ben gordum onun karısı cıpcıtır 53kg 6cocugu var
evrim gecen sefer kuzenlerle cikmistim, bu ev arkadasimin arkadaslarini tanimiyom kine..gerci yavas yavas iste arkadasliklar ediniyorum bugun benim icin ogle yemegi organize ettiler:))cok hostu
benımde allah vergısı meleklerım olurmu azmedersem
buarada elmalari gorunce cnm yesil elma cekti..ne gunlerdi hergun bi dene yerdim..
Seçil, romantizm ekmege sürülüyor :))
çeçil bu ekmege sürülen romantizm varya hemide diyet yaneeee recimdeyken de yenilir :)
bakınız benn
şincik lor peynırının uc corba kasıgı dolusu bır ekmege esdegerse.. o zaman o da sürülüp yenebilirse.. o zaman romantizm lor peynırı mı?? sorarım Gülii.. cevapla yolurr
bımınkını yollamıs kvaldem ama ıcı bos hamuru guzel et bulabılırsen:)
dolapt kalan sobiyet var( napsam acaba bilemedim??
ozzz sutn pastalari mi(
buarada elmalari gorunce cnm yesil elma cekti..ne gunlerdi hergun bi dene yerdim..
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............nurr napıosun bebeın nasıl
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
tüm alıntılarım yemekle alakalı..ne kadar açık algılarım..:::::::::..
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
Ben azıttım yemek ve tatlı konusunda. EVRİM diyet ve spordan bahsettikçe bana tuhaf geliyor şimdi :)
PERVİN taaaaaşşşşşşşşşş gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?