ÖZLEM ben 1 yaşına kadar kullandım sağlık ocağı kapandığı için artık kullanmayın dedi dr. umuz tam olarak güneş görene kadar ver dedi şuan vermiyorum ben bilemiyorum.....
ben kullanmıyorum Özlemcim..yani kullanmıyorum derken içinde d vitamini olan multivitaminli balık yağı kullanıyorum
biz Dvit hiç kullanmadık multitabs ı 1 yaşına kadar kullandık işte 2 aydır falan hiç bir vitamin ilaç bişey kullanmıyoruz bıngıldağımızda tam olaarak kapanmadı ..
ben geldimmmmmm
dün biberlerimi yaptıktan sonra giremedim çünküm elimi yaktım kaynarken fokur fokur elime geldi şimdi su topladı baş parmağımda var bir tek... amaa çok güsel oldular bir müddet duracak bi kaç gün sonra yenmeye hazır...
bu arada kocama 6 ay rapor vermişler yinee 8 de filan burda olacak güya peşine takılacaktım ama şöförlerin biriyle gittiler mikserle totomun üstüne otura kaldım:))
bu arada bu gün hiç işim yok bi çamaşır atıorum makinaya yemeğim var ev toplu musti uyuyor bende oturuyorum çok güselmiş böle:))
eşim geldi durumu hiçde iyi değil..tek dikiş olması yaranın küçüklüğünden değil kuduz riskinden dolayıyımış meğer baş parmak kökten kemiğe kadar açık ..ve eli kolu davul gibi şiş vucüt haşat durumda ayakta zor duruyordudu üstünü başını soyundurup ağrı kesici içirdim yattı ..tam 8 adet iğn eyemiş kuduz aşısı, uyurşturucu ,serum sayıda saydı çok üzüldüm gelen kadar relaxtım ama görünce kötü oldum..silahı üstü başı kan içinde ALLAH'ım korumuş ya yüzüne yada başka yerlerine saldırsaydı..hem kendisi hemde diğer polis arkadaşları silah çekmiş ama sahibi köpeğin boynuna sarılınca ateş etmemişler..salak adam kendide arada gidecek ..hem böyle bir hayvan neden tasmasısız çıkartılırki anlamıyorum..
sizleride derdimle sıktım ..benimde elim kolum boşaldı bian..(((
bizmde en sevdiğimiz yaramazlık ıslak mendil ziyan etme..
ayakkabı konusu geçmiş. ben evde ayakkabı giydirmiyorum pek. kalın kışlık çoraplardan aldım hani şu içi havlu gibi olanlardan. şu sıralar onları giydiriyorum. fakat bir ev ayakkabı almak istiyorum arada giydirmek için. henüz çıkıp bakmaya almaya fırsatım olmadı ne yazık ki..
bence de.. doktor demişti zaten evde çıplak ayak , çorapla diye. ama bu soğuklarda giydirilecek ve altı kaymayan bişey bulamadım daha.. salı pazarında kesin vardır da... gidebilsem..ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada
oh ne güzel! devamı da gelir inşallah!Doruk gece gene ağzıma mıçtı. Sabah uyanamadım, Meryem abla sanmış ki; programım değişti, ondan uyuyorum. Neyse okula yetişemedim ama iyi bir uyku çekmiş oldum :)
Kadın doğuma gittim, en son geçen sene smear vermiştim, 40 ım çıktıktan sonra. Smear verdim, rapor yazdırdım bugün için.
özel ders ilanımı yırtmışlardı. Çünkü kocaman kırmızı harflerle "ilk iki ders ücretsizdir" yazmıştım. İnsanlar sadece fiyata bakıp karar vermesinler, ders anlatmak için şansım olsun, istemiştim. Neyse bugün yenisini yapıştırdım ve tataaaaaaam! az önce aradılar, cuma gidiyorum. Kadıncağız emekliymiş, yüksek fiyat ödeyemem, dedi. Dedim, yaparız bişiler :) devam edeceği kesin belli değil ama, aramalarından bile mutlu oldum. Huh!
