2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

"Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. 14 haftalık hamileyim ve erkek bebek annesi olucam:) " 24 Şubatta yazmışım..

demişim topiğe ilk girişimde...ılk mesaj Nurdandan gelmiş.. Sonra Pervin çok uyuyor musun erkek bebekse demiş...Nurdan aaa bizim kesin erkek o zaman çok uyuyorum demiş:)) Peşine de Derya hoşgeldin demiş...

Ağlayasım geldi.....Bir ara bunların çıktısını mı alsam diye düşündüm,geri dönüp okumak çok keyifliymiş..

iyiyim dostum sağol..
abimin adı recai okuyunca garibime gitti..sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3ne günlerdi

ahhaa iyi o zaman..kuş gibi oldum sahiden..
bende öyleyım 1 kılo kesın farkederım.hep ödem oluyorum sanırım
tuğba bana adresini yollucaktın canım bide tel nonuda yazarsan sevinirim.
pardon canım,valla hastalık falan derken unuttum.hemen yoluyorum

:gitme: ne günlerdı.bencede kopy yapmak lazım gercekten guzel ve hos zamanlardı.neler paylastık be yavvv.

aynen yaa takla atıyorum yesin diye.. babası maymunluk yapıyo akşamları öylelikle yiyo.. aslında yemezse ben ısrar etmiyordum ama aç olduğunu bilincede içim rahat etmiyo.. o karnını doyurunca nasıl rahatlıyorum anlatamam...

sanırım annesiniss

ne kadar yakın hıssettım kendımı sıse

aa buarada Şavval yenı yenı şeyler yapıyor.mesela biyere tutunup kalkmaya calısırken kafasını bıyere vursuysa yada kolunu bacagını.hem mızıklanıyo canım yandı dıe hemde vurdugu yerı dövüyo ıhh ıhhh dıe.gül gül ölüyoruz.farkında degılım bı kac kere gel ıhh yapalım annem,aglama sen falan demıs olabılrım.bazen cok aglıyosa alıyorum kucagımı yok annem aglam dıorum ama aklı orayı dövmekte,elını oraya dogru uzatıyor(nereye vurduysa) egılıp dövüyoruz orayı.:))

maşallah şevvalimize

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülüstan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
...

ne guzel demış..

tulin ben gelince elden vericem sizinkini olarmi??
olar tabi canım hem seni görücem hem hediyemi alıcam bundaN güzeli varmı

allahım çok tatlılar ya .çınarda yapıyo.önce bana bakıyor düştüğünde yada biryerini vurduğunda sonra ah ah ah yapıyor .

efrimim babana çok geçmiş olsun canım. ağrısı zordur bende ailemden bilirim. ALLAH ŞıFASINI versin.

lustral biraz uyku yapar sersemletir cipralexe gore biraz daha agirdir..ama eger ihtiyac duyuyorsan kullan derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…