2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşh ecoşa.. bundan sorna işin zor esracım.. düşmeler kalkmalr başıyor:))lbzde iki aydır aynen böyleyiz:))yürüemk ilerledi ama illaki düşmlere oluyor hala(

melteem yüksek fiyat bence.
senelik 10 bin 200 lira oluyor.

tamam ama bakıcı fiyatları da az değilki bakıcılar 1000 tl civarında ona kıyasla 850 iyi geldi bana
ibb her semtten birkaç ana okuluyla anlaşıyor belli bir miktar parayı ibb veriyor 250-300 civarıydı galiba sözleşmelilerde de bu sistem uygulanıyor kalan ücreti de personel ödüyor
eğer joyfull house la anlaşma olursa bana 550-600 liraya gelir o fiyatta bana uyar

Fatmacım cok gecmıs olsun.. ıstahsızlık bızde daımı sorun.. ıshal de en kısa zamanda duzelır umarım..

Tubacım, kulagını sadece bıberon emerken tutuyor.. sızde de ole mıydı?

Gızemım, Ada korkmussa ruyasında falan.. guven ıstemıstır sanırım.. arada ıstıyorlar bole..

Gulizim, kefirin ıstah acma ozellıgı olduugnu bılıyorum.. ayranına katsam ıcer mı kı?? cunku dırek denedım reddettı.. sen nasıl ıcıyorsun kuzu??

gulistan iste ece de oyleydi bir aya akifde bizimki gibi olur ondan sonra iyice kilo veririz :)
yani aksam banaoturmak yok artık onu anladım
insallah gunduz cici annesi iyi bakar dusmez yerlere

fatma'cım migros'ta var Kay marka keçi sütü. Bu kay'ın sahibinin karısı sütü hiç gelmemiş doğum yaptığında çiftlikte küçük bi tesis kurup cocuğuna keçi sütü vermiş. sonra da başka cocuklarda faydalansın diye satışa başlamış. bunu okuyunca güvendim bu markaya. bir marka daha var adını hatırlamıyorum şimdi. migros ve gima'larda var. küçük marketlerde de görüyorum son zamanlarda. kefiri hazır alıp kaşıkla veriyorum biberonla değil. yoğurt gibi yani.

meltem benim arkadasım var igdas da çalısıyor o da yaklasık 500-600 gibi bir para alıyor yuva parası için faturası karsılıgı tabi ama. sizdede boyle bir yontem var demek devlet memuru olmak varmıs yaa ne guzel

bızde de ole ıcını kasımaya calısıooo Gülim..... tesekkur ederım ılgıne..

hepınıze cok cok tesekkur ederım ılgınıze.. Allah razı olsun hepınızden dostlar..

evrim ben yoğurt gibi kaseye alıyorum meyve püresi ekliyorum içine sık sık sadede veriyorum ama kaşıkla. kefir aynı yoğurt gibi yoğurdu seviyordu kuzy. sende böyle dene istersen kefir açtı iştahını demek ki. bende kilo almaya calışıyorum ya içsem mi acaba :) ama üremesi doğurması midemi kaldırıyor.

Evrim nasılsın ? artık hiç denk gelemiyoruz..face de giremiyorum..açılmıyor yine bir sorun var yani..

meltem benim arkadasım var igdas da çalısıyor o da yaklasık 500-600 gibi bir para alıyor yuva parası için faturası karsılıgı tabi ama. sizdede boyle bir yontem var demek devlet memuru olmak varmıs yaa ne guzel

500-600 iyiymiş ben miktarı bilmiyordum
sözleşmeli personelim ben
daha önce bize böyle bir imkan sunmuyorlardı geçen sene bizi de dahil ettiler

a bende vereyim kefir

off cıkacağım birazdan psikiyatriste stres bastı birden niyeyse. bakalım ne diyecek, görüşmek üzere.

selam millet, kolumu kaldircak halim yok ya haftasonu iyi surttum. dun gecede hic uyku tutmadi..

