2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde dün akşam su çiçeği aşısı olduk bi sıkntısı olmadı iyiz..

doktora vitamin sordum önermedi yaa.. ilke sebze falan öyle aman aman yemiyo dedim olsun dedi ilaç vermiyoruz dedi peki dedik..

ıhlamurda sordum hazır çaylardan verme ama aktardan al tazeliğinden emin ol dedi öyle yapıcam ..

saçımı boyatiim artık noolur dedim suratını buruşturd biraz ama boyat dedi :) bayramdan sonra yapcam inşallah...
muayene olmadık sadece aşıya gitmiştik başkada bişi demedi...

aman dikkatet bi çocuğun yüzü yanmıştı uçan balon patlamışta falan çok oluyo ama duyalı helyum yanıcımıdır bilmiyorum ama o haberi duyduktan sonra ben bile korkar olmuştum uçan balonlardan..

ocuklarn eline ‘balon’ diye bomba m veriyoruz?

haberide kopyaladım...
Çocukların eline ‘balon’ diye bomba mı veriyoruz?

Uçan balon yerine, havayla doldurulan normal balonların tercih edilmesi önerildi.

Bursa
AA

26 Ekim — Çocukların en büyük tutkularından biri olan uçan balonların, helyum yerine ucuz olduğu için “yanıcı ve parlayıcı” özelliği bulunan hidrojen gazıyla doldurulmasının, tehlike oluşturduğu bildirildi.

slmlar
kuyu pastamı yaptım teslim ettim ve çok beğenildi
facete eklemiştim resmini ama burayada ekleyeyim
görmemiş pasta yapmış habire kkya eklemiş misaliii

minişim geçmiş olsun şevvalime

buket salata tarifleri için sağol tatlım ben pırasayı hiç denememiştim lahana falan eklerdim ama pırasayıda deneyeceğim

nurişim beni geçmişe götürdü fotoğrafın ne günlerdi beaaa
ne kadar zayıfladın o günden bugüne darısı başıma artık

adas pastan harika olmus herzamanki gibi eline saglık.
ben keyifle izliyorum valla askolsun gormemisin pastası olmus vs vs :))
hatta laptop acıktı dun senin pasta ekranda kalmıs berke iboya dyor bak baba cipsi esra abla yapmıs acayip guzel pasta yapıyor bak bak diye gosteriyordu B:))) isim nasıl ama cipsi esra abla :)))

sinirlerim tepemde elim ayagım titriyor
1,5-2saattir ece yi uyutmaya çalısıyoruz iboyla. deli gibi uykusu var gozu kapanıyor ama ayaktan kalkıyor mama sandalyesine oturtuyoruz boyle sapıtınca emzik ve ellerini tutuyoruz yok onuda yapmadı sonunda ben asallarken ayagımda zoral tuttum birkaç dk zorladım kalkmasın diye agladı bende delirdim sonunda ve elleri elimde idi sıktım yeter yaa diye daha beter agladı. isin garibi hala çok sinirliyim henuz vicdan azabı çekmedim tovbe yarabbım yaa.bu ara uyutmakta zorluk çekiyoruz nedense boyle bir azgın bir kuduruk ustunu zor giydiriyoruza lt degistirme yerinden yuvarlanacak yakındır yani.

dise ona buna baglamıyorum huy degisikligi sımarıklık oldugunu dusunuyorum

bu arada yanda ikiser tane sanırım azılar patlamıs ele geliyor r ahatca.

birde berke gunlerdir oksuruyor bugun artık iyice arttı simdi ibo aldı hast. goturdu birkaç sene evel zaturee olmustu tekrar nuksetmesi ihtimal insallah degildir yine muhtemelen ciger filmi çekilcek radyasyon alacak ((

çocuklardan sebep surekli iboyla birbirimize giriyoruz eceye bagrınınca ben o da bana bagırıyorben ona o bana berke geliyor ona cemkiriyoruz çunku her an deli ediyor bizi çok huysuz bir çock oldu çıktı. hakkımızda hayırlısı artık
9 gun bayram tatilinde ne yapacagız onu dusunourm inanın hiç istemiyorum tatil olmasını is gunleri daha kolay daha huzurl geçiyor benim için . ise gitszem bayılırdım tatil diye evdeki hayatım çok daha rahat ve huzurlu sakin . 9 gun artık birbirimiz gırtlaklarız heralde..

