2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...

kimisi kulak keşfeder
kimisi pipi keşfeder

ama yumurta ve yumurtlama diyaloğuna koptum pohahahaaaa

efrim geçmiş olsun tatlım babana teldede bişey demedin

elifle konuştum herkese selamları var eskişehirde internet yok afyona geçip ev tutacaklardı telaşesi büyük
birde büyük bir kaza atlatmışlar anlattı tüylerim diken diken oldu meleğim nevam korumuş onları resmen

akşam misafirim var ben kaçar
yarın anamlardayım azeri gelinimiz geliyor
çarşamba dişçideyim 20 lik dişim çekilecek
perşembe güli ile buluşacağım bir aksilik olmazsa
cuma ağda ve valiz hazırlama
cumartesi didime yolculuk
offf ne kadan doluyum

ishalden olmustur canım ya.. zeytinyagı sur
evet canım ya ishalden..
amanın ne diyosun ...

vayvay vay..hadi iyisin..kaç kilo oldun bu koşturmaya hesrammmmmmm..özledim seni yav..

en kapalısından mayomuzuda aldık.. tek atraksiyonu onundeki taslar.. ama karnımı dumduz gosterdi..en son cocukken giymiştim cok garip oldum..saglık olsun

esraa boyuk misafir gelio desene.. simdi onu beslemekte zor.. salata yap dur aksama kadar ..ya et yemegi ya garip garip salatalar..

Aman Elif ucuz atlaşmış Allah korusun kazalardan belalardan...
Şevval ve Yusuf paşama geçmiş olsun pervininde dediği gibi zeytinyağı çok iyi geliyor...
Esram bekliyorum aramanı bu koşuşturmada okurken ben yoruldum ya!
Pervin o kadar güzel fiziğe sahipken bikini niye almadın kuzu? Zayıflasam mayokini giyeceğim çok güzel modeller var bayılıyorum mayokiniye....
Güliz geçmiş olsun cnm umarım işe yarar bu ilaç... Benimde gitmem lazım sanırım çok yıprandım ben ya!
Nurdan Ayça diyaloglar süper :)))
Amanın daha neler vardı aklımdan uçup gitti ....

teyze kızından misafirlikten geliyoruz. hayretim şaştı.. oğluşum beni orda çok fazla üzmedi. üstelik kalabalıkta sayılırdık ama :) hadi bakalım. umut var demek ki benim afacanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…