buarada tickerimi degistireyim bari 59.8e:))
bende trde basliyim kefir ve keci sutune..
ece cok tatli bende 4 gozle bekliyorum deniz maceralarimizi..
esrakonun eceside yurumuz, ozdede masallah...

off cıkacağım birazdan psikiyatriste stres bastı birden niyeyse. bakalım ne diyecek, görüşmek üzere.

ilaç vercek napcak... uzun süreli tedaviler işe arıyor Gülizcim. Yoksa ilk yapacağı şey ilaç vermek..Umarım devam edersin yarıda bırakmazsın..

bızde de ole ıcını kasımaya calısıooo Gülim..... ..

Herkes yazmış gerçi ama, biz de bu yüzden acile bile götürmüştük,yırtarcasına kaşıyordu. Hala da yapıyor, içi yaradır hatta. Bebekler çok yaparmış ben de öyle duymuştum..Bazen dişten, çoğunlukla uykuları geldiğinde bir de içgüdüsel olarak keyiften...

arkadaslar daha evelde yazmıstım ama hatırlatma yapayım dedim madolarda keci sutu satılıyor

saol ben de kefir ve keçi sütünü deneyeyim..

ben 2 kez devlet memurluğundan istifa ettim...hay aklıma...

Küçük balanı yesinler...Aferin Afike...

ece denize alıştı sevdi ilk iki gün huysuzlandı ama sonradan alıştı zaten altınoluk un denizi soğuktur biraz onun da etkisi olmuştur

Hoşgeldin...Soğuk az kalır ya buz gibi oluyor, Hele Ören'in suyu tam buzdolabından çıkma gibi..

Ne güzel, doğum gününde öğrenmiş olur artık düşmeden yürümeyi...Biz emekleme, sıralama döneminde bile hep arkasındayız Esra ya.. Öyle haşarı hareketleri var ki, ayağı kayıyor vs. mecbur hep yanındayım..Bazen diyorum bıraksam nolur diye..Günde kesin en az 7-8 ciddi kaza atlatır...

selam millet, kolumu kaldircak halim yok ya haftasonu iyi surttum. dun gecede hic uyku tutmadi..

hoşgeldin canım...
öncelikle tebrik ediyorum kilon harika....
gez gez canım o kadar stres yaşadın birazda gezmeyi stres atmayı hak ediyorsun... uykusuzluğun tibetten kaynaklanıyordur ama bak şurda çok daha az kaldı kavuşmanıza....

Sağolun hepiniz az daha süründüreyim öyle düşünüyorum ama bakalım...

Bu arada Evrim face te yazını okudum baban mı rahatsızdı?? Çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

süründür bakalım...iyice sürünsün ama

Ben de okudum yazıyı..Geçmiş olsun babana Evrim...

Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus

Fotolardan anlaşılıyordu hep..Afferin Özde fıstığa

ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..

Ayrılık kaygıları oluyor zaman zaman..

Ama o araya alma işi bizi de mutlu ediyor değil mi..Ben bayılıyorum yanımda yatınca...

Geçmişler olsun Fatma...

Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben

süründür ama iyice olsun:)))

men evlendirmiyceğim... Geleceğin kötü kaynanası karşınızda...

Şaka bi yana onun mutluluğu benim mutluluğum.. Sen yazınca bi tuhaf oldum ya...O günle gelcek mi...Sözünüze hayırlı olsun dememişim..Hayırlı uğurlu olsun taze görümce:))

ece ve özde tanıştılar sarıldılar
zorlu fakat güzel bir tatildi

Fotolar çok hoş..Özdeyle Ece ne güzel sarılmışlar kırk yıllık dost gibi

Miniş geçmiş olsun Şevvale de ya..

Anlayamıyoruz ne kadar süt içiyorlar bizden...Yapcak bişi yok..Doymasa hiç durmaz, açlığa dayanır mı el kadar bebe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…