iyi ki öyle bir derdimiz yok şimdilik şükür. anneanne, babanne idare ediyoruz :) bu sezon yine babannemiz yanımızda.. yaz tatilinde de anneannemiz bizimle :)tamam ama bakıcı fiyatları da az değilki bakıcılar 1000 tl civarında ona kıyasla 850 iyi geldi bana
ibb her semtten birkaç ana okuluyla anlaşıyor belli bir miktar parayı ibb veriyor 250-300 civarıydı galiba sözleşmelilerde de bu sistem uygulanıyor kalan ücreti de personel ödüyor
eğer joyfull house la anlaşma olursa bana 550-600 liraya gelir o fiyatta bana uyar
teşekkürler. iştahsızlık çok zor gerçekten. bakalım keçi sütü ve kefiri de yarın denemeye başlayacağım. inş işe yarar..Fatmacım cok gecmıs olsun.. ıstahsızlık bızde daımı sorun.. ıshal de en kısa zamanda duzelır umarım..
Tubacım, kulagını sadece bıberon emerken tutuyor.. sızde de ole mıydı?
Gızemım, Ada korkmussa ruyasında falan.. guven ıstemıstır sanırım.. arada ıstıyorlar bole..
Gulizim, kefirin ıstah acma ozellıgı olduugnu bılıyorum.. ayranına katsam ıcer mı kı?? cunku dırek denedım reddettı.. sen nasıl ıcıyorsun kuzu??
hmm tamam canım. akşam gezmesine gittiğimizde alalım inş kay marka keçi sütü. buraya da yeni migros açıldı şansımız varmış :) kefiri denemiştik ama suluk ile. bi de kaşıkla deneyeyim bakalım. hem sade hem meyveli.. inş sever..fatma'cım migros'ta var Kay marka keçi sütü. Bu kay'ın sahibinin karısı sütü hiç gelmemiş doğum yaptığında çiftlikte küçük bi tesis kurup cocuğuna keçi sütü vermiş. sonra da başka cocuklarda faydalansın diye satışa başlamış. bunu okuyunca güvendim bu markaya. bir marka daha var adını hatırlamıyorum şimdi. migros ve gima'larda var. küçük marketlerde de görüyorum son zamanlarda. kefiri hazır alıp kaşıkla veriyorum biberonla değil. yoğurt gibi yani.
anlatabilirsin canım çünkü bende de aynısı seni çok iyi anlıyorum o yüzden. inş düzelirler yaa..aynen yaa takla atıyorum yesin diye.. babası maymunluk yapıyo akşamları öylelikle yiyo.. aslında yemezse ben ısrar etmiyordum ama aç olduğunu bilincede içim rahat etmiyo.. o karnını doyurunca nasıl rahatlıyorum anlatamam...
pervincim nasipse biz bu perşembe gelmeyi düşünüyoruz. sanırım bir gece kalacağız. duruma göre bakalım. görüşürüz inş. haberleşelim canım.GULIZCIM 12sine kadar burdayım adapazarında canım
kesinlikle ishalden . bizde de oldu çünkü. bi krem var derya önereceğim. TROSYDE diye. bize çok iyi geliyor. bi dene istersen. bana doktor önermişti. şimdi gidip direk eczaneden alıveriyorum.yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
fatmacım buyrun bekleriz canım
:kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilesanırım annesiniss
ne kadar yakın hıssettım kendımı sıse
yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
evet canim..ben cok memnun kaldim..incelme pek yapmiyor ama sikilastirip catlak görünümünü azaltiyor..eskiden karnim büzüs büzüs dururdu ama kremden sonra büzüsme gitti..helede bacaklara cok iyi geliyor..ben kesinlikle tavsiye ederim..a.sOZGUL sana onerilen vichy cello detock muydu? lipostrech yerine olan..memnunmusun.sarkmaları toparlıomu
hadi bakalim canim..harikasin..eve birisi felan geldiginde insanin dengesi hemen bozuluyor ve silbastan bir hafta ugrasiyorsun gercektende..bende izinde bosveririm herhalde..günaydın..bu sabah baskülde 59.5 gördüm..hedefe az kaldı..ama iki gün karbonhidrat diyetini uyguladım..bu sefer 10 günde 2 kilo daha vermeyi başardım..ama 2 gün sonra misafirim var kaynana ve görümce kaynana bol bol hamur işi yapar yemeyeceğim yememliyim çünkü kızımın doğum günündeki kaçamak 1 hafta kaybıma neden oldu...bu hafta sonuda düğün var hafta sonu ev curcuna..
