2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebıklerı kac saat arayla beslıosunuz
valla canı istedıkce benı emdıgınden düzenlı degıl yemek programımız.
ama genele yayarsak sabah kahvaltısı bazen yer bazen yeme
aradan 2 saat sonra falan elıne muz armut vs yıyebılecegı bişe verıyorum.ne kadar yerse
meyveyle ögle yemegının arasıda 1.5 saat falandır belkı ,öglen yerse corba bazen pilav makarna yada sebze yemegı işte.
saat 5 gıbıde kaptırırsam yogurt yada bız bıse yıyorsak bı kac kasıkta olsa alıyor.
emzırseydım dıyet falan yapamazdım.. asla..

emzırrıken ınsanın ıcı kıyılıyor.. heder oluyor.. bu konuda bence kendını suclama.. daha sırası degıl.
evet anlıyonusss beni dimi,ben oyüzden dıyet yapamıyorum,kıyılıyo valla içim
ne dıon sen Deryaa,6 dıs nası aynı anda cıkar.inş düzene gırer uykusu bundan sonra
adaşımada dua edıyorum inş iyi bir dereceye gırer

kızımın bogazı fena kızarmıs.zaten gece 12de bı uyandı 3de zor uyuttum kac saat oyun oyadık,bayadır yapmamıstı böyle.
sabaha mızır mızır uyandı,sesı çatallı gıbı gelınce hemen bogazına baktım aynı benım bogazım gıbı.
aft a benzıyo,etrafı kıpkırmızı ortası beyaz bıse var.bu kesın bulasıcı bıse çünkü 3 gun önce Hakan da cıktı pastıl fısfıs falan aldı ,dün bende cıktı bugun kızımda
yutkunurken nasılda acıyo bogazım ,hıc bıse yemedı Şevval bugun dogal olarak,onunda canı yanıyo sanırım
zaten bız nezamn diş cıkarsak hep mıkrobık bıse gelıyo kızımın basına.buseferde bu cıktı
neyse pzt randevumuz var ıns iltahaplı bı bogaz enfeksıyonuna dönüşmez

aynı benı anlattın,evde hıc iş yapasım yok.zoruna yapıyorum işte bıseler.bızde haklıyız ama bebişlerimiz uyuyunca,ancak kendımızle basbasa kalabılıyoruz

3 saati rahat buluyor yoksa 1 lokma dahi almıyor ağzına..memeye güveniyor benimki 3. saatte bile çok zorlanıyorum..sabahla öğle arası karışık meyve vermeye çalışıyordum artık sadece mandalina suyu sıkıp içiriyorum..içiyor en azından..kaşığı görünce kafasını sağa sola sallamaya başladı benimki..köşe bucak kaçıyor artık..(

aynen aynen katılıyorum..bütün bir aynayı tüketebilirim..eşim de aynı şekilde..

istanbulda hava cok guzel ama benim moralim cok bozuk, cikip bi hava alicam sahile, deniz havasi iyi gelir belki(
once bi agdaciya gidicem, sonrada bi cay iceyim sahilde, aksamada arkadasima gidicem yemege..

gez toz canım kafan dağılır..biran önce düzelseniz keşke..

ay eğer normalde bizlerin olduğu aft ise çok fena..ben bile zor dayanıyorum yazık çocuğa..kıyamam ben ona nası canı yanıyordur..

hey maşallah Yusuf paşa ya ..6 diş birden haa..kimbilir nası zorlanmıştır..Rüzgar da alttan bir tane azıyı patlattı..ne kadar sivri ucu..

minik tuba geçmiş olsun
inş. aft değildir
aft acısı fena oluyor
küçücük yavrucak nsl dayansın acısına
yazık yavruma inş. biran önce geçer

Son düzenleme:
Tuba çok geçmiş olsun, ateş yapmaz inşallah. Bizimkinin hastalığı da boğaz enfeksiyonu ile başlamıştı geçen sefer. Sizinki çabuk geçer inşallah, insan çok yıpranıyor çocukların hastalığında..

ayy bu saat oldu hala evdeyiz
afikim uyuyor.film izledik aydınla.
güzeldi heycanlı atraksiyonlu ajanlı majanlı polisiye filmi
roantizmin yanında bu flmelerde bayılrıız..
gypsy hanıma duyrulur.

pukket ya dimek gönlunuze göre ev bulamadıgınız içni kiracısınız haa
ayy formundasın.
yaff bi göreydim seni

bide mucizem başakım içimde kaldı.ama bigun bascam o mucize gadını varya

perviin afikde yiyor yogurtlu ıspanak kek börek erişte kısır benm yaptıgım puding kazandibi etimek atlısı sütlaç vs vs ama hazır danino tarzı hiçbişey yemiyor.süt içmiyor..

nurdan eklediğin resmle şuana ki haline inanamıyorum
şimdi cin alinni nurdan şubesi gibisin.
gerçekden çok güzel toparladın ya.

