Bir insanın evinin her tarafı dağınık olur ve o insan halen bilgisayarda kk da vakit geçiriyor olabilir mi !!!
Kız uyuyor, kahvaltıyı yaptık. Kardeşim geldi Edirne'den bir çanta kirli ile, bizimkiler de var zaten birikti.Mutfak da bulaşıklar, yataklar, oyuncaklar, ütülenecekler, öğlene pişirilecekler, ÖFFFF.
Hayat çok zor!!
canım ben öyle belli saat aralıklarıyla beslemiyorumbebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
aynı durumdayım heryer heryerdeBir insanın evinin her tarafı dağınık olur ve o insan halen bilgisayarda kk da vakit geçiriyor olabilir mi !!!
Kız uyuyor, kahvaltıyı yaptık. Kardeşim geldi Edirne'den bir çanta kirli ile, bizimkiler de var zaten birikti.Mutfak da bulaşıklar, yataklar, oyuncaklar, ütülenecekler, öğlene pişirilecekler, ÖFFFF.
Hayat çok zor!!
[aaa okuyunca şaşırdım siz daha o varyap evlerinden almadınızmı?
biz aldık hemde 61.katta oturucaz)
gerçi kuleleri yokmuş evlerin ama olsun))
sizi çay içmeye davet ederim 61.kattan manzara süper oluyor)
ben o kadar titiz davranmıyorum pervin bende herşey yediriyorumsoyle bı dıger topıklerı gezdım ne gorımm yogurtlu ıspanak yıyenler kek yıyenler nesquık yıyenler pınar sut kardesle cıleklı kakaolu sut ıcenler pudıng yıyenler..bız asırı tıtızlenıoruz sanırım hepsınınde kgsu boyu yerınde masallahhh ve 2ser uyku uyuyolar..
ah kıyamam bebegıme 1 saat mı sürdü... cokk cok gecmıs olsun Nurcumm.ayy senınde sadece 2 gununmu kaldı.ınanamıyorum 2.bebegın kollarında olacak inş 2 gıun sonra yanı öylemı
cok gecmıs olsun.. tekrar gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. en kötu gununuz bu olmuş olsun.. Rabbım evlatlarını sana bagıslasın NURUM..
neyse çok şükür atlattı ya önemli olan o..gerisi hallolur gider..insan kıyamıyor tabiki..doğumun da çok az kalmış Nur..mutlaka haberdar et bizi..ben bile çok heyecanlıyım senin adına..
NUR, dualarım senınle guzel arkadasım.. ıkı gun sonra evladına sag salım kavusacaksın, her sey daha bır farklı olacak evın ıcınde.. senın adına gercekten cok heyecanlanıyorum.. her sey yenı bastan.
Hepimizin aklı sende canım. Çok şükür ameliyatı atlattınız sırada doğum var. Hayırlısıyla o da geçer. Yeni bebeğinizi sağlıkla kucaklayın. Haberlerini bekliyoruz.
cnm cok gecmis olsun, dualarimiz seninle, hayirlisiyla al yavrunu kucagina..
.
az kaldı Nur. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini. Musticiği öperim
NUR geçmiş olsun bitti şükür en kısa zmand toparlar paşan..
QUOTE]
nur ben senı dogurdun sanıodum kıyamam mustıyede yavrumm
Nur geçmiş olsun Musti'ye.Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
.
hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arklar ii varsınızz..NUR geçmiş olsun .hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inş.
efrimim yorumuna ayrıca tşk ediyorum cnm
pervincim doğumu ertelemek zorunda kaldım pazartesiye musti için normalde dün olacaktı...
hepinizi ayrı ayrı çokkk seviyorum hastaneden çıkınca haber veririm size...
Varyap Meridian Grand evlerinden almaya karar verdik.. hazırlıklı olun.. bütün anlattıgım yollar buraya cıkacak yakında.. cok yakında :)))))
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
istanbulda hava cok guzel ama benim moralim cok bozuk, cikip bi hava alicam sahile, deniz havasi iyi gelir belki(
once bi agdaciya gidicem, sonrada bi cay iceyim sahilde, aksamada arkadasima gidicem yemege..
Yaklaşık 2,5 - 3 saat filan. hatta daha uzun aralarda olabiliyor.. sabah kahvaltıdan sonra bişey yemiyor. kahvaltıyı da ortalama saat 9 gibi yaptığını varsayarsam, 11 gibi uyku 12 gibi kalkış 1 gibi öğlen çorbası olabiliyor..bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
Dünkü muhabbet çok güzeldi gerçekten okudum okudum güldüm, alakaya maydonoz olmasın diye yazmadım...akşam geyiğin dibine vurmuş hatunlar
aaa okuyunca şaşırdım siz daha o varyap evlerinden almadınızmı?
biz aldık hemde 61.katta oturucaz)
gerçi kuleleri yokmuş evlerin ama olsun))
sizi çay içmeye davet ederim 61.kattan manzara süper oluyor)
Beeeennnn...Bir insanın evinin her tarafı dağınık olur ve o insan halen bilgisayarda kk da vakit geçiriyor olabilir mi !!!
Hayat çok zor!!
Defne de hala 2 uyku uyuyo.. ama sabah çok erken kalkıyor o yüzden mecburen uyuyor. yoğurtlu ıspanak hiç vitaminli değil bi kerem.. katkılı süt hiç vermiyorum, hazır kek benim yediğimi görürse kenarından azcık veriyorum.. Çokda titizlenmiyorum ama bu kadar da abartmıyorum.. Hangi topikmiş bakiim orasısoyle bı dıger topıklerı gezdım ne gorımm yogurtlu ıspanak yıyenler kek yıyenler nesquık yıyenler pınar sut kardesle cıleklı kakaolu sut ıcenler pudıng yıyenler..bız asırı tıtızlenıoruz sanırım hepsınınde kgsu boyu yerınde masallahhh ve 2ser uyku uyuyolar..
sen izmire gitmedinmi bu haftasonu ? epilasyona hala karar veremedinmi agdacıya gidiyorsun ?
Ayça şu dönemleri çocuklarımızın çok zor gerçekten. Kayınvaliden idare eder bir süre inşallah. Artık her türlü kaprisi çekeceğiz çocukların hatrı için. İnsanın içi çok rahat ediyor aileden birine bırakınca. Gerçi olumsuz tarafları da var, çok içli dışlı oluyorsun ama ne yapalım artık büyütünceye kadar böyle. Seninkinde de bir aksilik çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?