canim coookkk gecmis olsun..a.s.insallah bir an evvel düzelir yavrum..:Saruboceq:cok saolun arkadaslar.hıc 39 derece atesı olmamıstı korkmustum acıkcası.bugun 3.gun,dün sabaha karsı 5de vermıstım fıtıl ,sonrasında gerek olmadı aksamda dolven ıcırdım yatmadan önce atesı cıkmadı.ama sabah yıne atesı vardı mecbur fıtıl verdım sımdı uyuyo.antıbıyotık artık etkısını gösterır inş.hoş hala öksürüyo ama boga e3nfeksıyon u gecse dahada ateslenmez umarım.keyfı bıraz yerıne gelır gıbı olmustu ama arıza cıkarıyo yınede akannehir bana yapısık yasıyo resmen.kucagımdan ınmıyo emmesede memeyı agzında tutmak istiyo ikibüklüm oldum valla.dıorum ıyı olsunda varsın belım agrısın.atlatalım bıan önce şu hastalıgı inş
cok güzelsınız ana-kız.Ece sevdımı denıze gırmeyı
masallah eceye!!ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.
allahım aklıma mukayet ol diyorum elleri havada sırıta sırıta bir iki adım gidiyors onra yamuluyor oyle bicimsiz ya sırt ustu ya yana dogru pat diy duscekken tutuyoruz. yani bir an yanlız bırakamadık aksam sayet boyle devam ederse yandık 1ay kadar yani tam saglam yuruyene kadar.
oyle korkusuzca gidiyorki ama ne sekil gidiyor umru degill. offf yani biraz daha oturtaydık su çocugu yerinde . aksam birkez dustu one dogru gitti once sonra arkaya gibi oldu sersemledi yana omzunun yuzunun ustune dustu oyle agladıkı 5 sn falan katıldı ses çıkmadı resmen odumuz koptu, birde yerlede oyuncaklar egri bugur onlara dusse iyice canı acıycak offf allahım koru diyorum bu sabah bakıcıya sıkı sıkı tembih dettik bu dunden beri boyle yapıyor diye insalah dusmez
canim hayatta biberon emerken hep kulaguini cekiyor..uykusu geliyor bence emerken ondan yapiyorlar..eger kulagi agrisa huysuzda olur herhalde..a.sSelam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
canim sizede cok gecmis olsun..a.s.ishal cok kötü gercektende..kesin yarina cok daha iyi olur..a.stünaydın
bugün ishalde dördüncü günümüz.. bugün sanki azcık daha iyi gibi bebikim şükürler olsun :) denge denemeleri yapıyoruz artık.koltuktan tutanarak kalkma şeklimiz bile değişti. bir bacağını önce çıkartıp kıvırıyor önce sonra kalkıyor. sonrü yüzümüze bakarak gülüyor ama nasıl kahkaha :) sonrada elleri bıkarıp dönüveriyor yanlara ya da arkaya doğru :) genelde hep arkasında birimiz olduğundan tutuyoruz ama bazen de poposunun üstüne oturup kalıyor. sanırım yürümemiz yakın artık...
masallah nurdan..harikasin valla!!buarada tickerimi degistireyim bari 59.8e:))
bende trde basliyim kefir ve keci sutune..
ece cok tatli bende 4 gozle bekliyorum deniz maceralarimizi..
esrakonun eceside yurumuz, ozdede masallah...
evetya..ben bulamiyorum eski topigimizi..birisi yollasin su linki bana...lütfen..:Saruboceq:"Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. 14 haftalık hamileyim ve erkek bebek annesi olucam:) " 24 Şubatta yazmışım..
demişim topiğe ilk girişimde...İlk mesaj Nurdandan gelmiş.. Sonra Pervin çok uyuyor musun erkek bebekse demiş...Nurdan aaa bizim kesin erkek o zaman çok uyuyorum demiş:)) Peşine de Derya hoşgeldin demiş...
