ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
şu babymix den veren varmı sütaşın sağlık bakanlığından onaylı bebek yoğurdu.. bu gün vereyim dedim almadı gerçi yemedi ama bidaha vermesemmi bilemedim..
hazır yoğurt veren varmı acabaa.. bu konuda sne düşünüyosunuz..
ece nin uykuları sapıttı bu ara
aksam yatırdıgımızda sallamaya baslayınca ayakta durmuyor tepisiyor iniyor kalkıyor emzigi atıyor vs vs uç posta yataga gir cık yapıyoruz odasıda oyle sıcakki birimiz giriyoruz su içinde kalan çıkıyo oburu giriyor sallama isine.
ve pazar 6,30 dun 6 bugunse 5 de kalktı ece hanım. 8lere kadar falan uyurdu noldu anlamadık offf
pervin bu hafta sonuna kadar ecemin hediyesini yollayacağım tatlım
günaydın arkadaşlar,
Derya'nın önerdiği buz kalıplarında sakladığım her gün yüzüme sürdüğüm gül ve sütlü bir karışım vardı. dün annem bizde baktı Alperen'e. daha önce kalıplara ette koymuştum rondodan geçirip. sen akıllı annem tarhanasının içine at 2 tablet güllü sütü sebzeli et yapıp koydum sanmış. gülleri lahanaya benzetmiş. içindende diyormuş ki gene bulmuş bişeyler bu lahanaları nasıl yiyecek cocuk. yavrum güllü tarhana yemiş dün öğle yemeğinde. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
sibelcim gecmiş olsun...
hastalık bi yana su dogumgunu telasene bayılıorum..bende hic heycan yok burda olmuycam dolayısıylada oyle ordada buyuk parti vermiycem babasıyla 3muz pasta keseriz die dusunduk. orda onlara kalsak salon tutup dugun gibi yapmamı gerek cunku 1.yas gununde herkes orda salon tutup dugun yapıo resmen..sacmalık ve gereksizlik
ayy çok güldüm gülizim.... alperen alışırmış artık bütün çorbalarını güllü istermişsırnaşık şey
sağol canım.....
kıyamam ben sana ya.... olumunekankayizsmile gitmeden yapsanız burda doğumgünü olmazmı..... yine ordada doğumgününde de pasta kesersiniz....
ya bakma aslında ne moralmen nede bedenen bu tempoyu kaldıracak güçte değilim şuan ama bazı özel nedenler var.... küçükken benim doğum günüm olmadı mesela o yüzden selinle beraber bende bazı şeyleri yeniden yeniden yaşıyorum birazı onun için birazı benim içinde kalanlar için o yüzden böyle...elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum artıkboshayallersmile
bende heycanlıyım yusufun hediyesini yolladım dun .. bakalım ya bugun ya yarın elinde olacakmıs oyle dedi kargocu amca
inş canım. görüşürüz.fatmacım buyrun bekleriz canım
ben bi ara verdim. ama pek beğenmedi yiğit.ya arkadaşlarr ne sorcam.. benim yaptığım yoğurtlar tutmuyo bu ara ekşiyo sıcaklardan heralde..
şu babymix den veren varmı sütaşın sağlık bakanlığından onaylı bebek yoğurdu.. bu gün vereyim dedim almadı gerçi yemedi ama bidaha vermesemmi bilemedim..
hazır yoğurt veren varmı acabaa.. bu konuda sne düşünüyosunuz..
maşallah sana burcu. son hız devam...ben de gördüm 59,8'i bugün!! En son 5 sene önce düşmüştğm 60 ın ALTINA :) Onur "durmayı düşünüyor musun" diyor :))) Çok mutluyum. İnşallah 55.9 u da görürüm :) 55 istiyorum da! kaydirigubbakcemile2 madem veriyorum, neden devam etmeyeyim ki:)
:) yani çoook hayret ettim. acayip hayret ettim demek. kullanırız biz bu anlamda..
çok geçmiş olsun. yaz geldi soğuk su, dondurma filan.. dikkat etmek lazım.günaydınlar.....
boğazlarım acıyor çok fena sesimde değişti sanırım hasta oluyorum düğün ve doğumgünü üstü..... pöffff...hava kapalı yağdı yağacak tam bi uyku havası ..... düğündeye böyle bi hava olursa ne yaparız bilmem... zaten canım hiç istemiyor düğünü......
dün eltim geldi 2 çocuğuyla selinden mutlusu yok çok sevindi onları görünce....
