2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla yazayım. Kafa da kalmadı ki...
Meltem Ece ye koskoca Maşallah, çok büyümüş
Pervin çok güzelsiniz ikiniz de.Evet arkadaşlara katılıyorum çok fitsin...
Dilek geçmiş olsun kayınvalidene ve nice mutlu yıllar eşinle ve oğlunla...
Nur geçmiş olsun Musti'ye.Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Ayça şu dönemleri çocuklarımızın çok zor gerçekten. Kayınvaliden idare eder bir süre inşallah. Artık her türlü kaprisi çekeceğiz çocukların hatrı için. İnsanın içi çok rahat ediyor aileden birine bırakınca. Gerçi olumsuz tarafları da var, çok içli dışlı oluyorsun ama ne yapalım artık büyütünceye kadar böyle. Seninkinde de bir aksilik çıkmaz inşallah.

Son düzenleme:
Evrim çok azimli gördüm seni bravo.
yalnız Özsütün pastaları dedin beni bitirdin.
Ayna diye bir pastası var. Hastasıyımdır. Yiyiniz, yediriniz, deneyiniz...
Ekşi sözlük de bile kendisi ile ilgili 15 tane entry var yani
Hele bir tanesinde "hayatımda yediğim en güzel tatlıdır. hele sondaki mor kreması org...zmdan daha zevkli anlar tadını yaşatır." diyor aynen katılıyorum

Son düzenleme:
DERYA kızını tebrik ederim.
inş. bu yarışmada da aynı gururu yaşatır.
neee yusuf 6 diş birdenmi çıkardı maşallah belkide çocuğun sıkıntısı dişlerdendi

NUR geçmiş olsun .hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inş.

akşam geyiğin dibine vurmuş hatunlar

aaa okuyunca şaşırdım siz daha o varyap evlerinden almadınızmı?
biz aldık hemde 61.katta oturucaz )
gerçi kuleleri yokmuş evlerin ama olsun ))
sizi çay içmeye davet ederim 61.kattan manzara süper oluyor)

Bir insanın evinin her tarafı dağınık olur ve o insan halen bilgisayarda kk da vakit geçiriyor olabilir mi !!!
Kız uyuyor, kahvaltıyı yaptık. Kardeşim geldi Edirne'den bir çanta kirli ile, bizimkiler de var zaten birikti.Mutfak da bulaşıklar, yataklar, oyuncaklar, ütülenecekler, öğlene pişirilecekler, ÖFFFF.
Hayat çok zor!!

Esraaaa seni çok tebrik ederimmm canı gönülden. Çook sevindim.
Başarılı olacağına inancım tam.
Evden çalışanlara bir arkadaş daha katıldı, ne güzel.
Devamı gelir inşallah.

[aaa okuyunca şaşırdım siz daha o varyap evlerinden almadınızmı?
sizi çay içmeye davet ederim 61.kattan manzara süper oluyor)[/QUOTE]

Yok bende yükseklik korkusu olduğundn kelli, onlardan alamıyoruz. Biz gönlümüze göre, bahçeli bir dublex bulamadığımızdan kiradayız halen

soyle bı dıger topıklerı gezdım ne gorımm yogurtlu ıspanak yıyenler kek yıyenler nesquık yıyenler pınar sut kardesle cıleklı kakaolu sut ıcenler pudıng yıyenler..bız asırı tıtızlenıoruz sanırım hepsınınde kgsu boyu yerınde masallahhh ve 2ser uyku uyuyolar..

bırı benı anlatuo...kızımın corbasını yaptımde bız ne yıycez bılmem

istanbulda hava cok guzel ama benim moralim cok bozuk, cikip bi hava alicam sahile, deniz havasi iyi gelir belki(
once bi agdaciya gidicem, sonrada bi cay iceyim sahilde, aksamada arkadasima gidicem yemege..

bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
canım ben öyle belli saat aralıklarıyla beslemiyorum
kıvanç acıktığında genelde beni ya mutfağa götürüyor yada mam mama diyor
ama şöyle bi bakınca aşağı yukarı 3 saat arayla falan yemiş oluyor

aynı durumdayım heryer heryerde
yemek yapmam lazım gerçi akşama kayınvalideme gideriz belki orda bişeyler yaparım
çamaşırlarım var yıkanacak uffff

[aaa okuyunca şaşırdım siz daha o varyap evlerinden almadınızmı?
sizi çay içmeye davet ederim 61.kattan manzara süper oluyor)

