2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyvahhh senin Ece de seni yalancı meme zannediyo..Yani bizim sıpa da ben memeden ayırmasam bırakmayacak. Ama ne zaman gerçekten emdiğini anlayabiliyorum yutkunma seslerinden. Gerisi mutlu olmak benim kucağımda kalabilmek adına yapılıyo kanımca..O yüzden bir süre sonra ezilmiş meme ucumu zorla alıyorum ağzından napıyım hem çok canım yanıyor hem de bunalıyorum. Bazen deli gibi ağlıyo karnı tok biliyorum memeye saldırıyo süt gelince ağlayıp bırakıyor, birkaç denemeden sonra feryadı basıyo..Boş meme emmek istiyor yani..

Acı elma yağını kullanan arkadaşlar, nasıl ve ne kadar kullanıldığını yazabilir misiniz ?
Bir de hep mi kullanıyorsunuz, yoksa sadece gaz sancısı varken mi?

nesrinnn delü gadın sen unutulurmusun hiç dün elifle konuştuk hatta dedim bekleyeyim bikaçgün daha arıyacağım senin geleceğini biliyorum çünkü hatta eşin sabah erkenden bırakıcaktı??bende sana gel erkenden demiştim hatırlarsan şekerr
bu arada mevlüdünüzü Allah kabul etsin kocaman olmuş çağanımız
kanguruda niye erkenmişki ben kullanıyorum??

adaş yaa ne zor işin ya emzik emmiyormu bizimki 15 dkdan fazla emmez doyunca bırakıyor hemen seninki anlamıyormu acaba doyduğunu mesela çekince ağlıyomu memenden kafayı yerdim öyle olsaydım bazen göğsümde uzun kalsa canım sıkılıyo hemen bi yerlere tel felan açıyorum can sıkıntım gitsin diyorum

Hayirli ugurlu olsun ikinci ayimda regl oldum( iyiydik uzun zamandir(sanirim emzirememein etkiside var bu kadar cabuk olmamda...

Tüm şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.

Kızımın enfeksiyonu daha iyi çok şükür, kan değerleri normale döndü. Dün sabah kontrole gittik, tekrar kan aldılar bebeğimden, içim parçalandı o kadar çok ağladı ki, o ağlamayla bütün gece yapmaya çabaladığı kaka, taa belinden çıktı yavrumun :sinifsinif:

Sonuçlar iyi çok şükür, doktorumuza da gittik, kilo kaybı olmaması çok sevindirici dedi. 4 antibiyotik iğnesi daha var, onları da yaptırıyoruz..

1 yaşın altındaki bebeklerde bu kadar şiddetli idrar yolu enfeksiyonu olması, böbreklerde reflü olabileceğini düşündürürmüş, yani böbrekten mesaneye idrar taşıyan kanalda, böbreğe doğru idrar geri kaçışı olabilirmiş. Bunu anlamak içinde bir bebek nefroloğuna gideceğiz önümüzdeki hafta.

Allah'a çok şükür kızım artık iyi. Emiyor, gülüyor, cilve yapıyor eskisi gibi. Ama artık ben bitmiş durumdayım yorgunluktan, o kadar uykusuz ve yorgun hissediyorum ki. Çünkü düne kadar gece gündüz sürekli tetikte bekliyordum, uykuya dalamıyordum bir türlü, elimde ateş ölçerle dolaşıyordum Deva'nın peşinde. Dün iyi haberleri alınca rahatladım sanırım, bu sabah kızımın iğnesini yaptırmak için hastaneye gitmemiz gerekiyordu saat 7.30 da. Ama ben nasıl uyuduysam, annemle eşim birlikte götürmüşler, hiç seslerini duymadım, uyandırmamışlar beni sağolsunlar.Biraz uyumak iyi geldi ama bu yorgunluk nasıl geçecek bilemiyorum..

