bımınkını yollamıs kvaldem ama ıcı bos hamuru guzel et bulabılırsen:)
Beni yetiştiren kadın yanı annem.. bana mutfakta yapılabılecek her seyı ogrettı.. ıskembe corbasının bıle nasıl yapıldıgını bılırım.. asla yemem, sevmem de ama bılırım. Saolsun, ömrü uzun ve huzurlu olsun.. ıyı yetıstırmıstır o konuda benı.. sofra adabından tut ta.. nasıl gıyınılmesı, oturulması, agızdan cıkanı kulagın duymasına kadar.. Allah razı olsun ondan.
Emrah a yerken soyle.. de ki.. ıcınde et bulana bir paket cay verıyoruz.. ya da kutusunu acıyoruz
Güli, bugunku konusmadan cok onure oldum.. tekrar tesekkur ederım.. cok mutlu ettın benı, o kadar işinin gücünün arasında.. saolasın.
ferfinimmm vayy be yakan aşkda güzeldir yavyummm..
beni yak kendini yak herşeyiii yak
sezen aksuuuu
evrimcimm ne dimek cannııımmm
o dediğinden ben oldum..:))
öpoorum senii
bu arada bende sana bi soruu
şimdii aşkın gözü kördür dedminde gözü kör şimdi dedem aşk mı???
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebegim sen her halinle guzelsin, bence bu cirkinlik siskoluk gibi kelimeleri kendi adininin gectigin gectigi cumlelerde kullanma.. sen kiim cirkinlik hele siskoluk kim beebeeem.. fotolar super ama arkadaki kirmiziliya bittim:))sac duzlestırıcımı bulamıorum acılıs var bugun ece hangı delıge soktuysa bulamadım fonede gıdemem cocukla..ortada kaldık mal gıbı..dun yıkanan sac bugun yaglanırmu ya ne olıyo boyle yıne cırkınlık sıskoluk bastı heryerımı..
Beni yetiştiren kadın yanı annem.. bana mutfakta yapılabılecek her seyı ogrettı.. ıskembe corbasının bıle nasıl yapıldıgını bılırım.. asla yemem, sevmem de ama bılırım. Saolsun, ömrü uzun ve huzurlu olsun.. ıyı yetıstırmıstır o konuda benı.. sofra adabından tut ta.. nasıl gıyınılmesı, oturulması, agızdan cıkanı kulagın duymasına kadar.. Allah razı olsun ondan.
Allah razı olsun...kardesınden haber vardır ılla nası askerlıgı
ne konusması o..telde dımı uggggggggg
evrimcimm ne dimek cannııımmm
o dediğinden ben oldum..:))
öpoorum senii
bu arada bende sana bi soruu
şimdii aşkın gözü kördür dedminde gözü kör şimdi dedem aşk mı???
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evrim vayy vayy
agızdan çıkanın kulaga gitmesinide mi bilion
hay maşallah ortaokulda mantı açan hatunkişiiiiiiiiiii
bebegim sen her halinle guzelsin, bence bu cirkinlik siskoluk gibi kelimeleri kendi adininin gectigin gectigi cumlelerde kullanma.. sen kiim cirkinlik hele siskoluk kim beebeeem.. fotolar super ama arkadaki kirmiziliya bittim:))
ya evrim sen ne vefali bi insansin, bu yonunu cok seviyorum, o kadar seye ragmen hala bunlari soyleyebilmmen cok guzel..kuzy senin gibi bir anneden yetisecegi icin cok sansli, karsisina cikicak kizda..
ayy bu şahaneymiş beaaaa
mucizem bi ara gelip bunuda kullansa.
Varyap Meridian Grand evlerinden almaya karar verdik.. hazırlıklı olun.. bütün anlattıgım yollar buraya cıkacak yakında.. cok yakında :)))))
ya cokk guzeller ama ya nasil icim gidiyor her reklami cikinca, cocuk gibi etkileniyorum o sarkidan,keske lotodan para ciksa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?