2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günde 200 ml kadar ıhlamur içiyor, suyu zorlamıyorum, arada veriyorum, içerse!

PERVıN Doruk da Ecoş gibi kafayı toslayıp duruyor, elleriyle saçlarıma dalıyor. Oysa ben koltuğa tutunarak durmasını sağlamaya çalışıyorum, o bana yavşıyor :)

tazem eceyle doruk aynı tip . bizimkide bye bye yapıo bide muzik duyunca tek el havaya kalkıp sallanıo kucakta oturuyosa ayaklarıda sallıo one arkaya.bazende o tek elini nah yapar gıbı sallıyo muzikte kopuyoruz

bizim evdeki ortamı bi görseniz gerginlik, koşuşturmaca, stres, falan o iş akla gelmiyor yani Tazecik..

bye bye mı yaptı afferin Dodoya...tel sarar ve gel gel yapmaktan gına geldi tarafımdan..ıhh bizimki öğrenemedi bi türlü..

bana müsade kocam bekliyi, Supernatural'in birikmiş bölümlerini izliyoruz, pek heyecanlı! Onlar bitince true Blood'a başlayacağız.

Dün bira bira diye başınızın etini yedim ya, yarım şişe içip sızdım D ıyi ki "ya sızarsam" diye erken davranmışım :))

evet hepsi ayrı cinsler.. mesela bizim hic disimiz cıkmadı ama cigneme yutma gelisti yani disi yok die korkarak verdigim parcaları ogutebilio o dissiz halıyle mememi cok fena ıssırabilio nasıl becerio bilmiorum

hala ankaradayım..
yine hiçbişeyi yetiştiremedim. yarına bakalım ne yapabilirsem.
deryam canım her gelişimde aklımda sen varsın. özellikle bu sefer son zamanların en uzun gelişi oldu. ama hep aklımda tuba, iki bebikle çok zor herşey senden biliyorum. yoksa şöyle aydınlıkta takılsak ne hoş olurdu:))) bilmiyorum yutdışı olmadı nasıl olsa ankaradasınız belki birgün yaparız...
bu arada sizi özledim. hepinisi sevgiyle öperim.

taze tesekkur, gel bobemm bekliyorum, bu hastaligin tek iyi yani bu oldu, gerci bugun iki dilim borek indirdim mideye aksam yimegi niyetine ama az yagli peynirli idid, ogle yemegide yememistim:))trden yufka getirmis tibosun dayisi dayanamadim:))

purcu biara sey de konusalim yavv ozledim, hic karsilasamioz artik:))

pervinim öptüm....
nurdann geçmiş olsun börek tamamda daha iyi beslenmelisin. dikkat et lüffen.

ben de yatıyorum..gece mesaim var daha..bakalım kaç kez kalkcaz...herkese güzel uykular...

haaa unutmadan..Esra!!!,
Nerde okudum unuttum. Bebetolar gece beşikte kalkıp anne babalarına bakabilirlermiş 9. aylarda. Korkmayın gelişimlerinin bir parçası diyordu..Yaho uyurgezer değil annem korkma...

Not: Ruzy galiba solak olacak. Bekleyip görcez..

Hadi kaçtım..

Miniş ve Baby mama tarifleriniz güzelmiş, ben de deniycem...ama domates de verilmiyor diye ben vermiyordum...aman gerçi 9 aylık oldular nerdeyse...

Recim yapmayanlar da strecli biberiye yapabilir mi...ben yani:))
domatesin direk verılmesı uygun deildir kanımca.yemegın içinde oldugu için kasmadım cok.ki zaten mınık bır domatestı.
mesela ben :)) dıyet yapmıyorum sadece azıcık tikkat edıyorum yedıklerıme.Şevval daha cok emdıgı için sütüm etkılensın istemiom.o yüsden gel beraber yapalım şu biberiye işiniolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ayy bu nekadaaa yakısmıs Ruzy e.valla tam atom kartınca olmus
bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..

Şevval bazen 25cc bazen 100cc içiyor.özellıkle bardakla verdıysem oyun sanıyo daha cok içmek istiyo.bide öle dene istersen

oturma konusundada,Ruzy cok hareketlı die oturmuyordur bencede.ŞEvvalde 2 ay kadar nerdeyse hep oturdu oturarak oynadı,tembellıktendı kanımcasempatiksalakcinni.ama emeklemıyor,sadece kanepeye tutunma cabalarımız ve ellerınden tutup yürüme çabalarımız var

gunaydın ece dun gece 2bucukta uynadı sutunu verdım karnını doyurdu ama uyuyamadı saga don sola don sonra tam uyutuorum babası horulduo..kabus gıbıydı babası salona gıttı sonra oda 4t sızdı .

günaydın baby... bir tek sen varsın.. şimdi girdim yazını gördüm...

canım kıyamam ya ece nasıl düzeldimi burnu falan tıkalı demiştin ya ondan uyumaştır yada dişleri rahatsız ediyor olabilir.... horlayan eş çok kötü allah kolaylık versin... geçenlerde eşim rahatsızdı burnu tıkanmış 1 gece horladı gerçekten çok zormuş devamlı olsa nolurdu bilmiyorum.... inşallah ece bugün uyurda sende biraz dinlenirsin..

Günaydın..
Bu gece benim içinde çok zordu.
Hanzala resmen hayatında ki ilkleri yapıyor.
SAat üçe kadar durdu durdu ağladı..
Dişinden mi yoksa başka bişey mi anlamadım bir ara burnu tıkandı nefes alırken ona ağladı sonrada hiç susmadı..
ilk zamanlar bile böyle ağlamamıştı.
Uykusu var belli uyuyamadı yavrum..
İnşallah hemen geçer bu huysuzluğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…