hoş hatunsun allah için.kilonda yok.ama tabii nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap.ağustosa süper olursun.darısı başıma inşallah....
çok şükür pervin.allaha emanet hepsi.ben elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmış.
oyle canım..hepsi ayrı cins ayrı gelişim gosteriolar.veren mevla hep ona emanetler
hadi bende cıkıorum ii gecelerr..aramıza hosgeldin tekrar
naniknanik püü resilll kendi yazmış bide bana soruyor misafirmi kabul ediyon diye...alsanaalsanasmilecok duskunum bende pastayı eritmek icin dustumde geldim anca gelebildim
oy maşallah kızının gelişimi pek güzel. ne yediriyon içiriyon anlatsana? ben de konyada okudum. özledim oraları.. hem sen 170 boya sıradan mı diyorsun saliha?? çok ayıp.1983 konya doğumluyum.çanakkale 18 mart üniv.türkçe öğr.mezunuyum.1.70 boyum.esmer sıradan biriyim.kızım nehirim 6 dişimiz var 10,12 adım atıyor ama tam denge yok.ek besin alıyor ayreten emiyor.o yüzden rejim yapamıyorum krem kullanamıyorum.80 cm 12 kilo.baba,amme,mama,amme meme,cici.uf,cız e gibi küçük kelimelerimiz var..işte böyle gülistan.
evet hepinizi isim isim tanıyorum gidenleride kalanlarıda...
çok üzgünüm çoookkk!! gece yiğit üç kez emmeye kalktı. iki memeden de iki yudum süt gelmedinoluyo kızlar yaa anlamadım birden emmeyi kesti, birden sütüm gitti. emmediği için mi olmuyor ki. napsam akıl verin bana..
delüüüüüüüüülülülülülülükaydirigubbakcemile3Koca resmi koyma mevzusunu accık okudumda herkes birbirini yanlış anlamış.ben uzakdan okuyarakdan anladım bunu.
laptopu kanepeye koydum bende karşı kanepeye oturup uzakdan okudum..
deneyin farkı görceksiniz..sempatiksalakcinni
aklımdakide o desem yalan olmazdı yani pervinim..olumunekankayizsmilesinbo al 20ye almıstım sonra şokta daha guzeli 18di.cokta pahalıya gerek yok daha ucuzu varsa onu al
dönem dönem büyükler zıvanadan çıkıyor ..kolay gelsin özgülll ama hakından gelirsin..su siralar Hayatin huysuzluklari ve oglumunda disiplinsizlikleriyle ugrasiyorum..hayat acayip huysuz oglumsa söz laf dinlemez oldu..bende bugün olaya el attim ve artik simariklik huysuzluk istemiyorum..bu yüzden basim agriyor..coookkk yorgunum..:1no2:
ne demek hoş geldin...a.s.kabul ederseniz artık sizlerle olmak istiyorum...
ahan bidene daha ama seninkine kimse yetişemez......sırnaşık şeydelikafadulden:roflol:hellooovvvv.....
özele girmek deyimini cümle içinde kullanmka istiyorum. Onur dün benim özelime girdi. Nasıl ?kaydirigubbakcemile3
evet ya yemeyip birden fazla yiyince böyle oluyor....koca dilim pasta yedim haftanın odulu..amma ates bastı birden basım dondu azcık..sekerim yukseldi sanırsam..şimdi iim
canını sıkma rızkı nekadarsa okadar alır ..çok üzgünüm çoookkk!! gece yiğit üç kez emmeye kalktı. iki memeden de iki yudum süt gelmedinoluyo kızlar yaa anlamadım birden emmeyi kesti, birden sütüm gitti. emmediği için mi olmuyor ki. napsam akıl verin bana..
1983 konya doğumluyum.çanakkale 18 mart üniv.türkçe öğr.mezunuyum.1.70 boyum.esmer sıradan biriyim.kızım nehirim 6 dişimiz var 10,12 adım atıyor ama tam denge yok.ek besin alıyor ayreten emiyor.o yüzden rejim yapamıyorum krem kullanamıyorum.80 cm 12 kilo.baba,amme,mama,amme meme,cici.uf,cız e gibi küçük kelimelerimiz var..işte böyle gülistan.
evet hepinizi isim isim tanıyorum gidenleride kalanlarıda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?