buarada tickerimi degistireyim bari 59.8e:))
bende trde basliyim kefir ve keci sutune..
ece cok tatli bende 4 gozle bekliyorum deniz maceralarimizi..
esrakonun eceside yurumuz, ozdede masallah...
Ayça hediyenizi aldım..hazır kargoya verilecek bekliyor....yanlız özelden tel nonuda yazarmısın...
DERYA nasılsın.... görüşemedik.. msn dede yoksun.. benmi göremedim:))))
AYÇA tebrik ederim 1,5 kilo gayet iyi....
5'li rakamlar haaa..vay anasını... ben görebilir miyim acep...
Yumurtaya başladın mı Nurdan??? Bu arada Teoş ve pipi olayına çok güldüm bilesin....
..
genel olarak benı emerken oynuyodu ben kesfettıgı için dıe düşündüm yada diş cıkardıgı için.ama sonra daha cok dıkatımı cektı en cok sag kulagıyla.doktorda sıvı bırıkmesı olmus bıraz dedı.cok agrı yapmaz ama hafıften agrır ve kaşınır. sebebsız yere gecelerıde sık uyanabılır demıstı.gercektende bundan dolayı sık uyanıyormusuz.düşük dozda,5gunluk antıbıyotıkten sonra gece cok daha az uyanır oldu.tabı şu sıra hasta ayrı...
Tubacım, kulagını sadece bıberon emerken tutuyor.. sızde de ole mıydı?
?
Miniş geçmiş olsun Şevvale de ya..
Anlayamıyoruz ne kadar süt içiyorlar bizden...Yapcak bişi yok..Doymasa hiç durmaz, açlığa dayanır mı el kadar bebe...
saol Sibel..ama ben anlamadım regl sonrası sizin de bu kadar kilo kaybı oluyor mu..yoksa ben bişiy yapmaya başlamadım henüz...rüzgar memeden kesilsin öyle...
Bir de şu çekiliş topiğinin adresi neydi Sibel??? :uhm:
selamlar.. dişte çıkarırken kulakla çok oynuyorlar bilgnize dedim..
evrim ben yoğurt gibi kaseye alıyorum meyve püresi ekliyorum içine sık sık sadede veriyorum ama kaşıkla. kefir aynı yoğurt gibi yoğurdu seviyordu kuzy. sende böyle dene istersen kefir açtı iştahını demek ki. bende kilo almaya calışıyorum ya içsem mi acaba :) ama üremesi doğurması midemi kaldırıyor.
Evrim nasılsın ? artık hiç denk gelemiyoruz..face de giremiyorum..açılmıyor yine bir sorun var yani..
bende oluyor seninki kadar 1.5 rahat gider kuş gibi hafifliyor insan ..saol Sibel..ama ben anlamadım regl sonrası sizin de bu kadar kilo kaybı oluyor mu..yoksa ben bişiy yapmaya başlamadım henüz...rüzgar memeden kesilsin öyle...
DERYA nasılsın.... görüşemedik.. msn dede yoksun.. benmi göremedim:))))
AYÇA tebrik ederim 1,5 kilo gayet iyi....
canim yumurtluyorumdur heralde ben nisandan beri regl olmuyorum hormonlu spiral sayesinde, o yuzden bilemiyorum:))
ya bu cocugun pipisi bazen dimdik yaww, altini acinca, cok guluyoruz annemle..
bende oluyor seninki kadar 1.5 rahat gider kuş gibi hafifliyor insan ..
..
e tabi haklısın..bi olaydan pat diye diğerine atlarsam olacağı budur... Teoşa yumurta veriyo musun diye sormuştum esasında:)) ...off konuşurken de hep böyleyim..beynimin içi fıldır fıldır:)))
Evrim kendim yapsaydım kefiri çocuğa da içiremezdim, araştırırken gördüm videolarda yapmamaya karar verdim :) hazır alıp veriyorum.
Nurdan teo ve pipisi başınıza cok iş açacak belli :) bu arada doktordan geldim. selectra diye bir ilaç verdi. lustral tarzı sanırım araştıracağım şimdi. 1 ay sonra görüşelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?