2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDAN Tıbet inşallah en kısa sürede toparlar, Teo da farklı bir ortamda, farklı şartlar altında old korkmuştur. Tibet üzülmüş yazık, moral de lazım adama. Tr safhasını sonra düşünürsünüz. Olmazsa raporları alıp Ege ya da 9 eylül'de bir profa muayene olur, benzer raporları buradan da alırsınız. Mutlaka bir çaresi bulunacak. Dişiniz de hayırlı olsun. ınşallah bu vesileyle Tıbet kendine daha çok dikkat eder. Üzüldük hepimiz. Lütfen sen kendine iyi bak.

sagol canim, tibetin cok gozu korktu zaten, hemen diyete basladi..bakalim doktor rapor haziliycak sanirim, tercume ettirip verir askeriyeye..

off eve sgamiyorum ya kayinvalidelerde gezmeye gittti, teo uyuyor ben eve sigamiyorum, yanina uzandim ama uyuyamadim..tiebt gidince 15 gun yalniz napicam bi basima teoyla bilmiyorum..

off eve sgamiyorum ya kayinvalidelerde gezmeye gittti, teo uyuyor ben eve sigamiyorum, yanina uzandim ama uyuyamadim..tiebt gidince 15 gun yalniz napicam bi basima teoyla bilmiyorum..

Kayınvalidenler gezmeye mi gitti? :1shok: Çok mu gerekliydi merak ettim, oğlu hastanede, gelini evde yalnız bebişle, üstelik hasta bir bebişle! Allah akıl fikir versin.

Kayınvalidenler gezmeye mi gitti? :1shok: Çok mu gerekliydi merak ettim, oğlu hastanede, gelini evde yalnız bebişle, üstelik hasta bir bebişle! Allah akıl fikir versin.

amin..biyere bassagligina gitmeleri gerekiyormus, arabamida verdim gittiler..napayim?

gunaydınlarrr

topikte kimse olmasada gunaydın diyeyim gelenler okur :)

acai berry etkisini yazıyorum arkadaslar son kararım kesinlikle etkili

geçen salı basladım ilaca 76,9 dum son gunler çok yiyerek sislik ti daha çok ama hadi 76 idim diyelim enkotu ihtimalle , bir hafta olmak uzre ben diyete dair birsey yapmıyorum ve bu sabah 75,5 çıktım

dunku yediklerimi anlatayım sabah 3 dilim beyaz ekmek peynir vs abartı yok ama

oglen iki tabak makarna kıymalı vs soslu
berkenin yuva mezuniyetinde bu vardı mecbur yedim :)

arada hiç birsey yemedim yogun bir gundusokaklarda arkadaslarımla bulustum falan

aksam 2 milfoy borek 4-5 kuru pasta çay surup katılmıs neskafe vsss, ve dun 75,8 dim bu sabah dedim kesin 76,5 çıkacak ve 75,5 çok saskınım
cuma aksamdan basladım zaten yemege bira patates vs
gerisi yoruma dayalı artık ne oluyorsa kilo veriyorum ve yiyorum demek diyet falan yapsam çok etkili olcak ona yanıyorum su an

dun aksam arkadaslar vardı saat 12 gibi kalkalım artıkdediler ya oturun vs dedim. sonrasında biraz alkol alındı falan sohbetmuhabet çok keyiflyidi saat 3 oldu hala otuyurolardı çok yakın arkadaslarım dedim ben 6-7 gibi uyancam bilmem anlatabiliyormuyum ) bugun benim nobetim çunku ve 3 de gittiler iste 7,30 doa ece kalktı gozlerim yanıyor feci olarak su an ama hava harika bu havada erken kalkmak bile koymuyor insana

nurdan belkibu hastalık nedeni ile askerliktenmuaf falan olur olamazmı ? kronik olarakkalacak bir hastalıkmı anlamadım hala bunu ama hosaskerlikiçin bileola dilencek sey degil kronik olması umarım gilac diyet vs ile geçecek bir sorundur.
allah yardım eder oyle dusun tibet gitse bile bir sekil insalalh teo o ara uslu olur vs sayılı gun ,(

