2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dun gece bizde berbat bir gece gecirdik, teo surekli agladi ama oyle bir sinirle agliyorki, biberona kiziyor, ilk defa yapti boyle gece 12.30da zar zor uyudu, 4de kalkti 6.30da uyudu birdaha, ve surekli sinirli, uykusu var uyumuyor, ozellikle biberonu verince agliyor..

ayak ve el baskısı yapmak için malzeme nette var mı arkadaşlar? alıp yapan varsa link atabilir mi

aferin teoşa.... bugünlerde de öyle mi annesi??

heyttt be ne günlerdi..ben geçmişe fena sardım haa..
hah buldun adamini..

bişeyler yazayım dedim ama çok uykum var..
sadece alıntıdan gördüklerimi
yazayım..
TAZE tebrikler..durmak yok
PERVİNİM sağol canım hediyemiz henüz gelmedi..şimdiden teşekür ederiz..
ÖZLEM aramasın yakında sesi çıkar..
SİBEL geçmiş olsun.
GÜLİZ karışım yazısını önce okuyunca çok işe yaradı filan yazacaksın sandım ama devamını okuyunca şok oldum ne diyeyim zarasız en azından ..
FATMA açlıktan uyuyamıyor yavru tüh ya muhallebi dne gece yatmadna 6 da yersede acıkıra yazık..sevdiği çorbada olda aç yatırma ne yiyorsa nu vermeyi dene..
ESRAKO ecede düzeni bozmuş kesin sıcaktan uyuyamıyor..

allahım çok güldüm yakaydirigubbakcemile3

bu aralar bütün bebişlerde uykuya direnme eğilimi var sanırım.allahım çınar 3 gündür hemen hemen 20 dk da bir vikliyor emziriyorum yatıyor 20 dk sonra tekrar.ne zaman geçicek acaba

bravo sana tazem!!kaydirigubbakcemile5 bence de vazgecme..eminimki sen bu azminle kisa zamanda 55 i de görürsün..ne kalmiski zaten..a.s
ay cok sagol canim ya...cok duygulandim o günleri görünce..ben isim ariyorum burcuda dodonun pipisini zar zorda olsa görüyor...kaydirigubbakcemile3hey gidi günler..aksam daha derinlere dalacagim bakalim..
canim esimde 74 kiloya düstü..ideal kilosu 73..o da gayet güzel verdi...
+1.... öfff Hayatta dün gece sapitti..sicaktanmidir bilinmez dün gece dogru dürüst uyumadi..anlamadim gitti..:1no2:
aynen bende de yok..abimin dügün telasi yüzünden kizimin dogum gününde yaninda olamiyorum malesef..artik dügünden sonra bir kutlama yapacagiz..birde kizima söyle güzel bir prenses elbisesi gibi elbise bakayim dedim Selinin cicileri gibi bulamadim..artik istanbuldan ablama siparis verecegim..aile arasinda güzel bir kutlama yapariz artik..
AburCubur: Poyraz'ın el ve ayağını ölümsüzleştirdik :)
bayıldım buna ama epey zahmetli bide bizim kıpırlar rahat durmaz ki yapılırken.
cok hos birsey..burada da cok yapiliyor ama biz yapamadik....

kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum

ay aman allahim esra...bunu hic beklemiyordum...bence de hemen o kadinin haddini bildir ve mümkünse yavruna bir müddet kendin bak..yavrum kimbilir neler yasadi onunla..ay delirecegim valla..cok üzüldüm canim.senağlama.ay gebertesim geldi pisligi...

esra ciddi misin ne yapacaksın o kadına nasıl bir ders vereceksin nasıl vurur ya Allah belasını versin. saçını başını yol o kadının ya inanamıyorum nasıl vurur aklım almadı. ece gözümün önüne geldi Allahım sen koru. en iyisini yapmışsın arkadaşım ayrılmakla.

sizleri hep baştan beri takip ediyorum ara ara ama buna yazmadan duramayaçağım kanım dondu sanki anlatamam size allah belasını versin o kadının nasıl vicdanı var ya

ayyy Esra sinirden titriyorum şu an KK'yı açtım senin mesajını okudum...Ne diyeceğimi bilmiyorum...Allah belasını versin(yani bana da bu lafı ettirdi)... En ufacık bir bağırmaya bile hakkı yok...Valla delirdim şimdi ya...Sen nasılsın..Neyse bana cvp yetiştirecek halin yoktur..Gelişmeleri merakla bekliyorum..

Allahından bulsun inşallah
el kadar yavruya nasıl vurulur ya
yatacak yeri olmayacak bu kadının bir anne canını ciğerini emanet ediyor kadının yaptığına bak sen ya vicdansız
ayrıl işten ya boşver Ece den kıymetli değil ya para
yavrum ağlayarak uyanıyor demek

ay esra ben kendime gelemedim sen ne haldesin kimbilir. Allah yardımcın olsun.

ESRA tüylerim diken diken oldu... inan resmen yüreğime birşey oturdu ağlıcam şimdi ya... yazıklar olsun... şikayet etmek lazım böylelrini... allah nasıl biliyorsa öyle yapsın şerefsin kadın insan bile diyemiyorum ona ya.......

Esra eve birini yolladın mı, keşke berke evde olsaydı anneni falan ara gitsin birileri bi kere daha vurmasın, gerçi sen düşünmüşsündür ama akşama o kadına ne yapacaksın parasını falan verme sakın. ay ben böyle oldum sen ne haldesindir kanım dondu okuduğumdan beri

yarabbim demekki bu dünyada kimseye güvenemeyecegiz..ne insanlar var ya...sen nasilsin Esra??? canim anne yüregi iste ..biz sacmalama yapma felan derken sen hissettin demekki bir terslik oldugunu...iyikide farkettin canim..yavrum daha kötü seyler yasamadan kurtuldu bu durumdan..kiyamam ben yavruma..senağlama

dimi özgül ne kadar iyi bir kadın gibi gözükmüş şeytan gibiymiş. yok yok kimselere güvenilmeyecek. evinde bakıcı bulunduran insanların kamera sistemi kurması şart. kadında bilecek ona göre davranacak başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…