2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh Evrim bana nooldu bilmiyorum..ben aslında kafasına koyduğunu yapan çok kararlı bir tipimdir..3 gün diyet yaptım sonra saldım..doğumdan sonra bana bi haller oldu..acaba hala süt verdiğim için olabilir mi?

emzırseydım dıyet falan yapamazdım.. asla..

emzırrıken ınsanın ıcı kıyılıyor.. heder oluyor.. bu konuda bence kendını suclama.. daha sırası degıl.

NUR, dualarım senınle guzel arkadasım.. ıkı gun sonra evladına sag salım kavusacaksın, her sey daha bır farklı olacak evın ıcınde.. senın adına gercekten cok heyecanlanıyorum.. her sey yenı bastan.

Hepimizin aklı sende canım. Çok şükür ameliyatı atlattınız sırada doğum var. Hayırlısıyla o da geçer. Yeni bebeğinizi sağlıkla kucaklayın. Haberlerini bekliyoruz.

hehe nostalji:))

Uploaded with ImageShack.us

Amanıın, ne güzel günlerdi Nurdancım. Keşke geri gelse.

ne gusel geldı bu nostaljı aksam aksam.. pıjamalar cok hamili yakini :))
dı mı yaa.. vatanı gorev gıbı yemek yedık :))
ozellilkle o fotoyu sectim zati picamalarida anmak icin:))
aa niye oyle diyosun ben simdide vatani gorev gibi mama yiyorum..
cnm cok gecmis olsun, dualarimiz seninle, hayirlisiyla al yavrunu kucagina..
Amanıın, ne güzel günlerdi Nurdancım. Keşke geri gelse.

yok hgeri gelmesin mumkunse biz guzel gelecek gunlere bakalim..ikinciyle ilgili kafam cok karisik helede tibetle bu kadar limoniyken..

Annem yerinde duramayan bir kadın. Günde 6-7 kez sadece yürüyüş için evden çıkar dolanır gelir. Spora gitcek, arkadaş toplantıları var, kursları falan filan var. Eve bağımlı kalmak çok bunalttı onu. Ama onun bahanesi bunlar değil. 21 yaşında erkek kardeşim var Ankarada üni. okuyor. Aklı onda. Ne pişirecek ne yiyecek sınavları varmışmış. Öyle işte...

Babaanneyi arıycaz bayramdan sonra gelecek mecbur. Gelirse 2 ay kalırım diyordu.

Barış da bakıcı konusunda senin gibi düşünüyor, yan çiziyo bu kadın diyo.
Güliz neeee 9 gün mü?? Kulağa ne hoş geliyor. 3 gün tatil ama çıkarabilirsek 4 gün zorlayacağız...Bayramın son günü iş başı yaptırırlar genelde de bizim lanet sektörde.

Ruzy'nin de ayakları çok etli. Bebekken hiç ayyakkabı giydiremezdim çok heveslerdim..Şimdi de sadece adidasları oluyor, buna da şükür..

Geçmiş olsun Cipsi. Sendeki ışık taa buralardan görülüyordu yavrum, ne iyi etmişsin. Yolun açık olsun, bol kazanç olsun, en önemlisi mutlu olasın bu işte. 2. doğumgünü siparişlerimizi kime vereceğimiz belli oldu desene.

Şu facebookta bişeyler dönüyor ama burda yasaklı açamadığımdan göremiyorum, meraktayım...cipsi hatunu napmış acep

günaydın ..yusf klavye ve fare diyeyim su döktü ve hepsi güm..şu anda geçici malzemlerle idare ediyoruz su geçirmeyen kalyve takımı siparş ettik .elimdkeiler de bozuk bir tıklıyorum kaç syaf açıyor yada başka yere gidiyor ..yada böyel saçmakelimelr ..ben iyim yusf 6 diş birdne çıkardı uykumuzda az düzelme var..yazıları idare edin düzletmek için basınca tümden silinyor (( Tubam okular arsı resim yarışmaısına katıldı bakalım bu sefrede aynı başarıyı österbileckmi?

Gizze kızın pek tatlıymış..maşalah..
ESRA beceriklei hesrma hayılrı olsun pasta işin egiriyorsun en sonunda doğru karar..
ESRAKO figenin aklına geldikçe içi yandığı için buralara takılamaz..kendinede o cesareti bulursa birgün gelir inşallah..
PERVİN şişko ve çirkin derken senmisn o kendini seninle kesinlikle bağdaşmayan tanımlarla tanımlama istersen..Resimlerde süper harikaısnız herzamnki gibi..
MELTEM Ece büyümüş ama hala babaya benziyor..
AYÇA bakıcı krzin en kıam zmanda çöüzlür inşallah..
NUR geçmiş olsun bitti şükür en kısa zmand toparlar paşan..
pazartesiydei merakla bekliyorum..
DİLEK evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..kayınvalidnde çok geçmiş olsun..
neys eben daha fazla yazmaya uğraşmayayım abuk subuk şeyler çıkıyor ..unuttuklarım kusura bakamsın..

ayçaaaaaaaaaaaa
hala kullanmıyomusun bana vermek istediğine göre
gerçi şimdide anne var evde
ayy size bi çözüm bulmak lazım kaynanan gelmeden olsun bişeyler .

anladın sewn

derya 6 dişmi hey maşallah
küçük adamın derdi buydu belşkide annesi
uykusuda düzene girer inş.

facebookda bişeyler oluyor evet kirpi kurabiyelerrr devrede..

bu arada elifde yok özlemde

buugn mutfaktemizliğm var..
ben kaçar
dipköşe bucak mis olcak bayram dönüşü annem gelir belki heryer temi,z olmalı dimi!

oglen ne ıcırcemı bılemıorum eceye don dolas aynı seyler...su cıcegı olduk bugunde..mutfak ev heryer heryerde pofffff

Dualarımız Tuba ıle..

oglen ne ıcırcemı bılemıorum eceye don dolas aynı seyler...su cıcegı olduk bugunde..mutfak ev heryer heryerde pofffff

ya ben de anlıyorum su cıcegı oldunuz.. anam bı an sok oldum, dedım pervın ne olagan yazmıs, hayır ola..

megersem asısı ımıs.. töbe tövbeeeee :)))

ay 6 diş mi, neyse atlatmışsınız Derya.

Güli aynı tas aynı hamam bizim işler.

Aaa ben de suçiçeği oldu Ece anladım. Biz de dün su çiçeği aşımızı olduk. Kan verdik. Bücüşüm 77 cm olmuş. İyi mi kötü mü bilemedim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…