Ağlayasım geldi.....Bir ara bunların çıktısını mı alsam diye düşündüm,geri dönüp okumak çok keyifliymiş..
yerim ben annesi sevval tontisimi..ih ihta dermis...opuyorumnanaktanaa buarada Şavval yenı yenı şeyler yapıyor.mesela biyere tutunup kalkmaya calısırken kafasını bıyere vursuysa yada kolunu bacagını.hem mızıklanıyo canım yandı dıe hemde vurdugu yerı dövüyo ıhh ıhhh dıe.gül gül ölüyoruz.farkında degılım bı kac kere gel ıhh yapalım annem,aglama sen falan demıs olabılrım.bazen cok aglıyosa alıyorum kucagımı yok annem aglam dıorum ama aklı orayı dövmekte,elını oraya dogru uzatıyor(nereye vurduysa) egılıp dövüyoruz orayı.:))
canim ya!! cok gecmis olsun..a.s.yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
masallah esra sen benden de betersin..hadi sana kolay gelsin..akşam misafirim var ben kaçar
yarın anamlardayım azeri gelinimiz geliyor
çarşamba dişçideyim 20 lik dişim çekilecek
perşembe güli ile buluşacağım bir aksilik olmazsa
cuma ağda ve valiz hazırlama
cumartesi didime yolculuk
offf ne kadan doluyum
büyüyorlar annesi..akillanacaklar yavas yavas..a.steyze kızından misafirlikten geliyoruz. hayretim şaştı.. oğluşum beni orda çok fazla üzmedi. üstelik kalabalıkta sayılırdık ama :) hadi bakalım. umut var demek ki benim afacanda :)
buarada coookkk sükür hedefime ulastim..:lepi:hihoyyyt simdiki amacim bu kilomu korumak ve izinden en az kiloyla geri dönmek..birde su göbek tam anlamiyla sikilassa....
maşşalah yavru,hızına yetişebılene aşkolsun vallaakşam misafirim var ben kaçar
offf ne kadan doluyum
dısarı cıkarken arkadasa oturmaya vs gıderken alıyorum babymix veya onu bulmadıysam cok nadıren danıno.ama evde kendı mayaladıgımdan verıyorum genelde.eşim ev yogurdundn baska yogurt sevmez usta oldum bıraz :)) hava cok sıcaksa baya ılık yap sütü,üstünede tek kat örtü ört.bırde artık gunkluk mayalamıyorum evdekınden yıyor 4 gunluk falan verıyorum yanı.ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
şu babymix den veren varmı sütaşın sağlık bakanlığından onaylı bebek yoğurdu.. bu gün vereyim dedim almadı gerçi yemedi ama bidaha vermesemmi bilemedim..
hazır yoğurt veren varmı acabaa.. bu konuda sne düşünüyosunuz..
süpersin yaa ö:zgül.tütütüt maşşlah sana.nekadannnn zayıf bı hatun oldun.zaten hıc 2 cocuk annesı gıbı durmuyodun fotolarda şimdi hepten fıstık olmussundurbuarada coookkk sükür hedefime ulastim..:lepi:hihoyyyt simdiki amacim bu kilomu korumak ve izinden en az kiloyla geri dönmek..birde su göbek tam anlamiyla sikilassa....