iyi pazarlar herkese nehir uyanmadan alıntılarıma cevap yazarım umarım çünkü pc açıkken durmuyo bayrama kadarda ofiste yoğunum büyük ihtimal yine gremicem nehir geçen gün pc ye bacam derken pcnin önündeki koltuğa çenesini vurdu ağzından kan geldi dili yarıdı diye korktum apar topar hasteneye gittik allahtan diş eti kanamış sadece ömrümden ömür gtti o yüzden yanındayken açmıyorum arık ağlayınca çok kötü oluyo annem ovunuyo diyo böyle donup kalıyo yüzü kıpkırmızı kesiliyo ağlamasın diye elimden gelen herşeyi yapıyorum. gripte hala devam dr şurup verdi benical onu veriyoruz çok uyku yapıyo ama iyimi kötümü anlamdımağırmı geliyo acaba kullananınız varmı?
bende çok titizlenmiyorum artık herşeyden veriyorum tattırıyorum tek titizlendiğim konu gün içerisinde yedirdiklerim illaki sabah yumurta pemez öğle kıymalı bişeyler arada meyve olacak
hehe nostalji:))

Uploaded with ImageShack.us
çok güzelsin nurdan ama ya çok yakışmış hamilelik sana kilona dikkat bile etmiyorum yüzün harika şimdiki halinde güzel ne kadar zayıflasanda yüzünün güzelliği gitmedi.
evrim gecen sefer kuzenlerle cikmistim, bu ev arkadasimin arkadaslarini tanimiyom kine..gerci yavas yavas iste arkadasliklar ediniyorum bugun benim icin ogle yemegi organize ettiler:))cok hostu
aynı durumdayız sanırım ant. a geldiğimden beri eski ark. larla görüşemiyoruöm yeni ark. ediniyorumm iş yerinden onlar hep gecelere akıyo ama ben evli ve çocuklu olarak takılamıyorum onalra özeniyorum ama elden bişey gelmiyo
ozaman yedıkte besledık sıpaları kske daha cok yıyeymısız sımdı nerdeee tıpsızlerr agızlarını acmak ıcın rusvet ıstıolar..sızı bılmem ama ece cok kullanıo benı bu konuda
aynen aynen adda götürcem diyince yiyo yoksa ağzını açmıyo bu arada fotoğrafların süper fıstık gibisin maşşallah
canım çok çok geçmiş olsun 2. bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah
mustide bir önce iyileşir inşallah allah sana kolaylık versin
Evet canım annenden Allah razı olsun senin gibi dörtdörtlük bi insan yetiştirmiş
arada bende izliyorum güzel oluyo benim ilk halim 6 7 aylık hamilelere benziyo
cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum(
aynen aynen gecelere gecelere aksam ah bi aksam illaki müzikli danslı değil güzel bi arkadaş ortamında akşam bir yerlerde olmaya bie razıyım
figenin profile girdim baktım en son 21 agustos 2009 da girmis. nerden aklıma dustu ise bir anda. dahada girmemis. ne yapıyor acaba keske supriz yapıp oda bir gun girip yazsa guzel haberler verse . ..
bende bakmıştım onun profiline çok üzüldüm aramızdan sadece o böyle bişey yaşadı.allah sabır versin kendisine belkide şu an yeniden hamiledir belki çocuğu bile olmuştur

bu arada alıntılarım kaybolmuş daha vardı
EVRİM ikea yı sevmemene sevindim çünkü burda ikea yok malesef pek bebek mağzasıda yok ama havalar süper şu anyarım kolluyum dışarısı sımsıcak (eşim mesaide o yüzden evdeyim malesef)
ne tarafa taşıncağınız bellimi evi ayarlayabildinizmi seni aramak istiyorum ama belki müsait değildir sonra konuşurum diye erteliyorum . ne tarafa taşıncağınız belliyse göz kulak oluyım kiralık ev falan duyarsam haber veriyim istiyorum.gerçi kiralık arıyıp aramadığınızıda bilmiyorum ya büyük ihtimal öyledir düşündüm.
GİZZE beişin çok tatlı maşşallah ben senin fotonu hatırlamıyorum hiç ama seninle konuşmalrımızı hatırlıyorum fotoyu kaçırdım heralde

Sizlere salatalar için nacizene önerilerim olacak belki seven olur.
Marul salatasının içine çiğden ince kıyılmış pırasa ve beyaz lahana ekliyorum güzel oluyor.
Mor lahanayı da ince ince kıyıp (1kg kadar), içine 1 limon suyu, yarım çay bardağı sirke (büyük çay bardaklarıyla), biraz tuz, zeytin yağı ile yaptığım sosu da ekleyip bir cam kavanoza koyuyorum. Buzdolabında dayanıyor bu şekilde hem de yumuşak oluyor. Doğrudan salatalara eklenip yenebiliyor.

Son düzenleme:
Elif hanım uçan balona bayılıyor. Carrefour da dün gördü çocuğun birinde ona doğru koşmaya başladı, çocuğu elinden alacaktı balonu nerdeyse Bu arada pusete falan oturmuyor bir yere gittik mi. Ben arkadan tin tin gidiyorum boş arabayla, onlar önden babayla. Kopuk bir aile olduk iyice.. Aldık bir tane balon ama 10 tl bir tanesi çüş yani, .
Baktım belki helyum gazı satılır belki diye internette falan yok sadece sanayi tipi büyük tüpler var.

Son düzenleme:
oglen ne ıcırcemı bılemıorum eceye don dolas aynı seyler...su cıcegı olduk bugunde..mutfak ev heryer heryerde pofffff
herkes gibi bende su çiçeği çıkardınız sandım..

3.5 saat falan hatta çok yediyse 4 saati bile bulabiliyor yemiyo karnı tokken aralarda emiyo ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…