2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guli oglum anneannesinde aksam gelmek istemedi çocu bizi ne ozluyor ne arıyor anneannenin orda ortam daha rahat her istedigi yapılıyor cevrede arkadaslarıda var orda takılır yazları ondna ev sakin ece uyuyor uyansın berkeyide alıp berkenin 2 yasından ber gittigi kreste ilk kez mezunlar partisi yapılıyormus geleneksellestirceklermis epey buyuk iyi bir yuvaydı gittgiy uva yıllar evel, hala pek çok arkadasları var anneleri ile ailecek falan gorusuruz evs orda bulusma olacak saat 3 de ece nin çorbasını yaptımuyanmasını bekliyorum hazırlanıp çıkcaz yoksa evde isim ne yazdım demin avon satıyorum ben siparis vermem gerekiyordu yeni basladı bu katalog siparisleri dun eekran kitlendi bugun vermem gerekti ondan buralardayım yoksa tum gun pc basındayım sizler olmasanız hiçcezbetmiyor pc ye girmek haftasonları

birde nurdanı merak ettim halahastaneledermis, ;(

bir dönem bende avonla uğraşıyordum..çevre gerekiyor onun içinde bende ikidebir yer değişilkiği bozuyordu düzeni bıraktım..
acai 3 ay kullanbiliyorsun..kendi sitesini ara sor çok iyi bilgilendiriyorlar..:ama gerçekten etkili 3 gündür içmiyorum iştahta artış yok ..:teytey:

ayy yerim beno akifi ya sac sekli nasılda degistiryor sima yi kuzy nin de saclar uzamıs one kahkul olmus ondan ifadesi birazda degisik çıkmıs avatar resminde sanırım
ama kahkullu erkek çocuklarınada bayılıyro yana taranmıs hanımevladı tiplemesinede berkeye neler yapardım kuçukken ortadan ikiye ayırırresimlerni çekerdim kuçuk husamettin vardı bir ara levent kırca tiplemesi hatırlarmısıız onun gib olurdu geçip karsısına gulerdim c.))) buyuyunce o da bana gulecekk

esrako aynen valla kullancas işte içinden gelmiş yollamış bende aydına sölemeyip babalar gunu hedayesi olarak versem pintilikmi yapmış olurum.

derya ben sanırım 7 senefalan oldu yapalı avon isini aktif olarak satıslarım var sirketteçok alan var ibo nun da sirketten alan yakın arkadaslarımızv ar gorumcem de satıyordu uyeligini iptal ettirdi benim aracılıgımla alıyor falan tabi girsi fiyatına ama boylelikle ben hediyeleri topluyorum
gumus uye bronz uye falan oluyorum sene sonunda altın kolye setleri gelyior yani epey var satısım allah artırsın :)
birde ben de kullanıyroum pek çok urunnu seviyüorum, ece ye avon gunes urunleri aldım paraben yazmıyor içinde insallah guzeldir

guli simdi ben temmuzda bu izmirli hatunlara mantı yaparsamm sende geliceksinn dimi bizim ev sana çokk uzak ama gelemem edemem demezzsin dimiii

hehe guli bence pintilikyapmıs olmassın zekailik yapmıs olursun ben olsamyaparım yani nolcakk
alacagın her bir hediyenin parası aydındançıkmayacakmı zaten: )) duysa iyi yapmıssın der emin ol :)

haftaya bugun antalyada olacagızz çok mutluyummm

ibo dun oyuncakcılara yolu dusmus merterdem ine iste ikitellimi ne eceye bisikletlerden almıs su itileblien hani berkeye karne hediyesi temmuzda dogumgun var gitmisken uygun fiyat diye dogumgun hediyesi vs almıs ama ece kendi oyuncaklarnıdna çok berkeninkilerle ilgiledi helikopter ve arazi de giden jeep gibi birsey amıs kocaman kumandalı ece varya çıldırdıı onlar gittikce:)) kendi bisikleti ile pekilgilenmedi ama ,

nurdan nasılsınız
nedir son durum
yani bu hastalıklar ilacla vs tedavi edilip komple sonra iyilesebilen hastalıklarmı kronik birseyler degidlir umarım

evet kilo alımı iyi.her ay 1 kilo alıyor doktora gidiyoruz düzenli ama sıkıntı yok çok şükür...hatırın kalmasın.YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM...

herkese günaydın

oy maşallah kızının gelişimi pek güzel. ne yediriyon içiriyon anlatsana? ben de konyada okudum. özledim oraları.. hem sen 170 boya sıradan mı diyorsun saliha?? çok ayıp.

canım sabah kahvaltı,anne sütü,öğlen çorba anne sütü,meyve püresi arada,saat 4 gibi elma yada hangi meyve varsa muz,kiraz,kavun,6 gibi bizimle yer yemek ne varsa ama tuzsuz,gece muhallebi...

67 ile kaldım.97 ya düşünebiliyormusun...bende 74,73 o aralardayım.ama gitmiyor.vücut alıştı sanırım.ya herşeyi giyebiliyorum içine giriyorum ama üst kısım iğrenç.can simitleri varya pörtlüyor hemen...

saliha bende berkeye hamile ikende yine 26 kilo almıstım 95 le falan doguma gitmistim sonrasında 2 sene kadar diyetf alan yapmadım 77 lerde gezdim ve 4 ay diyektisyene giderek 62 ye falan inmistim
hiç dert etme simitler fala gidyorr zamanla

saliha bence bir ara bosver koyver hem canın istediklerini yersin hem vucut kalori almaya alısır sonrayine baslarsı surekli diyet modu da kilo vermeyi durduruyor
ben a ylarca diyet yaparken d r arad abir bir gun herseyi yememe izin veiryoddu vuucudu sasırtıyormussun oylelikle

esrako temmuzda sanamı geleck izmirli hatunlar.
aa habarım yokdu böbeem
gelirim inş.
metrobus var artık biner geliriz 40 dkda sendeyiz:)
sen mantımı yapcan biseeeeee

aaaaaaaaaaaaa bi dk aklıma ne geldi

cipsiiiiiiiiii cipsiiiiiiii
gecen gun bimuhabbet dönmüştü sorcakdım unuttum
ayyy körümcen hamilemi.
nurdanın körümcesinin düğnümü ne vardı sanırım muhabbet ordan çıktıydı yaff merakladnım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…