2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun dısarıda yemekte ıdık.. Ferfinim gel beni öp nanaklarfından.. arkadasın koca kase salata yedı geldi..

mıllet ne yedıyse sadece içimden için için mıyavladım.. ama ıyıyım.. daha ıyıyım sımdı.. bıraz daha sakınlestım, benı merak etme, toparlandım.. etkısı gectı,mutluyum cok mutluyummm

buda bıss:))) acılıs guzeldı ama kızım hasta burnu akıo dunden berı..bugunde huysuzdu yatırdım ya dısten yada usuttu bebeımm
süpersinizz cok güzelsınızz yakıyorsun kanımca
gecmıs olsun kayınvslıdene
sizinde evlılık yıldönümüzüz kutlu olsun nıce yıllara
oo sipraiş aldın dmek hadı hayırlı olsun.yannız tema süper kuyu gözlümmm :))
[I/img253/8610/pa040154.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
maşşalah Eceye kocaman olmus kuzu
m?

BU arada benim kuzumun da resimleri:

]
oyy bebegım cokk tatlı.tokalara toplanmıs saclara ayrı bıttım.maşşaalh

afikin bebeklik videolarını izliyoruz oglumla beraber.izlediği herşeyi anlatıyor bana
allahım bebe bebe diye çıldırdı
uyurkenki videoda eee eeee diyor
mama beslerken mama mama diyor
su içiyor bruuu diyor
bi tanesinde babasınınm kucagında tutturdu baba baba diye
aydında geç gelcek fena oldu yaff
ama varya ben ne kadadn şişkoymuşum .
kollarım etli etli
göbeeem aman Allahım bu halime çok çok şükür...

cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum(

süpersin Gülim.arada benımde aklıma gelkmıyo degılsınız hanı.sapıttık valla
tazeyı daha cok anıyorum ama
Özgür le evlendıgıme sukredıyorum.. ya su Ozsut un pasta ustası ıle evlı olsaydımm.. ya olsaydım.. ALLAHHH KORUSUNN YAAA.. düşünmesi bile ürkütücü.. resmen dikdörtgen olurdum..

evriiim özsütün pastacısı heee
vaaay fantaziye bak.
özlemi düşünün bide

dışarda yemek ve salata valla helal olsun
ben dışardaki yemeklerimizde aaa bu da kaçak olsun diyorum
helal olsun sana evrimmmm 53 leri göresin inşallahhhhhhhh

ayy tubişşş bunlar don ve sütyen mi sallıyor
abowwwwwwwwwwww süppermiş smile bak hele...

evrım nuru dusun ıncecık zarıf cıtır 2 cocuk annesı..

gulı sen herhalınle guzelsın bebeım azcık duzenlı sporla etler erır

nurdanım cok nazıksın keskem beraber aksak gecelere ozledım walla..en sonuncuyu hatırlamıorum bıle ne acı

mınısım tenk yu canım

cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum(

sen nıe onlarla cıkmadınkı ne?? gecen defa almıslardı senı,kıyamam sana ben.

Ben denızın pastalarından bahsetmıyorum.. Ozzzzzzzzzzsutun kılerden bahsedıyorumm yavruşşşş :)))

gorucem gorucem.. cok cıddı kararlıyımm.. sonuna kadar bırakmayacagım.

gulı ne tatlı oluyolar konustukca dımı..ecenın anladıklarımın dısında anlamadıfım okadr lafı varkı..bıde anlasak ayvayı yedık dıorus

Iyı de Nur un Allah vergısı.. ama senınkısı azmin sonucu.. her ıkısını aynı kefeye koymak yanlıs olur.

ben gordum onun karısı cıpcıtır 53kg 6cocugu var

evrim gecen sefer kuzenlerle cikmistim, bu ev arkadasimin arkadaslarini tanimiyom kine..gerci yavas yavas iste arkadasliklar ediniyorum bugun benim icin ogle yemegi organize ettiler:))cok hostu

dolapt kalan sobiyet var( napsam acaba bilemedim??

ozzz sutn pastalari mi(

Nurdan görünce cok tuhaf oldumm be yaaa,dogurdukta aradan 15 ay bıle gectı pehhh,ne gunlerdı ama

yannıs tarıh pek bı manıdar :)) Teo 2.bebegınmı yoksam:))

ya annemin makinadan cekilmis ben daha yeni gordum bu fotoyu haftasonu resimlerini bosaltirken:))icicnde bizim soz fotolari bile vardi dusun:))off +25 kilo..bacaklara kollara bak, bu dogumdan bikacgun once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…