süpersinizz cok güzelsınızz yakıyorsun kanımcabuda bıss:))) acılıs guzeldı ama kızım hasta burnu akıo dunden berı..bugunde huysuzdu yatırdım ya dısten yada usuttu bebeımm
gecmıs olsun kayınvslıdeneherkese selam
geçmişe göz attım biraz ama almış başını gitmiş
okudum fakat yorum yapmadan geçtim
bu aralar sık giremiyorum
kayınvalidem hasta onunla ilgileniyorum
tansiyonu düşmüş evde tek başınayken bayılmış ve kafasını taşa vurmuş kafası delinmiş
bu aralar böyle biraz telaş içindeydik
bi yandanda kıvançın huysuzlukları o yüzden sık giremiyorum
oo sipraiş aldın dmek hadı hayırlı olsun.yannız tema süper kuyu gözlümmm :))benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
maşşalah Eceye kocaman olmus kuzu[I/img253/8610/pa040154.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
oyy bebegım cokk tatlı.tokalara toplanmıs saclara ayrı bıttım.maşşaalhm?
BU arada benim kuzumun da resimleri:
]
süpersin Gülim.arada benımde aklıma gelkmıyo degılsınız hanı.sapıttık vallaferfinn varya hamilelik öncesi aldıgım seksüüüüüüüü bi geceliğim vardı artık oluyor bana
pekde güzelmiş
giyince aklıma sen geldin
iyice manyak olduk hee
nerde hangi durumda olursak oalalım aklımıza birbirimiz geliyor
sapıttık herhall
ama valla senn satacagın çamaşırlar geldi yaniii
Özgür le evlendıgıme sukredıyorum.. ya su Ozsut un pasta ustası ıle evlı olsaydımm.. ya olsaydım.. ALLAHHH KORUSUNN YAAA.. düşünmesi bile ürkütücü.. resmen dikdörtgen olurdum..
cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum (
evriiim özsütün pastacısı heee
vaaay fantaziye bak.
özlemi düşünün bide
dışarda yemek ve salata valla helal olsun
ben dışardaki yemeklerimizde aaa bu da kaçak olsun diyorum
helal olsun sana evrimmmm 53 leri göresin inşallahhhhhhhh
evrım nuru dusun ıncecık zarıf cıtır 2 cocuk annesı..
gulı sen herhalınle guzelsın bebeım azcık duzenlı sporla etler erır
nurdanım cok nazıksın keskem beraber aksak gecelere ozledım walla..en sonuncuyu hatırlamıorum bıle ne acı
mınısım tenk yu canım
sen nıe onlarla cıkmadınkı ne?? gecen defa almıslardı senı,kıyamam sana ben.
Ben denızın pastalarından bahsetmıyorum.. Ozzzzzzzzzzsutun kılerden bahsedıyorumm yavruşşşş :)))
gorucem gorucem.. cok cıddı kararlıyımm.. sonuna kadar bırakmayacagım.
Iyı de Nur un Allah vergısı.. ama senınkısı azmin sonucu.. her ıkısını aynı kefeye koymak yanlıs olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?