hafta sonu hiç giremedim. sayfalar çok ilerlemiş. hafta sonu temizlik vardı evde. halılar kalktı, süpürme, silme, mutfak, tezgahı, dolabı, buzdolabı, vs... camlar kapılar silindi. eşim, kayınvalidem ve ben. saolsunlar bana çok iş yaptırmadılar ama yine de yorulmuşum. kafama göre temizlikçi bulamadım. birini buldum neymiş efendim cam silmiyormuş. korkuyormuş. birini buldum tek kişi gelmiyormuş iki kişi geliyorlarmış. o da yüz liraymış. birini buldum altmış liraymış ama yetiştireceğinin garantisini veremezmiş. vs.. ay ne kaprisliler yaa..
evde ufak ufak hareketlere yıne basladım sıskosun lafını ısıttıkten sonra
ayrıca yuruyus yapıcam elıf burdayken cocuga bakar
bıde yıne dıet moduna gırdım ama 60kg yum oysaki 58dım trye geldigimde
cokk gecmiş olsun ins tez zamanda atlatır hanzalamız
Teşekkütler canım..Keşke Özlem gibi olabilsem.. hafıza durumu yani..geçmişe daldım çıktım azıcık..
Bir Finki fırtınası esiyor topikte hayrolsun.. Finki finki azcık gel de sana sürüneyim bu ne enerji bu ne bahar çoşkusudur... Benim periyod içler acısı, daha doğrusu periyod yok, en doğrusu siftah yok.. Duyda inanma... Hamilelikten 2 ay ekle ruzy neredeyse 9 aylık..11 ay oldu bizim..sanırım rekoru kırmışımdır...rahibe teresa yanımda paris hilton kalıyor galiba...
...
Hanzala bebeğe de geçmiş olsun, Nurdancım sana da geçmiş olsun, tüm hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun...
Ya negüzel..aa ayca bak seni gorunce aklima geldi ne alaka deme seni gorunce cicek ekip bicme balkon sefalari aklima geliyr:))
bugun hasta hasta dayanamadim zamani geciyor diye sardunyalarimi ektim balkona, tibet marketten donerken cicek pazari kurulmus, ne zamandir istiyorum diye almis rengarenk 10 poset , bol bol ektim saksilarima, balkon senlendi valla:))
ayca yalniz degilsin buarada buaralar bendede bi isteksizlik bi terasalik var..hic icimden gelmiyor, gerci benimki baska sebeplerden belki bilemiyorum ama kafama da takilmior degil bu duurum(
canim o durum bizde de mevcut..hayat ta normalde geceleri huzursuzlanmaz..ama bir kac haftadir geceleri uykusunda agliyor ve huysuzlaniyor..bakinca disini resmen görüyorum ama bir türlü yaramadi gitti..insallah tüm bebisler bir an evvel düzelirler..Günaydın..
Bu gece benim içinde çok zordu.
Hanzala resmen hayatında ki ilkleri yapıyor.
SAat üçe kadar durdu durdu ağladı..
Dişinden mi yoksa başka bişey mi anlamadım bir ara burnu tıkandı nefes alırken ona ağladı sonrada hiç susmadı..
ilk zamanlar bile böyle ağlamamıştı.
Uykusu var belli uyuyamadı yavrum..
İnşallah hemen geçer bu huysuzluğu..
MUMY ohh ne güzel mis gibi olmuş evin güle güle kullanın güle güle kirlensin.....
benimde başlamam lazım artık yavaş yavaş ama anca haziran gibi başlayabilirim badana falan olacak gözümde büyüyor herşey selin daha çok küçük çalışıyorum işten izin alamam bakalım bi başlasak bitecekte başlamak büyük bi adım....
hadi bakalim..böyle gidersen kisa zamanda görürsün zaten..Bu arada bu sabah itibariyle dikkatlerimin sonucunda 72 sularından çekilip 71 lere yelken açtım..
Şu 7 li rakamlardan sıkıldım artık bi insem bi daha çıkmasam.... ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?