evet.erkek tipi var arkası oğlan derler böyle olunca.bu arda geçmiş olsun neden alçıda kolu
rabbim bütün kuzuları yanı sıra benim kuzuları büyük adam ettsin hayırlı işlere el atsın inş
tşk ederiz dio efrim teyze güsel yanaklarından öper yalar yutarız
imza musti:))
hah dedene rahmet Evrim..bu ne yaa..resmen tüylerim diken diken oluyor diziyi görünce..eskiden dört gözle beklerdim..şimdi kaçıyorum diziden..::(
off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
bu saatte 1 kayıtlı kullanıcı 5 misafir massallah demek istiyorum
su altı deri çoraplar içinaklıma birsey geldi
geçen civil bebe magazasında gordumhep kuçuk numaralardı evirip cevirdim epey dandik basitbirsey
bildigimiz havlu çorapların altına cırpa cırpa denen tarzda kalın iple der iparcası dikilmis
diyorumki simdi ben kalın o havlu çoraplardan alsam bir kunduracıya gotursem çorapları ordan ince taban deri vs ne varsa artık mutlak uygun birseyleri vardır adam dikse pratikyoldan istedigim kadar istedgim boyda elde etmis olurum, pahalıya patlarmı kaca yaparlar bilmioyrum amabulamayanlar için fikir olsun diye yazdım
bizim evdede bişey yok sibel denize zor oluyo habire sabahın köründe ufak tefek şeyler alıyorum marketten.
küççücük ayancıkta bi alışverişe çıkamadım. bide artık haftalık menü yapıcam, öğlen akşam. nazlıda öğlenleri bizde artık. o sağolsun mutlaka çorba yapıyor değişik ve karışık. ama hergün ne pişiricem diye düşünmekten bihal oldum. sizede oluyo dimi gece yatınca şunu yedi bunu yemedi bıt bıt bıt diye birer birer aklımdan geçiyo. bizim bi avantajımız balık, bide balık lokantamız, deniz orada büyüdü zati. hemen hoop balık alıp oraya koşuyoruz. orasıda küççücük minnacık. öyle işte.
buda deniz-tavuk-ve 28 tavuğu ve 3 horozu ile denizin kalbini bir anda kazanan tavukçu şehri teyzesi
günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.
Erkek tipi var dimi :)))
damal örtemenim
bu deniz çok datlu olmuş
saçlar iyice açılmış rengi yani
çok güzelleşmiş ya
bide kocaman abla gibi oturmuş teyzenin yanına.
maşallah.
BU PEMBE KADIN NE örtmeniydi hatırlayan varmı????:))))))))))))
olsun vakti gelince onlardanda alırsın bebeim sende bu vucut olduktan sonra ama dikkat et 3.gelmesin sonra..5koruma yaparsın artık dogumdan sonra
nur buradaki lafla yazıcam, musti tam yemeli olmus...masallah damat olur ins (bu benden)
Fotoğraflar çok güzel. Oğluşun da sen de çok tatlısınız. Ama önce senin önden çektiğin fotonu gördüm, "aa ne zaman doğum yaptı, nasıl kaçırmışım" dedim. Maşallah sanaTavşanlı cicine de bayıldım :)
Musti çok tatlı, maşallah sıpaya :)
nur yazamadım dun
gobisinde musti de çok tatlılar. emzikli bebeklere bayılıyorum ya çok masum gorunuyorlar
nur rüya gibisin maşallah. bende aynı şeyleri hissettim evrimle. yepyeni !!!! hayat geliyor hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah.
oyyy oyyy nur senin minik abi oglun mustiye ve göbüşünnin içindeki yiğite kocaman maşallah
resmen gözum gönlum açıldı göbüş resminle
hakkaten ya sen yeni bir hayatla daha karşıkarşıyaısn.
sagsalim kavuş inşallah ogluna..
mustide koca adam edasında.
hepinize ayrı ayrı tşk ediryorum canlarım ciğerlerim benimmmmNUR maşallah kuzulara ve sana..
..
sen böyle haberleri takma kafana nur. rabbimin izniyle alacaksın bebişini sağ salim kucağına. şu sıralar biraz kulak ardı et böyle haberleri. tahmin ediyorum çok kötü durumlar. allah yardımcıları olsun.bugün güne hiç keyifli başlamadım hamileliğimden beri aldım üçüncü üzücü haberi aldım kayınvalidemin arkadaşının gelini var kızı çok severim 2 ye hamileymiş 5 aylık ve 100% zihinsel özürlü demiş dr nasıl üzüldüm yaa anlatmam
1 ay öncede abimin eşinin abisinin bebeği oldu hemen yoğun bakıma aldılar kendi kendine solunum yapamıomuş dün konuştuk telde çıkarmışlar yoğun bakımdan solunum yaparsa ameliyat olacaktı ama solunum yapamamış...
arkadaşımında bebeği hastaydı belden aşağısını hissetmiodu 2 aydır hala hastanede yatıo
allahım hayırlıca bu bebeğimide elime alıyım sağlıkla başka hiç bişi istemiom sıkıntıda başım ağrıyor yaww
nice yıllara.bu arada koceminn doğum günü ama kutlama filan yapmıcaz sabah oğluşla gittik öptük kutladık oda yeter bu bana dedi...
bugün gece hiç uyuyamadım zannettim normal doğum yapacağım öle baskı hissediyorum belim derseniz koptu artık sabaha karşı mustinin odaya gidip yattığımda uyuyabildim anca
tabii ki yapacaksın.. şüphen mi var???işe başlamadan bi gün bana kahvaltıya gelsene hazır bu taraftayken diyecektim kiiiiii, pazartesi çok yaklaşmış yaw!!off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
tamam! koptuğum an budur...Aslında "damal örtemen" de açtı sizi Hocam.. değerlendirin derim :) Dalay Lama gibi oldunuz alimallahh :))
aman gizemcim sen her halinle güselsin sağlıklı olda gerisini boşverrr verirsin canım kilo dediğin nedirki dimii:)musti vallla anlamış abi olacağını, nasıl adam adam oturuyo..maşallah.. senin göbiş de süper.. doğumdan sonrahemen eski haline dönücen ne güzel.. ben hala kanırtıyorum..hamilelik öncesine döndüm de, hala fazlalık var..
..
aynen öle fatmaa duymam gerken zamanlarda hep kötü haberler aldımm çok şükür dr gayet sağlıklı dediği rabbim bozmasın bütün bebişlerede acil şifa versin dermansız dert vermesin rabbim kimseye:Saruboceq:sen böyle haberleri takma kafana nur. rabbimin izniyle alacaksın bebişini sağ salim kucağına. şu sıralar biraz kulak ardı et böyle haberleri. tahmin ediyorum çok kötü durumlar. allah yardımcıları olsun.
nice yıllara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?