2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin bende her regli oluşumda hastanelik olurdum resmen sürünerek giderdim ama doğumdan sonra eser kalmadı hiç hissetmiorum bilee inş seninde geçer ağrıların cnm

usutmeklede alakası olabilir dun kahvaltıya davet eden arkaasın yerleri cok soguktu yanımda terlik goturmedim ordanda vermediler eceyi halıda sallarken sızladı resmen bitaraflarım

hah dedene rahmet Evrim..bu ne yaa..resmen tüylerim diken diken oluyor diziyi görünce..eskiden dört gözle beklerdim..şimdi kaçıyorum diziden..::(

olsun vakti gelince onlardanda alırsın bebeim sende bu vucut olduktan sonra ama dikkat et 3.gelmesin sonra..5koruma yaparsın artık dogumdan sonra
pervinnnn okurken bile hemen allah korusun dedim yok anacım bütün korunma yoollarını denicem diorumm:)) hapmış iğneymiş ben hepsini kullanıyım benim kocaya güven olmas hoş oda artık tırstı yeter asla 3 olmasın dio:)))

cok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım
bende ağrılı oluyorum ne yazık ki. şu anda da aynı durumdayım önceden de olurdu ağrım ama bu kadar da olmazdı. şu spiral yaptı heralde diyorum.
canim ben bir iki deneme yaptim ama istedigim gibi olmadi pek..tarifini isterim bak..bizde cok severiz...birde seninkini deneyeyim..a.s
vereyim canım. umarım seversiniz..
yarım su bardağı pirinci 1 su bardağı su ile haşlıyorum. suyu bitene kadar.
1 litre sütün içine, 1 vanilya, 2 tepeleme yemek kaşığı buğday nişastası ve 1+çeyrek su bardağı şekeri ve pirinçleri atarak karıştıra karıştıra pişiriyorum kaynayana kadar. biraz şekerli seviyorsanız bir buçuk bardakta koyabilirsin şeker. sonra benim kalpli küçük borcamlarım var altılı. onlara dolduruyorum kepçeyle. fırının tepsisine diziyorum borcamları. sonra püf nokta tepsiye su koyuyorum. şöyle yarısına kadar. 3-4 su bardağı filandır. sonra kızgın fırının en üst rafında pişiriyorum üstü kızarana kadar. eşim çok seviyor özellikle. bir gün buzdolabında bekleyince daha güzel oluyor.

kazik mi yidim ben sincik, niye kendi magazalarinda daha ucuz degil len bu, deichmannda numarasi yoktu gerci(

yusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((
balgam geliyorsa goster bi istersen..gecmis olsun cnm
ben alti kaymayan ama yumsak tabanli polar pantuf yada patik giydiriyorum hem tasa basmasin hemde kaymasin kosarken diye, ama tabani sert degil yani coraptan farki yok, corapla cok kayiyor annemlerin parkede..
hah dedene rahmet Evrim..bu ne yaa..resmen tüylerim diken diken oluyor diziyi görünce..eskiden dört gözle beklerdim..şimdi kaçıyorum diziden..::(

off kesinlikle..

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..

Tazem özel ders için vaktin var mı ki?! :1shok:

Ders saatim azaldı ya artık, zaman ayırabilirim. Bİr de annem çok destekliyor ders vermemi sağolsun, derse gidiyorum, dersem kesin o da Doruk'a zaman ayırır. Bir evde işim olduğunda, bir de özel dersim olduğunda hiç sorgulamadan planlarını iptal eder, bakar.

oh ne güzel! devamı da gelir inşallah!

inşallah Gizemcim, sağol. Eski günlerime dönmek istiyorum artık mesleki anlamda.

geçmiş olsun..geçsin gitsin artık..rahatlasın yavrucuk..küçücük bedenleriyle nasılda canları acıyordur kimbilir

inşallah Seçilcim. Bugün daha iyiydi.

Tazecim hadi bakalım devamı gelir inşallah..senin eve mi geliyorlar sen mi gidiyorsun? herhalde 1.şıktır di mi?

Eve gitmeyi tercih ediyorum aslında. Doruk olmasa bana gelinsin isterdim ama evim her zman müsait olamayacak artık. Bİr de yakın her iki öğrenci de, uzak olsa zor olur.

