2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saliha senin nehirde dombalaklar arasında dimek.
maşallah.

dimek baban kesecikli hmm.
ben merkezdenim canım.
yalnız kendidni tanıt dediydimde böyle dimediydim yaff.sempatiksalakcinni
yarışmacı arkadaslara başarular dilerim eksik kalmış:)kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cok duskunum bende pastayı eritmek icin dustumde geldim anca gelebildim
naniknanik püü resilll kendi yazmış bide bana soruyor misafirmi kabul ediyon diye...alsanaalsanasmile

yaz sıcaklarınd gece hiiç işim olmaz..
sabahın serini duruken..yerimseniben

herkese günaydın

oy maşallah kızının gelişimi pek güzel. ne yediriyon içiriyon anlatsana? ben de konyada okudum. özledim oraları.. hem sen 170 boya sıradan mı diyorsun saliha?? çok ayıp.

çok üzgünüm çoookkk!! gece yiğit üç kez emmeye kalktı. iki memeden de iki yudum süt gelmedi noluyo kızlar yaa anlamadım birden emmeyi kesti, birden sütüm gitti. emmediği için mi olmuyor ki. napsam akıl verin bana..

fatmaaaaaa
bunca zaman nie sölemedin gonyada okudugunu
bilmiodum..
hangi tarihlerde okudun

fatma emzirmeye devam et geleceği varsa gelir
ama gelmezsede üzülme bu kadar emdiğine şükret.
hiç emziremiyenler de var

strese girme sütüm gelcek diye düşün bol sıvı tüket.
şimdi tam zamanı bolbol mısır haşlaması ye. çok faydasını görüyorum ben..

bakdın olmuyor biberon mamasına başlarsın ihtiyacını ordan karşılar yiğit .
sıkma canını..
onun rızkı okadarmış diyip tevekkül etmek gerek.
bizim elimizde değilki
süt aksın
süt kesilsin
süt bitsin..

dimi ama

hiç bahsi geçmedi mi ki gülistan? 2002-2006 tarihleri arasında aladdin kampüsünde okudum. teknik eğitim. bilgisayar sistemleri öğretmenliği.. yaz tatiline kütahyaya giderken ankara tarafından değil de yolu biraz uzatarak konya tarafından gidip orayı gezmek istiyoruz eşimle bakalım. ama nasip.. kayseri, konya..

emzirme konusunda üzülmemek elde değil ki. devam sütünden de nefret ediyor çünkü.

lcw de anneler günündeki gibi 4 al 3 öde kampanyası yok bu defa.
babaları adamdan saymıyolar?
tişörtde yapmadılar.
kıcıkk oldum zatiiialsanaalsanasmile

günaydıınnlarr herkeslereee çok güzel bi hafta sonu olur umarımmm...

ya benimde sol göğüsümü 10 dk belki 15 dk emiyo boş boş sonra geliyo süt kesilme belirtisimi acaba...

delüüüüüüüüülülülülülülükaydirigubbakcemile3
sinbo al 20ye almıstım sonra şokta daha guzeli 18di.cokta pahalıya gerek yok daha ucuzu varsa onu al
aklımdakide o desem yalan olmazdı yani pervinim..olumunekankayizsmile
dönem dönem büyükler zıvanadan çıkıyor ..kolay gelsin özgülll ama hakından gelirsin..
kabul ederseniz artık sizlerle olmak istiyorum...
ne demek hoş geldin...a.s.
hellooovvvv.....

özele girmek deyimini cümle içinde kullanmka istiyorum. Onur dün benim özelime girdi. Nasıl ?kaydirigubbakcemile3
ahan bidene daha ama seninkine kimse yetişemez......sırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
koca dilim pasta yedim haftanın odulu..amma ates bastı birden basım dondu azcık..sekerim yukseldi sanırsam..şimdi iim
evet ya yemeyip birden fazla yiyince böyle oluyor....
canını sıkma rızkı nekadarsa okadar alır ..

tekrar hoş geldin..kızınada kocaman maşallah.
çok güzel kiloda vermişsin kalanda gider takıl buraya yaz kalanıda biz götürürüz..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…