2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra cok sıcaktandır diğer odalarda öyle mi beşiğini taşıyın daha serin bir yer varsa bence.

ben hiç iyi şeyler düşünmüyorum artık hazır yoğurtlar hakkında. inek sütü kullanıyordum ya onuda bıraktım havalarda ısındı. köyden bana ulaşıncaya kadar canı sıkıyor sütün. artık kışın tekrar başlarım. buraya günlük süt gelmeyi başladı tamda bu aralarda. onunla denize küçük kavanozlarda mayalıyorum ne kadar yerse. bazen günde bir -iki kavanoz yiyor bazen hiç. bittikçe mayalıyorum hergün mayalama işini bende bıraktım.

sıcaktandır haliyle.

eda cım tutmasa bile kendin mayalamaya calış yine de. evdeki gibi değildir bence hiçbiri. sıcaktan sanırım bizimkide tutmuyor ayran niyetine içiyor bazen

okadar alıntı yaptım hepsi gitti..

gulizcim sifa olsun gullu tarhana alperenimize inss

ozgulcum supersin darısı basımıza..

tazem durmak yok yola devam P

ozlem bende bende die sorman bile ayıp bebeimmm

sibelcim gecmiş olsun...

hastalık bi yana su dogumgunu telasene bayılıorum..bende hic heycan yok burda olmuycam dolayısıylada oyle ordada buyuk parti vermiycem babasıyla 3muz pasta keseriz die dusunduk. orda onlara kalsak salon tutup dugun gibi yapmamı gerek cunku 1.yas gununde herkes orda salon tutup dugun yapıo resmen..sacmalık ve gereksizlik

pervin bu hafta sonuna kadar ecemin hediyesini yollayacağım tatlım

ayy çok güldüm gülizim.... alperen alışırmış artık bütün çorbalarını güllü istermişsırnaşık şey

sağol canım.....

kıyamam ben sana ya.... olumunekankayizsmile gitmeden yapsanız burda doğumgünü olmazmı..... yine ordada doğumgününde de pasta kesersiniz....

ya bakma aslında ne moralmen nede bedenen bu tempoyu kaldıracak güçte değilim şuan ama bazı özel nedenler var.... küçükken benim doğum günüm olmadı mesela o yüzden selinle beraber bende bazı şeyleri yeniden yeniden yaşıyorum birazı onun için birazı benim içinde kalanlar için o yüzden böyle...elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum artıkboshayallersmile

bende heycanlıyım yusufun hediyesini yolladım dun .. bakalım ya bugun ya yarın elinde olacakmıs oyle dedi kargocu amca

hakkındır canım yap cocugunla ilgili icinde hicbisey kalmasın..benim icimden gelmio

ESRA canım biz ne zamandır böyleyiz selin için hiç farketmiyor hafta içi hafta sonu fiks olarak 5 de bilemedin 6 da ayaktayız yani.... ve bir dahada uyumuyor..... taki kahvaltısını yapana kadar oda en az saat 10 u buluyor o saatten sonrada en fazla 10 dk. uyuyor selinin gündüz hiç uykuları yok......

günaydın
ne zor bir gece geçirdik anlatamam.. dün 6 gibi çorba yedi yiğit kuzum. yatarken saat 10 a geliyordu. tekrar bişiler yesin öyle yatsın istedim haliyle. ama yemedi. asla yediremedik. neyse onunla uyudu. haliyle gece acıktı. 3 gibi ağlayarak uyandı. hemen biberon hazırlayıp verdim. tıkadı ağzını kilitledi. ama nasıl ağlıyor. sallıyoruz uyumuyor.. belki bir saat sürdü bu. o ağlıyor biz annemle uğraşıyoruz. sonra biberona iyice sinir oldu. daha çok ağladı kuzum. kabus gibiydi..

fatmacım buyrun bekleriz canım
inş canım. görüşürüz.
ben bi ara verdim. ama pek beğenmedi yiğit.
maşallah sana burcu. son hız devam...

oyy hakikaten zor bir gece geçirmişsiniz ama aç olsada yerdi sanırım mamasını ya... gaz falan olmasın yada korkmuş olmasın:uhm:

hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?

sıcaktandır diyorum bende
Altınoluktaki ev serin oluyordu ve ece tam 2 saat gündüz uykusu uyuyordu
odasını biraz serinletsen belki işe yarar

hı hııııı çok güldüm

çok duygulandım gerçekten

senin durumunda zormuş ya
ev işi yemek işini nasıl hallediyorsun

muhallebi versen daha tok tutar belki

ÖZLEMMM naptın canım merak ettim seni varmı bi gelişme.. döndünmü eve....

bende merak ettim umarım morali düzelmiştir.

ÖZLEMMM naptın canım merak ettim seni varmı bi gelişme.. döndünmü eve....

Yok cnm annemlerdeyim daha... Bu arada geçmiş olsun sanada...
Pervin sağol cnm bizim görüşmemiz birkaç yılı bulacak bu gidişle İst a taşınsan ihtimal çok yüksek aslında boshayallersmile
Yiğit neden öyle yaptı acaba ya kıyamam kuzuya....
Özgül süpersin ya evet foto bekleriz...
Tazem cidden ya nereye kadar şu azminden azıcık banadan bulaşsa ya sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…