Yok cnm annemlerdeyim daha... Bu arada geçmiş olsun sanada...
Pervin sağol cnm bizim görüşmemiz birkaç yılı bulacak bu gidişle İst a taşınsan ihtimal çok yüksek aslında boshayallersmile
Yiğit neden öyle yaptı acaba ya kıyamam kuzuya....
Özgül süpersin ya evet foto bekleriz...
Tazem cidden ya nereye kadar şu azminden azıcık banadan bulaşsa ya sempatiksalakcinni
anladım canım.. peki eşinden yana bi gelişme varmı... burnu sürtmüşmü accıkta olsa......
dün aramadı kendisi bilir bir daha dönmem o olur.... :umursamaz:
günaydın arkadaşlar,
Derya'nın önerdiği buz kalıplarında sakladığım her gün yüzüme sürdüğüm gül ve sütlü bir karışım vardı. dün annem bizde baktı Alperen'e. daha önce kalıplara ette koymuştum rondodan geçirip. sen akıllı annem tarhanasının içine at 2 tablet güllü sütü sebzeli et yapıp koydum sanmış. gülleri lahanaya benzetmiş. içindende diyormuş ki gene bulmuş bişeyler bu lahanaları nasıl yiyecek cocuk. yavrum güllü tarhana yemiş dün öğle yemeğinde. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?
Tazem cidden ya nereye kadar şu azminden azıcık banadan bulaşsa ya sempatiksalakcinni
lustral biraz uyku yapar sersemletir cipralexe gore biraz daha agirdir..ama eger ihtiyac duyuyorsan kullan derim..
Güliz senin oğlan yine pişmiş yemiş benim kıza görümcem çiğ gülü vermişti yesin diye :1shok:
of yaa, öldüm gülmekten :))) Güliz bu arada hediyenizi henüz almadım. Haftaya salı İstanbul, oradan da Çorlu'ya geçeceğiz. Yola çıkmadan önce almak ve göndermek istiyorum ama, nasip diyeyim. Ben de Fatma gibi düşünüyorum, daha 1 ay var bizimkine. Alperen hangi gün doğmuştu?
Ben 26 temmuzda İzmir'e dönüyorum. Acele etmene gerek yok. Daha 1 aydan fazla var Doruk için (10 ağustos)
Gel de sürtüneyim sana accık, elimden su falan içireyim -tatlicadiarzu-
.
Özsüt'e cicili pasta sordum. Dilimi 9 TL imiş. Ohha dedim. 20 kişilik pasta 180 TL olur mu yaaa? bürsssss yani
Doruk da komando usulü sürünmeye başladı. Artık altını bağlattırmıyor, 10 defa kalkıyor, 10 defa yatırıyorum. Zorrrrla! Gece 12 de ve sabah 7 de mıçma alışkanlığı kazandı. Akşam yatmak bilmiyor, sabahın köründe de uyanıyor. Olan bana oluyor, günde 50 defa sallıyorum (Onur da tabii). Sallarken de inleye inleye uyuyor. Kulağımız oyuluyor.
TEBRİKLERİNİZ için çok teşekkür ederim.
ben diil, onur kucakta uyuttu valla o kadar saat.. ben taşıyamam imkansız.. ben uyanık kalarak psikolojik destek verdim sadece!!sempatiksalakcinnigizeeeeeeeeeemmm
adayı kucakdamı uyuttun ayy kıyamam ya
tombulkuşu nasıl tutun yaa gece boyun ca.
bu arada gypsyesramda söylemişti bazen bebekler tvde izledikleri şeylerden korkarlarmış ve uykuda anne şefkaitne sıgınmak güven almak isterlermiş
acaba diş ateş vs değilse böyle bişey olabilermi.
offf biz de böyleyiz 2 gündür.. daha uzun sürerse nooluruz bilmem, hadi ben neyse de, onur işe gidiyo yazık adama ..ece nin uykuları sapıttı bu ara
aksam yatırdıgımızda sallamaya baslayınca ayakta durmuyor tepisiyor iniyor kalkıyor emzigi atıyor vs vs uç posta yataga gir cık yapıyoruz odasıda oyle sıcakki birimiz giriyoruz su içinde kalan çıkıyo oburu giriyor sallama isine.
ve pazar 6,30 dun 6 bugunse 5 de kalktı ece hanım. 8lere kadar falan uyurdu noldu anlamadık offf
ben gidicem 16 sında, 1 ay yokum. oralardan uğraşmak istemedim açıkçası. ben de aldım sizin hediyenizi haftasonu ama senden hala adres bekliyorum fatmacım..hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?
oha!Güliz senin oğlan yine pişmiş yemiş benim kıza görümcem çiğ gülü vermişti yesin diye :1shok:
canım pastane dilimleri çok büyük oluyor bizim evde kestiklerimize göre. biraz da fiyat yüzünden öyle hesaplıyorlar. o nedenle, 20 kişi gelecekse misal, sen 10 kişilik pasta yaptır bence. hayli hayli yeter. zaten kimse yemiyo, kalıyo tabaklarda yazık günah.. küçük parçalara bölersin..Özsüt'e cicili pasta sordum. Dilimi 9 TL imiş. Ohha dedim. 20 kişilik pasta 180 TL olur mu yaaa? bürsssss yani
Doruk da komando usulü sürünmeye başladı. Artık altını bağlattırmıyor, 10 defa kalkıyor, 10 defa yatırıyorum. Zorrrrla! Gece 12 de ve sabah 7 de mıçma alışkanlığı kazandı. Akşam yatmak bilmiyor, sabahın köründe de uyanıyor. Olan bana oluyor, günde 50 defa sallıyorum (Onur da tabii). Sallarken de inleye inleye uyuyor. Kulağımız oyuluyor.
TEBRİKLERİNİZ için çok teşekkür ederim.
pervin pikini aldın mı kızına
hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?
günaydın arkadaşlar,
Derya'nın önerdiği buz kalıplarında sakladığım her gün yüzüme sürdüğüm gül ve sütlü bir karışım vardı. dün annem bizde baktı Alperen'e. daha önce kalıplara ette koymuştum rondodan geçirip. sen akıllı annem tarhanasının içine at 2 tablet güllü sütü sebzeli et yapıp koydum sanmış. gülleri lahanaya benzetmiş. içindende diyormuş ki gene bulmuş bişeyler bu lahanaları nasıl yiyecek cocuk. yavrum güllü tarhana yemiş dün öğle yemeğinde. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
evrim dünden beri yazıcam unutuyorum baby, babacığına cok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin onları...
nenesi almıstı bende mayo aldım bitane :)
e senı anladık taa Ecoşun ne suçu var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?