- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.
allahım aklıma mukayet ol diyorum elleri havada sırıta sırıta bir iki adım gidiyors onra yamuluyor oyle bicimsiz ya sırt ustu ya yana dogru pat diy duscekken tutuyoruz. yani bir an yanlız bırakamadık aksam sayet boyle devam ederse yandık 1ay kadar yani tam saglam yuruyene kadar.
oyle korkusuzca gidiyorki ama ne sekil gidiyor umru degill. offf yani biraz daha oturtaydık su çocugu yerinde . aksam birkez dustu one dogru gitti once sonra arkaya gibi oldu sersemledi yana omzunun yuzunun ustune dustu oyle agladıkı 5 sn falan katıldı ses çıkmadı resmen odumuz koptu, birde yerlede oyuncaklar egri bugur onlara dusse iyice canı acıycak offf allahım koru diyorum bu sabah bakıcıya sıkı sıkı tembih dettik bu dunden beri boyle yapıyor diye insalah dusmez
melteem yüksek fiyat bence.
senelik 10 bin 200 lira oluyor.
ikisini de içeceğinden pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım. bugün çıkıp bir keçi sütü bulmaya çalışayım ben de. nerelerde satılıyor canım? kefiri hazır olanlardan mı veriyorsun? ben bi kere denemiştim içmemişti ama..
ufff bizi aşar..
evet bize de reflor vermiş bir de bi tane şurup daha. refloru 30 ml lik kendi bardağına suyun içinde eritip veriyorum ben de.
evrimcim sen yinede doktoruna bi sor ama afikde bi ara fena takmıştı.
dokturna kulagımı agrıyor bi sorunmu ar acaba diye endişelendim diye söylediğimde
kulak agrısı çok zor muş o sebeple çokçok aglar yani rahatsızlık veriri.
kulağını keşfetmiştir demişti.
gerçekdende geçti şimdi arada uykuya dalarken parmagıyla kulaklatrının içini kaşımaya çalışıyorr
:) ama üremesi doğurması midemi kaldırıyor.
bızde de ole ıcını kasımaya calısıooo Gülim..... tesekkur ederım ılgıne..
hepınıze cok cok tesekkur ederım ılgınıze.. Allah razı olsun hepınızden dostlar..
meltem benim arkadasım var igdas da çalısıyor o da yaklasık 500-600 gibi bir para alıyor yuva parası için faturası karsılıgı tabi ama. sizdede boyle bir yontem var demek devlet memuru olmak varmıs yaa ne guzel
evrim ben yoğurt gibi kaseye alıyorum meyve püresi ekliyorum içine sık sık sadede veriyorum ama kaşıkla. kefir aynı yoğurt gibi yoğurdu seviyordu kuzy. sende böyle dene istersen kefir açtı iştahını demek ki. bende kilo almaya calışıyorum ya içsem mi acaba :) ama üremesi doğurması midemi kaldırıyor.
off cıkacağım birazdan psikiyatriste stres bastı birden niyeyse. bakalım ne diyecek, görüşmek üzere.
bızde de ole ıcını kasımaya calısıooo Gülim..... ..
arkadaslar daha evelde yazmıstım ama hatırlatma yapayım dedim madolarda keci sutu satılıyor
meltem benim arkadasım var igdas da çalısıyor o da yaklasık 500-600 gibi bir para alıyor yuva parası için faturası karsılıgı tabi ama. sizdede boyle bir yontem var demek devlet memuru olmak varmıs yaa ne guzel
esrakoo ece yürümyee adapde olmayamı çalışıyor
maşallah ya.
afikhenuz sadece 2 adım attı
ama abasına tutunup kalkıp ayakda duruyor 10 sn ye falan sonra oturuyor.
gerçi henuz 10 aylık sizin bebikleren küçük menim balam:)
ece denize alıştı sevdi ilk iki gün huysuzlandı ama sonradan alıştı zaten altınoluk un denizi soğuktur biraz onun da etkisi olmuştur
ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.
selam millet, kolumu kaldircak halim yok ya haftasonu iyi surttum. dun gecede hic uyku tutmadi..
Sağolun hepiniz az daha süründüreyim öyle düşünüyorum ama bakalım...
Bu arada Evrim face te yazını okudum baban mı rahatsızdı?? Çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus
ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..
dertlerimi var bilmiyorum ama ilgi istiyorlar sanırım yada o sıcaklığı hissetmek istiyorllar.. selinde bu gece 4 de uyandı ne yaptıysak uyutamadık beşiğinde sallıyoruz ağlıyor geri uyanıyor uyumadı sonra yanımıza aldık eşimle aramıza biraz mızırdadı ama sonra uyudu... demekki arada bizi istiyorlar.......
tünaydın
bugün ishalde dördüncü günümüz.. bugün sanki azcık daha iyi gibi bebikim şükürler olsun :) denge denemeleri yapıyoruz artık.koltuktan tutanarak kalkma şeklimiz bile değişti. bir bacağını önce çıkartıp kıvırıyor önce sonra kalkıyor. sonrü yüzümüze bakarak gülüyor ama nasıl kahkaha :) sonrada elleri bıkarıp dönüveriyor yanlara ya da arkaya doğru :) genelde hep arkasında birimiz olduğundan tutuyoruz ama bazen de poposunun üstüne oturup kalıyor. sanırım yürümemiz yakın artık...
Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben
Oglumu evlendırecegım daha, meslek sahıbı yapacagım Onu.. el ele dolasagız onunla dısarıalrda.. cok işim var.. gıdemem.. gıtmemem gerek..
Bı ara kötuydum.. sanırım o anlar bılıncaltında kaldı.. zaten sıkıntılısın,onlar da hortladı sanırımm :)))
herseyın hayırlısı... Rabbımm bızı evlatlarımıza bagıslasın.
ece ve özde tanıştılar sarıldılar
zorlu fakat güzel bir tatildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?