2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deryam esinin basina gelenleri simdi okudum ve sok oldum...cok cok gecmis olsun.a.s..bu köpek vakalari burada da cok siklikla yasaniyor malesef...oysa cokta dikkat ediliyor ama bende cok korkuyorum bundan..yani benzetmek istemem ama burada bir kadini köpek parcaladi ve kadincagiz kurtulamadi..malesef almanlarda da cocuktan cok köpek oldugu icin parklarda felan cok dikkat ediyorum cocuklara..zaten bu polislik zor meslek...benim abimde polis..ve yüregimiz hep agzimizda..allah kolaylik versin ve esinin yardimcisi olsun..:teselli:

Nur masallah canim..harika görünüyorsunuz...bebisin saglikli olsunda göbek cokta gerekli degil..hayirlisiyla kucagina aldigin günleride görürüz insallah..:Saruboceq:

nuniş annene katılıyorum ama 21,5 da iyi olmuş.

deniz 21 giyiyordu. dar kalıplı 22 aldım botunu, zaten normal kalıpla 22 boru gibi durdu ayağında farkediyosun abartı büyük olduğunu. ama çok bilmiş ayakkabıcımız önünde boşluk olacak dedi o nedenlen.

ayrıca botların içi tüylü müylü olduğu için kalın çorap giydirme dedi. gerçektende sıcacık çıkıyo ayağı içinden.

su ayakkabi muhabbeti hepimizde sorun olmus anlasilan..kaydirigubbakcemile3 ben de günlerce gezdikten sonra pekte icime sinmesede ayaginin rahat edecegine inandigim bir papuc alabildim..numarasi 22..tam oldu..21 dar geliyor artik..kisinda bot tipi alirim artik..

ben grip aşısını asla yaptırmam cocuguma seneler once kendim oldum o kıs olmadıgım kadar grip oldum .

multivitaminide d vitamininide bıraktık o ilaclarda huzursuzluk yapıo cocukta
ben de yaptırmıcam kıza canım.. bünyeden bünyeye fark ediyo bak.. onur da bi kere oldu ve bütün kış gripten yattı. oysa normalde öyle hasta olmaz fazla.. ben de son 3 yıldır aşı oluyorum, nadir grip oluyorum olsam da hafif geçiyor..

ay derya ne desem bilemedim.. kuduz riskiyle dikişin bağlantısı ne acaba? hemen atlatsın inşallah..

Ben de ayakkabı numarasını bir türlü tutturamadım. Aldığım ev ayakkabısı 22 numara ve büyük geldi. Ne yapalım artık sonra giyer diye değiştirmedim.

hay allah ya çok geçmis olsun deryacım pit bulları niye beslerler niye salarlar sokaklara bir anlasam

maalesef bened 40 hatta bazen 41 numero giyiyorum ozlemcimm .(

kesssinnlikleee katılıyorum otelemekten kapattırılmaktan anlık susturulmaktan nefret ed erim konu varsa konusulcak çozulecek ve oyle karara baglanacak yoksa ofkem içimde kalır benim kin olarak çıkar sonra

buarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..

:)))) hala emin degilsin yani nurdan :)
bence 22 alsaydın diyip tekrar kafanı karıstırayımm :)

aa derya olay harbi kötuymuş ya
bende dikiş sayısını 1 olunca çok şükür demiştim ama
aman allah bet ernden krousun.
sıkma sen canını üzülme
eşinde inş psikolojik olarakda tez zamanda atlatır.

ay Deryacim esine köpekmi saldirdi büyük gecmis olsun.neyse Allahtan yüzüne falan gelmemis.ürperdim valla okurken.

NUrişim bizde önce bayiye baktik 60di sonra FLOdu galiba ordada 53.90di .enson 45e bulduk.ama sorduk nie bukadar fark.orjinal dimi die.tabiki orjinal,bu magazada taktit satmamiz mümkün degil dedi.magaza toptan alimi cok yapinca ve yüzlerce magazasi olunca fiyati düsük tutabiliyormus.öle yani.

Babamız uyuyor kalkınca son durum belli olur..tekrar teşekkür arkadaşalar..ayakkabıda direk 22 aldım ben ilk başad az burn tarafı boştu ama şimdi rahat giyiyor..
Buket sağol avatarı yenileyeyim dedim..
Akşam yemeğim yok makarna ve çorba yapacağım hala elim ayağım tutmuyor ..
su gelip gitmişti şimdi tam geldi..yarım kalan bulaşıklarım yıkandı şükürki..o bari aradan çıktı.
Güli kuduz riskinde yarayı açık bırakıyorlarmış virüsün hızlı üreme ihtimali varmış yüzden açık kalıyor....

Sağol dimi ya ya yüzne felan saldırsaydı bu köpekler parçalamadan bırakmıyor ..rabbim korumuş..
tanınımış mağazada taklit işi zor ama yinede güvenmemek gerek sormakla iyi etmişsin...

BEBEKİ ishal olan anneler yoğurt çorbası çok iyi geliyor ..yada namı değer yayla çorbası ..

yeni yapmış Meryem Abla, yeni bitti. Olmazsa yarın gene yapsın, seviyo zati. Sağol Deryacım.

Ayrıca eşine geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Kardeşimi de sokak köpeği ısırmıştı, 1 hafta sonra gördüğümde kapkaraydı elim büyüklüğünde bir yer. Çok fena oluyor. Sahibini de Allah bildiği gibi yapsın.

tazeeee sekreter fantazine bittim yaaa mutlaka bişi buluon hastayım sanaa[/FONT]

sağol bebiş, ben de sana bittim. Göbüşe bakın, maşallah sana, 2 çocuk annesi kadın!

ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada

yusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((

Doruk gece gene ağzıma mıçtı. Sabah uyanamadım, Meryem abla sanmış ki; programım değişti, ondan uyuyorum. Neyse okula yetişemedim ama iyi bir uyku çekmiş oldum :)

Kadın doğuma gittim, en son geçen sene smear vermiştim, 40 ım çıktıktan sonra. Smear verdim, rapor yazdırdım bugün için.

özel ders ilanımı yırtmışlardı. Çünkü kocaman kırmızı harflerle "ilk iki ders ücretsizdir" yazmıştım. İnsanlar sadece fiyata bakıp karar vermesinler, ders anlatmak için şansım olsun, istemiştim. Neyse bugün yenisini yapıştırdım ve tataaaaaaam! az önce aradılar, cuma gidiyorum. Kadıncağız emekliymiş, yüksek fiyat ödeyemem, dedi. Dedim, yaparız bişiler :) devam edeceği kesin belli değil ama, aramalarından bile mutlu oldum. Huh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…