2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet.erkek tipi var arkası oğlan derler böyle olunca.bu arda geçmiş olsun neden alçıda kolu

Kanepeden düşünce kırılmıştı canım. Çok şükür iyileşti ama. alçıdan kutulduk.

Defnedamla---- Herkes size Damla hocam diyor bende diyim bari... Hocam çok sağolun. Sizin kızda pek tatlı maşallah.. Çok akıllı uslu duruyor ama evde tam tersi değildir inşallah. Şahsen benim Defne öylekaydirigubbakcemile

güyadın..
Öksürük için hatırladım sonradan Pervin sağol böbem..gece gündüz ıhlamur su yerine onu veriyorum iyi şimdi..hem uykuda yapıyor..Ağrılı adet ben genç kızken çok yaşadım taki spora başlayana kadar ve ondan sonra hiç yaşamadım ama o ağrıyı çok iyi bilirim..yatak yorgan yatardım resmen..
BİRTANEM maşallah defneye ...
DAMLA hojam Deniz ne tatlı olmuş saçlar uzamış sanki..Ayakkabışarınzıda şıkır şkır güle güle eskitsin Deniz kız..
TAZE burcu senin adına çok sevindim geriside gelir artık ..
NUR maşallah kuzulara ve sana..
Yaprak dökümü izlenilmiyor artıkın bakmıyourm ..
FATMA afiyet olsun iştahımı kabarttın..
Ev ayakkabısı almayacağım altı derili çarık tipi aldım onlar baya iyi ..

NURDAN sen başarırsın hayırlısıyla işinin başına geç 1 haftada canavar olur çıkarsın..:)))

oyyy oyyy nur senin minik abi oglun mustiye ve göbüşünnin içindeki yiğite kocaman maşallah

resmen gözum gönlum açıldı göbüş resminle
hakkaten ya sen yeni bir hayatla daha karşıkarşıyaısn.
sagsalim kavuş inşallah ogluna..
mustide koca adam edasında.

damal örtemenim
bu deniz çok datlu olmuş
saçlar iyice açılmış rengi yani
çok güzelleşmiş ya
bide kocaman abla gibi oturmuş teyzenin yanına.
maşallah.

rabbim bütün kuzuları yanı sıra benim kuzuları büyük adam ettsin hayırlı işlere el atsın inş

tşk ederiz dio efrim teyze güsel yanaklarından öper yalar yutarız

imza musti:))

olumunekankayizsmile

hah dedene rahmet Evrim..bu ne yaa..resmen tüylerim diken diken oluyor diziyi görünce..eskiden dört gözle beklerdim..şimdi kaçıyorum diziden..::(

muck..

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..

Sen neleri basardın nerelere geldın.. bunu mu yapamayacaksın? şaşarım.

anam babam.. bu kadar kafa yoracagına git satın al be kadın,hazırını yapmış birileri senin için.. yakında balkona pirinç te ekersin sen şimdi.

ne guzel.. o avantaj bı de bızde olsa..

buda deniz-tavuk-ve 28 tavuğu ve 3 horozu ile denizin kalbini bir anda kazanan tavukçu şehri teyzesi

su fotografta 4 yasında bır kız cocugu gıbı gorunuyor.. masallah..

günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.

Erkek tipi var dimi :)))

neden oyle dusundun ki.. gayet guzel bır kız tıpı var bana gore..

damal örtemenim
bu deniz çok datlu olmuş
saçlar iyice açılmış rengi yani
çok güzelleşmiş ya
bide kocaman abla gibi oturmuş teyzenin yanına.
maşallah.

ya bacım, de get ya!!! bu nasıl bır Türkçedir.. hadı bıle bıle bozulmasına karsı degılım ama dötünden pireler gıbı ucusur gıbı yazımlara karsıyım.. sen boyle degıldın, nıye genc yasında ıhtıyar oldun??

damal örtemen nedir allasenn yaaa :umursamaz:

maşallah denize ve defneye. ben denizin bu kadar halini ilk kez görüyorum. önceden eklediysen kaçırmışım damla hocam. saçlara maşallah. defneye de kıyamam kolu alçılı alçılı..

