benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
ayy seçil evet dimi halka diye bi filmdi kuyudan bi kız çıkıyodu siyah uzun saçlı acaba öyle bi pastamı yapsam biraz hareket katmak lazım
Meltem Ece cok tatli bir kiz olmus masallah!!ne kadarda büyümüsler inanamiyorum..tam zeytin göz..
Esram kursa gitmene ve bu yetenegini gelistirmek istemene sevindim yoksa harcayacaktin kendini...sen bizim iftihar kaynagimizsin..öpüyorum seni..
Evrim bizimki oyuncakla hic oynamiyor ama o na kitap okumami cok seviyor..bunu bir oyun saniyor ve ben okurke o da eliyle takip etmeye calisiyor benim gibi ya da o na bakmam icin kitabin önüne egilip bana siritiyor..sonrada kendisi alip gili gili okumaya calisiyor..bayiliyorum onun bu hallerine..
günaydınnn
pervin eminim ışıl ışılsın bebeğim, regl öncesi sendromudur yaşadığın. ececiğim nasıl iyi mi? senin yapacağın açılışa (eminim tr de gerçekleştireceksin hayalini) katılmayı nasip etsin bize Allahım. :)).
Pervin, pervin açılışa gittin sanırım... Denizyıldızı Özlemi içinden geçirmiyomusun hiç... Yok ortalarda..
benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?