2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÖZLEM ben 1 yaşına kadar kullandım sağlık ocağı kapandığı için artık kullanmayın dedi dr. umuz tam olarak güneş görene kadar ver dedi şuan vermiyorum ben bilemiyorum.....

ben kullanmıyorum Özlemcim..yani kullanmıyorum derken içinde d vitamini olan multivitaminli balık yağı kullanıyorum

biz Dvit hiç kullanmadık multitabs ı 1 yaşına kadar kullandık işte 2 aydır falan hiç bir vitamin ilaç bişey kullanmıyoruz bıngıldağımızda tam olaarak kapanmadı ..

Teşekkürler hepinize herkesten alıntı yapamadım sağolun hepiniz yani size özelllikle kullanın demedi doktor...

Geçmiş olsun cnm göbişinde çok tatlı maşallah benim göbüşün şimdiki hali kadar büyüklüğü kaydirigubbakcemile3 Eşin için sevindim gözünüz aydın...

Offf canım ya demek o kadar kötü durum çok çok geçmiş olsun tekrar... Benimde köpek ısırığıyla ilgili acı bir tecrübem var bir sürü aşı falan eyvahedigeldismile
bizmde en sevdiğimiz yaramazlık ıslak mendil ziyan etme..

Bizim sıpada aynı :bbo:

Bende evde çorap giydiriyorum ya. Ev ayakkabısı aldım ama ayağında tutmuyor bu kza 2 gündür bir haller oldu zaten hiç yapmadığı şeyleri yapıyor... kafamçokkarıştı
Tazem özel ders için vaktin var mı ki?! :1shok:

ev ayakkabısına karsıyım altı lastikli carıktipi coraplar ideal bide elorgusu yada polar patikler..butungun cocugun ayagında ayakkabıyla yorulmasını istemiorum keza panduflada
bence de.. doktor demişti zaten evde çıplak ayak , çorapla diye. ama bu soğuklarda giydirilecek ve altı kaymayan bişey bulamadım daha.. salı pazarında kesin vardır da... gidebilsem..

oh ne güzel! devamı da gelir inşallah!

bi deneyeyim tarifini.güzel bişiye benziyor..demek hiç işin yok..ne güzel senden böle bişi duymak..

..ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi

maşallah çok kibar bi göbüşün var..çok çok hoşsun..

Derya çok kötü oldum okurken..tüylerim ürperdi resmen yaaa...ay adamcağız hemen toparlar inşallah..

geçmiş olsun..geçsin gitsin artık..rahatlasın yavrucuk..küçücük bedenleriyle nasılda canları acıyordur kimbilir

cok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım

Kuzenim olduğunda ambulanslar çağırırdık eve ağrılı adet çok kötü... Benimde bugün belirtiler var gelse çok sevineceğim olamamakta kötü ya! 30 mayıs- 19 ağustos ve daha olmadım 2 -3 ayda bir olmak çok zor

Tazecim hadi bakalım devamı gelir inşallah..senin eve mi geliyorlar sen mi gidiyorsun? herhalde 1.şıktır di mi?

evlenene kadar ben de aynı durumdaydım..hele ki Balıkesir de okurken neler çektim neler..buz gibi orası..daha da çok ağrırdı..her ay fikstir doğumevini boylardım iğne vurunmaya.(

beni havaya girdirdiniz beğendiğiniz milli giysimin tamamı işte bölee

bu sünnet olmadan bi kaç saat önce ki halimiz kuzu kuzu oturuoz:)))

buda salonda bu koltukta oturmaya bayılıo nie anlamadım

çeçilim saol canım benim ben çok seviyorum kolayda yapımı....

ya var ya ne dıyecegımı bılemedım.. gercekten cok kotu.. yıne de bu kadar atlatıtgına da sukur..

ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi

gozum gonlum acıldı.. nası ıyı geldı bu guzellık bana annatamam.. yenı bır hayat daha..

sevdıklerını Rabbım sana bagıslasın.

tabanlı çorap nerden alıyorsunuz banada söylermisiniz heryerde aradım yok.bende panduf aldım gezerin.çokta rahat ettik.çünkü diğer çoraplarda kayıp düşüyordu çınarım.

ben Ozdıklek ten almıstım.. yazmıstım ama ıkı gun once falan ama sen nadır gırdıgın ıcın tekrar yazdım. altı derı olanlardan, çarık gıbı.

elma cayıda ii gelior ıhlamurun icine kabuklarıyla at kaynasın ikisini bir ver..cok gecmiş olsun canım

yaw dıyorum ne ıyı gelıodu ne ıyı gelıodu dıye.. hay aklınla bın yaşa.

hakıkaten kotuymus ya.. nıye oyle cok gecıkmelı yasıyorsun Ozlemım?

özlem derya tazem tşkler canlarım yorumlar için

deryacım kocam bu sefer teskere verirler die gitti 6 ay verdiler bu 6 aydan sonra vereceklermiş... ama dediğin gibi doğum ve sonrası yanımda ama doğum sırasında dayısı ile kardeşi y.dışına gidecekler işler gökhana kalacak ben hangisine yetişeceğim dio:))

hakıkaten kotuymus ya.. nıye oyle cok gecıkmelı yasıyorsun Ozlemım?

--------------------------------------------------------------------------------

Polikistik over sendromu olarak adlandırılan ve halk arasında yumurtalıklarda birçok kist varlığı olarak tanımlanan durum genç kadınlarda %10 oranında, çocuk sahibi olmak isteyen kadınların da %25-45’de görülmektedir.
Bu tanımlamanın nedeni ise hastalardaki tipik ultrasonografi bulgusudur; yumurtalıkları bir gerdanlık şeklinde saran birçok folikül yan yana dizilmiştir. Ayrıca düzenli adet görememe şikayeti çok sıktır. Uzun aralıklarla adet görme, bazı hastalarda ise adet görememe şikayeti sözkonusudur. Aşırı kıllanma ve kilo artışı da sıklıkla eşlik eden bulgulardır.

Nedeni bu Evrimim düzenli doğum kontrol hapı kullanmak tedaviside kullanmam lazım ama kullanmıyorum bu defa olunca başlayacağım ama :sinifsinif:

Son düzenleme:
ben yazayım sana; buyunce buyuk adam olacak,sımdıden sınyalını verıyor.. :))
rabbim bütün kuzuları yanı sıra benim kuzuları büyük adam ettsin hayırlı işlere el atsın inş

tşk ederiz dio efrim teyze güsel yanaklarından öper yalar yutarız

imza musti:))

Çeçil sende Balıkesirde okumuştun dğil mi? Unutmuşum...
Nur çok tatlısınız paşaların ve sen maşallah size opuyorumnanaktan

gercekten agrili reglide hic cekilmiyor..su siralar bende de agrilar basladi..önceden hic olmazdi..ama cok sükür dayanilmayacak gibi degil...bu arada tibet yapmak ne demek???:uhm:

yazın konusu gecmisi tibet genclik pınarı die arayınca cıkıo 5hareket cnm

PERVİN sağol böbeeem, evet aranmak bile süper!
Reglin çok mu ağrılı? 1-2 ağrı kesici iş görmüyor mu?

yazın bobrek sancım icin ictigim kuvveli agrıkesiciden içtim 2 kez anca duzeldim

beni havaya girdirdiniz beğendiğiniz milli giysimin tamamı işte bölee

supermiş canım

mailde bir resim eklemek istirum ama attachment olarak cıkmasın outlooktaki gibi direk cıksın napmak lazım..olabilirmi boyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…