Aslında "damal örtemen" de açtı sizi Hocam.. değerlendirin derim :) Dalay Lama gibi oldunuz alimallahh :))

olsun vakti gelince onlardanda alırsın bebeim sende bu vucut olduktan sonra ama dikkat et 3.gelmesin sonra..5koruma yaparsın artık dogumdan sonra

nur buradaki lafla yazıcam, musti tam yemeli olmus...masallah damat olur ins (bu benden)

Musti çok tatlı, maşallah sıpaya :)

nur yazamadım dun
gobisinde musti de çok tatlılar. emzikli bebeklere bayılıyorum ya çok masum gorunuyorlar

nur rüya gibisin maşallah. bende aynı şeyleri hissettim evrimle. yepyeni !!!! hayat geliyor hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah.

NUR maşallah kuzulara ve sana..
..
hepinize ayrı ayrı tşk ediryorum canlarım ciğerlerim benimmmm

damlaa hojammm yaa denize bittim yaaa nasıl güsel hanım hanım oturuo yerim yaa maşallah yavruya

bugün güne hiç keyifli başlamadım hamileliğimden beri aldım üçüncü üzücü haberi aldım kayınvalidemin arkadaşının gelini var kızı çok severim 2 ye hamileymiş 5 aylık ve 100% zihinsel özürlü demiş dr nasıl üzüldüm yaa anlatmam
1 ay öncede abimin eşinin abisinin bebeği oldu hemen yoğun bakıma aldılar kendi kendine solunum yapamıomuş dün konuştuk telde çıkarmışlar yoğun bakımdan solunum yaparsa ameliyat olacaktı ama solunum yapamamış...
arkadaşımında bebeği hastaydı belden aşağısını hissetmiodu 2 aydır hala hastanede yatıo

allahım hayırlıca bu bebeğimide elime alıyım sağlıkla başka hiç bişi istemiom sıkıntıda başım ağrıyor yaww

bu arada koceminn doğum günü ama kutlama filan yapmıcaz sabah oğluşla gittik öptük kutladık oda yeter bu bana dedi...

bugün gece hiç uyuyamadım zannettim normal doğum yapacağım öle baskı hissediyorum belim derseniz koptu artık sabaha karşı mustinin odaya gidip yattığımda uyuyabildim anca

sen böyle haberleri takma kafana nur. rabbimin izniyle alacaksın bebişini sağ salim kucağına. şu sıralar biraz kulak ardı et böyle haberleri. tahmin ediyorum çok kötü durumlar. allah yardımcıları olsun.
nice yıllara.

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
tabii ki yapacaksın.. şüphen mi var???işe başlamadan bi gün bana kahvaltıya gelsene hazır bu taraftayken diyecektim kiiiiii, pazartesi çok yaklaşmış yaw!!

Aslında "damal örtemen" de açtı sizi Hocam.. değerlendirin derim :) Dalay Lama gibi oldunuz alimallahh :))
tamam! koptuğum an budur...

musti vallla anlamış abi olacağını, nasıl adam adam oturuyo..maşallah.. senin göbiş de süper.. doğumdan sonrahemen eski haline dönücen ne güzel.. ben hala kanırtıyorum..hamilelik öncesine döndüm de, hala fazlalık var..
damla hocam, deniz kime benziyor? renk babında yani.. sarı papatya maşallah.. benimkisi de bize göre baya sarı, benim babanneme çekmiş..cicilerinizi güle güle kulanın..

istanbul bayanlarııııııııııııı!!! accuk diğer topiğe de bakın yahu! şurda cumartesiye ne kaldı! hala bişiler net diil.. saaat kaçta gidicez mesela, ne mama yapıcaz, ne kadar tl olcek????

bende annemlerde olduğumdan sık sık giemiyorum girdim baktım diğer topiğe ama hiç bişey belli değil daha yoksa benmi kaçırdım diyorum

aman gizemcim sen her halinle güselsin sağlıklı olda gerisini boşverrr verirsin canım kilo dediğin nedirki dimii:)

aynen öle fatmaa duymam gerken zamanlarda hep kötü haberler aldımm çok şükür dr gayet sağlıklı dediği rabbim bozmasın bütün bebişlerede acil şifa versin dermansız dert vermesin rabbim kimseye:Saruboceq:

annemlrerde olduğumdan sık giremiyorum kaçırıyorum bazı şeyleri
nur göbüşünü gördümmm maşallah.oğluşunuda gördüm kocccaaa adam olmuş ee tabi sünnette oldu artık abi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…