2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada elmalari gorunce cnm yesil elma cekti..ne gunlerdi hergun bi dene yerdim..

ben gordum onun karısı cıpcıtır 53kg 6cocugu var

kım o yaa.. şaka gıbı???!!

hehe nostalji:))

Uploaded with ImageShack.us

ne gusel geldı bu nostaljı aksam aksam.. pıjamalar cok hamili yakini :))

evrim gecen sefer kuzenlerle cikmistim, bu ev arkadasimin arkadaslarini tanimiyom kine..gerci yavas yavas iste arkadasliklar ediniyorum bugun benim icin ogle yemegi organize ettiler:))cok hostu

hmm.. evet yaa.. pardon.. yıne de bı teklıf etselerdı baree :)

benımde allah vergısı meleklerım olurmu azmedersem

Senın ıcın ne hayırlısı ıse o olsun kardesım.. hakkında hayırlısı olsun.

buarada elmalari gorunce cnm yesil elma cekti..ne gunlerdi hergun bi dene yerdim..

dı mı yaa.. vatanı gorev gıbı yemek yedık :))

ozaman yedıkte besledık sıpaları kske daha cok yıyeymısız sımdı nerdeee tıpsızlerr agızlarını acmak ıcın rusvet ıstıolar..sızı bılmem ama ece cok kullanıo benı bu konuda

Seçil, romantizm ekmege sürülüyor :))

çeçil bu ekmege sürülen romantizm varya hemide diyet yaneeee recimdeyken de yenilir :)
bakınız benn

şincik lor peynırının uc corba kasıgı dolusu bır ekmege esdegerse.. o zaman o da sürülüp yenebilirse.. o zaman romantizm lor peynırı mı?? sorarım Gülii.. cevapla yolurr

şimdi kesin yenicek bişi bu romantizim..o zaman alayım bi dene..

bımınkını yollamıs kvaldem ama ıcı bos hamuru guzel et bulabılırsen:)

soya kıymasıyla yapıyorlar..günlerde mayonez karıştırıp ikram ediyorlar hamur niyetine..

dolapt kalan sobiyet var( napsam acaba bilemedim??

ozzz sutn pastalari mi(

özsütün aynasıııı..hastasıyım o pastanın..mmm olsa da yesem..

Nunişim hatırlıyorum seni sürekli ayran da tüketiyordun..:)

haydı ben kacar bugun ııdım ama uykum geldı meleklerınıze meleklerın nazarında uykular dılıorum sızede tabısı

nurr napıosun bebeın nasıl
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............

çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........

geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...

Son düzenleme:
baybim durum bızdede cok farklı sayılmaz.herzaman istek ve iştahla yemiyor.
mesela myvesuyu hıc sevmıyor,neguzel elma suyu havuc suyu vs verıyorum.şimdi hıc içmiyo cok yadırgıyo tadı olan sulu seylerı.tek sevdgı sulu gıda su ve ayran

Son düzenleme:
Ben azıttım yemek ve tatlı konusunda. EVRİM diyet ve spordan bahsettikçe bana tuhaf geliyor şimdi :)
PERVİN taaaaaşşşşşşşşşş gibisin.

ah kıyamam bebegıme 1 saat mı sürdü... cokk cok gecmıs olsun Nurcumm.ayy senınde sadece 2 gununmu kaldı.ınanamıyorum 2.bebegın kollarında olacak inş 2 gıun sonra yanı öylemı

tüm alıntılarım yemekle alakalı..ne kadar açık algılarım..:::::::::..

gel yamacımaa.. gel :))

cok gecmıs olsun.. tekrar gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. en kötu gununuz bu olmuş olsun.. Rabbım evlatlarını sana bagıslasın NURUM..

Ben azıttım yemek ve tatlı konusunda. EVRİM diyet ve spordan bahsettikçe bana tuhaf geliyor şimdi :)
PERVİN taaaaaşşşşşşşşşş gibisin.

:76:

neyse çok şükür atlattı ya önemli olan o..gerisi hallolur gider..insan kıyamıyor tabiki..doğumun da çok az kalmış Nur..mutlaka haberdar et bizi..ben bile çok heyecanlıyım senin adına..

ahhh Evrim bana nooldu bilmiyorum..ben aslında kafasına koyduğunu yapan çok kararlı bir tipimdir..3 gün diyet yaptım sonra saldım..doğumdan sonra bana bi haller oldu..acaba hala süt verdiğim için olabilir mi?

ya valla dıyet demeyın fena oluyorum.hıc yapamıyorum,ne yapcam bilmem. cıldırcam valla
bırde şu sıra bır yıyıorum bır yıyıorum.iştah fecı acık.kocacımda sagolsun evı boş bırakmaz çiko konusunda.
nasıl zayıflıycam bılmıyorum

ben yatsam ıyı olacak,kızım yatalı 3 saatten fazla oldu ama 5 kez uyandı,emdi uyudu.gecede bukadar sık uyanmaz inş
herkişşlere ii geceler,öpüyorum kokulu kokulu (bögg bu cumleye sedasayan yüzünden kılım halbüse,neyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…