ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada
yusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((
eşim geldi durumu hiçde iyi değil..tek dikiş olması yaranın küçüklüğünden değil kuduz riskinden dolayıyımış meğer baş parmak kökten kemiğe kadar açık ..ve eli kolu davul gibi şiş vucüt haşat durumda ayakta zor duruyordudu üstünü başını soyundurup ağrı kesici içirdim yattı ..tam 8 adet iğn eyemiş kuduz aşısı, uyurşturucu ,serum sayıda saydı çok üzüldüm gelen kadar relaxtım ama görünce kötü oldum..silahı üstü başı kan içinde ALLAH'ım korumuş ya yüzüne yada başka yerlerine saldırsaydı..hem kendisi hemde diğer polis arkadaşları silah çekmiş ama sahibi köpeğin boynuna sarılınca ateş etmemişler..salak adam kendide arada gidecek ..hem böyle bir hayvan neden tasmasısız çıkartılırki anlamıyorum..
sizleride derdimle sıktım ..benimde elim kolum boşaldı bian..(((
Şaka gibi ayni anda ayni şeyleri yazmişiz.bende karşiyim yani şahsen kendim uyanikken devamli ayakkabi giydigimi düşenemiyorumev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada
ben gidiye. Tüm hastalıkların, rahatsızlıkların, kırgınlıkların, üzgünlüklerin (bunu ben uydurdum) bu gece tedavi olması dileklerimle. ağşama görüşürük.
yusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((
cevapladık ya huleyn! evde sürekli ayakkabı ile gezdirmiyorum. başka sorunuz? :)
canim ben bir iki deneme yaptim ama istedigim gibi olmadi pek..tarifini isterim bak..bizde cok severiz...birde seninkini deneyeyim..a.ssütlaçlarımı fırına verdim geldim :) şu sıralar pek sardı fırında sütlaç.
gercekten agrili reglide hic cekilmiyor..su siralar bende de agrilar basladi..önceden hic olmazdi..ama cok sükür dayanilmayacak gibi degil...bu arada tibet yapmak ne demek???:uhm:cok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?