2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur rüya gibisin maşallah. bende aynı şeyleri hissettim evrimle. yepyeni !!!! hayat geliyor hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah.

nur yazamadım dun
gobisinde musti de çok tatlılar. emzikli bebeklere bayılıyorum ya çok masum gorunuyorlar

buda deniz-tavuk-ve 28 tavuğu ve 3 horozu ile denizin kalbini bir anda kazanan tavukçu şehri teyzesi

günaydın
dersim yok sabahtan. oğluşumlayım :) ne güzel böyle yaa..

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..

canım herşey güzel olacak inşallah. senin başaramayacağın bişi olacağını sanmıyorum. dualarım seninle.

sanki şehri teyzenin kızı gibi ilk defa gördüğü kadına nasılda adapte olmuş anlamadım:)))

maşallah DENİZE ne kadar büyümüş sanki büyümüşte uslu ablalar gibi duruyor baksana.... DAMLA ev ayakkabılarımız çok benziyor birbirine sadece renk farkı var birde bizim cırt cırtı bir tane geniş ik itane değil ama çok rahat..... selin dışarısı için aldıığımız ayakkabılarla yürürken iki adımda bir düşüyordu bunlarla çok rahat etti....

ay denize bayıldım saclar nasıl uzamıs bizimde kıvırcık olmasa epey uçzun ama anlasılmıyor

buyuk kız edasında ya kız çocuklar daha buyuk duruyor sanki hpep boyle olmustur berkenin yasıtları koca genci kiz gibi bizimki daha çocuksu duruyor kzızların yanlarında msela

nurdannn
gun topigine yazmadım surekli bakmazsın belki diye .
bu cumartesi olan gune katılyormusun ?
gulistanla konustuk simdi senin atasehirde olacagını soyledi çok emin olmamakla birlikte sayet oyle ise birlikt gidebiliriz ? ama ben mecidiyekoyde arkadasının evinde kalacagın soyledim tam emin degiliz tabi nerde olacaksın bu cumartesiye geliyormuydun sen ? atasehir tarafında olacaksan sayet bana ozelden cep tel vs yazarsan haberlesiriz birlikte geçeriz

günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.

Erkek tipi var dimi :)))

Eklentiler

• $Görüntü0107.webp
    21 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Bu da 11 aylık hali... Beynam ormanlarından... 3 nesil biraradayız.. Allah kimseyi analarından yavrularından ayırmasın.:Saruboceq:

Resim bulanık çıkmış biraz

Eklentiler

• $fotoğraf00008.webp
    38 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

su yaprak dokumu denen ekran kırlılıgı bır an once bıtse artık.ne bu ya!!

ayy evrim çok haklısın bir kurtulamadık şu diziden.

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
hayırlısı olur inşallah nurdan
süper fikir .annemin tam karşısında bi ayakkabıcı var akşam iş çıkı uğrucam açık olursa bi fiyat sorayım en azından
maşşallah denize gerçekten çok büyük duruyor.
günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.

Erkek tipi var dimi :)))

evet.erkek tipi var arkası oğlan derler böyle olunca.bu arda geçmiş olsun neden alçıda kolu

defne çok tatlı maşallah alçısıda ne fena görünüyo allah göstermesin bidaha.

babasına benzeyen bütün kız çocukları öyle bitanem denizde öyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…