2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım.. peki eşinden yana bi gelişme varmı... burnu sürtmüşmü accıkta olsa......

dün aramadı kendisi bilir bir daha dönmem o olur.... :umursamaz:

bence eşinde bi taktik uyguluyo gibime geldi.... yalvardım sızladım dönmedi bakalım ben birkaç gün aramayayım bu sefer o beni arayacak diye düşünebilir.... bakalım birkaç gün daha bekle bu sefer anlayacak senin kararlılığını asıl ozaman burnu sürtecek:mymeka:erkekler baştan işin ciddiyetini düşünemiyorlar dünya hep kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar ondan bu kadar rahat davranıyorlar ama malesef yanılıyorlaralsanaalsanasmile

of yaa, öldüm gülmekten :))) Güliz bu arada hediyenizi henüz almadım. Haftaya salı İstanbul, oradan da Çorlu'ya geçeceğiz. Yola çıkmadan önce almak ve göndermek istiyorum ama, nasip diyeyim. Ben de Fatma gibi düşünüyorum, daha 1 ay var bizimkine. Alperen hangi gün doğmuştu?

hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?

Ben 26 temmuzda İzmir'e dönüyorum. Acele etmene gerek yok. Daha 1 aydan fazla var Doruk için (10 ağustos)

Tazem cidden ya nereye kadar şu azminden azıcık banadan bulaşsa ya sempatiksalakcinni

Gel de sürtüneyim sana accık, elimden su falan içireyim -tatlicadiarzu-

hödükler, hödük olarak kalacaklar....

Özsüt'e cicili pasta sordum. Dilimi 9 TL imiş. Ohha dedim. 20 kişilik pasta 180 TL olur mu yaaa? bürsssss yani

Doruk da komando usulü sürünmeye başladı. Artık altını bağlattırmıyor, 10 defa kalkıyor, 10 defa yatırıyorum. Zorrrrla! Gece 12 de ve sabah 7 de mıçma alışkanlığı kazandı. Akşam yatmak bilmiyor, sabahın köründe de uyanıyor. Olan bana oluyor, günde 50 defa sallıyorum (Onur da tabii). Sallarken de inleye inleye uyuyor. Kulağımız oyuluyor.

TEBRıKLERıNıZ için çok teşekkür ederim.

artık bizim bebeklerimize kitap alıp okuma zamanımız geldi sanırım ebebekte çok güzel kitaplar varmış onları inceliyorum

lustral biraz uyku yapar sersemletir cipralexe gore biraz daha agirdir..ama eger ihtiyac duyuyorsan kullan derim..

tatlım bygün alacağım, cipralex ten farklı bir ilaç bunun etken maddesi sertralin imiş cipralex inki başka. bakalım bugün başlayacağım. umarım işe yarar.

Güliz senin oğlan yine pişmiş yemiş benim kıza görümcem çiğ gülü vermişti yesin diye :1shok:

yok artık :)

sen iyi ol da o naparsa yapsın boşver. keyfin yerinde olsun yeter ki. oda pişman ol evini özle korkuya kapıl diye direniyordur. azıcık daha sürtsün arkadaşlarıyla, boş evde yaşasın. kedi gibi olup gelecektir kapına.

:)) sorma ya cocuk yemiş gülleri :) tatlım 14 ağustos hiç acele etme derim ben. ben pervin sürekli şehir değiştirdiği için acele ediyorum.

aman yarabbi çok pahalı 9 tl
arkadaşım butik pasta yapıyor ona söylemeyi düşünüyorum
Pastaloji - Kişiye Özel Butik Pasta Tasarımı - Pastaloji - Kişiye Özel Butik Pasta Tasarımı

ben diil, onur kucakta uyuttu valla o kadar saat.. ben taşıyamam imkansız.. ben uyanık kalarak psikolojik destek verdim sadece!!sempatiksalakcinni
valla ben genelde tv açmıyorum gündüzleri. açarsam da baby tv filan. ama onur haftasonu vurdulu kırdılı patlamalı aptal aksiyon filmleri seyretti yanında.. olabilir yani.. ama dün gece de 4.30 da uyandı ve 8.30 a kadar uyumadı :bbo:

offf biz de böyleyiz 2 gündür.. daha uzun sürerse nooluruz bilmem, hadi ben neyse de, onur işe gidiyo yazık adama ..

hediyelere acele etmiyor musunuz kızlar yaa? ağustosta değil mi bebişlerimizin doğum günleri? niye şimdi yolluyorsunuz? bende mi yollasam?
ben gidicem 16 sında, 1 ay yokum. oralardan uğraşmak istemedim açıkçası. ben de aldım sizin hediyenizi haftasonu ama senden hala adres bekliyorum fatmacım..

Güliz senin oğlan yine pişmiş yemiş benim kıza görümcem çiğ gülü vermişti yesin diye :1shok:
oha!

canım pastane dilimleri çok büyük oluyor bizim evde kestiklerimize göre. biraz da fiyat yüzünden öyle hesaplıyorlar. o nedenle, 20 kişi gelecekse misal, sen 10 kişilik pasta yaptır bence. hayli hayli yeter. zaten kimse yemiyo, kalıyo tabaklarda yazık günah.. küçük parçalara bölersin..

TAZEM hakikaten çok pahalıymış.... ama sizin orda seçenek daha çok başka biryere sorsan eminim daha uyğun fiyata bulursun..... bizim burda şeker hamuruyla pasta yapan yer bilem yokaklinialirimsmile

evrim dünden beri yazıcam unutuyorum baby, babacığına cok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin onları...

Allahtan alakasız bısıler degıl.. bence gül :)) annenın tepkısı daha hoş ama.. gene bulmus bısıler :))) demek kı durum her yerde aynı :)

evrim dünden beri yazıcam unutuyorum baby, babacığına cok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin onları...

tesekkur ederım cok zarıfsın.. amin.

nenesi almıstı bende mayo aldım bitane :)

e senı anladık taa Ecoşun ne suçu var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…