canim o kilolari ani aldigin icin az biraz dikkat etsen kisa sürede verirsin..ayrica vücut sikilastirmak icin diyetle sporu ayni anda yapmani tavsiye ederim..benimde baya sarkikti ama simdi baya düzeldi..hatta görümcemle ayni spor salonuna gidiyoruz ve gecen karnimi görünce cok sasirdi..ne kadar düzelmis ve sikilasmis diye..tabi bende catlak cok oldugu icin hala güzel bir görüntü yok ama iyi bir sporla baya sikilasiyor vücut..a.sevde ufak ufak hareketlere yıne basladım sıskosun lafını ısıttıkten sonra
ayrıca yuruyus yapıcam elıf burdayken cocuga bakar
bıde yıne dıet moduna gırdım ama 60kg yum oysaki 58dım trye geldigimde
canim benim ailemin yanimda olmamasi zaten en büyük problemim...mafoldumbenarada olur öyle özgülcüm. geçer.. bana ailemi çok özleyince gelenler geliyor bazen. seninki de öyle olabilir mi acaba?
canim o alt karin bende de hala var..ayaktayken pek belli degil ama oturdugum zaman resmen bos deri gibi karin sarkiyor..bakalim spora devam edecegim..insallah fayda eder..:Saruboceq:ozgulum 2gundur spor yapıorum hemen toparlndı vucut cok haklısın.. ama su alt karnı napcam bilmiorum dusuyo :)naptıysam kar etmedi. bakalım
hadi bakalim..böyle gidersen kisa zamanda görürsün zaten..
canim o durum bizde de mevcut..hayat ta normalde geceleri huzursuzlanmaz..ama bir kac haftadir geceleri uykusunda agliyor ve huysuzlaniyor..bakinca disini resmen görüyorum ama bir türlü yaramadi gitti..insallah tüm bebisler bir an evvel düzelirler..
ben yapmani tavsiye ederim..insan yavas yavas verdigini gördükce moral oluyor ve daha cok gaza geliyor..a.s55e dusene kadar tıcker yapmıycam
ne yapsam diye düşünürken fikir olsun diye..guli aklıma ne geldi
sen buzdolabının kapagına yemek listesi yapmıssın ya hergun o sıraya goremı yemek yapıosun
yoksa ne yapsam dıe dusunurken fıkır olsun dıemı yazdın
oyle sordum iste merak :)
hala ankaradayım..
yine hiçbişeyi yetiştiremedim. yarına bakalım ne yapabilirsem.
deryam canım her gelişimde aklımda sen varsın. özellikle bu sefer son zamanların en uzun gelişi oldu. ama hep aklımda tuba, iki bebikle çok zor herşey senden biliyorum. yoksa şöyle aydınlıkta takılsak ne hoş olurdu:))) bilmiyorum yutdışı olmadı nasıl olsa ankaradasınız belki birgün yaparız...
bu arada sizi özledim. hepinisi sevgiyle öperim.
pervin 11 muhabbeti şu
11 ay
yani ayça 11 aydır rahişbe terasa modelindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?