saf zeytınyagı öneriyim hemen,tecrübeyle sabıt 2 sefer sürememle gözle görülür bı azalma oldu.bıze antıbıyotık pişik yapmıstı sizede ishal galıbayusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
miniş sevvalede gecmiş olsun cok uzuldum
şevvalimizdemi hasta??geçmiş olsun minişim ama kilo vermesi hiiç önemseme toparlanıyorlar çabucak
ben de gördüm 59,8'i bugün!! En son 5 sene önce düşmüştğm 60 ın ALTINA :) Onur "durmayı düşünüyor musun" diyor :))) Çok mutluyum. İnşallah 55.9 u da görürüm :) 55 istiyorum da! kaydirigubbakcemile2 madem veriyorum, neden devam etmeyeyim ki:)
hmm eger kesifle ilgiliyse bizim veletinde eli surekli pipide tasaklarda sunger bob gibi cekistiriyor onlari her alt acmada:))
yusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
elifle konuştum herkese selamları var eskişehirde internet yok afyona geçip ev tutacaklardı telaşesi büyük
birde büyük bir kaza atlatmışlar anlattı tüylerim diken diken oldu meleğim nevam korumuş onları resmen
akşam misafirim var ben kaçar
offf ne kadan doluyum
teyze kızından misafirlikten geliyoruz. hayretim şaştı.. oğluşum beni orda çok fazla üzmedi. üstelik kalabalıkta sayılırdık ama :) hadi bakalım. umut var demek ki benim afacanda :)
ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
şu babymix den veren varmı sütaşın sağlık bakanlığından onaylı bebek yoğurdu.. bu gün vereyim dedim almadı gerçi yemedi ama bidaha vermesemmi bilemedim..
ben de gördüm 59,8'i bugün!! En son 5 sene önce düşmüştğm 60 ın ALTINA :) Onur "durmayı düşünüyor musun" diyor :))) Çok mutluyum. İnşallah 55.9 u da görürüm :) 55 istiyorum da! kaydirigubbakcemile2 madem veriyorum, neden devam etmeyeyim ki:)
Ya bu cocuk beni olduruyor emisirken 2dk sonra uyuyor, karni doymadan, uykusu cok agir durtuyoum uyanmiyor..sizdede ayni sorun varmi???cok uyudu bugun , sonra gece uyumuyor..
Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülüstan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
...
ne guzel demış..
çok geçmiş olsunyusuf pişik olduuuuuuuuuuu..yavrum altını temzilerken bir iç çekiyor anlatamam..ishalimiz devam ediyor çok yoğun değil ama az da olsa günde 7-8 kere kaka yapıyor ...
kimisi kulak keşfeder
kimisi pipi keşfeder
ama yumurta ve yumurtlama diyaloğuna koptum pohahahaaaa
efrim geçmiş olsun tatlım babana teldede bişey demedin
elifle konuştum herkese selamları var eskişehirde internet yok afyona geçip ev tutacaklardı telaşesi büyük
birde büyük bir kaza atlatmışlar anlattı tüylerim diken diken oldu meleğim nevam korumuş onları resmen
yoğunluğa bak yavakşam misafirim var ben kaçar
offf ne kadan doluyum
buarada coookkk sükür hedefime ulastim..:lepi:hihoyyyt simdiki amacim bu kilomu korumak ve izinden en az kiloyla geri dönmek..birde su göbek tam anlamiyla sikilassa....
günaydınlar.....
boğazlarım acıyor çok fena sesimde değişti sanırım hasta oluyorum düğün ve doğumgünü üstü..... pöffff...hava kapalı yağdı yağacak tam bi uyku havası ..... düğündeye böyle bi hava olursa ne yaparız bilmem... zaten canım hiç istemiyor düğünü......
dün eltim geldi 2 çocuğuyla selinden mutlusu yok çok sevindi onları görünce....
ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
günaydınlar.....
boğazlarım acıyor çok fena sesimde değişti sanırım hasta oluyorum düğün ve doğumgünü üstü..... pöffff...hava kapalı yağdı yağacak tam bi uyku havası ..... düğündeye böyle bi hava olursa ne yaparız bilmem... zaten canım hiç istemiyor düğünü......
dün eltim geldi 2 çocuğuyla selinden mutlusu yok çok sevindi onları görünce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?