ben geldimmmmmm
dün biberlerimi yaptıktan sonra giremedim çünküm elimi yaktım kaynarken fokur fokur elime geldi şimdi su topladı baş parmağımda var bir tek... amaa çok güsel oldular bir müddet duracak bi kaç gün sonra yenmeye hazır...
bu arada kocama 6 ay rapor vermişler yinee 8 de filan burda olacak güya peşine takılacaktım ama şöförlerin biriyle gittiler mikserle totomun üstüne otura kaldım:))
bu arada bu gün hiç işim yok bi çamaşır atıorum makinaya yemeğim var ev toplu musti uyuyor bende oturuyorum çok güselmiş böle:))
..ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi
eşim geldi durumu hiçde iyi değil..tek dikiş olması yaranın küçüklüğünden değil kuduz riskinden dolayıyımış meğer baş parmak kökten kemiğe kadar açık ..ve eli kolu davul gibi şiş vucüt haşat durumda ayakta zor duruyordudu üstünü başını soyundurup ağrı kesici içirdim yattı ..tam 8 adet iğn eyemiş kuduz aşısı, uyurşturucu ,serum sayıda saydı çok üzüldüm gelen kadar relaxtım ama görünce kötü oldum..silahı üstü başı kan içinde ALLAH'ım korumuş ya yüzüne yada başka yerlerine saldırsaydı..hem kendisi hemde diğer polis arkadaşları silah çekmiş ama sahibi köpeğin boynuna sarılınca ateş etmemişler..salak adam kendide arada gidecek ..hem böyle bir hayvan neden tasmasısız çıkartılırki anlamıyorum..
Allah'tan çocuğumun iştahı yerine geldi. Perhiz yaptırıyorum. Bugün iki kakanın ikisi de düne göre daha kıvamlı. İnşallah rahatlar biraz daha da, ben de bir uyku yüzü göreyim artık! Calpol calpol nereye kadar?
cok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım
Kuzenim olduğunda ambulanslar çağırırdık eve ağrılı adet çok kötü... Benimde bugün belirtiler var gelse çok sevineceğim olamamakta kötü ya! 30 mayıs- 19 ağustos ve daha olmadım 2 -3 ayda bir olmak çok zor
günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi
tabanlı çorap nerden alıyorsunuz banada söylermisiniz heryerde aradım yok.bende panduf aldım gezerin.çokta rahat ettik.çünkü diğer çoraplarda kayıp düşüyordu çınarım.
elma cayıda ii gelior ıhlamurun icine kabuklarıyla at kaynasın ikisini bir ver..cok gecmiş olsun canım
Kuzenim olduğunda ambulanslar çağırırdık eve ağrılı adet çok kötü... Benimde bugün belirtiler var gelse çok sevineceğim olamamakta kötü ya! 30 mayıs- 19 ağustos ve daha olmadım 2 -3 ayda bir olmak çok zor
bu sünnet olmadan bi kaç saat önce ki halimiz kuzu kuzu oturuoz:)))
buda salonda bu koltukta oturmaya bayılıo nie anlamadım
saol canım ciğerim benim aynen dediğin gibi yeni bir hayat daha gelio eve hayırlı gelir inşgozum gonlum acıldı.. nası ıyı geldı bu guzellık bana annatamam.. yenı bır hayat daha..
hakıkaten kotuymus ya.. nıye oyle cok gecıkmelı yasıyorsun Ozlemım?
rabbim bütün kuzuları yanı sıra benim kuzuları büyük adam ettsin hayırlı işlere el atsın inşben yazayım sana; buyunce buyuk adam olacak,sımdıden sınyalını verıyor.. :))
gercekten agrili reglide hic cekilmiyor..su siralar bende de agrilar basladi..önceden hic olmazdi..ama cok sükür dayanilmayacak gibi degil...bu arada tibet yapmak ne demek???:uhm:
PERVİN sağol böbeeem, evet aranmak bile süper!
Reglin çok mu ağrılı? 1-2 ağrı kesici iş görmüyor mu?
beni havaya girdirdiniz beğendiğiniz milli giysimin tamamı işte bölee
Nur çok tatlısınız paşaların ve sen maşallah size opuyorumnanaktan
saolun canlarımsupermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?