2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adasım geçmis olsun arkadasım ya . devam ederse agrı ihmal etme mr cektir baktır et yani boyun sakaya gelmiyor.
ay pasta konusu çok alemm kim bu tandıgın tanıgdıı seklindemi amma hayal gucu var insanlanı kuyu gozlu ne demek .))) derin bakıslı demek istiyor heralde pasta ile evlenme falanmı teklilf edecekmis :)

vay vay tebrikler..devamı gelir inşallah..
kuyu, uzun saçlı kız falan diyince ilk aklıma bir korku filmi vardı o geldi..çocuğun adı samara mıydı neydi..hey yarabbim aklıma gelene bak..:83:

esra esra tebriklerrrr
şahane işler çıkartıyosun arkadaşım. yahoya kim bakacak sen kurstayken?
kuyu gözlüme de gülesim geldi :) biri bana dese cok gülerdim valla. adam fazla romantik anlaşılan.

zeytin göz ece de epey büyümüş güzelleşmiş maşallah

denizcikte rahatlamış diğer diş acısı çeken bebişlerde kurtulsun biran önce.

ayy seçil evet dimi halka diye bi filmdi kuyudan bi kız çıkıyodu siyah uzun saçlı acaba öyle bi pastamı yapsam biraz hareket katmak lazım

gülizim sağolasın tatlım
yahoya bakma konusu muallak ama annem hep destek tam destek içim rahat o açıdan eğer kurs eve yakın olursa babaannesi baksın gerçi daha birşey demedim bakmak zorunda buradan z.burnuna bırakmam saçmalık olur umarım sorun çıkartma kadın

Meltem Ece cok tatli bir kiz olmus masallah!! ne kadarda büyümüsler inanamiyorum..tam zeytin göz..

Esram kursa gitmene ve bu yetenegini gelistirmek istemene sevindim yoksa harcayacaktin kendini... sen bizim iftihar kaynagimizsin..öpüyorum seni..

Evrim bizimki oyuncakla hic oynamiyor ama o na kitap okumami cok seviyor..bunu bir oyun saniyor ve ben okurke o da eliyle takip etmeye calisiyor benim gibi ya da o na bakmam icin kitabin önüne egilip bana siritiyor..sonrada kendisi alip gili gili okumaya calisiyor..bayiliyorum onun bu hallerine..

gözümün önüne geldi de bende bayıldım. alperen malesef çok uzak oturup kitap okuma falan hiç ona göre değil. odaklanamıyor uzun süre hiçbir şeye. tam oyun kuruyorum bir bakıyorum kalkmış gitmiş çoktan bi dolabın içine girivermiş ben kendi kendime oynuyorum

kitap okuma bizdede sıkıntı hemen elime saldırıyor alıp yataktan fırlatıyor kitabı(
çok uğraştım ama başarılı olamadım
özgülü sağolasın tatlım
inanın bu işi başarırsam en büyük sebepleri sizler olacaksınız sizlerin desteği katkısı yorumları beni inanılmaz mutlu ediyor

ahh ahhh güzelce sahillerinde denize girme hayallerimiz vardı değilmi şeker :))
e artık bu yaz gerçekleştiririz ne dersin hemde beybilerler :))[/QUOTE]

Hoşbulduk Gypsym İyiyim canım sen de iyiyisindir inşallahh... Evet yaff hayallerimiz vardı ama evet önümüzdeki yaza artık inşallah Numaram değişmedi ama sendeki yanlış olabilir mi acaba?

Bu arada İstanbul buluşması yapıldı mı tekrar? Varsa resimler nerde bulabiirim?

BU arada benim kuzumun da resimleri:

Son düzenleme:

canımsın benımmm

Pervin, pervin açılışa gittin sanırım... Denizyıldızı Özlemi içinden geçirmiyomusun hiç... Yok ortalarda..

geldım bıle bıkac kare eklıycem bırasdan s

esram gecmıs olsun bebeımmm sonrada tebrıklerrrrrrrrr supersın senden duymayı bekledıgım bı haberdı bu cok sevındım bol kazanclar

meltem ece cok buyumus ve guzellesmıs masallah meleıne..

gızze kızın cok seker ama sayfa katledıldı kucultemezmısın fotoları

geçen gün ece peşimde dolanıyor yatak odasında kaşla göz arası ağlama sesi geldi bir baktım ağzından kan geliyor elim ayağım boşaldı dişi kırıldı zannettim dudağını ısırmış ne o kanamış geldim gittim kontrol ettim dişini Allahtan birşey olmadı

sayfa bitmedi valla
bu arada sağol Pervincim
taşınma telaşıda bitti
bir hafta sonu buluşma olsa da biz de gelebilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…