kayra saol bvilgiler için
evrim geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsin inşallah
dide ne fenasın sen dimek misafir rolü oynadın haalmaz: kaydirigubbakcemile3sen gel ne istersen yaparım
kayra saol bvilgiler için
evrim geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsin inşallah
dide ne fenasın sen dimek misafir rolü oynadın haalmaz: kaydirigubbakcemile3sen gel ne istersen yaparım
evrim ne diyor biliyor musunuz ? ben nezle oldum ben düşünebiliyor musun?
Haklı mı? ee haklı.Kaç tavuğun suyu kurtaracak bakalım:kedi:
Tek elle idare edebilirim sanırsamCADIARZU
ÖNEMLİ!!!
Rota virüsü aşısı çok önemliymiş. Çok pis bir virüsmüş, çocuğu perişan ediyormuş. Arkdaşımın başına gelmiş ve çok bulaşıcıymış. Sonunda kendisi bile serum yemek zorunda kalmış. 3 aylığa kadar yapılabiliyormuş. Araştırın, soruşturun
Kuzi sesler cıkarmaya basladı.. ama nası komık.. keske anlatabilsem size buradan,çok gülüyoruss ailecek, sislerde durum nası??
sebamedin loyonunu hemvucuda hem yuzune suruyorum banyo suyunada johnson baby damlatiyorum heryerini nemlendiriyor banyodan sonra..yeri gelmişken bebeklerinizin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz.nevanın yüzü yüzüne değen sütten.kusmuktaan kzarıyor o kızarıklıklar kurumuş dökülüyor nemlendirsem iyi olur.ama hangi nemlendirici iyidir bilmiyorum netten araştırdım bir sonuç elde edemedim.
sut konusunda ne yapip ne yediysem artmadi artik iki gogusten tum gun 30-40cc geliyorSerap sütüne maşallah
Bu süt nasıl artıyor anasını satıyım bi benimki mi artmıyor yaa, yiyip içmediğim şey kalmadı, hala aynı, tek göğüsten taş çatlasın 50 cc anca çıkıyor :sm_confused:
Bebeğine de maşallah, çok güzelleşmiş, mevlüt kıyafetleri ile harika görünüyor, nazar değmesin
Evet Nurdan aynı şeyleri bende yaşıyorum, eşim çocuk gibi oldu, yatakta arkasını dönüp yatıyor bana,kapris yapıyor resmen. Benim derdim bana yetiyor zaten, deli mi ne !
Benimde bitti bitecek gibi sanki..Napalım bizimkilerde mama bebeği olacak..
Kuzi sesler cıkarmaya basladı.. ama nası komık.. keske anlatabilsem size buradan,çok gülüyoruss ailecek, sislerde durum nası??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?