2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün selin hanımın mızmızlığı yine üstündeymiş ağlak bi moddaymış... sabah biraz süt içti sonra kahvaltı yapmış ondada ekmek peynir falan yok sadece biraz yumurta yemiş bu saat oldu annem birşey yediremiyormuş.... muhallebi yapmış dökmüş, yoğurt vermiş onuda yememiş allah sonumuzu hayır eyleye... eve gitmek istiyorum biran önce akşam olsun ya (( çok özledim kızımı her gün bana daha çok koyuyor ya onu bırakıp işe gelmek......

deniz çok güzel bir kız kocaman çıkmış gerçekten. bir de çok akıllı bir duruşu var. sanki hiç yaramazlık yapmıyormuş gibi çok zarif. büyümüşte küçülmüş gibi anlatabildim mi?

küçük defnecik te cok tatlı. bu aralar resim çekmiyorum hiç bende çekip koyayım bari özendim. ishal iolan babyler vardı dün çok şükür yok bizde diye içimden geçirdim aklımdan ki sabah bir kez ishal kaka yaptı. annem daha sonra yapmadı dedi ama kafama takılmasın diye de öyle söylüyo olabilir. bugünde cok mız mız imiş sanırım diş geliyor. çıksa da kurtulsak.

benim akıllı oğlum parmağını boğazına kadar sokup kusturuyor kendini. bilerek ve isteyerek yapıyor kusunca çok mutlu olup gülüyor ve öö ööö diyor. yanındaysak müdahale ediyoruz ama yoksak iş işten geçiyor. acaba midesinde bir sorun mu var yoksa öylesine mi yapıyor anlayamadık. bakalım hafta sonu soracağım doktoruna. 14. ay kontrolümüz var sormak istedikleriniz varsa liste hazırlıyorum. kan alınacak tahlil için yıkıcak ortalığı kötü kötü bakacak bana neden izin veriyosun der gibi. bir ay sonra aşısını da vurdurup sorun olmadıkça götürmeyeceğim oğlumu doktora bir daha acayip geriliyor çocuğum çünkü.

Son düzenleme:
bende birkaç gün önce yiğitin eskilerini çıkardım. bir bohça yaptım bazanın altında duruyor. eskileri ve küçük gelenleri. çoğunu yıkamadan kirli olarak sakladım kokularıyla. kokladım öylece duruyor. ne güzel bir koku yarabbim. inşallah hiç gitmez.

bu civil markası nasıl sizce kızlar? burda da var ama benim pekte hoşuma gitmedi. günlük kullanmalık aldım birkaç şey ama.

GÜLİZİM inşallah güzel haberlerle gelirsin dr. dan... kan alma olayı çok kötü zaten hiç içim dayanmıyor ama herşey onların sağlığı için ne yapalmı böyle teselli buluyoruz bizde.... şuan sormak istediğim bişey yok ama aklıma geirse birşey sorarım..... bundan sonra bende çok gerekli olmadıkça dr. a götürmeyi düşünyorum zaten 1 yaşına kadar aylık kontrol sonrasında 3 aya çıkıyordu galiba..... hastaneler çok kalabalık oluyor birde genelde herkes hasta sağlam çocuğu hasta yapmak istemiyorum mikrop kapacak...

bu arada yiğit kuzumun ilk gocuğunu aldık bir hafta oldu. çok tatlı bişi. c&a dan aldık. öyle yakışıyor ki paşama.

fatma birde organize sanayi bolgesinde lcw nin fabrika satıs magazası var beynini yersin herseey piyasadan daha ucuz ..kocaman oraya gitmediysen muhakkak git

2 saattir uyuyo zor uyuttum mızır mzır bugun demin uyandı yine mızırtı salladım uyuyo saat 6 gece kacta uyur bilmem..saat 1de calpol verdim anca etki ettide ters oldu

yaaaaaaaaaaa ben şu yukardaki bebeğe bi çare bulmam lazım mustiyi yatıralı 1saat olmadı nasıl bağırdıysa uyandı sallıom uyumuo 2 yaşında ama acayip aksi yaa sürekli bağrıo
uff cok zofr maalesef yapılacak pek bıse oldugunu sanmıyorum.netıcede oda cocuk ve asla laf anlamıycak yaşta.keske komsunla konusuabılsende bı care bulabılse.maalesef bıraz ilgisiz olunca annler cocuklarda böle bagıra cagıra dikkat cekmeye calısıyor .
ben evde ayakkabı gıydırılmememsı gerektıgını cokca duydum hem kendı doktorrumuzda öle dedı hemde doktorum programına cıkan bı ortapedısttı sanırım.3 yasına kadar içe basması normlamıs,gelışmekte olan ayakların cıplak ayakla dolasması cok iyimiş.
ayy çok güzel bi cevap bunu beğendim:)))) bende kendimi çok kocamış hissediyorum:))
aaa ne kocaması,onlar bızım gençlik iksirimiz ayolll
ayy Allam kocaman kız sankı.maşşalah cok güzel
yaa bunu Şevvalde yapıyo.henuz kusturmadı kendını ama ögürüyo,cokda hosuna gıdıyo akannehir hemen müdahale edıyoerum yapma demkten anlMIYOR dıkkatını baska yere cekerek unutturuyorum
]

günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.

Erkek tipi var dimi :)))
maşşalah ne guzel gulmus.bızım topiğin keısnlesmıs durumu bu zaten kız bebekler baba erkekler anne kopyası :))
damal örtemenim
ah.
ayy cok güldümmmm,cok yaşa emiii
istanbul bayanlarııııııııııııı!!! accuk diğer topiğe de bakın yahu! şurda cumartesiye ne kaldı! hala bişiler net diil.. saaat kaçta gidicez mesela, ne mama yapıcaz, ne kadar tl olcek????
ama sızın gününüz başlıyormu.keske 10 gun gec gelseymıstım istanbula.hepinizi aynı anda tanıma fırsatım olarmıştıı
usutmeklede alakası olabilir dun kahvaltıya davet eden arkaasın yerleri cok soguktu yanımda terlik goturmedim ordanda vermediler eceyi halıda sallarken sızladı resmen bitaraflarım
cok fecı yaa,ben arada olurum sancılı adet ama üşütünce kat be kat artıyo agrı
kazik mi yidim ben sincik, niye kendi magazalarinda daha ucuz degil len bu, deichmannda numarasi yoktu gerci(
..
yok be yavrum kazık yımedın.öle denk gelmıs.çünkü bulamasaydık bızde öyle alcaktık.bazen yapıyor magazalr böyle indirimler.kendı bayiisindekınden cok daha ucuza bulmak mümkün oluyor
bu sokak ayakkabımız
bu ayakkabıdan görmüştüm burda baya tuzluydu.90dı sanırım.cok güzel güle güle kullansın mınık kuzu

hehe Damla hocam cvplarım karısmıs.bnece babasına benzıyo yüz hatları.ama dıger resımlerde maşşalah kocaman kız gıbı cıkmıs

Defnoşumun 8. dişi geliyor ve ishale yakın bi kaka durumu var. Sabahtan beri 3 kez yaptı.. Akşama yatana kadar 1-2 daha olur galiba... Ön dişlerde bunları çekiyorsa yavrucaklar azı dişlerde ne yapıcaklar offf offkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…