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..

ah canım, üstesinden gelmek ne demek, alasını yapacaksın. Teoşumu öperim. Annesi işlerini yoluna koysun, her şey çok güzel olacak.

taze ozel ders olayina cidden cok sevindim, bi iki ogrenci sonrasi devamida gelir..
destegin icin sagol buarada, insallah cnm

taze ozel ders olayina cidden cok sevindim, bi iki ogrenci sonrasi devamida gelir..
destegin icin sagol buarada, insallah cnm

sağol böbeeem. Laf olsun diye değil, gerçekten inanıyorum, sen bu işi çok iyi yapacaksın.

Kızlar bana müsade. Öpüyorum hepinizi.

bu saatte 1 kayıtlı kullanıcı 5 misafir massallah demek istiyorum

su altı deri çoraplar içinaklıma birsey geldi
geçen civil bebe magazasında gordumhep kuçuk numaralardı evirip cevirdim epey dandik basitbirsey
bildigimiz havlu çorapların altına cırpa cırpa denen tarzda kalın iple der iparcası dikilmis

diyorumki simdi ben kalın o havlu çoraplardan alsam bir kunduracıya gotursem çorapları ordan ince taban deri vs ne varsa artık mutlak uygun birseyleri vardır adam dikse pratikyoldan istedigim kadar istedgim boyda elde etmis olurum, pahalıya patlarmı kaca yaparlar bilmioyrum amabulamayanlar için fikir olsun diye yazdım

burcu hayırlı olsun derse baslıyormussun
ilanı nereye asmıstın okula mı ?
azimle yapan demisler olmadı yine asarsın

Günaydın kızlar, çok uykum var, hala uyanamadım. Geçmişi okumadan bir msj atayım dedim. Abuk subuk rüyalar gördüm. Ağrılarla uyandım. Sağ kolum hala uyuşuk. Of biri beni soğuk duşun altına soksun. mirmirmirmir

Neden olmasın Esracım, 2-3 tl.ya dikerler herhalde, altı üstü taban dikecek.iyi fikir. şu ayakkabı tabanları satılıyor ya yumuşak deri, ayakkabı içine koymak için. onlar olmaz mı acaba. Çoraba göre kesip koyar.

saol canım ciğerim benim aynen dediğin gibi yeni bir hayat daha gelio eve hayırlı gelir inş

Fotoğraflar çok güzel. Oğluşun da sen de çok tatlısınız. Ama önce senin önden çektiğin fotonu gördüm, "aa ne zaman doğum yaptı, nasıl kaçırmışım" dedim. Maşallah sana Tavşanlı cicine de bayıldım :)

günaydın... sanki gök delindi çok fena bi yağmur var yollarda çok sorunluydu dua ederek geldik diyebilirim sisli ve karanlık bi hava ve bardaktan boşalırcasına yağan bi yağmur neyse sağ sağlim geldik işe şükürler olsun.......

sorunlarda kısmende olsa düzelme var dün akşamdan beri evimizde yemeğe başladı işten geldiğimiz gibi selini alıp evimize çıktık evde hiçbirşey yoktu dışardan söyledik bu akşam marketten biraz yemeklik birşeyler almam lazım hafta sonuda yokuz fazlada alıp ziyan olsun istemiyorum.... eşime karşı kırğınlığım henüz geçmedi biraz zaman gerekiyor sanırım düzelmesi için.... bizden haberler böyle.....

a101 de bugün elektronik baskül var arkadaşlar fiyatıda 15 lira king marka almak isteyen olursa bilginiz olsun ben birazdan gidip alıcam 9 da açılıyor.... normal baskül var bizim evde ama selini tartınca anlamıyorum gram bazında kilo aldıkları için ne oldu ne bitti tam kestiremiyoruz... selin için elektronik olanından almam lazım......

bizim evdede bişey yok sibel denize zor oluyo habire sabahın köründe ufak tefek şeyler alıyorum marketten.

küççücük ayancıkta bi alışverişe çıkamadım. bide artık haftalık menü yapıcam, öğlen akşam. nazlıda öğlenleri bizde artık. o sağolsun mutlaka çorba yapıyor değişik ve karışık. ama hergün ne pişiricem diye düşünmekten bihal oldum. sizede oluyo dimi gece yatınca şunu yedi bunu yemedi bıt bıt bıt diye birer birer aklımdan geçiyo. bizim bi avantajımız balık, bide balık lokantamız, deniz orada büyüdü zati. hemen hoop balık alıp oraya koşuyoruz. orasıda küççücük minnacık. öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…