2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin maşallah yakıyorsun ortalığı waaaoww dedim görünce..çok çok beğendim tuşu olsaydı onu tıklıycaktım..çok güzelsin canım yaaa

figen di de nicki neydi bende hatırladım sen yazınca simdi adını da nicki onemli

benim listemde var ama sen bulmuşssun ben yazana kadar..simasını hatırlıyorum halen..çok üzülmüştü..(..

geçmiş olsun canım..evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun.

romantizm mi? o da nesi.? yenir mi içilir mi

slmlar
efrim bende yürüyüş yapmak istiyorum gel oğluma bak ben biraz turlanayım istinye sahilinde olarmııı

olur canım..

gecmıs olsun.

adaş figendi o arkadaş gözlüklü sarışın renkli gözlü bir arkadaştı

daha o donemlerd earkadas listesine ekleme falan bilmiyorduk heralde zamanla yaptık ya herseyi ondanmı yok acaba listemizde neydi kizin nicki yaa bir bulsak çok isterim guzel haberini almak tekrar hamile yadabebgi oldugunu ogrenmek

çok da severdım.. ıletısım kurmak ıcın bı ara cok ugrastım.. Bı Buket ıcın bır de Fıgene ulasmak ıcın cok ugrasmıstım.. sadece Buket gerı dondu.. durumunun akıbetını bılemedıgımden daha fazla rahatsız da etmek ıstemedım mesaj atarak.. çok uzulmustum onun ıcın.. keske gercekten de herseyın onun hayatında yolunda gıttını bılebılsek..

geçen hafta bayağı üzüldük biz de ağabeyimin eşi düşük yaptı 5-6 haftalıktı

cok kotu cok.. Allah sabır versın.

dileknice senlereee canım
kayınvalidenede geçmiş olsun.
yaff sizde çok uzaksınız ona
evde hep tek başına
yakınına taşının bari
allah korusun

:)) kend başı yanmış milleti de yakmaya uğrasıyor dermmmmmmmmişimmm

pervinnn
wayy wooov!
wooov!!!!!
çık gizelsiniz ana gız bayıloruum sizeee
muckss

evrimmmmmmmmmmmmmm
keşkem herkeşler ben gibi yansa dermişimmmmmmmmmmm.!!!!!!!

çeçil bu ekmege sürülen romantizm varya hemide diyet yaneeee recimdeyken de yenilir :)
bakınız benn

Ozgur bır tabak dolusu mantı yıyor, Evrım de bır kucuk tabak dolusu haslanmıs karnabahar yıyor.. hayat bole adil bişi işte.. adamın gece yatarken bıle metabolızması calsııyor.. bızımkısının de öksüre tıksıra ıte kaka calıstırmaya calısıyoruz..

bebek burger kuzeyyyy seni yemek istoorummmmmmmmmmmmm
ananıda al gel yanıma.

evrimmmmmmmmmmmmmm
keşkem herkeşler ben gibi yansa dermişimmmmmmmmmmm.!!!!!!!

çeçil bu ekmege sürülen romantizm varya hemide diyet yaneeee recimdeyken de yenilir :)
bakınız benn

şincik lor peynırının uc corba kasıgı dolusu bır ekmege esdegerse.. o zaman o da sürülüp yenebilirse.. o zaman romantizm lor peynırı mı?? sorarım Gülii.. cevapla yolurr

sal gıtsın ya nasılsa alınıo gerı hepsı ...bıde bebıkler cok hareketlı ondan yememız lazım guc kuvvet gerek ama spor yapmak lasım..ben artık kısmıorum cunku cok takatsız kalıorum

bebek burger kuzeyyyy seni yemek istoorummmmmmmmmmmmm
ananıda al gel yanıma.

ne işimis var bizim o memlekette yaf

gulı senın askın bır baska :) yok boylesı benımkı yakıo senınkı huzur verıo aydın cok sanslı

vay anasını sayın seyırcıler.. :))

ınsanın olsun da senın gı bı eşin olsun be kadın.. yaksınn valla.. sahsen tercihim olurdun :))

evriim özgüre mantıyı kim yaptıı?

bacım yaptı.. :)) burada ıkı tane koylu teyzemız var.. misler gıbı taze taze yapıyorlar.. Ozgur de onların kı cok sever.. ordan alıyorum.

good questıon:) superfresh olabılermı

Naslaaa.. kocama oralardan bısı yedırmem.. taş gıbı sevımsız seyler..

ilk mantı yaptıgımda ortaokulda ıdım.. o zamandır açarım yaparım bacım gerektıgınde.. :))

Beni yetiştiren kadın yanı annem.. bana mutfakta yapılabılecek her seyı ogrettı.. ıskembe corbasının bıle nasıl yapıldıgını bılırım.. asla yemem, sevmem de ama bılırım. Saolsun, ömrü uzun ve huzurlu olsun.. ıyı yetıstırmıstır o konuda benı.. sofra adabından tut ta.. nasıl gıyınılmesı, oturulması, agızdan cıkanı kulagın duymasına kadar.. Allah razı olsun ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…