eceye o zeytınyaglı limonlu karısımı ıcırdım oksuruge fayda ettımı bılmem ama 10dk içinde kaka yaptı
aa ayca bak seni gorunce aklima geldi ne alaka deme seni gorunce cicek ekip bicme balkon sefalari aklima geliyr:))
bugun hasta hasta dayanamadim zamani geciyor diye sardunyalarimi ektim balkona, tibet marketten donerken cicek pazari kurulmus, ne zamandir istiyorum diye almis rengarenk 10 poset , bol bol ektim saksilarima, balkon senlendi valla:))
ayca yalniz degilsin buarada buaralar bendede bi isteksizlik bi terasalik var..hic icimden gelmiyor, gerci benimki baska sebeplerden belki bilemiyorum ama kafama da takilmior degil bu duurum(
ilginç denenip sonuç. alındıysa neden olmasın..
geçmiş olsun..toipin çıtırlrından birisisin daha önce söyleme imkanım olmadıda yazayımdedim..
telden girioum alıntı yapamadım dışarı çıkamadık çünkü yengem ev temizliomuş bende kalktım kendime 1 tepsi yalancı pizza 1 tepside karışık kıymalı peynirli gül böreği yaptım o sırada gökhan aradı yarım saat konuştuk ii geldi akşam dışarı çıkalım dedi ama arabayla benl yanlız bırakmasında arabayda razıyım
Barış diyor ki topiğinizde yürüyen ya da konuşmaya başlayan var mı diye?? Yohhh dedim.. Musti ve Yaho'dan bekliyorum açıkçası..Yürümüyolar değil mi pot kırmayayım bak şimdi..
Ya Ruzy hala desteksiz oturamıyor çok gülüyorum..Hiç oturmuyor aslında, oturttuğum an kendini geriye atıyor..Dellencem...
bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
Oturamaması dert değil aslında. İlke çok hareketli mi bilmiyorum, dr çok hareketliyse oturmak istemez ve öğrenemez demişti, bizim de aynen öyle oldu...İşin garibi atom karınca gibi emekliyo, kalkıp tırmanıyo, geri oturuyo falan ama, normal oturamıyo bana garip geliyo...
ayca cok sekermiş kaskı yaw.. cokta yakısmıs ruzye
Bizimde ayni bi iki yudum ancak, artik ihlamuruda icmiyor..bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
Oturamaması dert değil aslında. İlke çok hareketli mi bilmiyorum, dr çok hareketliyse oturmak istemez ve öğrenemez demişti, bizim de aynen öyle oldu...İşin garibi atom karınca gibi emekliyo, kalkıp tırmanıyo, geri oturuyo falan ama, normal oturamıyo bana garip geliyo...
Bizimde ayni bi iki yudum ancak, artik ihlamuruda icmiyor..
belli belli fotoda hareketler hizli oldugundan titreme olmus hep:)))
aycam dert etme ecede mikemmel oturuyo cok uzun zamandır ama ne emeklemek ne surunmek nede tutunma cabası var. cok tembel yanına gıdınce kafasını karnıma koyuyo omuzuma koyuyo koltuktan tutunsun dıe oyalıorum koltugun kenarına koyuyo kafayı herdaim dinlenio tembel topusum:)
birde su konusunda 1 cay bardagı ıcırmeye calısıyorum . ıhlamur fılan ıcerse suyu vermıorum karnı sısıyo cunku kusuyo buaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?