off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
Tülin, çorapçılarda da olur, bebe mağazalarında da olur. Sen Şirinyer'de değil miydin, çık Forbes'e, bulursun bence. ama daha hava tam soğumadığından ben henüz bulamadım. Kemeraltı'nda Kahraman çorap deposu var, Onur'u göndericem oraya olmazsa. Orada kesin vardır.
su yaprak dokumu denen ekran kırlılıgı bır an once bıtse artık.ne bu ya!!
hayırlısı olur inşallah nurdanoff oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
süper fikir .annemin tam karşısında bi ayakkabıcı var akşam iş çıkı uğrucam açık olursa bi fiyat sorayım en azındanbu saatte 1 kayıtlı kullanıcı 5 misafir massallah demek istiyorum
su altı deri çoraplar içinaklıma birsey geldi
geçen civil bebe magazasında gordumhep kuçuk numaralardı evirip cevirdim epey dandik basitbirsey
bildigimiz havlu çorapların altına cırpa cırpa denen tarzda kalın iple der iparcası dikilmis
diyorumki simdi ben kalın o havlu çoraplardan alsam bir kunduracıya gotursem çorapları ordan ince taban deri vs ne varsa artık mutlak uygun birseyleri vardır adam dikse pratikyoldan istedigim kadar istedgim boyda elde etmis olurum, pahalıya patlarmı kaca yaparlar bilmioyrum amabulamayanlar için fikir olsun diye yazdım
maşşallah denize gerçekten çok büyük duruyor.
günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.
Erkek tipi var dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?