ahhh Evrim bana nooldu bilmiyorum..ben aslında kafasına koyduğunu yapan çok kararlı bir tipimdir..3 gün diyet yaptım sonra saldım..doğumdan sonra bana bi haller oldu..acaba hala süt verdiğim için olabilir mi?
sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
ozellilkle o fotoyu sectim zati picamalarida anmak icin:))ne gusel geldı bu nostaljı aksam aksam.. pıjamalar cok hamili yakini :))
dı mı yaa.. vatanı gorev gıbı yemek yedık :))
cnm cok gecmis olsun, dualarimiz seninle, hayirlisiyla al yavrunu kucagina..sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
Amanıın, ne güzel günlerdi Nurdancım. Keşke geri gelse.
ay yapma ya ayca zordasın yani(ne olacak peki annen evini barkınımı ozledi bebek bakmaktanmı bunaldı ?
aynı sehirde olsanıız daha baska olurdu tabi.
ya ben bu bakıcılarıda anlamıyorum biz calısırken bobregimizte tas olsa her sekil on gun yatar tedavi olur gideriz bana bel baglama ne demek yani noluyor buyuk bir vaka sanki calısmaya tam gonuleri ihtiyacları yok belliki.
günaydınnn
Ayça'nın bakıcı yan çizecekte zemin mi hazırlıyor acaba? Ayça cım üzülme bence annen bırakıp gidemez gidecekse bile kayınvaliden gelmek zorunda. hayırlısı ile çözüme kavuşur inşallah bakıcı olayı. bayram tatilin 9 gün olacak mı seninde ? haftaya bugün son bize cocuklar gibi şenim şimdiden.
Kuzey e mother zımbırtısından aldıgım 21.5 ayakkbılar cuk dıe oluyor.. Jokerden aldıgım 22.5 numara bot seklındekı ayakkbıları gıydıremıyoruz.. resmen sınırlerımız harap oluyor, cocugun ayagına bır turlu gırmıyor, gırdsıgı zaman da bı sure sonra cıkıyor.. zorla gıydırılıp cuk dıe cıkan ayakkbı bı bız de var sanırım..
Geçmiş olsun Cipsi. Sendeki ışık taa buralardan görülüyordu yavrum, ne iyi etmişsin. Yolun açık olsun, bol kazanç olsun, en önemlisi mutlu olasın bu işte. 2. doğumgünü siparişlerimizi kime vereceğimiz belli oldu desene.benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
[/QUOTE]
uzun boylu esmer güzeli maşallah çok büyümüş
[quote="GiZZe, post: 16081111"]ahh ahhh güzelce sahillerinde denize girme hayallerimiz vardı değilmi şeker :))
e artık bu yaz gerçekleştiririz ne dersin hemde beybilerler :))[/QUOTE]
men de gelirem
[/QUOTE]
Derin Ada hem adı çok güzel, hem kendi, hem de tokalarıııııııııı
[quote="fasulyeko, post: 16081321"]sayfa bitmedi valla
bu arada sağol Pervincim
taşınma telaşıda bitti
bir hafta sonu buluşma olsa da biz de gelebilsek :)[/QUOTE]
ne taşınması??????? Ispartakuleye yeni taşınmamış mıydın zaten Meltem sen?
[quote="babymom, post: 16081630"]][/QUOTE]
oy oy oy diyorum maşallah diyorum
[quote="maviş83, post: 16082125"]herkese selam
bu aralar sık giremiyorum
kayınvalidem hasta onunla ilgileniyorum
tansiyonu düşmüş evde tek başınayken bayılmış ve kafasını taşa vurmuş kafası delinmiş
[/QUOTE]
oy allah korusun, geçmiş olsun
[quote="EvrimKuzey, post: 16088129"]Ozgur bır tabak dolusu mantı yıyor, Evrım de bır kucuk tabak dolusu haslanmıs karnabahar yıyor.. hayat bole adil bişi işte.. adamın gece yatarken bıle metabolızması calsııyor.. bızımkısının de öksüre tıksıra ıte kaka calıstırmaya calısıyoruz..[/QUOTE]
gözümde canlandın. mükafatını en kısa sürede göresin inşallah...tontontonton hatunlara hava atasın inşallah
[quote="pinky_42, post: 16088376"]ferfinn varya hamilelik öncesi aldıgım seksüüüüüüüü bi geceliğim vardı artık oluyor bana
pekde güzelmiş
giyince aklıma sen geldin
iyice manyak olduk hee
nerde hangi durumda olursak oalalım aklımıza birbirimiz geliyor
sapıttık herhall
ama valla senn satacagın çamaşırlar geldi yaniii[/QUOTE]
benimkileri de sana vereyim mi..nasılsa kullanmıyorum öhö öhö..
[quote="norraa, post: 16089212"]hehe nostalji:))
s[/URL][/QUOTE]
heyt beeeeeee, ne güzelsin öyle.
[quote="Brokoli, post: 16090511"]sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
...
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...[/QUOTE]
az kaldı Nur. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini. Musticiği öperim
günaydın ..yusf klavye ve fare diyeyim su döktü ve hepsi güm..şu anda geçici malzemlerle idare ediyoruz su geçirmeyen kalyve takımı siparş ettik .elimdkeiler de bozuk bir tıklıyorum kaç syaf açıyor yada başka yere gidiyor ..yada böyel saçmakelimelr ..ben iyim yusf 6 diş birdne çıkardı uykumuzda az düzelme var..yazıları idare edin düzletmek için basınca tümden silinyor(( Tubam okular arsı resim yarışmaısına katıldı bakalım bu sefrede aynı başarıyı österbileckmi?
oglen ne ıcırcemı bılemıorum eceye don dolas aynı seyler...su cıcegı olduk bugunde..mutfak ev heryer heryerde pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?