2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok hoşuma gıttı sabah sabah hayal edınce.. ne guzel.. ne mutlu.

Vayyyyyyyyyy Damla Hocam.. sattın benı kaşla gös arası.. bis senin için kendimisi ortaya atmıstık halbusem, ole olsun

hehhhe güliz kim kime okur bilemiyorum ama 2 ye karşı tekim..... kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar......

artısımm benım.. ıcındekı cevher bır pörtlese.. neler cıkacak senden yaa :)

Kırıksın sen yaa kaydirigubbakcemile3

bu tchibo netten güzel görünüyor da gidince beğenmiyor insan.yine de şu üçlü kız çocuk tşört seti güzel geldi.sibel kopup gelirse Eskişehir'e gider bakarız:))))))))))

ben o penyelere baktım bacım yakından ama bu dedıgın degıldı, hıc begenmemıstım.. gercekten orada sahane gorunuyor, gıdınce bı bakıosun çer çöp.

xxxxxxxxxxxxxx ne ola ki?

bu "boşlukları sen doldur" oluyor.. aa bilmiooooooooooooo musun??

oooooo evrim hanımlar da gelmişler.

arkadaşlar şu türk malı dizisi varya oturup izlememişimdir birgün.öyle arada denk gelirse bakarım,binnur için.ama çok hoş birşey yaşanıyor bu günlerde.neva uyumamak için omuz silkiyordu bana ne bana ne? yapıyordu.birgün buna abiye gibi yapma öyle dedim.şimdi ne zaman abniye desek,abiye nasdıl yapıyor desek omuz silkiyor.çok komik oluyor,çok gülüyoruz,,sema teyzemiz hele ölüp bitiyor.bir ara video eklerim..paylaşmak istedim

vay neva kuzuya bak sen..... hemen değşik birşey dikkatlerini çekiyor onu yapmaya çalışıyorlar algıları yetenekleri çok açık....ekle videoyu merak ettim şirineyi.....

selinde bu gece bahçesindekiler çıkınca onlar gibi oynamaya çalışıyor kafasını büküyor kollarını bacaklarını sallıyor dönmeye çalışıyor bazen bunları yaparkende düşüyor:)))

EVRİMİM o cevher çıkıyor az kaldı.... hatta çıktı bile denebilir:))))

korkuyorum senden

ayy cok tatlı, algılar cok açık ne yapsak taklit ediyorlar. gözümde canlandı o hali. videoda süper olur izlersek...

ESRAKO nerelerde???

hay seninj yanaklarindan opeyim bende sana yada gizmoya

canim yabanci baglantili bir ilac firmasinda diyabet bolumunde medikal mudur olucam..vayy ne uzunmus:)..))

anladım müdürüm o zaman..başarılar diliyorum sana..aynı zamanda direksiyonda da..

sabaha sabah hakkaten nası bi enerjidir..sen de evden mutlu mutlu ayrılmışsındır değil mi.

xxxx demek yine öküs boyutunda koydum resmi demek:)))

:)))..hojam çok şekersin yaa..seni yakından tanımak ne güzel olurdu

GÜLİZ korkma bacım benden... hiçbirşey yaparmayım ben sana...korkması gerekenler korkmuyor benden sen niye korkuyorsun :)))

semra semraa ben nie yokum listendeee aşkoool alsanaalsanasmile

YAvrimu unutmuşum mu seni bea..Sööle canım Esramı adın. Özüüüüürrr diliyorum.. Ve unuttuğum başka arkadaşlardan..

Dün tüline de teşekkür etmemişim ayıp oldu:kedi:

Son düzenleme:
GÜLİZ korkma bacım benden... hiçbirşey yaparmayım ben sana...korkması gerekenler korkmuyor benden sen niye korkuyorsun :)))

olsun ben yine de tırsıyorum. assolist gibi hatunsun. durup durup son anda patlatıveriyosun üç noktaları :)

gece bahçesindekileri ben boğarın..selin'i göremeyecek olamama cidden üzülüyorum.ama göreceğim er ya da geç.ilkbaharda gitsek Eskişehir'e ne güzel.ha bak bir de beni görünce ona buna hakkımda ne kadan şişko,pisboğaz falan dersen tepelerim

GÜLİZİM hep söylüyorum yine söylüyorum bayılıyorum senin bu benzetmelerine ya şimdide assolist oldum daha ne isterim :)))

ELİF benim senden aşağı kalan yanım yokki... ne diyet var ne rejim valla sen benim için demede pis boğaz obur falan diye:)) iyi yorumlarınızı dostlarınıza kötü yorumlarınızı bana özel yapınız heheh:)))

ESRAKO nun adını sanki bi ara sabah altta görmüştüm... işleri yoğunsa okuyup çıkmış olabilir öğlen molasında belki girebilir.....

banu hastaydı ya naptı acaba? ece de iyileşti mi merak ettim.

vay anasını yaa.. yetenege bak.. hakıkaten bı vıdeo ısterıs Elüf..

korkuyorum senden

???

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın sen ya

kaydirigubbakcemile3 korler sagırlar hepımız bırbırını agırlar

şincik ben bı karar verdım.. mayıs a kadar ayda bı kılo verererk bu yuklerden kurtulayım dıorum. su an 63 üm. kendımı kasmadan, kalorı hesabı yapmadan, eskı yontemım olan, ne yersem yıyım ama yarısını yıyım felsefesı ıle bu ısı basarabılırım gıbıme gelıoo. sanırım bole yapıcam.

Cülüz, uçanı kaçanı merak edıosun.. bı benı etmıosun, nıe..?? benım de tenıs corabım yok, benı de merak et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…