2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada

ben de sürekli giydirmiyorum, çok hafif de olsa ayakkabı ayakkabıdır. ama o dediğin patiklerden bulamadım henüz. Bulsam atlayacağım. polar ya da örgü kayar diye korkuyorum.

yusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((

deryacım geçen gün tv de çıkmış.1 yemek kaşığı pekmezi cezveye koyup içinede 1 çay kaşığı tereyağı koyup eritiyormuşsun.bi tatlı kaşığı hergün veriyormuşsun hem çok sağlıklı hemde öksürüğü kesiyormuş.birde mamalarına falan az az tarçın çok faydalıymış

arkadaslar bişi sorucam.evde sürekli ayakkabimi giydiriyorsunuz.ben ev ayakkabisi alicam ama corapla yürümesi daha iyiymis.ayak kaslari açisindan.ev ayakkabisini daha cok oturmaya falan gidince giydiririm yada ev cok soguk oldugunda falan die düsünüyorum.ne bilim sürekli ayakkabi giymesi dogrumudur.kalin corap yada tabanli corap daha makbul degilmidir hatun kişiler

ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada
Şaka gibi ayni anda ayni şeyleri yazmişiz.bende karşiyim yani şahsen kendim uyanikken devamli ayakkabi giydigimi düşenemiyorum

Allah'tan çocuğumun iştahı yerine geldi. Perhiz yaptırıyorum. Bugün iki kakanın ikisi de düne göre daha kıvamlı. İnşallah rahatlar biraz daha da, ben de bir uyku yüzü göreyim artık! Calpol calpol nereye kadar?

tabanlı çorap nerden alıyorsunuz banada söylermisiniz heryerde aradım yok.bende panduf aldım gezerin.çokta rahat ettik.çünkü diğer çoraplarda kayıp düşüyordu çınarım.

Tülin, çorapçılarda da olur, bebe mağazalarında da olur. Sen Şirinyer'de değil miydin, çık Forbes'e, bulursun bence. ama daha hava tam soğumadığından ben henüz bulamadım. Kemeraltı'nda Kahraman çorap deposu var, Onur'u göndericem oraya olmazsa. Orada kesin vardır.

ben gidiye. Tüm hastalıkların, rahatsızlıkların, kırgınlıkların, üzgünlüklerin (bunu ben uydurdum) bu gece tedavi olması dileklerimle. ağşama görüşürük.

sütlaçlarımı fırına verdim geldim :) şu sıralar pek sardı fırında sütlaç.

ayakkabı konusu geçmiş. ben evde ayakkabı giydirmiyorum pek. kalın kışlık çoraplardan aldım hani şu içi havlu gibi olanlardan. şu sıralar onları giydiriyorum. fakat bir ev ayakkabı almak istiyorum arada giydirmek için. henüz çıkıp bakmaya almaya fırsatım olmadı ne yazık ki..

cok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım
gercekten agrili reglide hic cekilmiyor..su siralar bende de agrilar basladi..önceden hic olmazdi..ama cok sükür dayanilmayacak gibi degil...bu arada tibet yapmak ne demek???:uhm:

PERVİN sağol böbeeem, evet aranmak bile süper!
Reglin çok mu ağrılı? 1-2 ağrı kesici iş görmüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…