2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elifff

dün geçmişi okurken gördüm
bu emeklemem yada yürümeme muhabbeti hakkında söylemek istediğim bişey var.
endişelenmene bence hiiç gerek yok çünkü
hatırlarsan ilk zamanlar eklediğin bi kaç videoda nevanın ekstra kavrama hareketleri vardı üstelik topikde hiç bir bebek yaopmıyorken.
-emziğini çıkarıp almak mesela.
armut videosunda neva ekndisi emziğini eliyle tutup çıkartmıştı.
hatta helin bu videodan sonra patlamıştı..

dediğim gibi her bireyin farklı yönlere gelişimi öncelikli.
mesela afik kanepeye tutunup yurüyor emekliyor herşey yapıyor hayvan seslerini taklit bile ediyor zil çalınca kimo der gibi mooooooo diyor ama alkış yok.

salihaa
erkencisin bacım bu saatte gunaydın falan..
kaydirigubbakcemile2

Guli bende tibete sadece parfum aldim, ama ayak baskisi cok orcinal ya birde ayak seklinde cok guzel bir karton kesip plastike kaplamislar, ustunede bloknotluk yapmislar.

nurcikk
süpper fikir ya
ben sadece beyaz kagıda ayak baskısı yapacakdım.
bende kartona yapıp ayak izinin daha buyuk halinde kesip pvc kaplatayım. ve dip not babasına:)
aaa çok güzel.
saol böbemm

recimdeki bir bağyaaaaaaan vienetta yermiiiiiiii.
ince bi dilimmmakannehir

ayak baskısı mı? hiç aklıma gelmemişti. bizim bir kitabımız var. paşam doğunca almıştık. orda ayak ve el izi yerleri de var. ama hala yapmadık. neyle yapacağımı bilemiyorum. sence neyle yapayım gülistan? son iki aylık bilgilerini de doldurmadım. unutmadan doldursam iyi olur ama kalemini kaybettik. yenisi alınacak. unuttularım şimdiden var bile..
ooo daha ne olsun. bence yeter de artar bile. ben daha karar bile veremedim baksana.
neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.
geçmiş olsun nevaya. geçmiştir inş rahatsızlığı.

kitabımı okumaya başladım. şimdiden baya ilerledim. akıcı..kenarına ufakk ufak yapışkan notta alıyorum. hoşuma gitti tavsiyeleri. uygulamaya başlayacağım.

yiğiti emzirmeye çalıştım az önce emmedi. fırladı oturdu kalktı. neyse. sonra mememle oynamaya başladı eliyle. iyi dedim neyse oynasın. sonra ağzını açtı memeye doğru gelmeye başladı oturduğu yerden ama.. hadi dedim belki böyle emer belli mi olur yiğite. sen gel gel böyle tatlı tatlı. ağzına alınca kırt diye bi ısırdı çekti. aman allahım nasıl acıdı ama..

bu arada bugün çok fenayım. rahim öyle ağrıyor ki. yani böyle bıcak gibi saplanıyor. o an sanki rahim çıkacakmış yerinden gibi sancıyor. belim kopuyor. dayanılmaz.. ağrı kesici aldım. şimdi birazcık onun etkisiyle rahatım. bu ikinci reglim. spiralden sonra ilk reglim ama. onun etkisi midir nedir?

guli ben davet ettim evrim hanımzadeler diyetteymis mantı yemezmis :)) burcunun canı çekermis mantı bu ara vs vs gelirlerse davetim geçerli netolarak gun vs konusmadık henuz daha çok var tarihe bir aykadar

hanımzade dişlesin seni e mi???

karnıma strech sardım spor yaptım cok terledi incemismidir ecepp

50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum

hastayımm sana..

cok gecmıs olsun.. nedense bu ılletler hamıleyken buluyor adamı.

Of be Nurdanum.. ne dıyeyım bılemıyorum, Allahtan bu ıslerın ınsasın,gozun gııb bakarsın Tıbet e.. Allah yar ve yardımcın olsun.. bır an once aramıza gelesınız ınsallah.

hakıkaten haa.. daa ne olsun :)

neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.

Kuzey de mıdesını usutmus, hıc bır sey yemıyor, sutunu bıle nazla ıcıyor, hepsını bıtırmıyor.. cok sevımsızız yıne.. sıze de cok gecmıs olsun.

acai yi ben ıle bırlıkte kullanan bır kac arkadas daha var..

sankı ben Derya nın bı arkadasa yakarsa ıse yarıyor dedgını hatırlıyorum.. sankı..

gecmıs olsun.. hıc fıkrım yok malesef..

Dun Ozgur le 9 aydır ılk kez gece basbasa dısarı cıktık.. gece yarılarına kadar gezdık alısverıs yaptık, yemek yedık, sahılde dolastık, bol bol sohbet ettık.. aman ne ıyı geldı.. valla cok sarj oldum..

Su artık goguslukten cıkan goguslere gıttım Pentı den sutyen aldım, 3 al 2 ode kampanyası varmıs, artık beden eskısı gıbı olmaıgından toparlayıcı duzgun bısı aldım 3 tane her rengınden.. 3 aldık 2 odedım 60 kagıt odedım.. ıhtıyacı olanlara duyurulur..

evrim ne guzel yaptınız takılmakla ohhh super gelmiştir..memeliklerinde hayırlı olsun canım..
benim bildigim acai kullanan sen derya sibel esrako var..hadi bakalım ne olcak heycanla bekliorum..
kuzymın yazılarına hasta oldum ecede msnde yazıodu oyle en son tab tusumla j tusumu yoldu haerin olsun pc hurdaya cıktı:)

zeki trikonun 2010 modellerine bittim.. ne yazıkki mayo seveyen ben orda bi mayoya hasta oldum sanırım antalyaya giderken alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…