Son düzenleme:
Acı elma yağını kullanan arkadaşlar, nasıl ve ne kadar kullanıldığını yazabilir misiniz ?
Bir de hep mi kullanıyorsunuz, yoksa sadece gaz sancısı varken mi?

her aksam banyodan sonra karnina ve topuklarina ayak basparmagina( damarlarin yuzeyel oldugu-kan dolasiminin yogun oldugu yerler) serce parmagimi siseye daldirip birer sefer gezdiriyorum sonra masajla yayiyorum, cok surersen les gibi kokuyor heryer, o yuzden karnina 2-3 damla ayaklara 1er damla seklinde..hergun duzenli kullan faydasini goruceksin..

selincim ben furkanın üstüne 2tane battaniyesini örtüyorum.biaz büyüsün sonra yorgana geççem
yastıkta kullanmıyodum şimdi çok ince bi yastığımız var
hikaye okumuyorum hiç zaten anlamıyo benimki ama ninnimiz var onu dinliyo
canım valla onun odasına taşınmanıza çok güldüm delikafaduldenaffet.ben furkanı bizim odaya taşıdım da birbuçuk yaşına gelene kadar orda yatırmayı düşünüyorm.beşiği yatak odamda. gündüzleride oturma odasına alıyorum yer değişikliğine alıştıma amaçlı gezdiriyorm

aay öle oluyo ya insan çok üzülüyo.onlar bize muhtaç ya iyi bakamadık die üzülüyoruz.ama herşeyden önemlisi anne olmak bunun sebebi

aysin cok gecmis olsun devaya iyilesmesine cok sevindim, allah hepimizin bebesini hastaliklardan korusun..

Çok geçmiş olsun sanada Deva yada.Şükür iyiymiş kuzucuğun.

Çok teşekkürler

Çok sağol Norraa

İNTERNETTE tek öğünde 100-150 cc diyor. denize ne zaman ne kadar versem hayır demiyor. bende gece tek göğüsden veriyorum sabah kalktığımda diğerini sağıyorum. arada bir vermeyi dene alışsın. biz biberon meme karışık gidiyoruz.
bu arada geçmiş olsun:)

böle balıyo ama sonra bi yerde oturmalar olabiliyo ben çok üzülüyodum ama artık rahatız

canım benim yya kıyamam.dua oku bolca gereksiz uyuz insanlardan böle koricaz yavrumuzu napalım.furkanı da komşumuz şapurdatarak öptü uyuz oldum ya üstelik bide ısırcakmış ta ben koymamışım....allahım ne insanlar var yaÇok üzgünüm çoook

ayşin çok çok geçmiş olsun..ii olmanıza sevindim...allahım bidaha yaşatmasın yastalık yüzü göstermesin yavrularımıza bizede..nora anlatmış zaten elma yağını o şekil...gazı olunca sür..ama ben ayakları soğuk oluncada sürüyorum masaj yapıyoum..önceden tedbir

gpyesra senin kadın dr gitcem adı sanı neydi yarın gitmek istiyorum..bide bilgin varmı smear testi nekadr orda

elini emiyo ama emmesini istemiyorm tırnaklarına acı ojemi sürsem yada sewmwdiği bi tat
şidi eldiven var ama çıkarmaya korkuyorum
bende öle yapıyom ama hiç ilgisini çekmiyo çok uyanık bu çocuk ya napcam ben

canım korkma korktukça kasılır insan rahat ol.acı duymayanlar da varmış

melek ben Leyla hnma gidiyorum ama o spiral takmıyomuş eğer düşünüyosan taktırmayı
bende nurgül hn var ona taktırıcam 3 ay dolunca takıyolar smear testini kaça yapıyolar bilmiyorum canım

saol canum
tarav tarav alınganlık yapmıyorum :kedi:
akşam moralim bozuktu biraz ondandır geçti geçti naniknanik

gelemem kocem olmaz diyen hatunlar bizim burdan esralara taksi 30 tl tutuyor
yoldan alırım ben sizi Gülistan Ayça Melek size diyorum hu huu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…