2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun...kardesınden haber vardır ılla nası askerlıgı

Güli, bugunku konusmadan cok onure oldum.. tekrar tesekkur ederım.. cok mutlu ettın benı, o kadar işinin gücünün arasında.. saolasın.

ferfinimmm vayy be yakan aşkda güzeldir yavyummm..
beni yak kendini yak herşeyiii yak
sezen aksuuuu

evrimcimm ne dimek cannııımmm

o dediğinden ben oldum..:))
öpoorum senii

bu arada bende sana bi soruu

şimdii aşkın gözü kördür dedminde gözü kör şimdi dedem aşk mı???
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evrim vayy vayy
agızdan çıkanın kulaga gitmesinide mi bilion
hay maşallah ortaokulda mantı açan hatunkişiiiiiiiiiii

ferfinn varya hamilelik öncesi aldıgım seksüüüüüüüü bi geceliğim vardı artık oluyor bana
pekde güzelmiş
giyince aklıma sen geldin
iyice manyak olduk hee
nerde hangi durumda olursak oalalım aklımıza birbirimiz geliyor
sapıttık herhall
ama valla senn satacagın çamaşırlar geldi yaniii

ayy bu şahaneymiş beaaaa

mucizem bi ara gelip bunuda kullansa.

bebegim sen her halinle guzelsin, bence bu cirkinlik siskoluk gibi kelimeleri kendi adininin gectigin gectigi cumlelerde kullanma.. sen kiim cirkinlik hele siskoluk kim beebeeem.. fotolar super ama arkadaki kirmiziliya bittim:))

ya evrim sen ne vefali bi insansin, bu yonunu cok seviyorum, o kadar seye ragmen hala bunlari soyleyebilmmen cok guzel..kuzy senin gibi bir anneden yetisecegi icin cok sansli, karsisina cikicak kizda..

Allah razı olsun...kardesınden haber vardır ılla nası askerlıgı

Saolasın.. çok naif bir kadınsın.. Allah razı olsun senden de. Sukurler olsun bı tatsızlık yok.. Ocak a az kaldı.

ne konusması o..telde dımı uggggggggg

çok osel.. senın camsırların giib bişi işte :))

ona bakarsan Esranın kirpi modundan dolayı su ara hepimisin gözü kör

evrim vayy vayy
agızdan çıkanın kulaga gitmesinide mi bilion
hay maşallah ortaokulda mantı açan hatunkişiiiiiiiiiii

ole ole sahaneyımdır ben.. bilmiyor muydunn

Saolasın.. senın gonlunun guzellıgı,bılıyorum.

Varyap Meridian Grand evlerinden almaya karar verdik.. hazırlıklı olun.. bütün anlattıgım yollar buraya cıkacak yakında.. cok yakında :)))))

Varyap Meridian Grand evlerinden almaya karar verdik.. hazırlıklı olun.. bütün anlattıgım yollar buraya cıkacak yakında.. cok yakında :)))))

ya cokk guzeller ama ya nasil icim gidiyor her reklami cikinca, cocuk gibi etkileniyorum o sarkidan,keske lotodan para ciksa(

ya cokk guzeller ama ya nasil icim gidiyor her reklami cikinca, cocuk gibi etkileniyorum o sarkidan,keske lotodan para ciksa(

Herseyın hayırlısı be yavrum.. lotodan para cıksa.. yıne de orada yasanmaz.. oranın alt yapısına nası ayak uyduracagız.. aylık aıdatının ne kadar oldugunu dusunemıyorum bıle :26:

Özgür le evlendıgıme sukredıyorum.. ya su Ozsut un pasta ustası ıle evlı olsaydımm.. ya olsaydım.. ALLAHHH KORUSUNN YAAA.. düşünmesi bile ürkütücü.. resmen dikdörtgen olurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…