figen di de nicki neydi bende hatırladım sen yazınca simdi adını da nicki onemli
herkese selam
geçmişe göz attım biraz ama almış başını gitmiş
okudum fakat yorum yapmadan geçtim
bu aralar sık giremiyorum
kayınvalidem hasta onunla ilgileniyorum
tansiyonu düşmüş evde tek başınayken bayılmış ve kafasını taşa vurmuş kafası delinmiş
bu aralar böyle biraz telaş içindeydik
bi yandanda kıvançın huysuzlukları o yüzden sık giremiyorum
esracım yolun açık hayal gucun geniş kapsamlı olsun...
kuyu gözlüm vaaayyy çok derin manalar içeriyor bence
çeçilll ve cülüz romantizmi nereye çekmişsinz yafff.korku filmi halkaya kadar gitmiş. pehh
romantizm diyorum aşk diyorum size...
slmlar
efrim bende yürüyüş yapmak istiyorum gel oğluma bak ben biraz turlanayım istinye sahilinde olarmııı
geçen gün ece peşimde dolanıyor yatak odasında kaşla göz arası ağlama sesi geldi bir baktım ağzından kan geliyor elim ayağım boşaldı dişi kırıldı zannettim dudağını ısırmış ne o kanamış geldim gittim kontrol ettim dişini Allahtan birşey olmadı
topikte eski olanlar sizeb irs orum olacak
hatırlarsınız sanırım hamilelik basından beri yazısıyoruz bizlerle aynı grupta olup bebegini kaybeden bir kisi oldu . adını hatırlayamıyorum g harfi ile baslıyordu sanırım rahim agzı yetmezliginden 4 aylık hamile iken dogumyapmıstı.
kimdi bu arkadas ?? nickini bulup profiline bakmak istiyorum aklıma geldi eskiler gelmeye baslayınca aklıma dustu bir anda.
adaş figendi o arkadaş gözlüklü sarışın renkli gözlü bir arkadaştı
daha o donemlerd earkadas listesine ekleme falan bilmiyorduk heralde zamanla yaptık ya herseyi ondanmı yok acaba listemizde neydi kizin nicki yaa bir bulsak çok isterim guzel haberini almak tekrar hamile yadabebgi oldugunu ogrenmek
geçen hafta bayağı üzüldük biz de ağabeyimin eşi düşük yaptı 5-6 haftalıktı
dileknice senlereee canım
kayınvalidenede geçmiş olsun.
yaff sizde çok uzaksınız ona
evde hep tek başına
yakınına taşının bari
allah korusun
evrimmmmmmmmmmmmmm
keşkem herkeşler ben gibi yansa dermişimmmmmmmmmmm.!!!!!!!
çeçil bu ekmege sürülen romantizm varya hemide diyet yaneeee recimdeyken de yenilir :)
bakınız benn
Ozgur bır tabak dolusu mantı yıyor, Evrım de bır kucuk tabak dolusu haslanmıs karnabahar yıyor.. hayat bole adil bişi işte.. adamın gece yatarken bıle metabolızması calsııyor.. bızımkısının de öksüre tıksıra ıte kaka calıstırmaya calısıyoruz..
evriim özgüre mantıyı kim yaptıı?
bebek burger kuzeyyyy seni yemek istoorummmmmmmmmmmmm
ananıda al gel yanıma.
gulı senın askın bır baska :) yok boylesı benımkı yakıo senınkı huzur verıo aydın cok sanslı
evriim özgüre mantıyı kim yaptıı?
good questıon:) superfresh olabılermı
ne işimis var bizim o memlekette yaf
vay anasını sayın seyırcıler.. :))
ınsanın olsun da senın gı bı eşin olsun be kadın.. yaksınn valla.. sahsen tercihim olurdun :))
tempra oldum bak buna sımdıne desemkı utandım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?