eşim geldi durumu hiçde iyi değil..tek dikiş olması yaranın küçüklüğünden değil kuduz riskinden dolayıyımış meğer baş parmak kökten kemiğe kadar açık ..ve eli kolu davul gibi şiş vucüt haşat durumda ayakta zor duruyordudu üstünü başını soyundurup ağrı kesici içirdim yattı ..tam 8 adet iğn eyemiş kuduz aşısı, uyurşturucu ,serum sayıda saydı çok üzüldüm gelen kadar relaxtım ama görünce kötü oldum..silahı üstü başı kan içinde ALLAH'ım korumuş ya yüzüne yada başka yerlerine saldırsaydı..hem kendisi hemde diğer polis arkadaşları silah çekmiş ama sahibi köpeğin boynuna sarılınca ateş etmemişler..salak adam kendide arada gidecek ..hem böyle bir hayvan neden tasmasısız çıkartılırki anlamıyorum..
sizleride derdimle sıktım ..benimde elim kolum boşaldı bian..(((
eşim geldi durumu hiçde iyi değil..tek dikiş olması yaranın küçüklüğünden değil kuduz riskinden dolayıyımış meğer baş parmak kökten kemiğe kadar açık ..ve eli kolu davul gibi şiş vucüt haşat durumda ayakta zor duruyordudu üstünü başını soyundurup ağrı kesici içirdim yattı ..tam 8 adet iğn eyemiş kuduz aşısı, uyurşturucu ,serum sayıda saydı çok üzüldüm gelen kadar relaxtım ama görünce kötü oldum..silahı üstü başı kan içinde ALLAH'ım korumuş ya yüzüne yada başka yerlerine saldırsaydı..hem kendisi hemde diğer polis arkadaşları silah çekmiş ama sahibi köpeğin boynuna sarılınca ateş etmemişler..salak adam kendide arada gidecek ..hem böyle bir hayvan neden tasmasısız çıkartılırki anlamıyorum..
ben nikelari nike in kendi magazasindan aldim 60ytl, ama sonra ordada gordum 10 tl daha ucuzdu allah allah diidm ayni aakkabi, ama bazilari didkisle falan nike amblemi yapmislar, taklit olabilir didim deichmanndakiler..ayy maşşaah Nurr cok tatlı bı göbişşşşş
bende istanbula gidince DEICHMANN dan nıke aldım.beyaz pembe nıke işaretı var kenarında.indirimm vardı 45tl ye aldım ben.valla ucuz geldı daldım.bızım burda 80le 100 arası degısıyoda akannehir yanı düzgun tipli olanlar
nurcik annen haklı bebeim biliosun deilmi:))
bizmde en sevdiğimiz yaramazlık ıslak mendil ziyan etme..ben kaçar ark lar musti bütün ıslak mendilleri çıkarmış sesiz durduğunda vardı bişi zaten
sempatiksalakcinniyasakkelimebuarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..
ben nikelari nike in kendi magazasindan aldim 60ytl, ama sonra ordada gordum 10 tl daha ucuzdu allah allah diidm ayni aakkabi, ama bazilari didkisle falan nike amblemi yapmislar, taklit olabilir didim deichmanndakiler..
cok gecmis olsun deryacim ya, off acirda simdi o enfeksiyona falan dikkat et bari..insallah gecer biran once.
derya geçmiş olsun eşine çok çok
ayy allah beterinden korusun.
şakası yok pittbull.
amaney gecende konusu olmuştu elif yazmıştı bu pitbulu bizim koca danaların cenelernden emme güclerinden bahsederken.
ürktüm valla..
oyyy derya neler yaşamışsınız. rabbim korumuş yine de. acil şifalar diliyorum. inşallah durum vahimleşmez. bununla atlatır eşin.
deryacımm cok gecmiş olsun canım kopek ısırması encok korktugum seydir..cok uzuldum ins psk olarakta kolay atlatır esin..
nurcik annen haklı bebeim biliosun deilmi:))
Canım tekrar çok çok çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış ki başka yerlerine saldırmamış. Başka ne denir bilmemki. Allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:
ben grip aşısını asla yaptırmam cocuguma seneler once kendim oldum o kıs olmadıgım kadar grip oldum .
multivitaminide d vitamininide bıraktık o ilaclarda huzursuzluk yapıo cocukta
haklsın grip hersene kendini yeniliyoruş en iyisi korunma yöntemi ..odanıza kuru soğan koydunuz değilmi bi deneyelim bakalım..
vitamin ters etki yapıyorsa tabikide kullanmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?