2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selver maşallah bebişine çok güzel bir bebek

pervinim sağolasın canım benim senin iççamaşır işi ne oldu şimdilik durdurdunmu?

meltem ece cok buyumus ve guzellesmıs masallah meleıne..

gızze kızın cok seker ama sayfa katledıldı kucultemezmısın fotoları

evet farkettim sildim hemen 2. resmi... Özür dilerim

Bu arada Fasulyeko kızın çok tatlı maaşallah. İkinizin bir resmi varsa onu da görmek isterim:)

selver derin çok tatlı maşallah..

esracım geçmiş olsun demeyi unuttum sorry

Pervin, Mercimekim, Gypsy Esram teşekkür ederimmm....

Sizin kuzuların resimlerini ben de görmek istiyorum....Kimse bebişinin albümünü yapmamış baktım da...

Son düzenleme:
ayy derin e bayıldım çok tatlı bir kız olmus selver
ama ben seni hatırlayamıyorum hani sarısın harika hatun yorumu yapıldı ama benim gozumun onune gelmiyor nedense. kendi resminide eklesen bir goruversek tekrar seni.

ece de buyumus meltem ama hala babaya benziyor bence

topikte eski olanlar sizeb irs orum olacak

hatırlarsınız sanırım hamilelik basından beri yazısıyoruz bizlerle aynı grupta olup bebegini kaybeden bir kisi oldu . adını hatırlayamıyorum g harfi ile baslıyordu sanırım rahim agzı yetmezliginden 4 aylık hamile iken dogumyapmıstı.
kimdi bu arkadas ?? nickini bulup profiline bakmak istiyorum aklıma geldi eskiler gelmeye baslayınca aklıma dustu bir anda.

selvercim ekliyoruz zaman zaman karışık olarak birde buluşmalar yapıyoruz sürekli birde günümüz var istanbul anneleri olarak

selver face de de ekliyiz birbirmizde ordan yukluyoruz daha çok onun haricinde de arada bir yeni resim çekince buraya ekliyor herkes face in varsa birimzi ekle ordan çogu kisiye ulasırsın

buda bıss:))) acılıs guzeldı ama kızım hasta burnu akıo dunden berı..bugunde huysuzdu yatırdım ya dısten yada usuttu bebeımm

adaş eskiler dedinde arkadaş listeme bakayım dedim göremedim figeni
ama kayrayı gördüm bide baktım aktif takılıyor kkda ama buraya gelmiyor

daha o donemlerd earkadas listesine ekleme falan bilmiyorduk heralde zamanla yaptık ya herseyi ondanmı yok acaba listemizde neydi kizin nicki yaa bir bulsak çok isterim guzel haberini almak tekrar hamile yadabebgi oldugunu ogrenmek

herkese selam
geçmişe göz attım biraz ama almış başını gitmiş
okudum fakat yorum yapmadan geçtim
bu aralar sık giremiyorum
kayınvalidem hasta onunla ilgileniyorum
tansiyonu düşmüş evde tek başınayken bayılmış ve kafasını taşa vurmuş kafası delinmiş
bu aralar böyle biraz telaş içindeydik
bi yandanda kıvançın huysuzlukları o yüzden sık giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…