2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi ki öyle bir derdimiz yok şimdilik şükür. anneanne, babanne idare ediyoruz :) bu sezon yine babannemiz yanımızda.. yaz tatilinde de anneannemiz bizimle :)
teşekkürler. iştahsızlık çok zor gerçekten. bakalım keçi sütü ve kefiri de yarın denemeye başlayacağım. inş işe yarar..
hmm tamam canım. akşam gezmesine gittiğimizde alalım inş kay marka keçi sütü. buraya da yeni migros açıldı şansımız varmış :) kefiri denemiştik ama suluk ile. bi de kaşıkla deneyeyim bakalım. hem sade hem meyveli.. inş sever..
anlatabilirsin canım çünkü bende de aynısı seni çok iyi anlıyorum o yüzden. inş düzelirler yaa..
GULIZCIM 12sine kadar burdayım adapazarında canım
pervincim nasipse biz bu perşembe gelmeyi düşünüyoruz. sanırım bir gece kalacağız. duruma göre bakalım. görüşürüz inş. haberleşelim canım.
yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
kesinlikle ishalden . bizde de oldu çünkü. bi krem var derya önereceğim. TROSYDE diye. bize çok iyi geliyor. bi dene istersen. bana doktor önermişti. şimdi gidip direk eczaneden alıveriyorum.

sanırım annesiniss

ne kadar yakın hıssettım kendımı sıse
:kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...

canımm altını açık tut hava alınca çabuk iyleşiyo üşür diyede korkun olmaz havalarda sıcak.. ilaçtan daha çok işe yarıyo açık kalması.. bide yıka ılık ılık Şeniz

ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
şu babymix den veren varmı sütaşın sağlık bakanlığından onaylı bebek yoğurdu.. bu gün vereyim dedim almadı gerçi yemedi ama bidaha vermesemmi bilemedim..
hazır yoğurt veren varmı acabaa.. bu konuda sne düşünüyosunuz..

OZGUL sana onerilen vichy cello detock muydu? lipostrech yerine olan..memnunmusun.sarkmaları toparlıomu
evet canim..ben cok memnun kaldim..incelme pek yapmiyor ama sikilastirip catlak görünümünü azaltiyor..eskiden karnim büzüs büzüs dururdu ama kremden sonra büzüsme gitti..helede bacaklara cok iyi geliyor..ben kesinlikle tavsiye ederim..a.s
hadi bakalim canim..harikasin..eve birisi felan geldiginde insanin dengesi hemen bozuluyor ve silbastan bir hafta ugrasiyorsun gercektende..bende izinde bosveririm herhalde..
canim coookkk gecmis olsun..a.s.insallah bir an evvel düzelir yavrum..:Saruboceq:
masallah eceye!! esra o zamanla kendini korumayi ögrenir..darisi kizimin basina..simdilik pek faliyet yok ama...kaydirigubbakcemile3
canim hayatta biberon emerken hep kulaguini cekiyor..uykusu geliyor bence emerken ondan yapiyorlar..eger kulagi agrisa huysuzda olur herhalde..a.s
canim sizede cok gecmis olsun..a.s.ishal cok kötü gercektende..kesin yarina cok daha iyi olur..a.s
buarada tickerimi degistireyim bari 59.8e:))
bende trde basliyim kefir ve keci sutune..
ece cok tatli bende 4 gozle bekliyorum deniz maceralarimizi..
esrakonun eceside yurumuz, ozdede masallah...
masallah nurdan..harikasin valla!!
evetya..ben bulamiyorum eski topigimizi..birisi yollasin su linki bana...lütfen..:Saruboceq:
yerim ben annesi sevval tontisimi..ih ihta dermis...opuyorumnanaktan
canim ya!! cok gecmis olsun..a.s.
masallah esra sen benden de betersin..hadi sana kolay gelsin..
teyze kızından misafirlikten geliyoruz. hayretim şaştı.. oğluşum beni orda çok fazla üzmedi. üstelik kalabalıkta sayılırdık ama :) hadi bakalım. umut var demek ki benim afacanda :)
büyüyorlar annesi..akillanacaklar yavas yavas..a.s

buarada coookkk sükür hedefime ulastim..:lepi:hihoyyyt simdiki amacim bu kilomu korumak ve izinden en az kiloyla geri dönmek..birde su göbek tam anlamiyla sikilassa....

ben de gördüm 59,8'i bugün!! En son 5 sene önce düşmüştğm 60 ın ALTINA :) Onur "durmayı düşünüyor musun" diyor :))) Çok mutluyum. ınşallah 55.9 u da görürüm :) 55 istiyorum da! kaydirigubbakcemile2 madem veriyorum, neden devam etmeyeyim ki:)