Yok bende yükseklik korkusu olduğundn kelli, onlardan alamıyoruz. Biz gönlümüze göre, bahçeli bir dublex bulamadığımızdan kiradayız halen [/QUOTE]

aaaa ayıp ettin buket
siz gelin benim yükseklik korkusu olanlar içinde çarem var
nasıl olsa bu evlerin her katı bahçeli alt katın bahçesinde otururuz bizde olmazmı
amma hayal kurdum peeehhh

ben o kadar titiz davranmıyorum pervin bende herşey yediriyorum
ama hazır gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
ne güzel nurdan gez valla
hatta benim içinde gez
hava süper bende dışarı çıkmak istiyorum
işlerimde var ama

ah kıyamam bebegıme 1 saat mı sürdü... cokk cok gecmıs olsun Nurcumm.ayy senınde sadece 2 gununmu kaldı.ınanamıyorum 2.bebegın kollarında olacak inş 2 gıun sonra yanı öylemı

cok gecmıs olsun.. tekrar gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. en kötu gununuz bu olmuş olsun.. Rabbım evlatlarını sana bagıslasın NURUM..

neyse çok şükür atlattı ya önemli olan o..gerisi hallolur gider..insan kıyamıyor tabiki..doğumun da çok az kalmış Nur..mutlaka haberdar et bizi..ben bile çok heyecanlıyım senin adına..

NUR, dualarım senınle guzel arkadasım.. ıkı gun sonra evladına sag salım kavusacaksın, her sey daha bır farklı olacak evın ıcınde.. senın adına gercekten cok heyecanlanıyorum.. her sey yenı bastan.

Hepimizin aklı sende canım. Çok şükür ameliyatı atlattınız sırada doğum var. Hayırlısıyla o da geçer. Yeni bebeğinizi sağlıkla kucaklayın. Haberlerini bekliyoruz.

cnm cok gecmis olsun, dualarimiz seninle, hayirlisiyla al yavrunu kucagina..
.

az kaldı Nur. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini. Musticiği öperim

Son düzenleme:
Varyap Meridian Grand evlerinden almaya karar verdik.. hazırlıklı olun.. bütün anlattıgım yollar buraya cıkacak yakında.. cok yakında :)))))

ya reklamın muzigi o kuçuk kız çocugunun sarkısı bana korku filmi gibi geliyor bazı korku filimlerinde kuçuk kızlar bu tonda sarkı soyler ya garibime gidiyor evler kac gayme dir acaba çok merak ettim

ya nur aslında dun dogum yapmıs olacaktın ikinci sunnet olayı olmasa pazartesi yi de atlatsan tamamdır artık

istanbulda hava cok guzel ama benim moralim cok bozuk, cikip bi hava alicam sahile, deniz havasi iyi gelir belki(
once bi agdaciya gidicem, sonrada bi cay iceyim sahilde, aksamada arkadasima gidicem yemege..

sen izmire gitmedinmi bu haftasonu ? epilasyona hala karar veremedinmi agdacıya gidiyorsun ?

bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
Yaklaşık 2,5 - 3 saat filan. hatta daha uzun aralarda olabiliyor.. sabah kahvaltıdan sonra bişey yemiyor. kahvaltıyı da ortalama saat 9 gibi yaptığını varsayarsam, 11 gibi uyku 12 gibi kalkış 1 gibi öğlen çorbası olabiliyor..
Dünkü muhabbet çok güzeldi gerçekten okudum okudum güldüm, alakaya maydonoz olmasın diye yazmadım...
Biz aldık o meridian evlerinden komşu geliyorum sana 60. kata :))
üstten bişiler çırpma emi bahçeme:))) he he hee düşünsenize öle bi yerde bez çırptığımızı:)

Beeeennnn...
Ütü bekliyo yığınla ben burda oturuyorum.. yemek yapılacak daha ama Allahtan eşim geç geliyo:)

Defne de hala 2 uyku uyuyo.. ama sabah çok erken kalkıyor o yüzden mecburen uyuyor. yoğurtlu ıspanak hiç vitaminli değil bi kerem.. katkılı süt hiç vermiyorum, hazır kek benim yediğimi görürse kenarından azcık veriyorum.. Çokda titizlenmiyorum ama bu kadar da abartmıyorum.. Hangi topikmiş bakiim orası

Nur mustiye çok geçmiş olsun şükür atlattınız.. Ama 13 dikişte çokmuş yaaa.. Pazartesiye yavrunu da kucağına alıyosun ne güzel.. Rabbim hep güzel günler göstersin hepinize.

Derya kızını tebrik ederim, yusufu da 6 diş birden çıkardığı için tebrik ederim. Kaç dişi oldu şimdi.. Demekki rahatsızlığı bu dişlerdenmiş yavrunun.. Bizimde ilk azı dişimiz geliyo.. Minicik bi nokta kan vardı damağında Defnenin. Bayağı kabarmış, geceleri çok fena ağlıyo.

sen izmire gitmedinmi bu haftasonu ? epilasyona hala karar veremedinmi agdacıya gidiyorsun ?

esra bende sana onu yazicaktim seninlkinin ozelden bi adresini telini atsana bana; ev arkadasimda burda biyerde gidiyomus belki ayni yerdir.
bakicam ikisi arasindan bayramdan sonra baslamak istiyorum..

İnşallah Buket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…