NURDAN Tİbet inşallah en kısa sürede toparlar, Teo da farklı bir ortamda, farklı şartlar altında old korkmuştur. Tibet üzülmüş yazık, moral de lazım adama. Tr safhasını sonra düşünürsünüz. Olmazsa raporları alıp Ege ya da 9 eylül'de bir profa muayene olur, benzer raporları buradan da alırsınız. Mutlaka bir çaresi bulunacak. Dişiniz de hayırlı olsun. İnşallah bu vesileyle Tİbet kendine daha çok dikkat eder. Üzüldük hepimiz. Lütfen sen kendine iyi bak.
off eve sgamiyorum ya kayinvalidelerde gezmeye gittti, teo uyuyor ben eve sigamiyorum, yanina uzandim ama uyuyamadim..tiebt gidince 15 gun yalniz napicam bi basima teoyla bilmiyorum..
Kayınvalidenler gezmeye mi gitti? :1shok: Çok mu gerekliydi merak ettim, oğlu hastanede, gelini evde yalnız bebişle, üstelik hasta bir bebişle! Allah akıl fikir versin.
off ya artmış mı değerlerYORGUNUM DOSTLARIM YORGUNUM YORGUNNN...
Esracim hala hastanede bugun degerlerinde artis olmus, dun yine agrisi vardi sol koluna vuran..onumuzdeki haftaya kadar hastanede, degerler dusmeden salmiyorlar..
isin kotu tarafi tibet 1 temmuzda asker( ama en az 1 ay kesinlikle kalbi yorucek her turlu fiziksel aktivite yasak, yani nasil olucak bilmiyorum, rapor falan alsa buradaki hastaneden kabul ederlermi acaba orda verince?? tedavi aliyor, kesin istirahat gerekliymis, tedavi ne kadar surucek bilmiyorum..
ohh iyi hadi maşallah. uykusuz olması çok kötü. dün de yiğit erken uyudu. tam biz yatacağız gece oniki olmuş. bizim paşa uyandı. ikiye kadar oyalandık. çok zordu.günaydın...Gaz damlası milupa gece çayı işe yaramaya başaldı çok şükür uyanmadan patırdatıyor en sonunda az bi sağ sol kıvranıp sonra geri uyuyor ama uyuyorrrrrrrrrr..uykusuz hergece yorgun ölesiye durumlarına son vereceğiz inşallah..
Dün sabah 6 da giden eşim sayın i.melih gökçeğin ziyerti sebebiyle gece 12 de anca eve geldi çocuklar babalarını göremeden yattılar ..gelene kadar bekledim..gelir gelmez hemen duşa giridi az uzanayım o çıkana kadar dedim ve yusufun yanında sızmışım..eşim saçlarımı severken uyandım yat kalkma dedi zaten hemen geri uyumuşum..bu sabah 7 de gidecekmiş 6.30 da uyandık yarım saat yusufla oyalandı ..sonrada çıktı .yusuf paşa bana jest yaptı geri salladım tekrar uyumuşuz saat 8.35 di uynadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?