günaydın...Gaz damlası milupa gece çayı işe yaramaya başaldı çok şükür uyanmadan patırdatıyor en sonunda az bi sağ sol kıvranıp sonra geri uyuyor ama uyuyorrrrrrrrrr..uykusuz hergece yorgun ölesiye durumlarına son vereceğiz inşallah..
Dün sabah 6 da giden eşim sayın i.melih gökçeğin ziyerti sebebiyle gece 12 de anca eve geldi çocuklar babalarını göremeden yattılar ..gelene kadar bekledim..gelir gelmez hemen duşa giridi az uzanayım o çıkana kadar dedim ve yusufun yanında sızmışım..eşim saçlarımı severken uyandım yat kalkma dedi zaten hemen geri uyumuşum..bu sabah 7 de gidecekmiş 6.30 da uyandık yarım saat yusufla oyalandı ..sonrada çıktı .yusuf paşa bana jest yaptı geri salladım tekrar uyumuşuz saat 8.35 di uynadık..

NURDAN canım çok ama çok geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır ..eşinin hastalığı peşinden güzel şeyler getirir inşallah..
TEOmda hastaymış bu memleket size yaramadı anlaşıldı..bedenlerde vatanını istiyor...inşallah burda ailece sağlık ve huzur içinde yaşarsınız..
eşinin asker olacakya zaten burdada doktor kontrolünden geçiyorlar oradaki raporlarla filan gelince ona göre muayene edilip gereken yapılır...

ESRAKO tebrikler gerçekten çok etkili bir ürün ..baskülde bozulacak zaman buldu .tatile gidene kadar baya fark eder bak incede görünüyor insan içindeki krom yağları kasa dönüştürüyor...daha sıkı görünüyorsun...

off ya artmış mı değerler nurdancım bu halde gidemez ki askere. mutlaka bir yolu vardır. araştırın edin bulun bi çözümünü yani..
ohh iyi hadi maşallah. uykusuz olması çok kötü. dün de yiğit erken uyudu. tam biz yatacağız gece oniki olmuş. bizim paşa uyandı. ikiye kadar oyalandık. çok zordu.

gunaydinlar, evde oglusumla ziyaresaatini bekliyoruz, babalargunu hediyesini vermeye gidicez, kayinvalidemler oy kullanmaya gitti burda secim var.
Fatmacim Askerlikten muaf olacagini sanmam cunku zaten bedelli 1 ay yapicak, ama parasi odendi yani ilk taksidi, insallah git tekrar gel demezler, bu bizim tr planimizi bozuyor, bu askerligin bu yaz bitmesi gerek..bakalim belki masabasi biseyler veirler raporlari gorunce.
Esrako kronik bi hastalik degil eger iyi tedavi ve istirhat olursa, ama ilk 1-2 ay cok onemli yoksa kalp yetmezligine gidebilir komplikasyon olarak iste ozaman kronik oluyor..
Deryam insallah geliriz biranonce ya yeter artik valla..

nurdanım ya geçmiş olsunn..
umarım kısa zamnadasgalıgınadakavusur tibetin evinizde huzurla oturusunuz.
askerlikde inş. raporları görunce kolaylık saglarlar.
şimdiden bunun için canını sıkıp stress olma canıım.
teoş dişi pörtlemiş.
haydi gözunuz aydın devamıda pıtır pıtır gelir inşallah..

bu arada teoşun ayak baskısından kopya çekerek bende oglumun ayak baskısını abbalr gununde hedaye diye verces..

aydına kesinlikle hediye almıcam babalar gunu için nedenmi

1- dün yurtdışından parfum geldi
2- bugun lcw dan bi kaç bişi aldık şapka hedaye ettiler
3- flo dan ayakkabı aldık cüzdan kalem seti hedaye ettiler

ee daha ne olsun..dimeeeeeesempatiksalakcinni

Son düzenleme:
evlendiğimizden beri aydın ilk defa arkadaşlarıyla free takılıyor bugun. sabahdan kahvaltıya gittik
sonrasında alışverişe gittik geldik.

şimdi afikimle ben evdeyiz oglum uyuyor
aydında arkadaşlarıyla ufak bi piknik+ deniz yapıp gelicek:)

afikim uyansın bizde bi forum yaparız belkim..

neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.

arkadaşlar acia ve xtra gel kullananlar var sanırım.inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.acai'yi evrim kullanıyor galiba.xtra geli de derya.derya'ya sorayım öyleyse sürünce yakıyor mu? doktor bir arkadaş var o soruyor.basenleri çok büyük.beli,üstü inceci.mezoterapide yaptırmış işe yaramamış.spora da geliyor,diyette yapıyor nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…