA İHTİYACI OLAN VE YARDIM EDEBİLECEĞİMİZ İNSANLARA KAPIMIZ AÇIK..
HER YERE BAŞ VURUP SONUCUNU BULAMAYAN DERTLERE ALLAH 'IN İZNİYLE ÇÖZÜM BULUYORUZ...meraklandındınya onun için böyük yazdım daha rahat oku diye...yerimseniben
Bu arada bu maneviytala ilgili sorularınıza açığım yanlız falcı muamelesi yapmazsanız sevinirim zira ne fal ne muska onlarla ilgim alakam yok...LEDÜN İLİMİ sahibiyim...bunu araştırabilirsiniz..
Herkese iyi günler..
Oğlum cuma akşamından beri 38 derce ateşli bazen düşüyor... Ama avuçları hep çok sıcak..
Bir kere ciğerleri iltihap olmuştu. Ozaman hırııltısı vardı.Şimdi öyle değildiştendir diye tahmin ediyorum bir doktor arkadaşıma da sordum.GÜnde 3 kere ateş düşürücü veriyorum.Yavrum çok halsiz ağrı kesici yi alınca sızıyor rahat uyuyor..
Dualarınız bekliyorum.İlk dişi böyle sorunlu değildi bu böyle oldu.
Anlamadım..
deryaa
yani bir nevi kalpgözü açık manasında.
hmm meraklandıgım kadar varmış yanee.
ama şimdi ben sana esprük yapmaya çekinirim yaff.
sen varken edebe adaba uymak lazım
ciddiyim bak.
çok çekinirim ben hulusi kalb sahibleirnden.
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
Bana deli diyen dillerinizi yirim. Evet, biraz deliyimdir ama o da arandı yani. Her yediğime suratını ekşitiyordu, bir daha yapmaz umarım.
DERYA şaşırdım :) Duyuyordum ama hiç tanıdığım biri olmamıştı senin gibi.
NURDAN çok çok çok çok geçmiş olsun canım...
Cep telefonumu dolmuşta düşürmüşüm! Gece çantamdan çıkarayım da bakayım dmiştim, bir baktım yok! Onur'un tlfnundan arıyorum arıyorum çalıyor ama sesini duymuyorum. Bir teyze açtı, "kızım dedi, benim de başıma geldi, ne pis bir şey old bilirim, şarjın da bitiyordu, şarja taktım, aramanı bekliyordum. Benim beyim dolmuş şoförü, o bulmuş." Yarın sabah okula getirecek adam telefonumu. Okulum da son durakta. Nasıl dua ettim, anlatamam... Hala iyi insanların olduğunu görmek çok mutluluk verici :)
veletim uyuyor, kocam markete gitti, bende zar zor utuleri bitirdim, yigildim koltuga cayimi icerken gecmise bi bakayim, kacirmiyim bisi:))
efet okadar ..aslında 2 saat dursa yeter gece boyu zor ve zahmetli olur birde terleyip soğuma riski ..bunuda açıklayayım..ortalam haftada 3-4 kere uygulasan ve hafta sonuda mısır unlu peling yapsan..1 ya sonra göbeğin gitmiş ve girgin bir şekilde kucaklar seni...
Zehra, Allah yardımcın olsun kuzum.. cok uzuldum.. muhakkak doktora goster derım ben,telefon doktorculugu ıcın ates tehlıkelı bı durum.
...
şu 5i bıyerde zayıflama cayını emziren anneler içemıyodu dımı :sinifsinif:
evet recimden bunye zyifladi brde butun kis hasta olmayip bahari buldu ama fena buldu, 1 haftadir mahvetti vucudumu, en sonda bogaz ve cigerleri vurdu, gecicek insallah..bellı sesın solugun cıkmıyor.. cok uzuldum, en cok da Teo ya gecmesıne.. sen toparlardın be kendını yavrum, ama rejımden dolayı ıyıce zayıfladı bunyen, ben ona da baglıyorum kendını kolay toparlayamamanı.
ne utusu falan be bacım.. uyusuna buldugun her fırsatta...
biberiye yagi olayini deatyli aliyim bacim, evde var bi sise, neremize ne kadar nasil surcez??ne dıosun Deryam,o kadar etkılı yanı.ayy baslıycam bıberıye yagı alıp ve cm incelsem hemen yetiştircem topiğekaydirigubbakcemile2
Herkese iyi günler..
Oğlum cuma akşamından beri 38 derce ateşli bazen düşüyor... Ama avuçları hep çok sıcak..
Bir kere ciğerleri iltihap olmuştu. Ozaman hırııltısı vardı.Şimdi öyle değildiştendir diye tahmin ediyorum bir doktor arkadaşıma da sordum.GÜnde 3 kere ateş düşürücü veriyorum.Yavrum çok halsiz ağrı kesici yi alınca sızıyor rahat uyuyor..
Dualarınız bekliyorum.İlk dişi böyle sorunlu değildi bu böyle oldu.
Anlamadım..
gecmisi okudum ama ilaclar sayesinde kafam bi dunya, ne koyuyorlarsa acayip kafa yapiyor bu tylol hot aferin turu ilaclar..sersema salak gibiyim, ustune lidokoinli bogaz spreyi ve pastil, o yuzden alinti yapamadim:))
hepinisi ozleim, bi toparliyim aktif olucam tekrar, simdilik gecici sure devre disiyim..
göbüşümüze sürüp strecle sarcakmısız yavru. buutun gece durursa cok ıyıymış ama cok terleyıp sogursa falan hasta olma didi Deryacım.oyuzden 2-3 saat dursun dedi.bu sekılde 1 hafta yapınca mısır unlu bı tarıf verdı onlada peeling yapcakmısız.bu sekılde bı ay sürünce yapılcakmıs sonuc süper oluyomusguclubacismilebiberiye yagi olayini detaylarını aliyim bacim, evde var bi sise, neremize ne kadar nasil surcez??
tskler aycacım ...sen naptın kask duumları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?