samsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.
pervin 11 muhabbeti şu
11 ay
yani ayça 11 aydır rahişbe terasa modelindeymiş
samsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.
kızlar dün gebelik testi aldık
nedeni : birkaç haftadır sürekli tansiyonum düşüp duruyor. sürekli akıntım geliyor bikaç gündür. çok yoğun. hala regl olmadım. bazen bağırsak hareketi diye düşündüğüm kıpırdanmalar hissediyorum..
sonuç: allaha şükür hamile değilim.
ya afikin geri vitesde emekleme modumdan dolayı heryerde yastık var.
yere bıraktıgım an
geri geri emekliyor ve kanepenin altına giriyor kendi odasında da dolabının altına giriyor. ayy deli olıcam hee..
ne zaman ileri vitese geçecek heycanla bekliyoruzz
guli iilesince afikin sesi eski formuna geldimi cok korkuyorum ecenin sesi oyle kalacak die..bizim burda bi arkadasın kızı usutunce sesi oyle kalmıs koca kız olmustu ama oyle cıkıodu meger ondanmıs emrah soyledı dun tırstım walla
ayy yazacam kaç gundur unutyorum
haşlanmış yumurta yemeyen bebeişlere tAVSİYEEE
afik uzun zamandır haşlanmış yumurta yemiyordu mecbur omlet yapıyordum MİLLİ TARİF omlettn
gına gelmişti banada malum yemediğini ben yiyordum
ama bi kaç gundur aklıma geldi
çılbır yapıyorum afiyetle yiyor üstelik yogurtda yemiş oluyor
ama afike özel yaptıgım için üstüne eritilmiş yağ ve biber yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?