avon siparisi vermem gerekiyordu nete girdim buraya ugramadan olmaz tabi iboda diyor noldu siparis verip cıkacaktın yine takıldın kalk isimzi gucumuz varr :))) dedim on dk beklesinisler bir merhaba diyeyim :)
dun aksam c a dan 44 bedencikk bikni altları aldımm ustler oluyor ona uygun altlar aldım neyse nerdeyse evdeki 40-42 altlar korkunç durunca mayo mu alsam napsam moduna girmistim buyukbeden alt olunca oylekotu durmadı hlallettim buyuk bir isi daha
sonraaaa aksam alısveris donusu iboyla bulustuk bostancı sahilde biraa patatess vs vs yaptık deli gibi yedim catlamak uzereydim eve geldik birde geç yedim yattım ustune sabah dedim kesin bozulmustur benim kilo 75,8 idim dunsabah dedim kesin 76,5 garanti aaa sok oldum hala 75,8 inanamadım iboyu tarttım falan tartımı takıldı ne .)))
yani dun aksam onca yemeseymisimmm kesin daha asagılara inecektim anlık siskinlik tartıda etki yapıyor malum aksam yenenler, ve kilo vercek bir beslenmem olmadı son bir haftadır acai etkisi kesinlikle inandım artık, demek diyetle yapsam birde yurudugum doneme denk gelse iyice kilo verecekmisim
neysetatildede acai ye devam napalım artık
derya evrim uzun sure kullanımda bir yan etkisi olurmuymus hiç duydunuzmu yaniben bu ilacı aylarca içebilirmiyim ?
afikim saçlarını tarıyorr
[/URL][/IMG]
saliha senin nehirde dombalaklar arasında dimek.
maşallah.
dimek baban kesecikli hmm.
ben merkezdenim canım.
yalnız kendidni tanıt dediydimde böyle dimediydim yaff.sempatiksalakcinni
yarışmacı arkadaslara başarular dilerim eksik kalmış:)kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın
oy maşallah kızının gelişimi pek güzel. ne yediriyon içiriyon anlatsana? ben de konyada okudum. özledim oraları.. hem sen 170 boya sıradan mı diyorsun saliha?? çok ayıp.
hosgeldin saliha nasıl durdun bunca zaman yazmadan :)
sıkıntılıydım esra.kilo yüzünden psikolojim çok bozuktu halada düzelmiş sayılmaz.çok iri duruyorum...
aynı kilo ile doguma gitmisiz :) ben 72 ile hamile kaldım 97 ile gittim simdi 75 kusurlerdeyim daha çok yolum var verecek çok kilom ve de
umarım verebilirim deryacım.az yemeye hatta yememeye bünyem alıştı sanırım gitmiyor tıkandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?