2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim ailesine bolca sabir versin..

hamilelik demişken, nurun bebişinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar?

canım benim ya dikkat et kendine .. naparsan yap buluo senı ıste kactıkca..

ayyy fatmaaa yiğit kuşa az kalsın kardeş geliodu diye düşündünüz demek.
ama regly olmamışsın henuz yani
yumurtalıkların faaliyette değil.
hamile olmazsın zaten
ama değilmişsin de...

ya afikin geri vitesde emekleme modumdan dolayı heryerde yastık var.
yere bıraktıgım an
geri geri emekliyor ve kanepenin altına giriyor kendi odasında da dolabının altına giriyor. ayy deli olıcam hee..
ne zaman ileri vitese geçecek heycanla bekliyoruzz

hava çok güzel afikimle pazra gidices.

artık sabah yuruyuşlerine başlıcam inş.
nasıl olsa sabahın 7 de uyanıyor bzim sıpa..

günaydın..
sabah sabah bir desr maratonundan çıkmış bulunuyorum..
kafayı yemek üzereydim
abimin oğluda okula gitmek için bize geliyor derslerini bitirmemiş annesinede babasınada dememiş
iş bana kaldı kızım bir yandan onun dersi biryandan ve Yusuf bir yandan..anlayın yani..

guli iilesince afikin sesi eski formuna geldimi cok korkuyorum ecenin sesi oyle kalacak die..bizim burda bi arkadasın kızı usutunce sesi oyle kalmıs koca kız olmustu ama oyle cıkıodu meger ondanmıs emrah soyledı dun tırstım walla

oyy deryacım Allah yardımcın olsun canım

burda hava 10derecenin altında manyak ruzgar yagmur var.. kış geldi resmen kombi sonda yanıo dusunun .. donuyo bi tarafımıs.. gezin tinky pinky hanım ohh.. bende cıkıcam yuruyuse ikindide.

dun emrah yuruyus yapmak ıstedı o soguk fırtınada 4 senedir ilk defa yuruyus yapmak istedi cok sasırdım hemen cıktık yuruduk ece evde uyuyodu halasıyla kaldı ama cok guzel oldu cok dinlenmiş hissettım . berelerı taktık yuruduk :)

ahh alıntı yaptım bende test yapıcam bi kaç gün sonra demek için sonraa bişiy hissettim ılık ılık gerek kalmadı.. çok rahatladım.. benim regl düzene girmişti zaten bu ay bi kaçamak oldu yanlışlıkla bi baktım tam 13. gün yani hesaplayıp yaparken bi denk gelmiyodu aksi şey sonrada regl gecikti 3-4 gün meraklandık tabi ama çok şükür şu an itibariyle tek kişiyim ... :dance:

Hiç sorma Hanzala da emeklemeye başaldığından beri evim hiç düzenli değil..
Yastıklar minderler oyuncaklar polar battaniyeler..... ohaoldumsmile
Artık yetişemiyorum. Yaşanmışlık görünümünde olan bir evim var artık benim.. zemuszemus

Yok canım ya kalmaz inşallah öyle merak etme..

pervin düzelir ya merak etme
afikim eski sesine kavuştu.

ayy yazacam kaç gundur unutyorum

haşlanmış yumurta yemeyen bebeişlere tAVSıYEEE

afik uzun zamandır haşlanmış yumurta yemiyordu mecbur omlet yapıyordum MıLLı TARıF omlettn
gına gelmişti banada malum yemediğini ben yiyordum
ama bi kaç gundur aklıma geldi
çılbır yapıyorum afiyetle yiyor üstelik yogurtda yemiş oluyor
ama afike özel yaptıgım için üstüne eritilmiş yağ ve biber yok:)

nası yapıyon kı onu detay ver accik ..

buhar makinası almayanlara duyurulurrr
carreofurda kampanya var buhar mak. 10 tlye düşmüş 70 tlden dün aldık
home diye bir marka gece rahat ettik resmen ve maminin horlamasınıda kesti burnu tıkandığı için horlardı sessiz bir gece geçirdik sonunda yahonun zırt pırt uyanıp zırlamaları hariç

wenicede yine inidirm var acayip dün yahoya bir sürü şort tişört vs aldım tanesi 3-4 tlden
hafif defolu ama ev içinde giydirilir gezmelikte vardı içlerinde bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…