2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haha :) süpermiş :) hayır olsun. bekleriz...

keşke şunu yap kesin uyur diyebileceğim bir durum olsa fakat yok ne yazık ki.. alışır diyorum. başta ağlar mutlaka. ama sonunda dayanamaz uyayakalır bence. benim de başta ayakta uyumuyordu. ama şimdi alıştı. üzme kendini sen. bebekler uyum sağlar. çünkü başka çareleri yok.
inş derya. gece bari içse. gündüzden geçtim artık..
haha :) süpermiş :) hayır olsun. bekleriz...
inş biz de bekleriz :)

burcu, bugün kulaklarını çınlattım. nevizadeden geçtik de.. ama yanımızda ada vardı, bira keyfi yapamadık.. pek özendim ööle rahat rahat oturanlara..

off kaç saattir kaç sayfa geçmişi okudum bilmeme.
:)

esrako bakıcı konusunda bi müddet ara verin şu izleme olayına.
ama kadın ne uyanık yabbide 62 yaşında.
pesss

hımm belkide burcu kılıgına girmiş pervindi gordugun :)

Umarım herkes iyidir ben bu ara biraz yoğundum giremedim haliyle... Esra numaran tel. bozulunca gitti adresini ve telefon numaranı rica edebilirmiyim kuzum...
Özgül bende sana bir ara atarım cnm...

NE oldu desem..niye ağlıyorsun özlem...

Ya bu aralar istemeden kırıyorum herkesi... Memeyi bıraktı birkaç günden beri biberonla devam sütü veriyorum.. 2 günden beri içiyordu akşam 225 ml. kadar bugün denizin işi var evde pisti akşam annemi çağırdım biraz geç geldi 9 da yemesi lazımdı 10 da uyuyor.. Neyse geldi plajda oynaması için kova falanda almış.. Oynadılar biraz annem dedi mamayı yap getir vereyim 9 buçuğa geliyordu yaptık annem verdi almadı o ara kulağında birşeye bakarken Özde biberonu yere attı anneme bakıp offf dedim sinirli bir şekilde... Sonra dedim içerde ver balkondaydılar içeri geçtiler... Odada koltukta yanıma getirdi Özde yine ağladı almadı biberonu.. Elinden bir hışımla çekip diğer koltuğa geçtim vermeye çalıştım denedim almayınca Özdeye al şunu falan diye kızdım Daha sonra nasıl çığlıkla ağladı gözlerinden yaşlar süzüldü annem aldı hemen sarıldı falan.. Özde sonra kucağıma gelmek istedi aldım yüzünü yıkadım öptüm sarıldım.. Neyse ben evi süpürürken annem Özdeyi uyuttu.. Giderkende bir daha uyuturken gelmem ben mama falan vermem dedi. Annemi ve kızımı çok üzdüm neden böyle davranıyorum ben ya.. Kendim daha fazla üzüldüm kesin... nefret ediyorum kendimden bu agresif tavırlarımdan senağlama :çok üzgünüm: :a015:

Özlem üzme kendini.annenin gönlünü alırsın ..özdede isteyince yer niye takıyorsun..sen canın birşey istemezse yermisin..bebek ama oda insan sonuçta..hafif uykuya dalınca dene içer güzel uyur belki..
sakın kızma yoksa her biberonu gördüğünde almaz haberin olsun..önce sen sakin ol ki oda rahatlasın..canın başka birşeye sıkkınken herşey gözüne büyür ..yarına düzelir annede sana üzlmüştür bence kızdığına alınmamıştır..

Cidden ama annem öyle hiçbirşeye sitem eden biri değildir ... Ne zaman ne istesem hiç hayır demez.. Yine giderken sadece bunu söylemesi ve yüz ifadesi yetti hadi Özdeye bir şekilde kendimi affetirebilirim ama yapı itibariyle öyle annecim deyip sarılıp öpme huyum falan yoktur içten içe severim... Hadi kızım takma kafana dedi sıcaklardan yemiyordur falan dedi ama kırıldı çok ben olsam bende kırılırdım sanırım regl dönemindeyim günümde geçti iyice sapıttım ben senağlama Sağol cnm...

Özlem yaşadıklarımız hiç kolay değil..Çocuk büyütmek ne zormuş.. Senin de patladığın anlardan biri olmuş..Çok normal..Annenin gönlünü alırsın üzülme, özür dilersin...

Ben de buna benzer bişey yaşamıştım Rüzgar küçüktü, yıkarken sıpa durmuyor biz gerildik, o sıra suyu sıcak geldi ekleyelim dedik, su pis akmaya başladı, annem versene suyu bebek üşüdü diyor, ben dur anne su pis akıyo diyorum dinlemiyor, bi hışımla kovayı fırlatmıştım..Ramazandı, annem iftarını bile açmamıştı o akşam, ne çok ağlamıştım..Sonra sarıldım özür diledim ağlaştık falan...Off offf ne zormuş yaaa..

sıkma canını sen sakın...

Aynen benim de annemi sarılıp öpme huyum hiç yoktur aslında, belki de o gün ilkti bizim için.. Ara anneciğini çok kırdım seni, çok gergindim de, için nasıl rahatlar bak...

Aynen benim de annemi sarılıp öpme huyum hiç yoktur aslında, belki de o gün ilkti bizim için.. Ara anneciğini çok kırdım seni, çok gergindim de, için nasıl rahatlar bak...

Sağol cnm.. artık yarın ararım uyumuştur yarın işi vardı.. Cidden çok zor yemiyor diye çok geriliyorum o açtır diye içim içimi yiyor ama Deryanın deediği gibi fiziksel sağlığını düşünüp zorlarken çocuğun ruhsal sağlığını bozacağım

Özlem düşün alıştığı bir süt tadı var, birden başka bişey veriyorsun, hemen almasını bekleme...zamanla alışacak bebeğim napsın...Aslında gece uyansa, kakalardın sütü..öyle öyle alışırdı belki...Rüzgar da asla içmiyor biberon sütü... Bazen vereyim diyorum asla almıyor..Neyse şimdilik memeyle idare ediyoruz...

evet canım haklısın 2 gündür alıyordu aslında mafoldumben bende öptüm canım iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…