:) neyseki gül de sakıncalı bişi değil. sonuçta reçelini filan yiyoruz.günaydın arkadaşlar,
Derya'nın önerdiği buz kalıplarında sakladığım her gün yüzüme sürdüğüm gül ve sütlü bir karışım vardı. dün annem bizde baktı Alperen'e. daha önce kalıplara ette koymuştum rondodan geçirip. sen akıllı annem tarhanasının içine at 2 tablet güllü sütü sebzeli et yapıp koydum sanmış. gülleri lahanaya benzetmiş. içindende diyormuş ki gene bulmuş bişeyler bu lahanaları nasıl yiyecek cocuk. yavrum güllü tarhana yemiş dün öğle yemeğinde. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
günaydın
ne zor bir gece geçirdik anlatamam.. dün 6 gibi çorba yedi yiğit kuzum. yatarken saat 10 a geliyordu. tekrar bişiler yesin öyle yatsın istedim haliyle. ama yemedi. asla yediremedik. neyse onunla uyudu. haliyle gece acıktı. 3 gibi ağlayarak uyandı. hemen biberon hazırlayıp verdim. tıkadı ağzını kilitledi. ama nasıl ağlıyor. sallıyoruz uyumuyor.. belki bir saat sürdü bu. o ağlıyor biz annemle uğraşıyoruz. sonra biberona iyice sinir oldu. daha çok ağladı kuzum. kabus gibiydi..
ece nin uykuları sapıttı bu ara
aksam yatırdıgımızda sallamaya baslayınca ayakta durmuyor tepisiyor iniyor kalkıyor emzigi atıyor vs vs uç posta yataga gir cık yapıyoruz odasıda oyle sıcakki birimiz giriyoruz su içinde kalan çıkıyo oburu giriyor sallama isine.
ve pazar 6,30 dun 6 bugunse 5 de kalktı ece hanım. 8lere kadar falan uyurdu noldu anlamadık offf
günaydın arkadaşlar,
ayy çok güldüm gülizim.... alperen alışırmış artık bütün çorbalarını güllü istermişsırnaşık şey
sağol canım.....
kıyamam ben sana ya.... olumunekankayizsmile gitmeden yapsanız burda doğumgünü olmazmı..... yine ordada doğumgününde de pasta kesersiniz....
ya bakma aslında ne moralmen nede bedenen bu tempoyu kaldıracak güçte değilim şuan ama bazı özel nedenler var.... küçükken benim doğum günüm olmadı mesela o yüzden selinle beraber bende bazı şeyleri yeniden yeniden yaşıyorum birazı onun için birazı benim içinde kalanlar için o yüzden böyle...elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum artıkboshayallersmile
senin durumunda zormuş yaESRA canım biz ne zamandır böyleyiz selin için hiç farketmiyor hafta içi hafta sonu fiks olarak 5 de bilemedin 6 da ayaktayız yani.... ve bir dahada uyumuyor..... taki kahvaltısını yapana kadar oda en az saat 10 u buluyor o saatten sonrada en fazla 10 dk. uyuyor selinin gündüz hiç uykuları yok......
günaydın
ne zor bir gece geçirdik anlatamam.. dün 6 gibi çorba yedi yiğit kuzum. yatarken saat 10 a geliyordu. tekrar bişiler yesin öyle yatsın istedim haliyle. ama yemedi. asla yediremedik. neyse onunla uyudu. haliyle gece acıktı. 3 gibi ağlayarak uyandı. hemen biberon hazırlayıp verdim. tıkadı ağzını kilitledi. ama nasıl ağlıyor. sallıyoruz uyumuyor.. belki bir saat sürdü bu. o ağlıyor biz annemle uğraşıyoruz. sonra biberona iyice sinir oldu. daha çok ağladı kuzum. kabus gibiydi..
ÖZLEMMM naptın canım merak ettim seni varmı bi gelişme.. döndünmü eve....
ÖZLEMMM naptın canım merak ettim seni varmı bi gelişme.. döndünmü eve....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?