2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
benim tatlı oğluşum da bu sabah 6da hortladı. iki saatte bir ağlayarak uyandı.. ben de zaten 1e kadar uyuyamamıştım. düşünün halimi..

hafta sonu hiç giremedim. sayfalar çok ilerlemiş. hafta sonu temizlik vardı evde. halılar kalktı, süpürme, silme, mutfak, tezgahı, dolabı, buzdolabı, vs... camlar kapılar silindi. eşim, kayınvalidem ve ben. saolsunlar bana çok iş yaptırmadılar ama yine de yorulmuşum. kafama göre temizlikçi bulamadım. birini buldum neymiş efendim cam silmiyormuş. korkuyormuş. birini buldum tek kişi gelmiyormuş iki kişi geliyorlarmış. o da yüz liraymış. birini buldum altmış liraymış ama yetiştireceğinin garantisini veremezmiş. vs.. ay ne kaprisliler yaa..

Günaydın mumy..
Ya ne güzel yapıp kurtuldun.Bende yapacağım ama evime orman çok yakın ve polen zamanı olduğu için camı açsam evin içi sapsarı toz oluyor.
Geçen sene bilmediğim için temizliği erkenden yapmıştım.Sonra hiç bir anlamı kalmamıştı perdelerim bir hafta içinde kirlenmişti.
Şimdi akıllandım. Polen zamanının bitmesini bekliyorum.. boshayallersmile

evet bekle zehra ya sonra emekler boşa gidince insan çok sinir oluyor.
bizim hala yetişmeyen yerler var artık onlar da hafta içine kaldı napalım. tuvalet banyo, birkaç kapı ve yatak odası.. yiğit kuşumla bu kadar yetiştirebildik.

günaydııınnn

ça çaa ayçaaaaaa
atom karıncaya bayıldım yaff. çok şirin.
oturamaması konusunda oturmak öğretilebilir.
sen sık sık onu oturtnaya çalış alışacakdır.
ama hareketli oldugu için yerinde duramıyordur.
ayrıcaaa yahu 11 ne demek yaff.
bi yerden başlayın
valla şok oldum okuyunca hadi beee dedim kendimce.
ama uzadıkça uzar haberin ola...
birde benden tavsiye
rüzgarın uyumasını beklme.o uyanıkken oyuncaklarıyla ilgelniyorken bence..

nurdancım sen hasta halleirnle bide sardunyamı ekdin.
vayy vayy vayy.
kıyamam sana.. çiçek sevgine.muck muck

guli aklıma ne geldi
sen buzdolabının kapagına yemek listesi yapmıssın ya hergun o sıraya goremı yemek yapıosun
yoksa ne yapsam dıe dusunurken fıkır olsun dıemı yazdın
oyle sordum iste merak :)

evde ufak ufak hareketlere yıne basladım sıskosun lafını ısıttıkten sonra
ayrıca yuruyus yapıcam elıf burdayken cocuga bakar
bıde yıne dıet moduna gırdım ama 60kg yum oysaki 58dım trye geldigimde

evde ufak ufak hareketlere yıne basladım sıskosun lafını ısıttıkten sonra
ayrıca yuruyus yapıcam elıf burdayken cocuga bakar
bıde yıne dıet moduna gırdım ama 60kg yum oysaki 58dım trye geldigimde

off baby bide o hareketlenme bened başlasa çok güzel olacak kaldım koca totolu koca göbekli....senağlama

MUMY ohh ne güzel mis gibi olmuş evin güle güle kullanın güle güle kirlensin.....
benimde başlamam lazım artık yavaş yavaş ama anca haziran gibi başlayabilirim badana falan olacak gözümde büyüyor herşey selin daha çok küçük çalışıyorum işten izin alamam bakalım bi başlasak bitecekte başlamak büyük bi adım....

cokk gecmiş olsun ins tez zamanda atlatır hanzalamız

Çok sağol Canım.. ecede atlatır inşallah..Bu ara bebişler deplesmana çıktı galiba...

Teşekkütler canım..
Ya diğer durumuda bir an önce normal seyrine kavuştursanız bence..
Sonra çok zor olur araya soğukluk girince...

Ya negüzel..
Bende geçen gün annemden sardunya çeliği aldım. Suda köklendiriyoru şimdi..
Köklenir köklenmez saksısına lacağım.İlk defa sardunyam oluyor..
onlardan çok isterdim Ama benim balkonum zaten tıkış tıkış..
Bide ben kendim küçüklükten büyütmeyi çok seviyorum bizim burda da pazarda satılıyor..
Öyle direk çiçekli falan alınca çok heyecansız oluyor.. boshayallersmile
Ama çiçeklerinle sana bol çiçekli günler diliyorum..
Oh şimdi onların renkleri kokuları arasında yeşil çayını içip kitap okumak ne zevklidir..

günaydin kizlar!! Ayca ruzy e kaski cok yakismis..tam atom karinca olmus..cok hareketli belli..baksana fotografini bile dogrudüzgün cekememissin..yerim ben onu cok tatli masallah...opuyorumnanaktan Nurdan cok gecmis olsun canim..a.s.insallah bugün daha iyisindir..

Bu arada bu sabah itibariyle dikkatlerimin sonucunda 72 sularından çekilip 71 lere yelken açtım..
Şu 7 li rakamlardan sıkıldım artık bi insem bi daha çıkmasam.... ohaoldumsmile

canim o durum bizde de mevcut..hayat ta normalde geceleri huzursuzlanmaz..ama bir kac haftadir geceleri uykusunda agliyor ve huysuzlaniyor..bakinca disini resmen görüyorum ama bir türlü yaramadi gitti..insallah tüm bebisler bir an evvel düzelirler..

badana olunca iş çok büyüyor haklısın. bi de bebek olunca cidden zor oluyor. bizim badana ve halı yıkama işi yoktu. öyle olunca daha kolay oldu. sadece mutfak halısını yıkayacağız ama biraz daha sonra..

bazı muhabbetlere yabancı kalıyorum ya cidden gıcık bi durummuş. kırk küsür sayfa kaçırınca böyle oldu... bu arada önemli bişi kaçırdıysam lütfen söyleyin bana da..
yiğit balımın bugün doğum ayı teyzeleri bakın ticketımıza tam 9 ay doldu yuppyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…