maşşalah yavru,hızına yetişebılene aşkolsun valla
dısarı cıkarken arkadasa oturmaya vs gıderken alıyorum babymix veya onu bulmadıysam cok nadıren danıno.ama evde kendı mayaladıgımdan verıyorum genelde.eşim ev yogurdundn baska yogurt sevmez usta oldum bıraz :)) hava cok sıcaksa baya ılık yap sütü,üstünede tek kat örtü ört.bırde artık gunkluk mayalamıyorum evdekınden yıyor 4 gunluk falan verıyorum yanı.
buarada coookkk sükür hedefime ulastim..:lepi:hihoyyyt simdiki amacim bu kilomu korumak ve izinden en az kiloyla geri dönmek..birde su göbek tam anlamiyla sikilassa....
süpersin yaa ö:zgül.tütütüt maşşlah sana.nekadannnn zayıf bı hatun oldun.zaten hıc 2 cocuk annesı gıbı durmuyodun fotolarda şimdi hepten fıstık olmussundur
saf zeytınyagı öneriyim hemen,tecrübeyle sabıt 2 sefer sürememle gözle görülür bı azalma oldu.bıze antıbıyotık pişik yapmıstı sizede ishal galıba
miniş sevvalede gecmiş olsun cok uzuldum

şevvalimizdemi hasta??geçmiş olsun minişim ama kilo vermesi hiiç önemseme toparlanıyorlar çabucak

saolun arkadaslar.kılo kaybettı dıe cok üzüldüm ama toparlıycak inş bi iyi olsunda kuzum.

hmm eger kesifle ilgiliyse bizim veletinde eli surekli pipide tasaklarda sunger bob gibi cekistiriyor onlari her alt acmada:))

yaa evet aynen..hele kaka yaptıysa feleğimi şaşırıyorum..

ishal salgını mı var..geçmiş olsun paşaya...

aa nolmuş ki??

hay maşallah..aynı ben

teyze kızından misafirlikten geliyoruz. hayretim şaştı.. oğluşum beni orda çok fazla üzmedi. üstelik kalabalıkta sayılırdık ama :) hadi bakalım. umut var demek ki benim afacanda :)

HAYRETİN ŞAŞTI demek..ni demek bu? çok şaşırdım gibi bişey mi..

evet ya benim yoğurtlar da tutmuyor yaz geldi geleli..zaten eskisi gibi mayalamıyorum.. hazır probiyotik veriyorum ara sıra mayaladığımdan bazen bizimkinden..büyüdüler ya önemsemiyorum artık eskisi gibi

et tabi...55 de kal ama..

Miniş başbaşa kaldık..Bi de tanımadık misafirler var..Kaçıcam ben de gerçi..Şevval nasıl??

Ya bu cocuk beni olduruyor emisirken 2dk sonra uyuyor, karni doymadan, uykusu cok agir durtuyoum uyanmiyor..sizdede ayni sorun varmi???cok uyudu bugun , sonra gece uyumuyor..

aferin teoşa.... bugünlerde de öyle mi annesi??

heyttt be ne günlerdi..ben geçmişe fena sardım haa..

günaydınlar.....

boğazlarım acıyor çok fena sesimde değişti sanırım hasta oluyorum düğün ve doğumgünü üstü..... pöffff...hava kapalı yağdı yağacak tam bi uyku havası ..... düğündeye böyle bi hava olursa ne yaparız bilmem... zaten canım hiç istemiyor düğünü......

dün eltim geldi 2 çocuğuyla selinden mutlusu yok çok sevindi onları görünce....

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülüstan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
...

ne guzel demış..

evet pozitif düşüncenin gücü

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun eliflere

yoğunluğa bak yav

alkış

alkış valla ++++

günaydın
hasta olmazsın umarım

canım artık normal hazır yogurtlardan verebilirsin bizim dr aylarca evden yap demisti 9. ayda artık hazır yogurt verebilirsin dedi. artık buyuduler biz bir aydır alan hazır yogurtalradn veriyoruz yani bebek yogurdu falan degil bildigin yogurt

ay neg uzel ozgul ya diyetisyene gidiyoruz vs dedigin gunu dun gibi hatırlıyrou sizler kadar azimli olamadım minik minik ilerledim simdi ozendigimle kalıyorum:) bende seneye yaza insallah ideal kilomda olacagım :)
esinin kilo durumu ne alemde bu arada ? birlikte baslamıstınız diye hatırlıyroum ?

geçmis olsun canım ya yaz gunu bogaz agrısı falan hiç cekilmez

ece nin uykuları sapıttı bu ara
aksam yatırdıgımızda sallamaya baslayınca ayakta durmuyor tepisiyor iniyor kalkıyor emzigi atıyor vs vs uç posta yataga gir cık yapıyoruz odasıda oyle sıcakki birimiz giriyoruz su içinde kalan çıkıyo oburu giriyor sallama isine.
ve pazar 6,30 dun 6 bugunse 5 de kalktı ece hanım. 8lere kadar falan uyurdu noldu anlamadık offf

günaydın arkadaşlar,

Derya'nın önerdiği buz kalıplarında sakladığım her gün yüzüme sürdüğüm gül ve sütlü bir karışım vardı. dün annem bizde baktı Alperen'e. daha önce kalıplara ette koymuştum rondodan geçirip. sen akıllı annem tarhanasının içine at 2 tablet güllü sütü sebzeli et yapıp koydum sanmış. gülleri lahanaya benzetmiş. içindende diyormuş ki gene bulmuş bişeyler bu lahanaları nasıl yiyecek cocuk. yavrum güllü tarhana yemiş dün öğle yemeğinde. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…