edit de yok ama nasıl oldu düzeltme?xxxx demek yine öküs boyutunda koydum resmi demek:)))
günaydın
şu gece bahçesi dediğiniz antenli bik bik sesler cıkaran sevimli yaratıklar mı? ben izliyorum ama alperen ıhhhh sadece reklamlar bizde hala. baby tv de müzikli bişeyler çıkarsa anca. sabah hazırlanıyorum, annemin elinde alperenin davulu dümbelek yapmış çalıp şarkı söylüyor, babam alkış yapıyor benim köçekte göbek atıyor. sabah 7,30 da nasıl bir enerji öyle cok güldüm ki bizimkinin göbek atması geçtim de annemin bağıra bağıra şarkı söylemesi babamın oh oh diyerek alkış yapması sıpanında keyifle oynaması cok komikti.
Sİbel hayırlı yolculuklar bebeğim, hiç unutamayacağın kadar keyifli bir doğum günü geçir tatlım. buzlarda erir inşallah.
semra zor olacak hepimizin adını ezberlemek kolay gelsin...
güliiimmm beni silmedin dimi kuzum ben diycektimki bu ingilisce kafasını karıştırmıştır kuzumun ondandır . bide iş güç başladı. normal normal... arkadaşlarda ne kadar hemen kızıyolar fetuciniler. yoksa ben sevdim inan. bu bayram kavuşamıyos diye gelmekten bile vazgeçtim istanbula. bidahaki bayrama inşallah:))))
hehhhe güliz kim kime okur bilemiyorum ama 2 ye karşı tekim..... kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar......
kalp kalbe karşıymış
o şarkı benim değişmeyen arabada dinlediğim şarkıları değiştiririm ama o hep kalır.içime neşe dolduruyor.bir de laz bir arkadaşım var bir araya gelince söyler söyler güleriz
dalgalansun saçlarun birak esen yellere
durma oyle uzağa gel gel sibelüm
kaçalum bi yerlere
......delikafadulden
not: sesim bed repartuarım çok geniştir,isteklerini peçeteye yaz gelince söylerim sana
bu tchibo netten güzel görünüyor da gidince beğenmiyor insan.yine de şu üçlü kız çocuk tşört seti güzel geldi.sibel kopup gelirse Eskişehir'e gider bakarız:))))))))))
xxxxxxxxxxxxxx ne ola ki?
oooooo evrim hanımlar da gelmişler.
arkadaşlar şu türk malı dizisi varya oturup izlememişimdir birgün.öyle arada denk gelirse bakarım,binnur için.ama çok hoş birşey yaşanıyor bu günlerde.neva uyumamak için omuz silkiyordu bana ne bana ne? yapıyordu.birgün buna abiye gibi yapma öyle dedim.şimdi ne zaman abniye desek,abiye nasdıl yapıyor desek omuz silkiyor.çok komik oluyor,çok gülüyoruz,,sema teyzemiz hele ölüp bitiyor.bir ara video eklerim..paylaşmak istedim
EVRİMİM o cevher çıkıyor az kaldı.... hatta çıktı bile denebilir:))))
arkadaşlar şu türk malı dizisi varya oturup izlememişimdir birgün.öyle arada denk gelirse bakarım,binnur için.ama çok hoş birşey yaşanıyor bu günlerde.neva uyumamak için omuz silkiyordu bana ne bana ne? yapıyordu.birgün buna abiye gibi yapma öyle dedim.şimdi ne zaman abniye desek,abiye nasdıl yapıyor desek omuz silkiyor.çok komik oluyor,çok gülüyoruz,,sema teyzemiz hele ölüp bitiyor.bir ara video eklerim..paylaşmak istedim
hay seninj yanaklarindan opeyim bende sana yada gizmoya
canim yabanci baglantili bir ilac firmasinda diyabet bolumunde medikal mudur olucam..vayy ne uzunmus:)..))
günaydın
şu gece bahçesi dediğiniz antenli bik bik sesler cıkaran sevimli yaratıklar mı? ben izliyorum ama alperen ıhhhh sadece reklamlar bizde hala. baby tv de müzikli bişeyler çıkarsa anca. sabah hazırlanıyorum, annemin elinde alperenin davulu dümbelek yapmış çalıp şarkı söylüyor, babam alkış yapıyor benim köçekte göbek atıyor. sabah 7,30 da nasıl bir enerji öyle cok güldüm ki bizimkinin göbek atması geçtim de annemin bağıra bağıra şarkı söylemesi babamın oh oh diyerek alkış yapması sıpanında keyifle oynaması cok komikti. ...
xxxx demek yine öküs boyutunda koydum resmi demek:)))
semra semraa ben nie yokum listendeee aşkoool alsanaalsanasmile
GÜLİZ korkma bacım benden... hiçbirşey yaparmayım ben sana...korkması gerekenler korkmuyor benden sen niye korkuyorsun :)))
vay neva kuzuya bak sen..... hemen değşik birşey dikkatlerini çekiyor onu yapmaya çalışıyorlar algıları yetenekleri çok açık....ekle videoyu merak ettim şirineyi.....
selinde bu gece bahçesindekiler çıkınca onlar gibi oynamaya çalışıyor kafasını büküyor kollarını bacaklarını sallıyor dönmeye çalışıyor bazen bunları yaparkende düşüyor:)))
korkuyorum senden
???
gece bahçesindekileri ben boğarın..selin'i göremeyecek olamama cidden üzülüyorum.ama göreceğim er ya da geç.ilkbaharda gitsek Eskişehir'e ne güzel.ha bak bir de beni görünce ona buna hakkımda ne kadan şişko,pisboğaz falan dersen tepelerim
GÜLİZİM hep söylüyorum yine söylüyorum bayılıyorum senin bu benzetmelerine ya şimdide assolist oldum daha ne isterim :)))
ELİF benim senden aşağı kalan yanım yokki... ne diyet var ne rejim valla sen benim için demede pis boğaz obur falan diye:)) iyi yorumlarınızı dostlarınıza kötü yorumlarınızı bana özel yapınız heheh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?