anlatmayı unuttum gunduzde berke deli etti.
sabahtan auto show a gittik. ben gitmeyecektim ibo berkey goturucekti ben sabah ani bir kararla yuzumu kızartıp 8 de annemi aradım getireyimmi ece yi kahvaltı ettirdim birkaçz saat sonra uyutursun sonra uyanır biz geliriz zaten ddim tamam dedi allah razı olsun melek annem hakkını odeyemem. kayınvald olsa bin tane bahane sunardı neyse. gittik sabah erkenden trafik olmasın diye vs kuyruk var kapıda 11 de acılıyor biz 10,50 de ordayız o ara bir anons oldu 8 nolu kapı acıldı oraya da gidebilirsiniz diye aa bir baktık berke yok bizde bir an niyetlenip hareketlendik ama çıkmadık sıradan
baktık berke yok iki uç dk bekledk dolanır gelir çunuk hep basına buyruk gider tek basına dolanır falan
bes dk geçti hala yok gitti ibo bakmaya buna gitti bu sefer ibo gelmez sira bize geldi içeri gricez bir suru kuyruk beklemisiz sinir harbi tabi ibonun muduru oglu falanda var yanımızda biletler kaldı iboda.. aradı iki dk sonra berke obur sıraya girmis tahmin ettigimiz gibi zor cıkarmıs ibo sıra mız gitcek diye çıkmak istememis 11 yasına girdi ama hala bebek gibi garip bir oglum var deli ediyor bizi gunun her anı. kan ter içinde kosarak geldiler tabi bizim oldugumuz kapıya ikiside terli terli fuar gezdi .aksamada oksuruk had safhaya ulastı belkide ondan.
ofkeliyim ofkeli herkese hersyee

baska birsey daha sinirimi bozuyor hayvan gibi olan istahım. 77 kiloya geldim 74 dum ne guzel git gide alıyorum evde yiyorum tum gun degil aksamları bir acayip oldum yatmama yakın bir suru seyyiyorum yatıyorum midem sis biir vicdan azabı bir sıkıntı delireceğim her aksam bu aksam yemekten sonra birsey yemeyeceğim diyorum ama olumyor
bakalım bu aksamda basaramassam kendimi tokatlıycam heralde gece nin sonunda )

nası ama çok ic acıcı seyler yazdım pazar pazar :)))
bu arada nurrr sabah doguma giriyorsun dimi sabah degildi sanırım ogleden sonraydı
guzel haberlerini nsıl alacagız evrimi arayacakmısın nur yada esin ?? bizi habersiz birakma
hastanenin adresini yukledim soyadını bilmiyorum ama artık yarın doganlara bakar anne adı yazıyorsa ordan bulurum.

Esrako ben okurken yoruldum yazdıklarını Allah kolaylık versin. Çok zor gerçekten çocuklarla sabırla uğraşmak. Haklısın insanın sabrı da taşıyor. Ben kendi adıma tek çocukla bile yaşıyorum böyle buhranlı haller. Yalnız değilsin. Bizim de tartışmalarda çocuk başı çekiyor. Niye yemek yedirirken zorluyormuşum, üstü çok kalınmış veya inceymiş, niye kızmışım vs vs. Bundan sonra da böyle olacak anlaşılan . Bir de büyüdükçe farklı sorunlarla başbaşayız.
Berke ye çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşir inşallah.Annem ballı karabiberli süt yapardı ben öksürünce. tadı kötü ama bir dikişte bitirir ve psikolojik olarak kendimi iyi hissederdim.

Son düzenleme:
regl oldum 1 hafta erken agrım cok az ama mıdem bulanıo ..tıbetten sebep dzenlenıo sanırım adetlerım agrısız olmamıda ona baglıorum..gecen ay 2 ılac ıcmıstım agrıdan..
emrah mac seyretmeye gıttı eceyı uyutmadan supurmustum o uyuyunca sıldım ..ıs yapmak ıstemıorm ya bıktum kakılmıslıktan

Son düzenleme:
Bugün biz de akşam bir dışarıya çıktık ve indirim var diye Marks& Spencer'e uğradık, sözde kendime birşeyler bakacaktım. Bir anda çocuk reyonunda buldum kendimi hiç aklımda yokken ve %60 indirim+ikinci ürüne %50 indirim kampanyası var. Bir triko kapşonlu hırka ve pantolon aldım. İlk defa ordan kızıma birşey aldım tasarımlar güzel ama indirim olmasa yanına uğrayamam...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Pervin, herşeye rağmen yine çok hamaratsın bravo:87:
Ben Cuma günü süpürdüm sildim evi bugün gel bak heryer hiç süpürülmemiş gibi.

Ben de Özlem ve Burcu neredeler diyordum ki Özlem gelmiş.
Burcu da Dorukzede olarak fırsat bulamıyor galiba. Çocuğun mu var uykun var :93:

esra pastan guzelde bebeım kızın bıraz tıpsız.:)) tabı bekara karı bosamak gıbı benımkısı daha gızelını yapamam ama sen cındyı bıle yaparsın bebeım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…