dilekcim saol canım valla öle oldu hazır bi şekilde kardeşini beklio:)annemlrerde olduğumdan sık giremiyorum kaçırıyorum bazı şeyleri
nur göbüşünü gördümmm maşallah.oğluşunuda gördüm kocccaaa adam olmuş ee tabi sünnette oldu artık abi oldu
pervin bu çorapları bulamıyorlarmı yoksa arkadaşlar?
bu altı çarıklı çoraplardan pazarlarda doluuuu hemde 5 lira
bende geçen sene almıştım 2 çift
genel olarak yazdım canım..napıosun iimisin ozledim seni kıvancımız nasıl
saol canım iyiyiz kıvançta iyi koşturup duruyor bende peşinde onu kovalıyorum)kıvançıda uyuttum accuk takılayım dedim annmlerdeyim cumartesiden beri. ama artık sıkıldık nete giremiyorum sizleri özlüyorum bu akşam dönmeye niyetliyiz bakalım bi aksilik olmazsa
ya senin kızı gördüm facede anam ne kadar değişik çıkmış öyle sanki kocaman bi kız vardı karşımda maşallah
buyudu teyzesi ama buyurken ben kocaldım:))
ayy çok güzel bi cevap bunu beğendim:)))) bende kendimi çok kocamış hissediyorum:))
bende cok beğendim :) göçtük perte cıktık ama değer.
ayy çok güzel bi cevap bunu beğendim:)))) bende kendimi çok kocamış hissediyorum:))
o eksi kokuları omre bedel
o ekşi koku hayatımda duyduğum en güzel koku gıdısının altı, kızıyor artık koklayınca bıktırdım cocuğu. hele o küçük ayak parmaklarının arasındaki koku ımmmmmmmm mis mis. çişinin, kakasının kokusu bile sapık gibi hoşuma gidiyor :)
tazecik yapmıştı ya onurla dodonun resimlerini, o ara bende yaptım çaldım yani fikri hemde izinsiz valla buraya yazma imkanım olmadı. ama dodo ve babası kadar değil tabi benzerlik. bide hüsolinin bu en küçük resmi 9 yaşında filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?