saolun canlarım
pervincim nerde senin fantaziii süper gecelikler nerde benim bu kıyafettttt dimi amaaaa
pervinnnn okurken bile hemen allah korusun dedim yok anacım bütün korunma yoollarını denicem diorumm:)) hapmış iğneymiş ben hepsini kullanıyım benim kocaya güven olmas hoş oda artık tırstı yeter asla 3 olmasın dio:)))olsun vakti gelince onlardanda alırsın bebeim sende bu vucut olduktan sonra ama dikkat et 3.gelmesin sonra..5koruma yaparsın artık dogumdan sonra
bende ağrılı oluyorum ne yazık ki. şu anda da aynı durumdayımcok agrılı regl oluyorum, tibet yaparken hiç agrım olmuyodu ama busefer 2 agrıkesici içmek zorunda kaldım
vereyim canım. umarım seversiniz..canim ben bir iki deneme yaptim ama istedigim gibi olmadi pek..tarifini isterim bak..bizde cok severiz...birde seninkini deneyeyim..a.s
kazik mi yidim ben sincik, niye kendi magazalarinda daha ucuz degil len bu, deichmannda numarasi yoktu gerciay Deryacim esine köpekmi saldirdi büyük gecmis olsun.neyse Allahtan yüzüne falan gelmemis.ürperdim valla okurken.
NUrişim bizde önce bayiye baktik 60di sonra FLOdu galiba ordada 53.90di .enson 45e bulduk.ama sorduk nie bukadar fark.orjinal dimi die.tabiki orjinal,bu magazada taktit satmamiz mümkün degil dedi.magaza toptan alimi cok yapinca ve yüzlerce magazasi olunca fiyati düsük tutabiliyormus.öle yani.
balgam geliyorsa goster bi istersen..gecmis olsun cnmyusufun öksürüğü tekrar başladı ıhlamur veriyorum ama başka ne keser bu öksürüğü..yoksa yarın doktoramı götürsem hafif balgamlı gibi geldi bana..((
ben alti kaymayan ama yumsak tabanli polar pantuf yada patik giydiriyorum hem tasa basmasin hemde kaymasin kosarken diye, ama tabani sert degil yani coraptan farki yok, corapla cok kayiyor annemlerin parkede..arkadaslar bişi sorucam.evde sürekli ayakkabimi giydiriyorsunuz.ben ev ayakkabisi alicam ama corapla yürümesi daha iyiymis.ayak kaslari açisindan.ev ayakkabisini daha cok oturmaya falan gidince giydiririm yada ev cok soguk oldugunda falan die düsünüyorum.ne bilim sürekli ayakkabi giymesi dogrumudur.kalin corap yada tabanli corap daha makbul degilmidir hatun kişiler
hah dedene rahmet Evrim..bu ne yaa..resmen tüylerim diken diken oluyor diziyi görünce..eskiden dört gözle beklerdim..şimdi kaçıyorum diziden..::(
Tazem özel ders için vaktin var mı ki?! :1shok:
oh ne güzel! devamı da gelir inşallah!
geçmiş olsun..geçsin gitsin artık..rahatlasın yavrucuk..küçücük bedenleriyle nasılda canları acıyordur kimbilir
Tazecim hadi bakalım devamı gelir inşallah..senin eve mi geliyorlar sen mi gidiyorsun? herhalde 1.şıktır di mi?
off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
taze ozel ders olayina cidden cok sevindim, bi iki ogrenci sonrasi devamida gelir..
destegin icin sagol buarada, insallah cnm
bu saatte 1 kayıtlı kullanıcı 5 misafir massallah demek istiyorum
su altı deri çoraplar içinaklıma birsey geldi
geçen civil bebe magazasında gordumhep kuçuk numaralardı evirip cevirdim epey dandik basitbirsey
bildigimiz havlu çorapların altına cırpa cırpa denen tarzda kalın iple der iparcası dikilmis
diyorumki simdi ben kalın o havlu çoraplardan alsam bir kunduracıya gotursem çorapları ordan ince taban deri vs ne varsa artık mutlak uygun birseyleri vardır adam dikse pratikyoldan istedigim kadar istedgim boyda elde etmis olurum, pahalıya patlarmı kaca yaparlar bilmioyrum amabulamayanlar için fikir olsun diye yazdım
saol canım ciğerim benim aynen dediğin gibi yeni bir hayat daha gelio eve hayırlı gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?