2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün şu ünlü detoks çorbamız vardıya onu yapmaya karar verdim..hazırladım bile..birazdan içmey başlıyacağım kışdansa yazın daha iyi gibi geldi bana..içinede zencefil tozu kırmızı biber nane biberiye ekleyeceğim..
bu hafta sonu birsürü plan vardı hepsi ani iş saati değişimine kurban gittii.sinir krizleri içindeyim bari yemeye düşmemek için bunu yapayım dedim..acai 3 gündür kullanmıyorum ama iştah hala sıfır gerçekten etkili ürünmüş..ara verme sebebim ikinci kutuya başlıyacağım 1 hafta ara verin öyle geçin dediler..aslında iyide oldu..sonuçda herşey kafada bitiyor o sadece destek bir ürün...

yusuf dibime geldi miyavlıyor yine bu çocuk iyice ilgici başı oldu..hep onunla oyalanmamı istiyor...
sonra görüşürz azcuk ilgiye boğayım..

derya yusufu gayte normal bi şeyistiyor.
onunla oynamadıgın yada ilgilenmediğin zamanlarda pc başında oldugun için pc başına geçmeni istemiyor.
sen yusufu bebekmi zannettin
koca adam o herşeyi bilirrr

yarınki piknik için bugunden etleri terbiye ediyo aydın.
poff nekadan becerikli nekadan yakışıklı ne kadan yemeyi seven bi kocam var..sempatiksalakcinni

bu koca geyiği valla zenginim zenginsin zengin geyiğine rakip olabilerrrrrrr

pervinnie kandırıyosun beni
delüü

konyalı değil ıspartalı yanii..

azönce kargo geldi daha dogrusu posta yoluyla geldi kargomuz.
yurtdışındaki çocuklukdan kalma mektup arkadaşım aydına ve bana
perfüme oda tualet wc (bu en sevdiğim geyikdir)bayanssulusmileolan dan göndermişler
şahen bi kokusu var benimkisi CHLOE aydınınkide CALVıN KLEıN
bayram değil seyran değil nie göndermişler annamadım?:bbo:

fatma selmayı tanırmısın acep
selma sapmaz..
yok gülistan tanımıyorum.
günaydıınnlarr herkeslereee çok güzel bi hafta sonu olur umarımmm...

ya benimde sol göğüsümü 10 dk belki 15 dk emiyo boş boş sonra geliyo süt kesilme belirtisimi acaba...
ben de bilmiyorum ki.. inş değildir
poff nekadan becerikli nekadan yakışıklı ne kadan yemeyi seven bi kocam var..sempatiksalakcinni
ohohh sefanız olsun. biz de kararsız kaldık piknik konusunda. kıyma aldık. canım mangalda köfte istedi ama gidemezsekte evde yaparız artık tavada. napalım...
güle güle kullanın. ne güzel arkadaşmış bu böyle :) söylesen de benle de arkadaş olsa :)

şu anda kefir içiyorum bakalım. inş işe yarar. bol bol da süt içeceğim en ballısından. bir de dün akşam baklava aldık. ondan.. hadi bakalım inş artar..
az önce yiğit kuzusum yüz üstü yere düştü kola şişesiyle emekler vaziyette oynarken. hem de fayansların üstüne salya sümük çok ağladı yavrum benim..

kabul ederseniz artık sizlerle olmak istiyorum...

hosgeldin saliha nasıl durdun bunca zaman yazmadan :)

aynı kilo ile doguma gitmisiz :) ben 72 ile hamile kaldım 97 ile gittim simdi 75 kusurlerdeyim daha çok yolum var verecek çok kilom ve de

esrakooo cumartesi hava güzel okuldasınavlar bitti ve sen evdemisin.
aaaaaaaa neden

avon siparisi vermem gerekiyordu nete girdim buraya ugramadan olmaz tabi iboda diyor noldu siparis verip cıkacaktın yine takıldın kalk isimzi gucumuz varr :))) dedim on dk beklesinisler bir merhaba diyeyim :)

dun aksam c a dan 44 bedencikk bikni altları aldımm ustler oluyor ona uygun altlar aldım neyse nerdeyse evdeki 40-42 altlar korkunç durunca mayo mu alsam napsam moduna girmistim buyukbeden alt olunca oylekotu durmadı hlallettim buyuk bir isi daha

sonraaaa aksam alısveris donusu iboyla bulustuk bostancı sahilde biraa patatess vs vs yaptık deli gibi yedim catlamak uzereydim eve geldik birde geç yedim yattım ustune sabah dedim kesin bozulmustur benim kilo 75,8 idim dunsabah dedim kesin 76,5 garanti aaa sok oldum hala 75,8 inanamadım iboyu tarttım falan tartımı takıldı ne .)))
yani dun aksam onca yemeseymisimmm kesin daha asagılara inecektim anlık siskinlik tartıda etki yapıyor malum aksam yenenler, ve kilo vercek bir beslenmem olmadı son bir haftadır acai etkisi kesinlikle inandım artık, demek diyetle yapsam birde yurudugum doneme denk gelse iyice kilo verecekmisim

neysetatildede acai ye devam napalım artık

derya evrim uzun sure kullanımda bir yan etkisi olurmuymus hiç duydunuzmu yaniben bu ilacı aylarca içebilirmiyim ?

inşallah artar...
geçmiş olsun bişeyi yok ya...
vayyyyy güle güle mis kokun..
benide götür benide götür..
deryaa ekledim böbeeemmm
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
derya hep aynılar ya
nefes aldırmıo ece banada pcyi bile kıskanıo
aynen ama kaç günüdür rahatısdıda yavrum ecede öyle ozaman iki katı ilgi sevgi istiyorlar..
derya yusufu gayte normal bi şeyistiyor.
onunla oynamadıgın yada ilgilenmediğin zamanlarda pc başında oldugun için pc başına geçmeni istemiyor.
sen yusufu bebekmi zannettin
koca adam o herşeyi bilirrr

demi ya..buraya oturduğumu gördüğü an nasıl geliyor zıpır sıpa..ama bi ağlayışı var görsen güli..başını önüne eğiyor basyor yaygarayı...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…