2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin şu Seçil'i de düşünsene azcık o da gelsin ya..onu da özledim..Mercimeki napıyor acep..Hava güzel Alanyayı toz duman mı ediyorlar Rüzgarla birlikte acep..gerçi annesi rahatsızdı bir ara sanırım..

eceye o zeytınyaglı limonlu karısımı ıcırdım oksuruge fayda ettımı bılmem ama 10dk içinde kaka yaptı

yaşasın zeytinyağının gücü...biz iki günde bir öğlen saatlerinde yapıyoz kakamızı..çok dakik..

aa ayca bak seni gorunce aklima geldi ne alaka deme seni gorunce cicek ekip bicme balkon sefalari aklima geliyr:))
bugun hasta hasta dayanamadim zamani geciyor diye sardunyalarimi ektim balkona, tibet marketten donerken cicek pazari kurulmus, ne zamandir istiyorum diye almis rengarenk 10 poset , bol bol ektim saksilarima, balkon senlendi valla:))
ayca yalniz degilsin buarada buaralar bendede bi isteksizlik bi terasalik var..hic icimden gelmiyor, gerci benimki baska sebeplerden belki bilemiyorum ama kafama da takilmior degil bu duurum(

Nurdan benim de saksılarım bomboş duruyor,keşke fırsat bulabilsem de ben de eksem bişeyler..geçen sene senin sardunyaların coşmuştu değil mi...

zaten ciddi ciddi köye yerleşmeyi düşünüyorum, Rüzgar çiçek, böcek, hayvanlarla büyüsün istiyorum..aslında köy didiysem çiftlik olsa fena olmaz..

ilginç denenip sonuç. alındıysa neden olmasın..

geçmiş olsun..toipin çıtırlrından birisisin daha önce söyleme imkanım olmadıda yazayımdedim..

çok tişikkür ederim ne kadan naziksin..

canım ya ben epeydir giremedim muhtemelen yazdın sen ama ben kaçırdım .. ne oldu eşininin askerlik durumu en son kiloyla ilgili bi belirsizlik vardı.. geldimi şimdi yanına tamamen .. merak ettim..

ilkede oturamıyo desteksiz kıçı yuvarlakmıdır nedir anlamadım sıpanın

bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..

Oturamaması dert değil aslında. ılke çok hareketli mi bilmiyorum, dr çok hareketliyse oturmak istemez ve öğrenemez demişti, bizim de aynen öyle oldu...ışin garibi atom karınca gibi emekliyo, kalkıp tırmanıyo, geri oturuyo falan ama, normal oturamıyo bana garip geliyo...

bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..

hesaplamadım ben ne kadar içiyo direk bardaktan içtiği için cc falan bilemiyorum ama 1 çay bardağı kesin içiyodur fazlasıda vardır belki seviyo ilke suyu.. ama bnece susasa içer nie içmesinki sıvı şeyler veriyosan gün içinde belki ondan suyu almıyodur ..

sadece yuvarlanabiliyoruz yerde biz emekleme falan yok totomuzda eskisi kadar kocaman deil ama kaldıramıyo hala.. kucakda geziyoruz kucağımın içinde bile dönüp dönüp duruyo başka atraksiyon yok..

uykum geldi benim herkese iyi geceler bu arada.. yarın gelerim...

Bizimde ayni bi iki yudum ancak, artik ihlamuruda icmiyor..

belli belli fotoda hareketler hizli oldugundan titreme olmus hep:)))

aycam dert etme ecede mikemmel oturuyo cok uzun zamandır ama ne emeklemek ne surunmek nede tutunma cabası var. cok tembel yanına gıdınce kafasını karnıma koyuyo omuzuma koyuyo koltuktan tutunsun dıe oyalıorum koltugun kenarına koyuyo kafayı herdaim dinlenio tembel topusum:)

birde su konusunda 1 cay bardagı ıcırmeye calısıyorum . ıhlamur fılan ıcerse suyu vermıorum karnı sısıyo cunku kusuyo buaralar

Damla Hocam, fırsat bulduğunda Sabiha Paktuna Keskinden kesitler yazsana daha sık..Yazıyorsun ya çok hoşuma gidiyor..

al kitabını kardeşim oku sende diyebilirsiniz..ama beleşe konam dedim..şaka bi yana valla kitap okumak nasıl bişiydi, yenilir içilir bişi mi??

RÜZGAR'ın kaskı çok tatlı, bayıldım :) Tam atom karınca olmuş :)
AYÇACIK "ne kadar geç, o kadar zor" değil mi? Çok da büyütmeyin yav, uzaya mekik fırlatmayacaksınız sempatiksalakcinni

DORUK da gayet tembel, desteksiz oturuyor, yürüteci ile geziyor. O kadar! Gerçi bugün eve pide getiren adama bye bye yaptı, şok olduk annemle! Tel sarar, gel babası falan çok zor öğrenildi... Bır de babababababa ve edededededee var, başka da bişi yok :)

Yürütecin yanında 2 sn dursam hemen bacağıma sarılıyor kucağına al diye, kıyamayıp alıyorum :)

gelişimleri hep farklı farklı..sonunda hepsi herbişeyi yapacak ya biz sabırsızlanıyoruz..mesela ben ruzy'den emekleme hiç beklemiyordum..sen ecoş yüzüstü sırtüstü yuvarlanabiliyor çok mutluyum gibi bişey yazmıştın face'e bir ara ya ooo rüzgar daha kıçını kaldıramıyordu, çoooooooook sonraları yuvarlanmaya başlamıştı mesela..

bi konuşsalar yaaa...anne deseler yaaa...offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…