2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin bu çorapları bulamıyorlarmı yoksa arkadaşlar?
bu altı çarıklı çoraplardan pazarlarda doluuuu hemde 5 lira
bende geçen sene almıştım 2 çift

annemlrerde olduğumdan sık giremiyorum kaçırıyorum bazı şeyleri
nur göbüşünü gördümmm maşallah.oğluşunuda gördüm kocccaaa adam olmuş ee tabi sünnette oldu artık abi oldu
dilekcim saol canım valla öle oldu hazır bi şekilde kardeşini beklio:)

genel olarak yazdım canım..napıosun iimisin ozledim seni kıvancımız nasıl

saol canım iyiyiz kıvançta iyi koşturup duruyor bende peşinde onu kovalıyorum )kıvançıda uyuttum accuk takılayım dedim annmlerdeyim cumartesiden beri. ama artık sıkıldık nete giremiyorum sizleri özlüyorum bu akşam dönmeye niyetliyiz bakalım bi aksilik olmazsa

ya senin kızı gördüm facede anam ne kadar değişik çıkmış öyle sanki kocaman bi kız vardı karşımda maşallah

damla hocam hayırlı olsun pabuçlar.giremiyorum,okuyamıyorum okusam yazamıyorum.bir dizi veli toplantısı yaptım.devamsızlık yapan öğrencileri takip ediyorum.müdür sürekli benle alakalı olmayan işler çıkarıyor.dün tam 5 kere bir evrağı çıktı aldım.rengi açık çıkmış olmaz dedi.evden çıktı aldım onu da beğenmedi.hem tek sayfaya sığacak hem 8 punto.üstelik açık falan da değil gören herkes şaşırdı.obsesif manyak ya

yaaaaaaaaaaa ben şu yukardaki bebeğe bi çare bulmam lazım mustiyi yatıralı 1saat olmadı nasıl bağırdıysa uyandı sallıom uyumuo 2 yaşında ama acayip aksi yaa sürekli bağrıo

buyudu teyzesi ama buyurken ben kocaldım:))

DERİ çarık çorapları biz giyemiyoruz ya selin taban olarak içe bastığı için daha çok yamuluyor ayakları bende mecbur ev için ayakkabı aldım ondan giydiriyorum...yanlış birşeymi yapıyorum diye düşünmeye başladım siz genelde bu çoraplardan evde giydirince.....

teşekkürlerrr arkadaşlar güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için,

dilekcim müsade senin....

didom görmemişin pabucu gibi olmadı umarım, deryam koy dedide ondan koydum.

deniz babasına ve babasına benziyor, ikinci babası yerine halası filan diycektim ama yok gene babası. değilsede baba tarafından biri.

ayy çok güzel bi cevap bunu beğendim:)))) bende kendimi çok kocamış hissediyorum:))

o eksi kokuları omre bedel

o ekşi koku hayatımda duyduğum en güzel koku gıdısının altı, kızıyor artık koklayınca bıktırdım cocuğu. hele o küçük ayak parmaklarının arasındaki koku ımmmmmmmm mis mis. çişinin, kakasının kokusu bile sapık gibi hoşuma gidiyor :)

tazecik yapmıştı ya onurla dodonun resimlerini, o ara bende yaptım çaldım yani fikri hemde izinsiz valla buraya yazma imkanım olmadı. ama dodo ve babası kadar değil tabi benzerlik. bide hüsolinin bu en küçük resmi 9 yaşında filan.

işte annelik bu:))) anneliğin tarifi bu olsa gerek....

ben benzettim:))) yüz hatları benziyor yüz şekilleri falan....

bide teo oydeğiyle nuniş benzerliğinin üstüne tanımam.

bu arada dalaylama ben iyi oldu sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…