2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evde ufak ufak hareketlere yıne basladım sıskosun lafını ısıttıkten sonra
ayrıca yuruyus yapıcam elıf burdayken cocuga bakar
bıde yıne dıet moduna gırdım ama 60kg yum oysaki 58dım trye geldigimde
canim o kilolari ani aldigin icin az biraz dikkat etsen kisa sürede verirsin..ayrica vücut sikilastirmak icin diyetle sporu ayni anda yapmani tavsiye ederim..benimde baya sarkikti ama simdi baya düzeldi..hatta görümcemle ayni spor salonuna gidiyoruz ve gecen karnimi görünce cok sasirdi..ne kadar düzelmis ve sikilasmis diye..tabi bende catlak cok oldugu icin hala güzel bir görüntü yok ama iyi bir sporla baya sikilasiyor vücut..a.s

bugünlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum..psikolojik acidan tabi..hicbirseyden zevk almiyorum kimseyle konusmak diyalog kurmak istemiyorum,esimin bütün tavirlari bana batiyor sanki..bilmiyorum ama yine geldiler bana galiba..:1no2:

arada olur öyle özgülcüm. geçer.. bana ailemi çok özleyince gelenler geliyor bazen. seninki de öyle olabilir mi acaba?

ozgulum 2gundur spor yapıorum hemen toparlndı vucut cok haklısın.. ama su alt karnı napcam bilmiorum dusuyo :)naptıysam kar etmedi. bakalım

starda mutfakta ben varım die program var cok guzel ya. trde olsam kesin katılırdım cok eglendim tam tarzım yemekler yapıolar

fatma kabullenince alısıo insan , mucadele edip karalar baglayınca hep aklın ailende oluyo. evlendigimden beri yasıorum uzklıgı nezaman kabullendım ozaman keyıflendı ortamım ozlemıomuyum cok ozluyorum ama trdeykende kendı evımı duzenımı ozluyorum

ozgulum 2gundur spor yapıorum hemen toparlndı vucut cok haklısın.. ama su alt karnı napcam bilmiorum dusuyo :)naptıysam kar etmedi. bakalım
canim o alt karin bende de hala var..ayaktayken pek belli degil ama oturdugum zaman resmen bos deri gibi karin sarkiyor..bakalim spora devam edecegim..insallah fayda eder..:Saruboceq:

hadi bakalim..böyle gidersen kisa zamanda görürsün zaten..

inşallah canım ya.. bizimki de resmen görünüyor diş ama çıkmaya niyeti yok..

guli aklıma ne geldi
sen buzdolabının kapagına yemek listesi yapmıssın ya hergun o sıraya goremı yemek yapıosun
yoksa ne yapsam dıe dusunurken fıkır olsun dıemı yazdın
oyle sordum iste merak :)
ne yapsam diye düşünürken fikir olsun diye..
aydın yemek konusunda uyuzdur biraz.
her hafta aynı şeyleri yemezgamyoncuiremsu

samsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.

pervin 11 muhabbeti şu

11 ay
yani ayça 11 aydır rahişbe terasa modelindeymiş

ayy seboşş
allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.
offyaa
içim acıyor her şehişt haberinde.
bizimde arka sokaka gelmişti bir şehit. inan 2o gun boyunca nidalar bitmek bilmedi.

yapabilecek hiç bişeyimiz yok duadan başka..

kasklı karınca bek datlı olmuş maşallah...

ankaraya gelmişsin damla apla tekrarmı gitcen anlamadım ankarada yaşamıyomuydun aslında uzun geliş oldu demişsin anlayamadım.. vedata gittinmi bu arada ??

pervin 11 muhabbeti şu

11 ay
yani ayça 11 aydır rahişbe terasa modelindeymiş

bende kaçırmışım 11 muhabbetini.. çok olmuş yaff

kızlar dün gebelik testi aldık
nedeni : birkaç haftadır sürekli tansiyonum düşüp duruyor. sürekli akıntım geliyor bikaç gündür. çok yoğun. hala regl olmadım. bazen bağırsak hareketi diye düşündüğüm kıpırdanmalar hissediyorum..
sonuç: allaha şükür hamile değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…