salihaa
erkencisin bacım bu saatte gunaydın falan..
kaydirigubbakcemile2
ayak baskısı mı? hiç aklıma gelmemişti. bizim bir kitabımız var. paşam doğunca almıştık. orda ayak ve el izi yerleri de var. ama hala yapmadık. neyle yapacağımı bilemiyorum. sence neyle yapayım gülistan? son iki aylık bilgilerini de doldurmadım. unutmadan doldursam iyi olur ama kalemini kaybettik. yenisi alınacak. unuttularım şimdiden var bile..nurdanım ya geçmiş olsunn..
umarım kısa zamnadasgalıgınadakavusur tibetin evinizde huzurla oturusunuz.
askerlikde inş. raporları görunce kolaylık saglarlar.
şimdiden bunun için canını sıkıp stress olma canıım.
teoş dişi pörtlemiş.
haydi gözunuz aydın devamıda pıtır pıtır gelir inşallah..
bu arada teoşun ayak baskısından kopya çekerek bende oglumun ayak baskısını abbalr gununde hedaye diye verces..
ooo daha ne olsun. bence yeter de artar bile. ben daha karar bile veremedim baksana.aydına kesinlikle hediye almıcam babalar gunu için nedenmi
1- dün yurtdışından parfum geldi
2- bugun lcw dan bi kaç bişi aldık şapka hedaye ettiler
3- flo dan ayakkabı aldık cüzdan kalem seti hedaye ettiler
ee daha ne olsun..dimeeeeeesempatiksalakcinni
geçmiş olsun nevaya. geçmiştir inş rahatsızlığı.neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.
guli ben davet ettim evrim hanımzadeler diyetteymis mantı yemezmis :)) burcunun canı çekermis mantı bu ara vs vs gelirlerse davetim geçerli netolarak gun vs konusmadık henuz daha çok var tarihe bir aykadar
karnıma strech sardım spor yaptım cok terledi incemismidir ecepp
50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum
dün giremedim dişim beni sabaha kadar öldürdü sabah hemen sişcide aldım nefesi öndişim kırılmıştı zaten 4 tane dişe 2 tane diş etime yaptı yok uyuşmadı kendimi sıkmaktan öldüm bu kadar acı hissetmemiştim kanal tedavisi yaptı ve dr film çekti kök 2 tane çıktı dier drleri çağırdı ön dişte 2 tane kök var azı diş gibi dedi tabi benim ağzım yarım saat açık kaldı öldüm resmen pazartesi tekrar gideceğim...
gunaydinlar, evde oglusumla ziyaresaatini bekliyoruz, babalargunu hediyesini vermeye gidicez, kayinvalidemler oy kullanmaya gitti burda secim var.
Fatmacim Askerlikten muaf olacagini sanmam cunku zaten bedelli 1 ay yapicak, ama parasi odendi yani ilk taksidi, insallah git tekrar gel demezler, bu bizim tr planimizi bozuyor, bu askerligin bu yaz bitmesi gerek..bakalim belki masabasi biseyler veirler raporlari gorunce.
Esrako kronik bi hastalik degil eger iyi tedavi ve istirhat olursa, ama ilk 1-2 ay cok onemli yoksa kalp yetmezligine gidebilir komplikasyon olarak iste ozaman kronik oluyor..
Deryam insallah geliriz biranonce ya yeter artik valla..
aydına kesinlikle hediye almıcam babalar gunu için nedenmi
1- dün yurtdışından parfum geldi
2- bugun lcw dan bi kaç bişi aldık şapka hedaye ettiler
3- flo dan ayakkabı aldık cüzdan kalem seti hedaye ettiler
ee daha ne olsun..dimeeeeeesempatiksalakcinni
neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.
arkadaşlar acia ve xtra gel kullananlar var sanırım.inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.acai'yi evrim kullanıyor galiba.xtra geli de derya.derya'ya sorayım öyleyse sürünce yakıyor mu? doktor bir arkadaş var o soruyor.basenleri çok büyük.beli,üstü inceci.mezoterapide yaptırmış işe yaramamış.spora da geliyor,diyette yapıyor nafile.
bu arada bugün çok fenayım. rahim öyle ağrıyor ki. yani böyle bıcak gibi saplanıyor. o an sanki rahim çıkacakmış yerinden gibi sancıyor. belim kopuyor. dayanılmaz.. ağrı kesici aldım. şimdi birazcık onun etkisiyle rahatım. bu ikinci reglim. spiralden sonra ilk reglim ama. onun etkisi midir nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?