oha beaaapinkym benim dunya yakısıklısı goncamda konyalı bilionmu:)
oha beaaa
teker teker gelin yavyuum
gonyalı akını başladı...eyvahedigeldismile
yok gülistan tanımıyorum.fatma selmayı tanırmısın acep
selma sapmaz..
ben de bilmiyorum ki.. inş değildirgünaydıınnlarr herkeslereee çok güzel bi hafta sonu olur umarımmm...
ya benimde sol göğüsümü 10 dk belki 15 dk emiyo boş boş sonra geliyo süt kesilme belirtisimi acaba...
ohohh sefanız olsun. biz de kararsız kaldık piknik konusunda. kıyma aldık. canım mangalda köfte istedi ama gidemezsekte evde yaparız artık tavada. napalım...yarınki piknik için bugunden etleri terbiye ediyo aydın.
poff nekadan becerikli nekadan yakışıklı ne kadan yemeyi seven bi kocam var..sempatiksalakcinni
güle güle kullanın. ne güzel arkadaşmış bu böyle :) söylesen de benle de arkadaş olsa :)azönce kargo geldi daha dogrusu posta yoluyla geldi kargomuz.
yurtdışındaki çocuklukdan kalma mektup arkadaşım aydına ve bana
perfüme oda tualet wc (bu en sevdiğim geyikdir)bayanssulusmileolan dan göndermişler
şahen bi kokusu var benimkisi CHLOE aydınınkide CALVİN KLEİN
bayram değil seyran değil nie göndermişler annamadım?:bbo:
kabul ederseniz artık sizlerle olmak istiyorum...
aynı kilo ile doguma gitmisiz :) ben 72 ile hamile kaldım 97 ile gittim simdi 75 kusurlerdeyim daha çok yolum var verecek çok kilom ve dehepinize teşekkür ederim.uzun sürdü çünkü yatarak 9 ay geçirdim.hamilelikte rekora imza atarak 30 kilo aldım.psikoloji falan kalmadı.anca toparlandım.çok zordu hamileliğim.önce düşük riski ardından erken doğum riski,ilaçlar serumlar,iğneler.patlayan damarlar vs.
kızım ağustosta doğmalıydı ama beklemedi.17 temmuzda doğdu serseri.37+3 haftalık.3000 gram eziş büzüş doğdu.ama şimdi çok i,yi.
evet burcu kızımın adı nehir.çok zordu ya hamileliğim onun ömrü su gibi engelsiz olsun istedim.10 ay 11 günlük oldu allah bağışlarsa.şimdi elazığdayız ama tayinimiz konyaya çıktı 18 inde oradayız gülistan.türkçe öğretmeniyim ama 1 yıldır ücretsiz izindeyim.eylülde başlayacağım kısmet olursa.67 kiloyla hamile kaldım 97 ile doğuma girdim.23 kilo verdim 7 kilo yapıştı gitmiyor.burcu maşallah sana azmine hayranım.bizden bu kadar...
inşallah artar...şu anda kefir içiyorum bakalım. inş işe yarar. bol bol da süt içeceğim en ballısından. bir de dün akşam baklava aldık. ondan.. hadi bakalım inş artar..
az önce yiğit kuzusum yüz üstü yere düştü kola şişesiyle emekler vaziyette oynarken. hem de fayansların üstünesalya sümük çok ağladı yavrum benim..
vayyyyy güle güle mis kokun..azönce kargo geldi daha dogrusu posta yoluyla geldi kargomuz.
yurtdışındaki çocuklukdan kalma mektup arkadaşım aydına ve bana
perfüme oda tualet wc (bu en sevdiğim geyikdir)bayanssulusmileolan dan göndermişler
şahen bi kokusu var benimkisi CHLOE aydınınkide CALVİN KLEİN
bayram değil seyran değil nie göndermişler annamadım?:bbo:
benide götür benide götür..yarınki piknik için bugunden etleri terbiye ediyo aydın.
poff nekadan becerikli nekadan yakışıklı ne kadan yemeyi seven bi kocam var..sempatiksalakcinni
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3deryaa ekledim böbeeemmm
aynen ama kaç günüdür rahatısdıda yavrum ecede öyle ozaman iki katı ilgi sevgi istiyorlar..derya hep aynılar ya
nefes aldırmıo ece banada pcyi bile kıskanıo
derya yusufu gayte normal bi şeyistiyor.
onunla oynamadıgın yada ilgilenmediğin zamanlarda pc başında oldugun için pc başına geçmeni istemiyor.
sen yusufu bebekmi zannettin
koca adam o herşeyi bilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?