BENİM DURUMUMDA OLAN VARMIII??
kızlarr ece sapıttı tum gun beni koltua yapıstırıp meme emiyor
bulusmaya gelen arkadaslar gorcekler emin olun ben tum sohbetlere rahat katılcam çunku ece saatlerce meme emiyor ilkg unler haftalarda boyle idi amaa bu ara daha bir acayiplestisanki
bugun anlatıyorum sabah zaten yatagın içinde emip uyuyor ne kadar emdi ne kadar uyudu hatırlayamıyorum
12 de yatak odasından salona çıktık, 1 de emmeye basladı 3e kadar, tam iki saat
sonra bir saat ancak oyaladım 4 de emmeye basladı unutulmaz dizisinin bu hafta izleyememistim onu netten actım tam 6,30a kadar emdi ki ben ayırdım sonunda hem uyuyor hem ritmik olarak emiyor yani uyuyup agzındatutmuyor
yani ben saatlerce koltukta emzirme yastıgı ve ece uzerimed yasıyorum çok acayip degilmi dr a sordum birsey olmaz kendiisteyince birakır dedi
bazen diyorum emmese daha kotu hani
ama çok anormalll habire meme agzında olsa ittirmiycek yani surekli olsa emcekk acaba her seferindeyutuyormu anlamaya calısıyorum yutkunma sesini çoguzaman duyuyorum hep emdigi için sut dolmuyor biranda doyamıyor ondanmı uzun emiyor kısır dongumu bilmiyorumkii
Tüm şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
Acı elma yağını kullanan arkadaşlar, nasıl ve ne kadar kullanıldığını yazabilir misiniz ?
Bir de hep mi kullanıyorsunuz, yoksa sadece gaz sancısı varken mi?
selincim ben furkanın üstüne 2tane battaniyesini örtüyorum.biaz büyüsün sonra yorgana geççemgünaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
bu arada cuma akşamı çok korktum kızlar..... ya ben nasıl soğuk kanlı olmayı becereceğim bilmiyorum.... selini oto koltoğuna yatırırken kafasını sepetin sapına çarptım ben ondan daha çok korktum ama o ağlamadı bile hafif bir çarpıştı ama ben çok korktum şükür birşey olmadı.... bebeklerde en çok korktuğum kafa çarpması... kayınvalidem beni teselli ediyor onun okadar canı yansa ağlar diye bak o hissetmedi bile diyor ama gelde bana sor içim koptu resmen....allahım ya bizi görünen görünmeyen belalardan kazalardan koru......
Çok geçmiş olsun sanada Deva yada.Şükür iyiymiş kuzucuğun.
her aksam banyodan sonra karnina ve topuklarina ayak basparmagina( damarlarin yuzeyel oldugu-kan dolasiminin yogun oldugu yerler) serce parmagimi siseye daldirip birer sefer gezdiriyorum sonra masajla yayiyorum, cok surersen les gibi kokuyor heryer, o yuzden karnina 2-3 damla ayaklara 1er damla seklinde..hergun duzenli kullan faydasini goruceksin..
sagıp sut veren arkadaslar
bir ogunde ne kadar sut emiyor bizim donem çocukları ??
ece gece tek meme emip uyursa kalkıp diger memeyi tas gib olup dolmus meme oluyor sagdıgımda on dk 110 cc çikiyor fiks bu bir ogune yetermi acbaa merak ettim hiç sagılmıs sut içirmedim napar bzimki biberonl a sut gelirse çokmerak ediyorum
böle balıyo ama sonra bi yerde oturmalar olabiliyo ben çok üzülüyodum ama artık rahatızdün ilk kes dışarı çıktık arabasına koyduk ...babsıyla hep kavga ettik yol boyunca ben kullnacnm yok ben derken ikimizde bi ucundan tutuk arabanın gamyoncuiremsu...şişliyi boylu boyunca gezdik nerdeyse 2 aydır hiç gezmemiştim..en çokta mağazaları özlemişim..ama içeri girdiğimde meralim bozuldu...şişko halime...bi müddet daha mağazların yanından geçmim ben..bi yerde oturup çay içelim dedik ama olmadı.. minikim acıktı koşa koşa eve geldik sonra
günaydın kızlar uzun süredir yazamıyordum aslında kk giremiyordum net arızalıydı burçin perşembe günü verem aşısı oldu hayatımızın bütün düzeni bitti diyebilirim yavrum çok srsıldı birde burnu tıkalı damla kullanıyorum ama ne fayda dünden beride iştahı yok mama yemiyor emmek istiyor ama sütüm az geliyor.
dün bir alışveriş merkezine gittik kızlarımla burçin arabasındaydı biraz kucagıma aldım sırtı dinlensin diye keşke almasaydım gören herkes aaa bebege bak ne kadar güzel gözleri var maviş maviş demezmi manyak insanlar bir maşallah deyin bari kızıma nazar degdi zannedresem bütün gün uyuyamadı hastalandı yavrum neyse bugün banyo yaptırıcam aşıdan sonra yıkamayın demişlerdi
elini emiyo ama emmesini istemiyorm tırnaklarına acı ojemi sürsem yada sewmwdiği bi tatkızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
bende öle yapıyom ama hiç ilgisini çekmiyo çok uyanık bu çocuk ya napcam benkızlar berat'ı gündüzleri anakucağına yada koltuğa yatırıyorum şimdi ana kucağında.
şimdi çıngırağını ana kucağının sapına bağladım öyle şaşkın bakıyor ki aynı dönence görmüş neva gibikaydirigubbakcemile3
napsın garibimin dönencesi yok bununla idare ediyor delikafadulden
dün eve geldikten sonra kabus gibi birkaç saat geçirdim..midem bulanıyo ama nasıl kötü oldum eylülü emzirmek işkence geldi bana en sonunda ne var ne yok çıakrıdm rahatladım...daha açılış olmadıhani dicem yoksa korku sarcak evham yapcam yok noldu anlmadım...çok kötü korku sardı beni ne yapcam bilmiyorum ...
canım korkma korktukça kasılır insan rahat ol.acı duymayanlar da varmış
saol canumnesrinnn delü gadın sen unutulurmusun hiç dün elifle konuştuk hatta dedim bekleyeyim bikaçgün daha arıyacağım senin geleceğini biliyorum çünkü hatta eşin sabah erkenden bırakıcaktı??bende sana gel erkenden demiştim hatırlarsan şekerr
bu arada mevlüdünüzü Allah kabul etsin kocaman olmuş çağanımız
kanguruda niye erkenmişki ben kullanıyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?