2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seçil tekrar geçmiş olsun hayatım. Daha iyiymişsin, çok sevindim. İnşallah tomografi sonucun da tertemiz çıkar:Saruboceq:

Nazan Cerenin fotolarına bayıldım. Maşallah ona. Şu oyun halısı olayı kafamı karıştırdı ama. Arkadaşımın kızı hiç sevmemiş, hep ağlamış içinde. Buse sever mi kiCADIARZU

İstanbul buluşması konusunda arkandayım Evrimim. Yürü bea!

eee, kızım uyandı:1shok:

Tek elle idare edebilirim sanırsamCADIARZU

ÖNEMLİ!!!
Rota virüsü aşısı çok önemliymiş. Çok pis bir virüsmüş, çocuğu perişan ediyormuş. Arkdaşımın başına gelmiş ve çok bulaşıcıymış. Sonunda kendisi bile serum yemek zorunda kalmış. 3 aylığa kadar yapılabiliyormuş. Araştırın, soruşturun

kayra saol bvilgiler için
evrim geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsin inşallah
dide ne fenasın sen dimek misafir rolü oynadın haa lmaz: kaydirigubbakcemile3sen gel ne istersen yaparım

kayra saol bvilgiler için
evrim geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsin inşallah
dide ne fenasın sen dimek misafir rolü oynadın haa lmaz: kaydirigubbakcemile3sen gel ne istersen yaparım

muckopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
dide
:umursamaz:

Gecmıs olsun dıleklerını esırgemeyen tüm CİĞERLERİME tesekkurlerımı bır borç bilirim.

evrim ne diyor biliyor musunuz ? ben nezle oldum ben düşünebiliyor musun?

Haklı mı? ee haklı.Kaç tavuğun suyu kurtaracak bakalım:kedi:

Tavugumun suyu... sevıyorumm seniii Şeniz batman yolları taştan.. sen cıkardın benı baştan.. annıosun di mi??

Kuzi sesler cıkarmaya basladı.. ama nası komık.. keske anlatabilsem size buradan,çok gülüyoruss ailecek, sislerde durum nası??

mrb burkocum. bu aşıyı bende araştırdım, bir kısım dr. onaylıyo, bir kısım dr ise gerek görmüyor. bugün giitiğim sağlık ocağındaki ebe ve dr.da önermedi bende çok şaşırdım ne yapacağımı :uhm:

Kuzi sesler cıkarmaya basladı.. ama nası komık.. keske anlatabilsem size buradan,çok gülüyoruss ailecek, sislerde durum nası??

evet benim oğlumda sesler çıkarıyo ve artık sesli gülmeye başladı maşallah

Allah hepimizi evladını korusun, hergün birşeylerini görmek çok güzel opuyorumnanaktan

Ben yaptırdım rota vırÜsÜ aŞısını.kasımın 16 sında ıse rotarıx aŞısı var.sonra 1 yaŞ 2 ve 3 yaŞında var.Özel aŞı 5 tane.bızım doktorda Çok gereklı demıŞtı,,,

sebamedin loyonunu hemvucuda hem yuzune suruyorum banyo suyunada johnson baby damlatiyorum heryerini nemlendiriyor banyodan sonra..

sut konusunda ne yapip ne yediysem artmadi artik iki gogusten tum gun 30-40cc geliyor
benimkide gece sarilmalara takti, bende besikten tarafa donuyorumki sallyim bakiyim, cocuk olmaya basladi iyice..teo yu seviyorum askim canim bitanem diye bana kiim ben mii diyor:))

bizdede var tuhaf ciglik ses ve konusmalar, koca kari gibi homurdaniyor bide homur homur...emzik agzinda kizinca hem emiyor hem soyleniyr...

Evrisim gecmis olsun buarada..
ya hakkatten biz bu kadar ballandirmadik izmir bulusmasini, yoksa ballandirdik mi?? kiskaniyorum yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…