haklsın grip hersene kendini yeniliyoruş en iyisi korunma yöntemi ..odanıza kuru soğan koydunuz değilmi bi deneyelim bakalım..
vitamin ters etki yapıyorsa tabikide kullanmamalı..
ben de yaptırmıcam kıza canım.. bünyeden bünyeye fark ediyo bak.. onur da bi kere oldu ve bütün kış gripten yattı. oysa normalde öyle hasta olmaz fazla.. ben de son 3 yıldır aşı oluyorum, nadir grip oluyorum olsam da hafif geçiyor..ben grip aşısını asla yaptırmam cocuguma seneler once kendim oldum o kıs olmadıgım kadar grip oldum .
multivitaminide d vitamininide bıraktık o ilaclarda huzursuzluk yapıo cocukta
günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
Günaydın a.s.
Güli işin hayırlı olsun bu konuda bende katılıyorum diğer arkadaşlara sonuçta hem evde çorabı, çocuk muhabbeti var çokeyvahedigeldismile Tamam tamam kızma kendi kafama terlik attım :tomato:
Tüm bebiklerin cicileri hayırlı olsun... Hasta bebiklerede acil şifalar :Saruboceq:
eşiylesoru yaşayan arkadaşlar
yada sıkıntı diyelim
neden konuyu kapatmak yaa üsütnü örtme girişimlerini kabul ediyorsunuz
herşeyi konusun ya
onlar kapatıyorsa siz konusun
ama kesinlikle ötelemeyin
birike birike dag olur..dagı gecmek daha zor olur..
buarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..
ay Deryacim esine köpekmi saldirdi büyük gecmis olsun.neyse Allahtan yüzüne falan gelmemis.ürperdim valla okurken.
NUrişim bizde önce bayiye baktik 60di sonra FLOdu galiba ordada 53.90di .enson 45e bulduk.ama sorduk nie bukadar fark.orjinal dimi die.tabiki orjinal,bu magazada taktit satmamiz mümkün degil dedi.magaza toptan alimi cok yapinca ve yüzlerce magazasi olunca fiyati düsük tutabiliyormus.öle yani.
BEBEKİ ishal olan anneler yoğurt çorbası çok iyi geliyor ..yada namı değer yayla çorbası ..
tazeeee sekreter fantazine bittim yaaa mutlaka bişi buluon hastayım sanaa[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?