bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
valla canı istedıkce benı emdıgınden düzenlı degıl yemek programımız.bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
evet anlıyonusss beni dimi,ben oyüzden dıyet yapamıyorum,kıyılıyo valla içimemzırseydım dıyet falan yapamazdım.. asla..
emzırrıken ınsanın ıcı kıyılıyor.. heder oluyor.. bu konuda bence kendını suclama.. daha sırası degıl.
ne dıon sen Deryaa,6 dıs nası aynı anda cıkar.inş düzene gırer uykusu bundan sonragünaydın ..yusf klavye ve fare diyeyim su döktü ve hepsi güm..şu anda geçici malzemlerle idare ediyoruz su geçirmeyen kalyve takımı siparş ettik .elimdkeiler de bozuk bir tıklıyorum kaç syaf açıyor yada başka yere gidiyor ..yada böyel saçmakelimelr ..ben iyim yusf 6 diş birdne çıkardı uykumuzda az düzelme var..yazıları idare edin düzletmek için basınca tümden silinyor(( Tubam okular arsı resim yarışmaısına katıldı bakalım bu sefrede aynı başarıyı österbileckmi?
Bir insanın evinin her tarafı dağınık olur ve o insan halen bilgisayarda kk da vakit geçiriyor olabilir mi !!!
Kız uyuyor, kahvaltıyı yaptık. Kardeşim geldi Edirne'den bir çanta kirli ile, bizimkiler de var zaten birikti.Mutfak da bulaşıklar, yataklar, oyuncaklar, ütülenecekler, öğlene pişirilecekler, ÖFFFF.
Hayat çok zor!!
Evrim çok azimli gördüm seni bravo.
yalnız Özsütün pastaları dedin beni bitirdin.
Ayna diye bir pastası var. Hastasıyımdır. Yiyiniz, yediriniz, deneyiniz...
Ekşi sözlük de bile kendisi ile ilgili 15 tane entry var yani
Hele bir tanesinde "hayatımda yediğim en güzel tatlıdır. hele sondaki mor kreması org...zmdan daha zevkli anlar tadını yaşatır." diyor aynen katılıyorum
istanbulda hava cok guzel ama benim moralim cok bozuk, cikip bi hava alicam sahile, deniz havasi iyi gelir belki(
once bi agdaciya gidicem, sonrada bi cay iceyim sahilde, aksamada arkadasima gidicem yemege..
kızımın bogazı fena kızarmıs.zaten gece 12de bı uyandı 3de zor uyuttum kac saat oyun oyadık,bayadır yapmamıstı böyle.
sabaha mızır mızır uyandı,sesı çatallı gıbı gelınce hemen bogazına baktım aynı benım bogazım gıbı.
aft a benzıyo,etrafı kıpkırmızı ortası beyaz bıse var.bu kesın bulasıcı bıse çünkü 3 gun önce Hakan da cıktı pastıl fısfıs falan aldı ,dün bende cıktı bugun kızımda
yutkunurken nasılda acıyo bogazım ,hıc bıse yemedı Şevval bugun dogal olarak,onunda canı yanıyo sanırım
zaten bız nezamn diş cıkarsak hep mıkrobık bıse gelıyo kızımın basına.buseferde bu cıktı
neyse pzt randevumuz var ıns iltahaplı bı bogaz enfeksıyonuna dönüşmez
bende çok titizlenmiyorum artık herşeyden veriyorum tattırıyorum tek titizlendiğim konu gün içerisinde yedirdiklerim illaki sabah yumurta pemez öğle kıymalı bişeyler arada meyve olacaksoyle bı dıger topıklerı gezdım ne gorımm yogurtlu ıspanak yıyenler kek yıyenler nesquık yıyenler pınar sut kardesle cıleklı kakaolu sut ıcenler pudıng yıyenler..bız asırı tıtızlenıoruz sanırım hepsınınde kgsu boyu yerınde masallahhh ve 2ser uyku uyuyolar..
çok güzelsin nurdan ama ya çok yakışmış hamilelik sana kilona dikkat bile etmiyorum yüzün harika şimdiki halinde güzel ne kadar zayıflasanda yüzünün güzelliği gitmedi.
aynı durumdayız sanırım ant. a geldiğimden beri eski ark. larla görüşemiyoruöm yeni ark. ediniyorumm iş yerinden onlar hep gecelere akıyo ama ben evli ve çocuklu olarak takılamıyorum onalra özeniyorum ama elden bişey gelmiyoevrim gecen sefer kuzenlerle cikmistim, bu ev arkadasimin arkadaslarini tanimiyom kine..gerci yavas yavas iste arkadasliklar ediniyorum bugun benim icin ogle yemegi organize ettiler:))cok hostu
aynen aynen adda götürcem diyince yiyo yoksa ağzını açmıyo bu arada fotoğrafların süper fıstık gibisin maşşallahozaman yedıkte besledık sıpaları kske daha cok yıyeymısız sımdı nerdeee tıpsızlerr agızlarını acmak ıcın rusvet ıstıolar..sızı bılmem ama ece cok kullanıo benı bu konuda
canım çok çok geçmiş olsun 2. bebeğine sağ salim kavuşursun inşallahsırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
Evet canım annenden Allah razı olsun senin gibi dörtdörtlük bi insan yetiştirmişBeni yetiştiren kadın yanı annem.. bana mutfakta yapılabılecek her seyı ogrettı.. ıskembe corbasının bıle nasıl yapıldıgını bılırım.. asla yemem, sevmem de ama bılırım. Saolsun, ömrü uzun ve huzurlu olsun.. ıyı yetıstırmıstır o konuda benı.. sofra adabından tut ta.. nasıl gıyınılmesı, oturulması, agızdan cıkanı kulagın duymasına kadar.. Allah razı olsun ondan.
arada bende izliyorum güzel oluyo benim ilk halim 6 7 aylık hamilelere benziyoafikin bebeklik videolarını izliyoruz oglumla beraber.izlediği herşeyi anlatıyor bana
allahım bebe bebe diye çıldırdı
uyurkenki videoda eee eeee diyor
mama beslerken mama mama diyor
su içiyor bruuu diyor
bi tanesinde babasınınm kucagında tutturdu baba baba diye
aydında geç gelcek fena oldu yaff
ama varya ben ne kadadn şişkoymuşum .
kollarım etli etli
göbeeem aman Allahım bu halime çok çok şükür...
aynen aynen gecelere gecelere aksam ah bi aksam illaki müzikli danslı değil güzel bi arkadaş ortamında akşam bir yerlerde olmaya bie razıyımcuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum (
bende bakmıştım onun profiline çok üzüldüm aramızdan sadece o böyle bişey yaşadı.allah sabır versin kendisine belkide şu an yeniden hamiledir belki çocuğu bile olmuşturfigenin profile girdim baktım en son 21 agustos 2009 da girmis. nerden aklıma dustu ise bir anda. dahada girmemis. ne yapıyor acaba keske supriz yapıp oda bir gun girip yazsa guzel haberler verse . ..
pukket ya dimek gönlunuze göre ev bulamadıgınız içni kiracısınız haa
ayy formundasın.
yaff bi göreydim seni
bide mucizem başakım içimde kaldı.ama bigun bascam o mucize gadını varya
herkes gibi bende su çiçeği çıkardınız sandım..oglen ne ıcırcemı bılemıorum eceye don dolas aynı seyler...su cıcegı olduk bugunde..mutfak ev heryer heryerde pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?